Продам 2к квартиру, улица Стеклозаводская 14, дом 2003 г.п, 4 этаж/8, 53м2, не угловая, комнаты раздельные, большой балкон на 2 комнаты( застеклен и утеплен ), санузел раздельный в кафеле, металлопластиковые окна, новая сантехника, новая проводка, пол-ламинат, кухня-плитка. Тамбур на 2 квартиры, в тамбуре большая кладовка, домофон с видеосвязи. Рядом магазин Фора, почта, школа, детский сад, ж/д станция 5 мин пешком. 48000 у.е

2к квартира, Стеклозаводская 14, 53м2, ремонт, без %
olx.ua

Комфортна 2х кімнатна квартира в м. Буча. вул. Склозаводська. Квартира загальною площею 39,5 кв.м, розташована на 3 поверсі 5 ти поверхового будинку. Будинок цегляний. В квартирі дві окремі кімнати, кухня, с.в., балкон. Усі вікна металопластикові, центральне опалення. В квартирі стіни під покраску. Ви можете перекреслити в будь який колір. Є кладовка. місце розташування дуже вдале. Поруч дитячий садок, початкова школа, магазини, станція ж.д. Оформлення мінімальне 2% Раді допомогти вам у пошуку нерухомості.

2х кімнатна квартира вул. Склозаводська
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж квартири з 2-ма окремими спальнями по вул. Склозаводська. Житлова площа складає 24м2 (спальня 1 - 14м2, спальня 2 - 10 м2 ), За рахунок планування, квартира виглядає просторою - весь метраж використовується з користю, вся площа задіяна. Квартира знаходиться у гарному стані. Косметичний ремонт оновлювали близько 5 років тому. Проживали охайні люди, які дбайливо ставилися до свого майна. При продажі залишаються частково меблі та техніка (пральна машинка, газова плита, мікрохвильова піч, колонка) Будинок побудований з червоної цегли. Перший високий поверх з пяти. Зараз активно відбувається РЕМОНТ будинку - заміна даху, вікон та дверей у під"їзді. Утеплення будинку. Інфраструктура: - супермаркет Фора, - 50 метрів, - залізнична станція (електрички курсують в Київ -м.Святошин, Біличі, Новобіличі, Борщагівка), - через дорогу від будинку садочок та школа початкових класів, - зупинка загального транспорту по місту та в Київ в 50метрах, - одразу біля будинку - магазини та кафе. - в 10хв. є озеро та лісосмуга. Дізнатися деталі по квартирі або записатися на перегляд - з 9 до 21 без вихідних. Повна база нерухомості в місті .

Продаж 2к. вул. Склозаводська. Біля садочка та школи
olx.ua

Житлові комплекси у Буча

Географія Буча