Продається гарна 2-х кімнатна квартира по вул.С. Стадникової. 💫ціна-43500$ площа-62 кв.м 3 поверх з 10 сира та готова до ремонту 🎈🎈Гарний двір. Близько до центру, ринку та автовокзалу. Обжитий будинок 🔥🔥🔥Реальним покупцям можливий торг🔥🔥🔥 📞0961517749-Світлана АН Хатинка Показуємо у зручний для Вас час🏡

Стадникової С. вул., 40 а
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 68,8 м2 з 2 заскленими лоджіями з кухні та спальної кімнати в цегляному будинку у центральному районі за вул. Стадникової. Код квартири - #23766095 • 4 поверх з 9; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), засклені лоджія та балкон, металопластикові вікна, нові міжкімнатні двері, санвузол облаштований керамічною плиткою має ванну та якісну сантехніку. Квартира світла має роздільне планування: 2 окремі кімнати (спальня та вітальня) з міжкімнатними дверима повністю мебльовані, кухня з вбудованими меблями та всією необхідною технікою. Продається повністю готова до проживання – з меблями та технікою за домовленістю. На подвір’ї ЖК є гаражі та місця для гостьового паркінгу авто. Зручне розташування поряд магазини, аптеки, школа, зупинка громадського транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Стадникової С. вул., 40а
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 69,8 м2 повністю готова до проживання в престижному ЖК у р-ні Оболоня за вул. Стадникової. Код квартири - #24214425 • 7 поверх з 9 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), металопластикові вікна, електрична проводка з якісних матеріалів, санвузол облаштований керамічною плиткою має ванну та якісну сантехніку, зроблений з якісних дорогих матеріалів сучасний ремонт, дизайн інтер’єру в спокійних теплих кольорах. Квартира світла має роздільне планування: 2 окремі кімнати з міжкімнатними дверима, мебльована кухня-студія площею 15 м2, сумісний санвузол. Продається з меблями за домовленістю. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Стадникової С. вул., 40А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Стадникової С. вул., 40а
rieltor.ua

Квартира не кутова, тепла. Будинок закритого типу, заселений, ліфт працює. Деталі по телефону.

Стадникової С. вул., 40
rieltor.ua

Продається 3-ох кімнатна квартира, в районі центру по вул.Стадникової. Будинок зданий, обжитий, підведено усі комунікації. Квартира тепла, не кутова. Гарне планування, роздільні великі кімнати з лоджією. Опалення індивідуальне газове. Квартира знаходиться на 4 поверсі з 9. Ліфт працює. Гарне місце розташування, розвинена інфраструктура. Поряд супермаркети, школа. У дворі вільна парковка та дитячий майданчик.

Стадниковой Софии улица, 9, Центр, Тернополь, Тернопольская 65500.0 USD
dom.ria.com

Квартира сира в новобудові, будинок зданий в експлуатацію. Дуже гарне планування, окремі кімнати, 2 балкони. Будинок цегляний. Заведені комунікації. Під індивідуальне опалення. Огляд за попередньою домовленістю.

Стадниковой Софии улица, 40А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 38000.0 USD
dom.ria.com

Продається світла і простора квартира 83м² на зручному третьому поверсі цегляного, десятиповерхового будинку в центрі Тернополя. поруч з супермаркетом "Новус" і рестораном "Три Миколи". Недалеко від будинку є зупинки громадського транспорту з прекрасним поєднанням по місту. У 200 метрах від будинку є сад, також неподалік школа та поліклініка. Неподалік є багато магазинів і закладів дозвілля. У пішої доступності автовокзал і центральний ринок. Квартира спроектована під індивідуальне опалення, зроблений тепла підлога в коридорі, кухні і роздільному санвузлі. Цегляна будівництво, цегляні Перестенко, оштукатурені, залито стяжку. Поставлено якісні вікна та вхідні двері. Хоча будинок і знаходиться в центрі, але він відмежований від галасливих вулиць і доріг, тому в квартирі тихо і затишно. Вікна виходять на спокійний внутрішній двір із зеленими насадженнями. Ідеальна квартира для тих, хто цінує спокій і затишок, але хоче жити в центрі. Більш детально по телефону. Ключі в агентстві. Огляд у зручний для вас час. - Даний обєкт під програму кредитування "єОселя" не підходить.

Стадниковой Софии улица, 9/11, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом та меблями у центрі, вул. С. Стадникової 3 поверх 56, 9 м2 Продається квартира, ремонт в якій власники планували для себе, використані якісні матеріали, меблі та техніка * квартира світла, вікна виходять на південно-західний бік * складається з відкритої вітальні - 19, 2 м2, спальні - 16, 3 м2, просторої кухні - 14, 3 м2, санвузла - 4 м2 та коридору * новий дизайнерський ремонт в стилі Boho * деревяні меблі Mebus * техніка Bosh, мийка та витяжка Fabiano * панорамні вікна зі шторами-плісе * є підвал за невелику доплату * Квартира знаходиться в 4-поверховому будинку клубного типу * будинок зданий в експлуатацію, заселений * зроблений благоустрій території * парковка для мешканців у дворі * поряд дитячий майданчик * затишно розташований, схований від шуму доріг * В пішій доступності інфраструктура: супермаркети, магазини, банк, дитячий садок, зупинки транспорту, автовокзал, ринок, парк Квартира, в якій хочеться жити! Приходьте на огляд та переконайтесь самі)

Стадниковой Софии улица, 16, Центр, Тернополь, Тернопольская 69000.0 USD
dom.ria.com

Нова пропозиція!!! !!!продаж гарної 2 кімнатної квартири!!! вул. Стадникова, район оболоня 3 поверх з 10 площа - 83 м.кв. цегляний будинок ціна - 60000 дол

Стадниковой Софии улица, 1, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 60000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається сира 2-кімнатна квартира поблизу центру. Будинок заселений, квартира готова до ремонту. Поряд з будинком дитячий майданчик, поблизу парк Топільче та ринок. Телефонуйте, будь ласка

Стадниковой Софии улица, 40А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 42000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-ох кімнатна квартира, в районі центру по вул.Стадникової. Будинок зданий, обжитий, підведено усі комунікації. Квартира тепла, не кутова. Гарне планування, роздільні великі кімнати з лоджією. Опалення індивідуальне газове. Квартира знаходиться на 4 поверсі з 9. Ліфт працює. Гарне місце розташування, розвинена інфраструктура. Поряд супермаркети, школа. У дворі вільна парковка та дитячий майданчик.

Продається 3-ох кімнатна квартира, Ценр, по вул.Стпдникової
olx.ua

ТЕРМІНОВО!!! ЦІНУ ЗНИЖЕНО!!! Продається гарна 2-х кімнатна квартира по вул. Софії Стадникової . центр 3 поверх з 10 сира та готова до ремонту Сонячна та тепла квартира. Гарний двір. Близько до центру, ринку та автовокзалу. Обжитий будинок. Гарна прибудинкова територія . Реальним покупцям можливий торг Показуємо у зручний для Вас час

Продаж квартири 2- кімнатної вул. Стадникової
olx.ua

- Квартира в новому, обжитому будинку. - Не кутова. Сонячна сторона. - Стяжка, штукатурка, розводка електрики, лічильники. - Гарне планування, простора кухня з виходом на балкон. - 8й поверх 10-ти поверхового будинку. - До квартири є підвал. - Будинок оснащено ліфтом. - Затишний двір з дитячим та відпочинковим майданчиками. Відкрита автостоянка та гаражі, а неподалік – міська стоянка, що охороняється. - Однією із головних переваг житлового комплексу на вул. Стадникової є вдале розташування у затишному районі близько до центру міста та, водночас, віддалено від магістральних доріг та місць активного скупчення людей. - У пішій доступності: зупинки громадського транспорту, кафе, аптеки, банки, дитсадок, школа, центральний ринок, автовокзал, торговий центр. - Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості в зручний для вас час.

Продаж 2к.квартири прицентрова частина міста вул.Стадникової
olx.ua

Дзвонити тільки на номер ,який вказано на фото!Або писати! Цегляний будинок,грубі стіни,великі просторі кімнати,широкі підвіконники.Тепла підлога,частково залишаються меблі.2 поверх.близько центру,зручна транспортна розв‘язка Квартира виходить на дві сторони.є два балкони Є підвал та кладовка.також встановлено сигналізацію Вулиця Стадникової

власник
Квартира 3 кімнати продаж квартири
olx.ua

Гарного плавання простора двокімнатна квартира по вул Стадниковоі . Терміновий продаж

власник
Терміновий продаж двокімнатноі квартири
olx.ua

Географія Тернопіль