Власник. Продам квартиру 27м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8,5м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27500$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки та нотаріус на покупця. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. З повагою, Наталія

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2К/2
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 38м2 з РЕМОНТОМ, меблями і технікою в ЦЕНТРІ м. Ірпінь. У квартирі якісний ремонт, індивідуальне газове опалення, нові меблі та побутова техніка, раніше ніхто не проживав. Планування: передпокій – 3м2, санвузол – 4м2, кухня-вітальня – 14м2 з виходом на засклений балкон – 4м2, спальня з гардеробною – 14,5м2. Ціна квартири - 55500$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%. Продаж за готівку, Постанова 280 та 719, сертифікат, якщо кошти заброньовані. Ключі на руках, перегляд в зручний час. З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

Соборна вул., 68
rieltor.ua

Без комісії Продаж 2-к квартири 61,4м2 за адресою: м. Ірпінь, вулиця Соборна, будинок 2-к/45. Жк Olymp (Олімп) від забудовника Molodist. Будинок введено в експлуатацію. Право власності оформлено. Квартира з дуже гарним видом на набережну. Продаж можливий по програмі є-оселля, за готівку та по безналу.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2-К/45
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-к квартиру 27м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 26,9м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8,5м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27500$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. Ключі від квартири в нашому офісі, перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2-к/14
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира в найтоповій локації Ірпеня! Поряд: центральна площа міста, Екомаркет, Фора, Єва, Аврора та ін., кінотеатр Перун, дитячі садочки, дві школи, найкращій парк міста Незнайка, ринок та і взагалі вся інфраструктура. Сама квартира розташована на середньому поверсі 4-й з 9-ти можливих, ліфт. Квартира з житловим ремонтом та звільнень від старих меблів, для заселення нового власника. Площа квартири 69 кв.м, всі кімнати окремі, не прохідні. Два великих коридори, в одному з яких чудово впишеться шафа-гардероб. Є величезний балкон. Фасад будинку утеплений мін ватою, всі вікна нові металопластикові, нова електро проводка та автомати, каналізаційні труби також замінені на нові. Мінімальне оформлення! Без комісії! Телефонуйте або пишіть, завжди на звязку в усіх месенджерах.

ексклюзив
Соборна вул., 107
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної квартири з сучасним ремонтом в комплексі Бізнес класу ЖК Центральний Преміум по вулиці Соборна 122 Квартира розташована на 6 поверсі з 14 Площа квартири складає 53м2 Кухня-вітальня 16 м2 Дитяча кімната 12,1м2 Батьківська кімната 11 м2 Суміжний сан вузол 4.1м2 Великий і просторий коридор. Комплекс знаходиться в центрі міста, поруч школи, садочки і парк Правика і Дубки. З закритою прибудинковою територією, ландшафтним дизайном, дитячим майданчиком. На території комплексу є наземний і підземний паркінг, відеонагляд, консьєрж. Ціна квартири 84500$ до 20 жовтня! Телефонуйте, домовимось про перегляд!

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122
rieltor.ua

Ірпінь, ЖК «Royal Park» відмінна 3-кімнатна 97,6 м2 на 10 поверсі 12-ти поверхового будинку. Кухня 26 м2, два санвузли, висота стелі 2.7м, частина вікон виходять на парк. Квартира під оздоблення, з чудовим плануванням. 3 окремих спальні по 15-16 м2, кухня-вітальня з еркером у підлогу та великим віконним заповненням. Великий хол передпокій 15 м2 і гардеробна 3 м2, санвузли 6, 5 і 2 м2. ЖК «Royal Park» розташований у самому центрі міста серед зелених парків: імені Правика, імені З. Алієвої, «Дубки» на перехресті вулиць: Соборної та Тургенєвської. У комплексі є підземний паркінг, власний торговий комплекс. Крокова доступність до всієї необхідної інфраструктури – роблять ЖК «Royal Park» воістину одним із найпривабливіших житлових комплексів бізнес-класу. Відмінна локація – парк перед будинком, поряд школи, садки, міська поліклініка, магазини, ресторани, банки, салони, спорт-клуби, супермаркети, ринки, аптеки, зупинки маршруток. Відмінною швидкісною дорогою 10 хв до КП Києва автомобілем, поруч знаходиться електричка, 30 хв маршрутка до метро Академмістечко. У ЖК «Royal Park» на першому та другому поверхах передбачена сфера обслуговування та торгівлі. «Royal Park» - комплекс для тих, хто цінує найвищий рівень життя, комфорту та зручності, а Переуступка прав власності. Комплекс введений в експлуатацію.Без комісії для покупців!

ексклюзив
Соборна вул., 151
rieltor.ua

Ірпінь,вул.Соборна 122 Двохкімнатна квартира, площею 58 м.кв. Велика кухня 17,5 м.кв. Квартира світла ,вид з вікон на Соборну. Наповнення - white box. Комплекс бізнес класу. Підземний паркінг,закрита теріторія, відеонагляду,консєрж . В будинку встановлено генератор на ліфт,та на котельню. Продаж по переуступці. Поруч з будинком 2а парки,2і школи державні, дитячий садок, поліклініка,до центру міста пішки 10 хв. Прямий виїзд на Київ.Супермаркети,магазини,все що необхідно для комфортного життя.

генератор
Соборна вул., 122
rieltor.ua

Продається простора 1-кімнатна квартира площею 60,4 м² в сучасному будинку з якісних матеріалів. Будівля зведена з повнотілої червоної цегли та додатково утеплена мінеральною ватою, що забезпечує надійну тепло- та звукоізоляцію. Квартира передається з чистовою лазерною стяжкою підлоги та гіпсовою штукатуркою стін, що значно спрощує подальший ремонт. Оснащена індивідуальним опаленням з повною розводкою ( власна котельня на даху ), сталевими радіаторами та теплою підлогою на кухні. Встановлені лічильники на світло, газ і холодну воду. Додатково є особиста тераса, де можна насолоджуватися видами за чашкою кави. Підземний паркінг доступний за додаткову вартість — 17 000 доларів за місце. Розвинута інфраструктура: поряд поліклініка, школа, дитячий садок, магазини, ресторани та зручне транспортне сполучення. Це ідеальний варіант для комфортного життя в спокійному районі з усіма необхідними зручностями.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122
rieltor.ua

Квартира простора і дуже світла, східна сторона, вікна в двір! Водяна тепла підлога: кухня вітальня, сан-вузол, та коридор. Якісний ремонт з природними текстурами в стилістиці Bauhaus. Функціональна кухня облаштована вбудованою технікою Electrolux: духова шафа, посудомийна машина, варильна поверхня, холодильник, окремий бойлер на кухню, витяжка. Встановленні меблі на замовлення з МДФ фасадами, міцна стільниця компакт плита 100% водонепроникна. Великий дизайнерський скляний стіл, мʼякий розкладний двоспальний диван! Дві окремі кімнати:спальна та кабінет або дитяча. Встановлено ліжко з підйомним механізмом. Підвіконня -WERZALIT. Міжкімнатні двері, плінтуса фарбований МДФ Просторий санвузол, вбудована сантехніка зручна та практична (матовий браш нікелю). Техніка: пральна та сушильна машина, вентилятор Electrolux. Оформлення 8,5% є-оселя, програми так по дорученню, готівка - доручення чи власник по бажанню.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122
rieltor.ua

Житловий комплекс «Олімп» ЖК Олімп є проектом комфорт-класу, зведеним у зеленому передмісті Києва — Ірпені. Будинки в ньому побудовані за цегляною технологією будівництва, а для їх утеплення використовувався пінополістирол. Новобудова відрізняється гарним дизайном та добре продуманою прибудинковою територією. Прямо біля будинків є кілька інтерактивних дитячих майданчиків із сучасним покриттям. Будівництво комплексу проводить компанія Molodist. Житловий комплекс Олімп розташований у хорошому місці, максимально ізольованому від гучних автомобільних магістралей. Практично з усіх боків комплекс оточений зеленими зонами, що позитивно впливає на чистоту повітря у районі. У пішому доступі від ЖК є невеликий супермаркет та ресторан. Територіально комплекс розташований лише в 1 кілометрі від меж столиці України, тому дорога до станції метро Академмістечко займе приблизно 20 хвилин на автомобілі. Доїхати до Києва мешканці зможуть і численними автобусами, які досить часто курсують у напрямку столиці зовнішні стіни – червона цегла; утеплення фасаду – 100 мм та декоративна штукатурка; фундаменти – монолітно-збірні; перекриття – плити залізобетонні; приміщення загального користування – кахель, пофарбовані стіни, освітлення; вхідні двері в під’їзди з магнітними замками; територія будинку має елементи фігурного мостіння та дитячий майданчик.

Соборна вул., 2К/47
rieltor.ua

Продаж повноцінної 3кімнатної квартири в сучасному ЖК Центральний Преміум побудованого найкращим забудовником біля парку Правика та парку Дубки по головній вулиці Ірпеня - вулиці Соборній. Будинок із закритою територією , з власною зоною відпочинку та дитячим майданчиком, підземним та наземним паркінгами, зеленими насадженнями. Будинок оснащений системою відеоспостереження, консьєрж-сервісом, швидкісними ліфтами, лобі в парадних для відвідувачів та власників. Все вражаючи гарно продумано та втілено в реальність. На фасаді будинку розміщені комерційні приміщення в яких розташовані: банк , Епіцентр , магазини одягу, кофейні, аптека. Найзручніша локація для проживання , поряд є все необхідне, і ринок і магазини та аптеки, лікарня, дві школи, садочки, парки, органи влади та ЦНАП. Квартира знаходиться на 9 поверсі, загальною площею 70 квм. Зустрічає вас широким передпокоєм. Має 3 однакові спальні кімнати по 10,5 квм, два санвузли та велику кухню вітальню, площею 25 квм. З вікон відкривається шикарна панорама на зелене місто. В квартирі виконана гіпсова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, заведене та розведене опалення та встановлені радіатори , заведена електрика від лічильника, зроблені виводи під теплу підлогу в санвузлах. Панорамні вікна в кожній кімнаті. Встановлені стильні вхідні двері. Опалення забезпечує власна котельня, встановлені теплові лічильники. Квартира введена в експлуатацію. Будинок вже заселений. Оформлення 8,5% Для вашої зручності маю відеоогляд квартири , відправлю по вашому запиту. Запрошую на перегляд зручної квартири та цього чудового ЖК. Вам точно сподобається. Розглядаємо продаж під держпрограми, іпотеки 3 та 7%, програму є відновлення. Без комісії для вас.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в якісному будинку біля парків Правика та Дубки , в центральній частині міста. В 5 хвилинах від міського ринку, лікарні, школи номер 1, номер 2, номер 12, міського садочка, торгових центрів. В будинку є банк, кафе, епіцентр доставка, магазин одягу. ЖК закритого типу , з дитячим майданчиком та підземним паркінгом. Консьерж , управляюча компанія, два ліфти, лобі на першому поверсі. Поверх 7 з 14. Крутезний вигляд на місто та захід сонця . Квартира гарно спланована, в кімнаті поміщається і двоспальне ліжко і диван, Кухня теж простора. Опалення - індивідуальна котельня, термодатчики на тепло. Розведена тепла підлога на кухні. Встановлені радіатори. Будинок зданий в експлуатацію, всі комунікації працюють. Квартира продается по переуступці. Оформлення з реєстрацією до 3000 уе. Без комісії. Є відеоогляд.

Соборна вул., 122
rieltor.ua

«Молодість» це новий житловий комплекс у форматі «місто в місті» у Ірпені. Проєктом комплексу передбачено великий парк з дитячими та спортивними майданчиками, місцями для відпочинку до найближчого ТРЦ Irpin City 3 хвилин на авто, а на відстані 6-8 хвилин їзди розташовані ТРЦ «Гулівер» та «Жираф». В останньому відвідувачів чекає галерея магазинів модного взуття та одягу, магазин побутової техніки та електроніки Comfy, кінотеатр, боулінг-клуб, кавярня, фреш-бар, дитячий розважальний центр та продуктовий супермаркет «Фора». Комплектація: стіни з цегли утеплені мінеральною ватою, архітектурна підсвітка фасадів, опалення від встановлених у квартирах індивідуальних котлів встановлені кошики для кондиціонерів, пофарбовані в колір фасаду комерційні площі з окремими вхідними групами з зовнішньої сторони комплексу. Клас комфорт. Виїзд з комплексу відразу на кільцеву дорогу! Не вуглова! Закінчене будівництво! Введено в експлуатацію, є право власності!

Соборна вул., 13
rieltor.ua

Описание «Молодість» це новий житловий комплекс у форматі «місто в місті» у Ірпені. Проєктом комплексу передбачено великий парк з дитячими та спортивними майданчиками, місцями для відпочинку до найближчого ТРЦ Irpin City 3 хвилин на авто, а на відстані 6-8 хвилин їзди розташовані ТРЦ «Гулівер» та «Жираф». В останньому відвідувачів чекає галерея магазинів модного взуття та одягу, магазин побутової техніки та електроніки Comfy, кінотеатр, боулінг-клуб, кавярня, фреш-бар, дитячий розважальний центр та продуктовий супермаркет «Фора». Комплектація: стіни з цегли утеплені мінеральною ватою, архітектурна підсвітка фасадів, опалення від встановлених у квартирах індивідуальних котлів встановлені кошики для кондиціонерів, пофарбовані в колір фасаду комерційні площі з окремими вхідними групами з зовнішньої сторони комплексу. Клас комфорт. Виїзд з комплексу відразу на кільцеву дорогу! Не вуглова! Закінчене будівництво! Введено в експлуатацію, є право власності!

Соборна вул., 11
rieltor.ua

Обрати розташування квартири

Без комісії!!! Продаж однокімнатної квартири в ЖК Молодість- Ірпінь, вул. Соборна Індивідуальне газове опалення середній поверх-3, Чистова штукатурка, лазерна стяжка підлоги ,газовий котел. Комплекс з гарною закритою територією поруч з набережною. Зруний та швидкий виїзд на Київ Будинок введено в експлуатацію, вже можна заходити на ремонт. Можливий продаж по іпотеці та держ.програми.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2К/6
rieltor.ua

ЖК Центральний Преміум. Центр міста Ірпінь, вулиця Соборна, будинок 122. Квартира однокімнатна, або євродвушка, загальною площею 41.1 м2 10 поверх \14 поверхового цегляного теплого будинку. Кухня-студія 15.8 м2, спальня 14.1 м2 ВИДОВА на сторону вулиці Соборної, парку Дубки (захід). Наповнення: гіпсова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, розводка опалення + радіатори, м/пластикові вікна замінені на більш високої якості, ніж в ЖК Центральний Преміум, броньовані двері. Всі комунікації підключені. Рік здачі 2021, підходить під кредитну програму є-оселя. Будинок розташований в центрі міста. Поблизу в пішій доступності два парки,магазини, супермаркети, дитячі майданчики, ЖД вокзал, зупинка громадського транспорту. Ціна 40000 у.о. Податки для покупця - 1% пенсійний фонд, держмито-1%, податок фізосіб-5%, військовий збір-1,5%. Послуги нотаріуса -6000 гривень, сплачуються навпіл. Без додаткових коміссійних для покупця.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122
rieltor.ua

ЖК Молодість - це житловий комплекс, який виконаний у новому форматі і є побудуванням "Місто в місті" в Ірпені. Тобто це повноцінний квартал, який складається з восьми пятиповерхових будинків. У собі вони поєднують одну ідею, інфраструктуру та територію. Недалеко від комплексу розташована набережна, до якої можна дістатися спеціально обладнаною доріжкою для пішоходів. У проекті комплексу також передбачено парк з дитячими майданчиками, спортивними та скверами для прогулянки та відпочинку. Ну і звичайно ж, стоянка для паркування автомобіля під кожну квартиру. Технічні характеристики будинку: - фундаменти – монолітно-збірні; - зовнішні стіни – цегла; - перекриття – плити залізо-бетонні; - дах – плаский не експлуатований; - утеплення фасаду – 100 мм (мінеральна вата) та декоративна штукатурка; - приміщення загального користування – кахель, пофарбовані стіни, освітлення. Технічні характеристики житлового приміщення: - гіпсова штукатурка стін - лазерна стяжка підлоги - заведені комунікації в квартиру (без розводки по квартирі) -опалення індивідуальне (в студіях електро) - встановлюються лічильника на воду, електроенергію - вікна двокамерний склопакет, пятикамерний профіль - вхідні двері металеві з МДФ накладками Чекаємо Вас на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2К/9
rieltor.ua

Без комісії. Пропонуємо до продажу 1 кімнатну квартиру в Ірпені ЖК бізнес класу "Центральний". Загальна площа квартири 52 м², розташована на 7 поверсі 13 поверхового будинку. Стан після будівельників. Будинок збудований з червоної цегли і додатково утеплений мінеральною ватою. Всі будівельні роботи завершені. Лазерна стяжка підлоги, чистова гіпсова штукатурка, ввід мідного кабелю, вивід холодної і гарячої води в санвузлі. Також кабель під інтернет і домофон. Закрита охороняєма територія комплексу. Підземний паркінг. У пішому доступі вся необхідна інфраструктура та послуги - школи, дитячі садки, поліклініка, супермаркети, розважальні заклади, банки, аптеки тощо. Будинок розташований між двома парками – Дубки і Правика. Розглядаємо єОселя, єВідновлення та сертифікати. Податки 8,5%.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122
rieltor.ua

Будинок вже введено в експлуатацію! ЖК Молодість, це житло комфорт класу: низькоповерхова забудова, будинки з червоної цегли, яка відповідає високим стандартам якості, забезпечує чудову тепло та звукоізоляцію, власний заїзд з Новоірпінської траси, всього 6 км до Києва, зона паркування для автівки, свіже повітря, своя набережна біля річки - це і є комфортне житло. Розвинена, сучасна інфраструктура – дитячий садочок та майданчики для розваг. Для особливо активних жителів ЖК – сучасний скейт-парк та спортивні майданчики, що на території. Поціновувачам тихого, неспішного проведення часу тут теж буде затишно – через увесь комплекс простягнувся бульвар для прогулянок. Варто зазначити, що територія ЖК є закритою і знаходиться під надійною охороною 24/7. Пропонується на продаж затишна однокімнатна квартира, розташована на другому поверсі пятиповерхового будинку. Центральні комунікації: вода, світло, газ, індивідуальне опалення: двухконтурний газовий котел, лічильники на всі комунікації. Загальна площа квартири 35.3 кв м, окрема спальня, кухня- вітальня, санвузол. Оздоблення: штукатурка стін та лазерна стяжка підлоги, комунікації заведені в квартиру. Продаж також можливий за Державними програмами Можна заходити на ремонт! Ціна 36000 у о, власник, без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2 к
rieltor.ua

Квартира-студія, з новим ремонтом, в новому будинку комфорт-класу. Поверх 8/10, є вантажний ліфт. Індивідуальне електричне опалення. Є тепла водяна підлога. Можливий продаж по держ. Програмам. У пішому доступі супермаркети, магазини, ринок, школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту та електричка до Києва. Без комісійних для Покупця! Телефонуйте будемо дивитись!

Соборна вул., 160
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири 33 м2 в ЖК ДеЛюкс - Соборна 9. Комплекс с закритою територіє, є вільні місця для паркування на території. Квартира розташована на 5 поверсі пятиповерхового будинку, без ліфта. З вікон вид на приватний сектор - тихо. В квартирі кухня-вітальня 15 м2, в якій стоїть розкладний диван. Кімнати суміжні - вхід до спальні з кухні. Є балкон, гардеробна кімната. В спальні встановлене двомісне ліжко, велика шафа-купе, телевізор. Є вся необхідна техніка - два телевізори, великий холодильник, пральна машина, мікрохвильовка, газова варильна поверхня, духова шафа. Автономне опалення - двуконтурний газовий котел. Тариф на електрику житловий. Поручь є супермаркет АТБ, амбулаторія сімейної медицини, дуже зручний виїзд на Київ. Навпроти будинку розташований мальовничий парк. Єоселя, сертифікат, держпрограми - так. Перегляди за домовленістю. Без комісії.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 9
rieltor.ua

Продаж дворівнего пент хаусу з власною терасою в місті Ірпінь. Без комісії, співпрацюю з колегами. ЖК Соборний від Linevich Group, за адресою вулиця Соборна 118/19. В будинку лише 4 таких квартири і ви можете стати власником цієї останньої ексклюзивної квартири. Квартирира дворівнева, розташована на 9 та 10му поверсі, має свою окрему терасу 25 м2 зі своїм власним виходом. Загальна площа квартири 125 м2: 3 окремі кімнати, кухня, великий зал , 2 сан вузли та простора гардеробна. В квартирі зроблений чорновий ремонт: стяжка, штукатурка, шпаклівка, розведена електрика та сан техніка. Є Газ, встановлений газовий котел. Закрита територія, власний підземний паркінг (служить як і бомбосховище, ліфт спускається). До Києва 15-20 хв авто або громадським транспортом, поруч є парк, супер маркети, ринок, зелена зона, спортивні майданчики, аптеки, школи, дитячі садки, кавʼярні , тобто все необхідне для життя і навіть більше. За більш детальною інформацією, відео або плануванням , звертайтесь за вказаним номером.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 118/19
rieltor.ua

Продаж просторої трикімнатної квартири в сучасному житловому комплексі Art Residence в центрі міста Ірпінь! Зручне продумане планування, панорамні вікна з неймовірним краєвидом на місто. Гардеробна кімната, роздільний санвузол. До вартості входить двоконтурний газовий котел. Квартиру можна придбати як за готівку, так і за державними програмами. Також є можливість розстрочки. Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Трикімнатна квартира в центрі Ірпеня! Сертифікат, іпотека!
olx.ua
1 - 24 з 230 результатів

Шукай квартиру по локації