Продається 1 кімнатна квартира в ЗДАНОМУ, НОВОМУ, будинку ЖК ДОМАШНІЙ 43 м2, 4 поверх 10 поверхового, цегляного будинку; АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ; стан після будівельників; зручна транспортна розвязка; власний закритий двір з безліччю дитячих майданчиків; вся необхідна інфраструктура в пішій доступності: супермаркети, дитячі садки, школи, зупинка громадського транспорту і т.д. знаходяться поруч. Деталі по телефону!

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11к
rieltor.ua

7 житловий поверх 38.65 Поштукатурееі стіни. Стяжка Ціна 35000, будуть доміри 3,5 м по 25000 грн м Секція здаєтьс вчервні 2024 року, надійний забудовник

можливий продаж по єОселя
Рихлика, 13
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК «МРіЯ на Покровській» 2/10, 42/15м2. Зроблено гарний та якісний ремонт. Автономне газове опалення. Тепла підлога по всій квартирі, крім спального місця, колекторна група з можливість регулювання по контурах. Додатково панельні радіатори. Якісна мідна монолітна проводка з усіма можливими автоматами захисту та розподілу. Кухня обладнана всією необхідною вбудованою технікою. Повністю обладнана ванна кімната, встановлено фільтрацію з редуктором тиску. Можливий продаж по є-оселя та по перерахунку. Тел. 0936124817 Тетяна

можливий продаж по єОселя
Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудова квартира в новобудові, з мальовничим краєвидом на місто,

можливий продаж по єОселя
Ріхлика, 11
rieltor.ua

ЖК" Домашний" отличная 2х комнатная квартира с новым ремонтом,никто не жил продажа с мебелью и техникой.Вся детальная информация по телефону.83000у.е

Рихлика, 11
rieltor.ua

Продається Однокімнатна квартира в ЖК Мрія. 7/10 поверх. Метраж 37 м2. Санвузол сумісний. Є приміщення під гардеробну. Лоджія 4 м2. Вікна у двір. Автономне опалення. Стан після забудовника. Переуступка.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15
rieltor.ua

Квартира у власності більше 3х років, с/в суміжний, гардеробна

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11а
rieltor.ua

Продам 1кімнатну квартиру на 10поверсі 10поверхового цегляного будинку в ЖК Мрія. Зроблено євроремонт. В квартирі залишається все(меблі та техніка). Можливий продаж по е-оселі.

можливий продаж по єОселя
Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру в ЖК Мрія (7 секція). Загальна площа - 72кв.м., розташована на 8-му поверсі цегляного 10-ти поверхового будинку. В квартирі майже завершено ремонт, готовність 90%. Повністю укомлектовано ванну кімнату та туалет. З ремонту залишилось тільки частково оздобити підлогу, стіни та стелі під власний смак. Всюди виконані чистові роботи. Всі матеріали та сантехніка якісні, європейських брендів. Тепла підлога встановлена всюди де плитка. Продаж по переуступці. Більш детально за телефоном

Рихлика, 15
rieltor.ua

ЖК Мрія на Покровській. 1 кімнатна квартира, загальна площа 50 м² Розташована на 10 панорамному поверсі. Євроремонт, залишаються всі меблі, та техніка. Неймовірний вигляд з вікна,право власності Ціна 67 000$

можливий продаж по єОселя
Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15
rieltor.ua

Житлові комплекси у Житомир

Сучасна та розкішна 1-кімнатна квартира в ЖК «Мрія». Район Крошня, вул. Євгена Рихліка, 15. Сьома секція. Будинок зданий в експлуатацію. Можна під єОселю!!! У квартирі зроблений капітальний євроремонт, при якому використовувалися якісні матеріали. Автономне опалення(двоконтурний газовий котел), тепла підлога по всій квартирі. Квартира має спальню, кухня-студія з просторою лоджією, обєднаний санвузол. Кухня укомплектована всіма необхідними меблями та технікою.

№ 12431 - Сучасна та розкішна 1-кімнатна квартира  в ЖК «Мрія
olx.ua

Продається своя (не агенція) двокімнатна квартира в новобудові в ЖК Мрія на Покровський по вулиці Євгена Рихлика 15-б. Загальна площа 68,7 вк.м. Квартира знаходиться в передостанній 9 секції з 10, не кутова. Секція повністю готова і вже здана. Ремонт можна вже починати робити. Будинок утеплений. Квартира знаходиться на 9 поверсі з 10. Кімнати просторі виходять на обидві сторони. Велика кухня 20 кв.м. Саніузол роздільний. Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Електрика заведена в квартиру (денний і нічний таріф). Квартира продається за договором переуступки, комісія 1,5%. В ЖК великий закритий двір. Решта подробиць за телефоном. Відео квартири https://youtu.be/_EI5753MA4s?feature=shared

власник
Двокімнатна квартира у Житомирі
olx.ua

Продається своя (не агенція) двокімнатна квартира в новобудові в ЖК Мрія на Покровський по вулиці Євгена Рихлика 15-б. Загальна площа 68,4 вк.м. Квартира знаходиться в передостанній 9 секції з 10, не кутова. Секція повністю готова і здана. Ремонт можна вже починати робити. Будинок утеплений. Квартира знаходиться на 9 поверсі з 10. Кімнати світлі та просторі виходять на обидві сторони. Велика кухня 20 кв.м. Саніузол роздільний. Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Електрика заведена в квартиру (денний і нічний таріф). Квартира продається за договором переуступки, тобто з мінімальною комісією. В ЖК великий закритий двір. Гарним бонусом для покупця буде простора комірка поруч з квартирою. Решта подробиць за телефоном. Відео квартири: https://youtu.be/_EI5753MA4s?feature=shared Відео комірчин: https://youtu.be/7owIXcpxZgs?feature=shared

власник
Двокімнатна квартира з комірчиною в ЖК Мрія на Покровкий
olx.ua

Продається ексклюзивна дворівнева трьохкімнатна квартира в сучасній новобудові ЖК «Мрія» під ваш індивідуальний ремонт! Основні характеристики: • Площа: 100 кв.м. 10/11 поверхи • Три великі кімнати • Дві ванні кімнати на кожному поверсі • Кухня 9 кв.м, яку можна обʼєднати з вітальнею • Велика тераса з чудовим видом, яку можна облаштувати м’якими диванами, грилем і маркізою для затишного відпочинку • Індивідуальне газове опалення забезпечує комфорт і незалежність Особливості: • Двохрівневе планування забезпечує більше простору та комфорту • Великі вікна забезпечують достатньо природного світла • Зручне розташування в новому житловому районі з розвиненою інфраструктурою • Закрите подвір’я з чудовим дитячим майданчиком, альтанкою, а також паркінгом для безпечного проживання мешканців будинку Розташування: Євгена Рихліка, 15 Ціна: 62000 USD Комісія агенції: 1% Для отримання додаткової інформації та для організації перегляду зателефонуйте за номером: 09******06 або напишіть нам у приват. Не упустіть шанс стати власником цієї прекрасної квартири! Затишок, комфорт та сучасність чекають на вас!

Ексклюзивна дворівнева трьохкімнатна квартира в сучасному ЖК Мрія
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира без посередників в ЖК Мрія на Покровській. Це комфортне планування 2-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 2-кімнатної квартири - 61.7 м². Квартира розташована на 2 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Мрія на Покровській заявлена в 4 кварталі 2024 року. ЖК Мрія на Покровській знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Житомир, рн Богунський, Євгена Рихліка, 15. Забудовник - КомфортБудПлюс.

Евгения Рыхлика улица, 15, Богунский, Житомир, Житомирская 47046.0 USD
dom.ria.com

1кім квартира ЖК Домашній 7поверх 39м2 Є штукатурка і стяжка Переуступка 35000$

Евгения Рыхлика улица, 11К, Житомир, Житомирская 35000.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Продам 2кім квартиру 8 поверх 55, 22 м2 Стан після будівельників Переуступка 45600$

Евгения Рыхлика улица, 11К, Житомир, Житомирская 45600.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира в будинку комфорт класу ЖК Домашній 2. Квартира вільного плавання. Будинок побудований з червоної цегли ( вогнетривна ). Квартира після будівельників. Гарний краєвид.

Евгения Рыхлика улица, 11, Богунский, Житомир, Житомирская 27800.0 USD
dom.ria.com

Продається сучасна 1 кімнатна квартира в ЗДАНОМУ, НОВОМУ, будинку ЖК ДОМАШНІЙ 2: - 43 м2, 4 поверх 10 поверхового, цегляного будинку; - АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ; - стан після будівельників; - зручна транспортна розвязка; - власний закритий двір з безліччю дитячих майданчиків; - вся необхідна інфраструктура в пішій доступності: супермаркети, ТРЦ Глобал, ТЦ Метро, дитячі садки, школи, зупинка громадського транспорту і т.д. знаходяться поруч. Деталі по телефону: )

Евгения Рыхлика улица, 11К, Богунский, Житомир, Житомирская 39500.0 USD
dom.ria.com

1 кімнатна квартира Загальна площа 38, 65 м² Вигляд у двір комплексу. Кімната з 2 вікнами Середній поверх. Переуступка Цікавлять новобудови, телефонуйте підберемо найкращий варіант. Вся база Новобудов Житомира.

Евгения Рыхлика улица, 13, Житомир, Житомирская 30500.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира в новобудові. Секція здана . Цегляний будинок. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ( котел). Квартира під Ваш ремонт від надійного забудовника. Переуспупка . Продаж квартири можливо під є Оселю. Телефонуйте.

ул. Евгения Рыхлика, 111К, Житомир, Житомирская 35600.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира в новобудові. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ( котел). Цегляний будинок. Квартира під Ваш ремонт , від надійного забудовника . Продаж можливо під є Оселю. Телефонуйте.

Евгения Рыхлика улица, 11К, Гормолзавод, Житомир, Житомирская 38600.0 USD
dom.ria.com

Продається 2х кімнатна квартира в новобудові . Окремі кімнати. Евроремонт. Автономне опалення. Продаж квартири з меблями та побутовою технікою.

Евгения Рыхлика улица, 11А, Гормолзавод, Житомир, Житомирская 83000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1кім Жк Домашній 2 39м2 8 поверх Зроблена стяжка і штукатурка стін. Переуступка Ціна 35000$

Евгения Рыхлика улица, 11К, Житомир, Житомирская 35000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 52 результатів