Продається 3-кімнатна квартира в центрі міста, вул. Лесі Українки 27а. Будинок новобудова, цегляний,утеплений 15 см пінопластом, пов.10/10, є шатровий дах, заг.пл 137,17 кв.м. Вікна виходять на три сторони. Авторський ремонт, два балкони, два санвузли, гардеробна, індивідуальне опалення, тепла підлога по всій квартирі. Два кондиціонерии, кладова. 10 кВт світла. Є паркомісце. Залишаються всі меблі. Ціна 120000 $ (125000)

Продаж квартири в новобудові з авторським ремонтом
olx.ua

Продається 3-кім. квартира в центрі міста в новобудові на пр.Л.Українки, 27 в м.Калуш. Розташована на 3-му поверсі 6-ти поверхового цегляного будинку. Не кутова. Усі кімнати роздільні. Туалет та ванна роздільні. 2 лоджії "засклені металопластиком".. Загальна площа 86, 3 кв.м. Вікна виходять на обидва боки (на центральну дорогу та у двір). Район дуже хороший. Поруч є: супермаркети, продуктові крамниці, промислові крамниці, кафе, нотаріуси, банки, базар, 2 школи, дитячий садок. За детальною інформацією телефонуйте.

власник
Продається 3 кімнатна квартира у м. Калуш
olx.ua

Продається квартира в місті Калуш на проспекті Лесі Українки. Хороший стан, жилий. Поруч школа, дитячий садок, 10 хв до центру міста, великий ринок, АЗС, велика кількість різних магазинів. Є також кладовка в підвалі. Додається до квартири.

власник
Квартира 2-кімнатна, 2 поверх. Проспект.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-кімнатна квартира в цегляному будинку, на проспекті Лесі Українки, з сучасним євроремонтом та індивідуальним опаленням. В квартирі залишаються усі меблі та вся техніка. Квартира готова до проживання, має закритий двір, є своє паркомісце. Квартира має гарне місце розташування, поруч супермаркет АТБ, гімназія, автобусна зупинка, аптека. Більше інформації за телефоном.

Продаж 2-кімнатної квартири
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира в центрі Калуша по вул Лесі Українки (поруч 2-га школа , пошта ) Квартира не є кутова . Тепла . Панельний будинок, площа 47,9 кв.м., поверх 2/5 , кімнати роздільні . Встановлений бойлер . Меблі та техніка залишаються . В квартирі є металопластикові вікна, засклений балкон . Є підвал на 6 м2

власник
olx.ua

Дослідити місцевість

Географія Калуш