УВАГА, В ОГОЛОШЕННІ ЗМІНИВСЯ НОМЕР Запрошуємо відкрити двері до вашого майбутнього дому - чудової однокімнатної квартири на останньому поверсі, розташованої в мальовничому місті Рівне на вулиці Генерала Безручка 24. Це ідеальне житло для сімї або однієї людини, яка шукає затишку та комфорту. Вже з першого погляду ви зачаруєтесь її світлістю та просторістю. Великі вікна з балконом, спрямовані на південний схід, заповнюють квартиру сонячним промінням, створюючи теплу та затишну атмосферу. З балкону ви зможете насолоджуватися чудовим видом на крони дерев, що ростуть поблизу, надаючи вам відчуття злагоди та гармонії з природою. Ця квартира є практичною і зручною. Вона має комору та підвал, де ви зможете зберігати свої речі. Розташування неподалік дитячого садка, приватної гімназії "Гармонія" та школи робить цю квартиру ідеальним вибором для сімей з дітьми. Поліклініка, станція швидкої, 3 супермаркети та зупинка громадського транспорту знаходяться в пішій доступності, забезпечуючи легкий доступ до усіх необхідних послуг та зручний шлях до роботи або навчального закладу. Ця квартира була оновлена з натхненням та розрахунком на ваш комфорт. Вона пройшла свіжий косметичний ремонт із яким можна затишно жити до реалізації своїх ідей та стилю, встановлені нові пластикові вікна з енергозберігаючим склопакетом, а санвузол оснащений новою італійською ванною та унітазом. Газова колонка забезпечує гарячу воду протягом усього року, а надзвичайно мала ціна за комунальні послуги ОСББ дозволить вам економити на витратах. Також в квартирі встановлені нові та якісні вхідні двері, які подарують відчуття безпеки і спокою за своє майно. Не упустіть цю чудову можливість стати власником привабливої квартири зі зручним розташуванням та багатьма перевагами. Запрошуємо вас на перегляд і переконайтесь у всіх перевагах цього житла.

власник
Однокімнатна квартира, у Рівному, вул. Генерала Безручка 24
olx.ua

Квартира з ремонтом, нова проводка, замінені всі труби, скрізь металопластикові вікна, якісні вхідні двері, збільшений балкон, меблі залишаються частково. Чудове розташування дитячий садочок в дворі, поруч лікарні і державні і приватні. Багато супермаркетів поруч, хороша транспортна розвязка.

Генерала Безручка улица, 7, Северный, Ровно, Ровенская 33300.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1 кімнатної квартири на Північному, вулиця Генерала Безручка. Житловий стан, загальна площа 30м.кв., житлова 18м.кв., кухня 5.2м кв. Квартира знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового будинку, ліфт працює добре. Хороша транспортна розвязка, поруч навчальні заклади (школа, садочок), магазини, аптека, супермаркети.

- Продаж 1к квартири на Північному
olx.ua

Житлові комплекси у Рівне

Географія Рівне