Супер пропозиція в новобудові! Хороший варіант для тих, хто шукає квартиру у спокійному районі міста. До Вашої уваги продається 2к квартира у новій та популярній новобудові! Вся інфраструктура в пішій доступності, а це максимальний комфорт. У будь-який район міста дістатися без проблем, а це не менш важливо, тому що наш час дуже цінний насьогодні! Стан квартири: - будинок бізнис класу. - утеплене мінеральною ватою. - технологія будівництва з цегли. – здана новобудова. - штукатурка стін - розведення електрики. - висота стелі 2,8 м. - зроблена стяжка. - індивідуальне опалення, є тепла підлога по всій квартирі. - встановлено металопластикові вікна. Ви точно закохаєтеся у цю квартиру, адже тут все зроблено з любов’ю! Поспішайте придбати квартиру мрії, адже аналогів її немає. Показ за домовленістю!

Прибузька вул., 12
rieltor.ua

2к Центр Прибузька 30а 7/10, 68м2, є/р меблі техніка,

Прибузька вул., 30а
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у 2 секції ЖК "Sportcity". Квартира знаходиться на 9-му поверсі з виглядом на вул. Зарічанську. Здача 1 та 2 секції планується на весну - початок літа. На даний момент виконані внутрішні роботи у підїзді, встановлені усі вікна, зроблений фасад будинку, виконані та підписані техумови від комунальних структур міста (водоканал, газконтора, обленерго). Ціна 28 000 гривень за 1 м.кв. Без додаткових витрат на оформлення.

Прибузька вул., 5/1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3 к.к. у центрі міста ( орієнтір МаксіДом, АТБ). Цегляний будинок. Централізоване опалення. Лічильники на всі комунікації. Кімнати та санвузол роздільні. Засклений балкон. Є кладовка в квартирі. Лишаються всі меблі та вся побутова техніка. Великий двір з дитячим майданчиком. Автопарковка біля будинку. Бонусом в подарунок є великий підвал. Розвинута інфраструктура. Поруч магазини, супермаркет АТБ, Епіцентр, школа, дитячий садок, міський продовольчий ринок. 58000$ + комісія +. 2% нотаріальні послуги

Прибузька вул., 20
rieltor.ua

33408 Двокімнатна квартира в центрі міста Вулиця Прибузька (АТБ) Опис: 4/10 поверх Цегляний будинок Не кутова Роздільні кімнати Збільшена кухня 8 м² Лоджія 6 м² на 2 кімнати Чиста та акуратна Меблі за домовленістю Мінімальне переоформлення Переваги: Чудове розташування в центрі міста Поруч школа та супермаркет Тихий та затишний район Чиста та доглянута квартира Будинок не понад дорогою Можливість придбати з меблями Це чудовий варіант для тих, хто шукає комфортну та затишну квартиру в центрі міста! Телефонуйте!

Прибузька вул., 18
rieltor.ua

Продаж 3к квартири в центрі міста вул. Прибузька, Зручна розвязка, Поряд палац творчості Міський ринок Епіцентр. Квартира в Цегляному будинку покращене планування загальна площа 92 кв.м. Велика кухння всі кімнати великі просторі, два балкони.

Прибузька вул., 10
rieltor.ua

🏢 Продається 2 кімнатна квартира в центрі міста Хмельницького. Розташована по вулиці Прибузька, зручне сполучення з усіма районами міста. 🏠 Квартира знаходиться на 4-му поверсі 10-поверхового будинку, який був зведений у 2008 році. 📐 Площа квартири становить 52,8 квадратних метра, що створює комфортне просторове планування. 💡 Квартира оснащена даховою котельнею, що забезпечує тепло та комфорт під час холодних місяців. 🍽 Залишається вмонтована кухня та 2 шафи-купе, що зручно для зберігання речей. 🛋 Підлога в кімнатах вкрита ламінатом, а в коридорі, кухні та санвузлі - плиткою. Це надає квартирі стильності та легкого догляду. 🖼 Металопластикові вікна забезпечують хороше освітлення та звукоізоляцію в приміщенні. Лоджія засклена, дозволяє насолоджуватись панорамним видом. 🔒 У квартирі встановлено броньовані вхідні двері, що забезпечує високий рівень безпеки. Мінімальне переоформлення. Без сплати комісійних. 📞 Для отримання детальної інформації та організації огляду квартири, телефонуйте. #Нерухомість #Хмельницький #продаж-квартири #житло #агентствонерухомості #анОпора

Прибузька вул., 34/1
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в ЖК Спорт Сіті, 5 секція. Будинок повністю збудований, йдуть внутрішні оздоблювальні роботи, здача кінець 2023 року - початок 2024. Поверх 10 з 11, не кутова, двостороння, на Південь та Північ(парк та річка). 4 лоджії, всі заселені. Площа 98.4 м². Індивідуальне газове опалення.

Прибузька вул., 5/1
rieltor.ua

ID: 32539 В ЦЕНТРІ міста продається трикімнатна квартира з підсобним приміщенням (8 кв.м.). Квартира в елітному обкомівському будинку (таких будинків у місті лише 2). Однопід’їздний будинок з просторим холом та просторою ліфтовою зоною (близько 50 кв.м.). Цегляний будинок якісного будівництва зі стінами товщиною 60 см. Висота стелі 3 м. Будинок знаходиться у центрі поряд з ринком, річкою, парковою зоною, школою, дитячим садком та ін. Сусіди всі інтелегентні люди: лікарі, педагоги, письменники, бувші партійні діячі та інших професій. Квартира знаходиться на восьмому поверсі дев’ятиповерхівки. Простора, світла квартира з доволі хорошим ремонтом має великий квадратний хол, кухню-студію та дві окремі кімнати, засклену лоджію, великий балкон, роздільний санвузол. У дворі є парковка для авто. Телефонуйте - організую показ.

Прибузька вул., 12
rieltor.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! Продаю 3к квартиру, район Центр. Будинок повністю кірпічний!!! Розташований по вул. Прибузька 12, поруч овочевий ринок, офіс центр, епіцентр, АТБ також поруч школи і дитячі садочки. Велика простора квартира з хорошим ремонтом який робився для себе!!! Комфортний 2-й поверх, вдале планування, стелі 2, 80 метри східно-південна сторона. Один великий балкон, є можливість розширити, також є лоджия. В підвалі є кладова, І на поверсі!! Парко місця є біля будинку, та поряд є платна стоянка з охороною і відеонаглядом!!! ПРОДАЖ КВАРТИРИ ВІД ВЛАСНИКА!!! Переоформлення по домовленості!!

власник
Прибузька вул., 12
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

Продаж 2 кімнатної квартири в Центрі міста! Квартира знаходиться по вул. Прибузька 14. На зручному 6 поверсі, не кутова. Сонячна сторона з чудовим виглядом у двір. В квартирі житловий стан, просторі кімнати та роздільний санвузл, кухня 8кв. На все наявні лічильники. Також все залишають. Балкон заслений - дерево. Ніхто не прописаний, мінімальне переоформлення мінімальне, Квартира готова до продажу, телефонуйте! Ключі на руках, показ в любий зручний час!

Продаж 2 кімнатної квартири в Центрі міста!
olx.ua

Терміновий продаж!!! 1к з ремонтом , світла , простора, тепла . Не кутова . Середній поверх Детальніше телефонуйте за номером.

Прибугский переулок, 3, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 27000.0 USD
dom.ria.com

АКТУАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ - Нове планування цегляний будинок середини 80-х; - Середній поверх, не кутова; - Просторе, зручне, двсотороннє планування; - Роздільні кімнати, суміжний санвузол, кухня збільшена до 10м.кв; - Лоджія та балкон; - Вікна металопластикові, - Якісні вхідні двері, міжкімнатні з натурального дерева; - В кімнатах дорогий ламінат в гарному стані; - Санвузол облицьований сучасною плиткою; - Встановлений бойлер; - Наявний кондиціонер; - Встановлена кухня; - Вмонтовані меблі залишаються Дитячий майданчик, до школи 300м. зупинка 200м. Центр міста в пішому доступі!! Гарний варіант для сімейного проживання ! НИЗЬКЕ НОТАРІАЛЬНЕ ПЕРЕОФОРМЛЕННЯ Телефонуйте

Прибугская улица, 42, Ж-д вокзал, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 кімнатна простора квартира біля центру(60кв.м) по вулиці Прибузька.Будинок цегляний. Поверх 3 з 10.Кухня велика(9, 1кв.м).Євроремонт. Окремі кімнати. У квартирі тепло взимку і комфортна температура влітку.На підлозі ламінат та плітка. Велика перевага є дуже хороша транспортна розвязка.Телефонуйте. Перегляд у зручний для вас час.

Прибугская улица, 1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Дуже світла і простора 3-х кімнатна квартира на середньому 5 поверсі 10 поверхового будинку в центрі міста від власника. Здана і заселена новобудова. Підключені всі комунікаціі, прямі розрахунки з Обленерго, працює ліфт, створене ОСББ, встановленно відео нагляд. Зроблений дизайн проект, згідно якого вже зроблено незначне перепланування, розведена вся електрика, вимуровані ніші під шафи. Встановлений котел ВAXI. Велика панорама з кухні і панорамне вікно 40 см від підлоги в спальні. Спальня - 25м2 з двома вікнами. Вітальна 20, 4 м2 з двома вікнами. При необхідності, квартиру можна перепланувати в 4-х кімнатну. Всі вікна на схід, одне на південь, одне - на північний схід. Гарний вигляд з вікна, який не забудують. Стіни з цегли, утеплення - мінвата плюс облицювальна цегла. Товщина зовнішніх стін 65 см. Чудове місце розташування в самому центрі. Все поруч. Добре розвинена інфраструктура і транспортна розвязка. Оформлення 2% сплочує покупець. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-566-602-DR.

Прибугская улица, 11, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 67000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну + велика кухня студія квартиру в ЖК Спорт Сіті. 3 секція. Будинок збудований, зараз добудовують комерцію. Здача 2024 рік. Квартиру легко можна перепланувати в повноцінну 3 кімнатну. Індивідуальне газове опалення. Площа 96 кв.м. Поверх 10 з 11, квартира не кутова. Вікна на Північ та Південь, двостороння. Можливе розтермінування до кінця року.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 80500.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну квартиру в ЖК Спорт Сіті. 3 секція. Будинок збудований, зараз добудовують комерцію. Здача 2024 рік. Індивідуальне газове опалення. Площа 71 кв.м. Поверх 10 з 11, квартира не кутова. Вікна на Південь. Простора велика кухня, є 2 лоджії. Санвузол роздільний. Можливе розтермінування до кінця року.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1 кімнатна квартира у Центрі міста, здача якої у 4 кв. 2023 ЖК SportCity, 2 секція. Квартира не кутова із зручним плануванням та можливостями його змінити до своїх побажань. Внутрішні роботи від забудовника. Вікна виходять на Зарічанську. 7 листопада був здійснений монтаж фасадних систем, засклення та утеплення. Будівництво на 8 етапі із 10 (залишається ще благоустрій території та очікується сертифікату про здачу). В цій секції передбачено паркову зону, сучасний багаторівневий паркінг, торгово-розважальний центр, спортивна арена та великий кінотеарт. Передбачений торг та діє переуступка. За наявності питань - пишіть / телефонуйте.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 25500.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну + велика кухня студія квартиру в ЖК Спорт Сіті. 3 секція. Будинок збудований, зараз добудовують комерцію. Здача 2024 рік. Квартиру легко можна перепланувати в повноцінну 3 кімнатну. Індивідуальне газове опалення. Площа 98.3 кв.м. Поверх 5 з 10, квартира не кутова. Вікна на Північ та Південь, двостороння. Можливе розтермінування до кінця року.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 83200.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну + велика кухня студія квартиру в ЖК Спорт Сіті. 3 секція. Будинок збудований, зараз добудовують комерцію. Здача 2024 рік. Квартиру легко можна перепланувати в повноцінну 3 кімнатну. Індивідуальне газове опалення. Площа 98.3 кв.м. Поверх 4 з 10, квартира не кутова. Вікна на Північ та Південь, двостороння. Можливе розтермінування до кінця року.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 83200.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну + велика кухня студія квартиру в ЖК Спорт Сіті. 3 секція. Будинок збудований, зараз добудовують комерцію. Здача 2024 рік. Квартиру легко можна перепланувати в повноцінну 3 кімнатну. Індивідуальне газове опалення. Площа 98.3 кв.м. Поверх 9 з 10, квартира не кутова. Вікна на Північ та Південь, двостороння. Можливе розтермінування до кінця року.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 83250.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну квартиру в ЖК Спорт Сіті. 3 секція. Будинок збудований, зараз добудовують комерцію. Здача 2024 рік. Індивідуальне газове опалення. Площа 64 кв.м. Поверх 9 з 10, квартира не кутова. Вікна на Південь. Простора велика кухня, є 2 лоджії. Санвузол роздільний. Можливе розтермінування до кінця року.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 54200.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну квартиру в ЖК Спорт Сіті. 5 секція. Будинок збудований, зараз добудовують комерцію. Здача 2024 рік. Індивідуальне газове опалення. Площа 67.68 кв.м. Поверх 5 з 10, квартира не кутова. Вікна на Південь. Простора велика кухня, є 2 лоджії. Санвузол роздільний. Можливе розтермінування до кінця року.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 57300.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну квартиру в ЖК Спорт Сіті. 5 секція. Будинок збудований, зараз добудовують комерцію. Здача 2024 рік. Індивідуальне газове опалення. Площа 67.68 кв.м. Поверх 9 з 11, квартира не кутова. Вікна на Південь. Простора велика кухня, є 2 лоджії. Санвузол роздільний. Можливе розтермінування до кінця року.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 57300.0 USD
dom.ria.com
123...5
1 - 24 з 103 результатів

Географія Хмельницький