Продаж затишної 1-кімнатної квартири, розташованої в селі Гатне, Києво-Святошинського району. ЖК Рідний. Ця квартира розташована на 8 поверсі 9-поверхового житлового комплексу і має чудовий вид на озеро. Закритий двір. Власна електрична підстанція. Відеонагляд та система розумного входу. Загалом, квартира є частиною нового будівництва, що гарантує сучасні стандарти комфорту та безпеки. Із вікна ви можете насолоджуватися чудовим краєвидом на мальовниче озеро. Право власності отримано. Розташування цієї квартири робить її ідеальним варіантом для сімей з дітьми. У непосредній близькості розташовані дитячий садочок та школа, що робить подорожі до них легкими та зручними. Також поруч розташована зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручний доступ до міста та інших необхідних місць. Житловий комплекс, в якому знаходиться ця квартира, пропонує багато зручностей для мешканців, включаючи супермаркет, аптеку та відділення "Нова Пошта". Це дозволяє забезпечити всі необхідні покупки та послуги без додаткового зусилля. Загалом, ця 1-кімнатна квартира в селі Гатне є ідеальним варіантом для тих, хто шукає комфортний і спокійний сільський спосіб життя зі зручним доступом до всіх необхідних установ та послуг.

ексклюзив
Покровська вул., 2а
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири Гатне ЖК Рідний, вулиця Покровська 2а , 5 поверх, 9-ти поверхового будинку. загальна площа 42. 1 м. кв, закритий затишний двір, будинок зданий в експлуатацію, чорнова стяжка та штукатурка, встановлений газовий котел, лічильники. Поряд зупинка маршрутного таксі, озера, до школи та садочку 15 хвилин. Більше інформації за телефоном. Інфраструктура. В структурі ЖК є супермаркет «THRASH! » аптека, хімчистка, кавярня, поштомат НОВА ПОШТА, MeestExpress та інші обєкти інфраструктури. Дитячий садочок, школа, амбулаторія, пошта в пішій доступності. Таксі та Служби доставок працюють за тарифами Києва (Uklon, Glovo, тощо). Біля ЖК зупинка маршрутного транспорту. Безпечна, закрита від сторонніх територія, відеодомофони та відеоспостереження 24/7. ЖК підключенно до централізованої каналізації. Власна електрична підстанція. Також продається 1 паркомісце на території ЖК. Також є в наявності 1 паркомісце у дома, під шлагбаумом. Його вартістьстановить 6000$.

ексклюзив
Покровська вул., 2а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж повноцінної 2к квартири в престижному ЖК Рідний по вул. Покровська 2/2! 🔹Площа – 66/34/17 м2. 4/9 поверх. 🔹Квартира в стані під чистову: машинна штукатурка, лазерна стяжка підлоги. Вже проведена тепла підлога по всій квартирі. Встановлено газовий двоконтурний котел – автономне опалення та гаряча вода. 🔹Вдале планування квартири – всі кімнати роздільні, 2 санвузли, великий коридор. Дуже світла квартира – 5 вікон. 🔹Закрита територія комплексу з красивим ландшафтом, дитячими майданчиками та своєю інфраструктурою. 🔹Чудово розвинений район проживання – до ст. Теремки на громадському транспорті 12-25 хвилин їзди, зупинки транспорту, магазини, супермаркети, кавярні, пляж, озера, ліс, приватні та державні школи, садки, укрпочта, будівельні магазини та ін. 🔹Документам більше 3х років! Ціна - 67 500 $ *ціна вказана з урахуванням усіх витрат

можливий продаж по єОселя
Покровська вул., 2/2
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру у жилому комплексі комфорт-класу «Рідний», вул. Покровська буд. 2/2, Фастівський район, село Гатне, станція метро "Теремки" 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-800-893 Дуже комфортне, затишне місце, біля будинка озеро з пляжем, закритий двір. Своя інфраструктура. Зупинка маршруток під будинком, до метро Теремки 15 хв. транспортом. Поряд ТЦ Мегамаркет, ТЦ в Чабанах. 5-й поверх 9-поверхового цеглового будинку. Загальна площа - 37,2 кв.м., кухня 15 кв.м. Квартира, з гарним ремонтом, меблями, технікою, холодильник, мікрохвильова піч, плита, пральна машина, котел. "Вікна "Rehau", вся техніка залишається. Тепла підлога у ванній кімнаті, майстер клавіша, аквастоп, терморегулятор, двохконтурний газовий котел, водопровід - система Рехау. Вартість -$54,3 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Покровська вул., 2/2
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру у ЖК «Рідний», Гатне. Продам 1-кімнатну квартиру у жилому комплексі комфорт-класу «Рідний», вул. Покровська буд. 2/2, Фастівський район, село Гатне, станція метро "Теремки" 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-866-842. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. 2-й поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 37 кв.м: кухня 17 кв.м, 1 окрема кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги - ванна кімната. Продається з меблями та технікою. Вартість - $52 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Покровська вул., 2/2
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в жилому комплексі комфорт-класу "Рідний" вул. Покровська буд. 2/А, Фастівський район, село Гатне, станція метро "Теремки" - 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-880-714 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 1-й поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 38 кв.м: кухня 15 кв.м, 2 окремі кімнати, 1 роздільний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне електро опалення. Тепла підлога. Продається з сучасними меблями та технікою. Вартість - $52 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Покровська вул., 2/2
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в новому ЖК "Рідний - 2" за адресою пров. Грушевського, 14, с.Гатне. Затишний, тихий житловий комплекс комфорт класу на беррезі озера. Метро Теремки в 10 хвилинах на громадському транспорті. Можливий продаж по державній іпотеці єОселя під 3% та 7%, постановам: 214, 280, 206, 719, 600, сертифікату єВідновлення. Повний супровід! Будинок введений в експлуатацію, всі комунікації підключено, міські тарифи. Квартира має зручне планування: кімната 12,7 м2 та кухня 13 м2, вікна виходять у двір. - Тепла водяна підлога в коридорі та на кухні. - Встановлено двоконтурний котел Bosh. - Лічильники день/ніч (можна підключити газ). - Метало-пластикові вікна, пятикамерний профіль Rehau Euro 70, та подвійний енергозберігаючий склопакет. - Броньовані вхідні двері з МДФ накладками та двома замками. Чистий просторий підїзд на кодовому замку, є ліфт та місце для зберігання дитячих колясок. Закрита тереторія під відеонаглядом. На території: дитячий майданчик, паркінг, найближчим часом планується відкриття супермаркету. Поруч із ЖК знаходиться дитячий садок та школа, озеро, зупинка громадського транспорту – 400 м. За 20 хв пішки можна потрапити в ТЦ МЕГАМАРКЕТ в якому є продовольчо-господарський гіпермаркет, Кінотеатр, дитячий розважальний центр, піцерія, суші-бар, кафетерій, салон краси, перукарня, аптека, магазин JUSK. До метро Теремки можна доїхати за 10 хв маршрутними таксі номер: 723, 427 та 356, які ходять кожні 5-10 хв. Ласкаво просимо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
провулок Грушевського, 14
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру у ЖК «Рідний», Гатне. Продам 1-кімнатну квартиру у жилому комплексі комфорт-класу «Рідний», вул. Покровська буд. 2/2, Фастівський район, село Гатне, станція метро "Теремки" 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-866-847. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. 5-й поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 33 кв.м: кухня 15 кв.м, 1 окрема кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Продається з меблями та технікою. Вартість - $65,5 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Покровська вул., 2/2
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Рідний. Місцерозташування:Київська область ,Фастівський район ,с.Гатне До Києва є декілька варіантів вʼїзду . 3/9 поверх Загальна площа 37 м2 Житлова площа 18,2 м2 Кухня 10,2 м2 Квартира з ремонтом.Потребує тільки меблювання. Індивідуальне опалення,встановленний двухконтурний газовий котел BOSCH. Коридор з зоною для гардероної. Сумісний сантехнічний вузол,ванна. Дуже вдале планування,можливо перепланування в євродвушку. Комплекс комфорт класу. Облаштована закрита ,огороджена територія, встановлено відеоспостереження.У внутрішньому дворі зелені насадження та ландшафт, дитячій і спортивний майданчик. Також на території ЖК є супермаркет,аптека, хімчистка, кавярня, поштомат НП, MeestExpress. Поряд знаходиться дитячий садочок,гімназія,амбулаторія. В 2х хвилинах зупинка маршрутного транспорту. Готова до продажу!

Покровська вул., 2/2
rieltor.ua

Готова 1К 33м2, 7 поверх, вид на озеро. Можливий продаж під іпотеку та єОселю. Будинок введено в експлуатацію в 2021 році. Всі комунікації підведені та працюють (електрика, газ, вода, централізована каналізація). Будинок побудований з червоної цегли, товщина стін 50 см з додатковим утепленням по фасаду 10 см. Квартира має дуже практичне планування, яке дозволяє раціонально використовувати простір квартири для проживання з сім’єю. Окрема кімната/спальня, простора кухня-студія, місце під гардероб та санвузол. Комплектація квартири: Отоплення: розводка під радіатори, тепла підлога в кухні, коридорі та санвузлі + двоконтурний газовий котел. Стіни: цементно-вапняна штукатурка машинного нанесення під "маяки". Підлога: лазерна стяжка. Вікна: Металопластикові, Rehau з енергозберігаючим покриттям. Двері: броньовані протипожарні з МДФ накладкою. Отоплення: двоконтурний газовий котел BOSCH. Електрика: заведена в квартиру, разом із кабелями під Інтернет, телебачення та домофон. Адреса об’єкту: с. Гатне вул. Покровська 2а. Доїхати можна за 10-15 хв. від станції метро Теремки. (723, 427 та 356 маршрутки, інтервал 5-10 хв.). Будинок знаходиться в закритому житловому комплексі з відеоспостереженням. На території ЖК є великий дитячий майданчик, спортивні тренажери, супермаркет TRASH від ФоззіГруп, аптека, хімчистка, поштомати Нової Почти та Meest Express, кавярня. Найближча інфраструктура навколо комплексу: Державна школа та дитячий садок в 7 хв пішої доступності. Озеро та парк в 100 м. Зупинка громадського транспорту в 50м. Супермаркет Мегамаркет, Фора, АТБ та Лоток, кінотеатр, СпортЛайф в 15 хв. Чистий продаж без комісії від власника. Документи на руках. Вартість 33 000 у.е. Оформлення за рахунок покупця. Дзвоніть або пишіть на Viber, WhatsApp, Telegram.

власник
можливий продаж по єОселя
Покровська вул., 2/2
rieltor.ua

Квартира доступна до продажі по програмі єОселя. Готова "евродвушка" 42м2 з документами. Будинок введено в експлуатацію в 2021 році. Всі комунікації підведені та працюють (електрика, газ, вода, централізована каналізація). Будинок побудований з червоної цегли, товщина стін 50 см з додатковим утепленням по фасаду 10 см. Квартира має дуже практичне планування, яке дозволяє раціонально використовувати простір квартири для проживання з сім’єю. Окрема ізольована кімната/спальня, додаткова кімната/вітальня, простора кухня гардероб та великий санвузол. Комплектація квартири: Стіни: цементно-вапняна штукатурка машинного нанесення під "маяки". Підлога: лазерна стяжка. Вікна: Металопластикові, Rehau з енергозберігаючим покриттям. Двері: броньовані протипожарні з МДФ накладкою. Отоплення: двоконтурний газовий котел BOSCH. Електрика: заведена в квартиру, разом із кабелями під Інтернет, телебачення та домофон. Адреса об’єкту: с. Гатне вул. Покровська 2/1. Доїхати можна за 10-15 хв. від станції метро Теремки. (723, 427 та 356 маршрутки, інтервал 5-10 хв.). Будинок знаходиться в закритому житловому комплексі з відеоспостереженням. На території ЖК є великий дитячий майданчик, спортивні тренажери, супермаркет TRASH від ФоззіГруп, аптека, хімчистка, поштомати Нової Почти та Meest Express, кавярня. Найближча інфраструктура навколо комплексу: Державна школа та дитячий садок в 7 хв пішої доступності. Озеро та парк в 100 м. Зупинка громадського транспорту в 50м. Супермаркет Мегамаркет, Фора, АТБ та Лоток, кінотеатр, СпортЛайф в 15 хв. Чистий продаж від власника, без комісії. Документи на руках. Вартість 37 500 у.е. Доступна під іпотеку та кредит. Дзвоніть або пишіть на Viber, WhatsUp, Telegram.

власник
можливий продаж по єОселя
Покровська вул., 2/2
rieltor.ua

Власник!!! Продам затишну 2к квартиру в ЖК «Рідний». Гатне. Будинок зданий та заселений. Квартира розташована на 2-му поверсі девятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа 51кв. Роздільний санвузол. Після будівельників, стяжка, штукатурка, двухконтурний котел вже встановлений, автономне опалення. Закрита територія житлового комплексу, охорона, відеоспостереження. Територія без машин, є великий дитячий майданчик, паб-піцерія, салон краси та заклад дитячого розвитку. На першому поверсі сусіднього будинку працює мережевий супермаркет Траш. Озера з чистою водою, пляж, риболовля. Є велика ділянка, відведена під безкоштовну парковку, а також можна придбати платне паркомісце на закритій території. Своя свердловина, централізована система комунальної каналізації. В пішому доступі зупинки маршруток на Київ, до м Теремки - 15 хв.

власник
Покровська вул., 2а
rieltor.ua

ЖК "Рідний" -с.Гатне, Фастівський район, вул.Покровська, 2а ( ЖК "Родной",с.Гатне, Фастовський район, ул.Покровская 2а) Можливо продаж по безготівковому розрахунку! 1- кімнатна квартира, яка легко переплановується в євродвушку З документами! Загальна площа квартири 42,1 кв.м. на 6/9поверхі. -Лазерна стяжка підлоги та штукатурка стін. Вікна фірми Rehau. Стильні вхідні двері з МДФ накладками. - Індивідуальне опалення. Встановлено котел. -Будинок з червоної цегли. -Відмінна звукоізоляція та енергоефективність. -Квартира знаходиться у третьому будинку. Будинок зданий. Є газовий казан. -Каналізація міська, не септик, електрика та газ підключені. ЖК комфорт класу, включає 3 новобудови з комерційними і житловими об’єктами. Всі будинки ЖК введенні в експлуатацію та облаштована, закрита територія. Дитячий майданчик та спортивні Фітнес і Workout. Висаджені дерева та інші зелені насадження. Інфраструктура: В структурі ЖК є супермаркет «THRASH!» аптека, хімчистка, кавярня, поштомат НОВА ПОШТА, MeestExpress та інші об’єкти інфраструктури. Дитячий садочок, школа, амбулаторія, пошта в пішій доступності. Таксі та Служби доставок працюють за тарифами Києва (Uklon, Glovo, тощо). Біля ЖК зупинка маршрутного транспорту. • Безпечна, закрита від сторонніх територія , відеодомофони та відеоспостереження 24/7. • Власна електрична підстанція. Ключі на руках. Покази по домовленості. Документи готові до угоди. Передача ключів на угоді. За 5 хвилин ходьби від новобудови зупинка маршрутного транспорту. Від комплексу до найближчої станції метро «Теремки» на маршрутці 30 хвилин та 10 – на автомобілі. Проводити вільний час та відпочивати на природі можна на ВДНГ, у парках «Феофанія», «Пирогово» або на майданчику для відпочинку Озеро «Добрий дуб». .

ЖК Рідний, вул.Покровська, 2а, Гатне, Теремки, Е-Оселя
olx.ua

Подається євродвушка від власника (без відсотків ріелтору) з дизайнерським ремонтом з меблями та технікою в заселеному будинку повністю збудованого ЖК Рідний закритого типу. Квартира після ремонту, ніхто не жив, не сдавалася. Документи та ключі на руках, прописаних немає. Все готове для продажу та заселення нових власників. Можлива єОселя або безготівковий розрахунок при певних умовах. Ціна вказана за готівковий розрахунок! Відео квартири: https://youtu.be/yxN3d9vDsj4 Квартира знаходиться на 9 поверху 9 поверхового будинку. Планування квартири: кухня-вітальня з повноцінним ліжком, спальня, санвузол з ванною. Дизайнерський ремонт з використанням преміальних матеріалів та техніка(на гарантії). Гарний краєвид з вікна. Електрика виконана з захистом УЗО та достатньою кількість автоматами Hager. Розетки Schneider та вимикачі чорного кольору з захистом від дітей. Сантехніка виконана сучасними трубами та фіттінгами, що слугуватимуть довгі роки. Встановлений захист від потопу Нептун та 3 типи фільтрації холодної води. Автономне опалення від котла. Газова плита. Чистова сантехніка- німецька Grohe. Стіни пофарбовані миючісь, стеля натяжна з тіньовим відступом, вологостійкий ламінат бельгійський. В зоні коридору встановлені двері прихованого монтажу. В ванній кімнаті: дзеркало з підсвіткою, тумба, повнорозмірна ванна, прально-сушильна машина, консольний унітаз, шафа, рушникосушарка та електро підігрів підлоги. В спільні: двоспальне ліжко 160см та вбудована шафа. В зоні кухні: меблі під замовлення з барною стійкою, та вбудованою технікою: холодильник, посудомийна машина, газова плита, електродуховка, витяжка. В зоні вітальні: двоспальне розкладне ліжко, тумба під тв, кондиціонер, інтернет- гігабітний роутер з підключенням. Інфраструктура житлового комплексу включає: супермаркет, аптека, кавʼярня, дитячий майданчик, спортивний майданчик, салон краси, центр дитячого розвитку, поштомат нової пошти, окрема парковка, доступ до яких мають жителі комплексу. В 10 хвилинній доступності: парк з озером, Мегамаркет, ТРЦ Республіка, Епіцентр, McDonalds. 15хв до метро Теремки. Зупинка громадського транспорту біля будинку, маршрутки кожні 15хв. Є школи, дитсадки, амбулаторія. Також є доставка піци/суші. Ріелторам звертатися лише за наявності кліента, що сплачує вам комісію. Без перепосту фото та оголошень.

власник
Квартира власник. Еоселя. З ремонтом. Гатне ЖК Рідний
olx.ua

Без Комісії для покупця !!! ЖК Рідний 2. Продається 2-к квартира 52 м2 в 15 хвилинах на громадському транспорті від метро Теремки. (Оформлення права власності буде коштувати всього 12000,00 тис грн ) Площа - 52.м2 Площа кухні 16 м2 Індивідуальне газове опалення. Будинок побудована з червоної цегли . Вікна Rehau. Зовнішній отеплювач - пінополістирол товщиною 100 мм. Поряд з озером та лісом . Всі додаткові запитання та запис на перегляд за телефоном 05*********35 Сергій Новатор.

БЕЗ КОМІСІЇ ! Затишна 2 кім-на квартира готова до ремонту !!!
olx.ua

Продаю однокімнатну квартиру в селі Гатне, ЖК Добрий сусід /вул.Покровська. Новий будинок. 5/6поверх з ліфтом. Без меблів. Є кухня, автономне опалення. Дом сданий та заселений. Гарна територія!

Продаю квартиру в с.Гатне
olx.ua

Без Комісії ! ЖК Рідний 2. Продається 1-к квартира в 15 хвилинах на автобусі від метро Теремки. Будинок вже зданий в експлуатацію, можна оформлювати відразу право власності (Оформлення права власності буде коштувати всього 10 тис грн) Площа - 37.5 м2. Тепла підлога кухня і санвузол Індивідуальне газове опалення. Вікна Rehau. Зовнішній теплювач - пінополістирол товщиною 100 мм. Є варіанти 1-к та 2-к квартир на різних поверхах . Всі додаткові запитання та запис на перегляд за телефоном в оголошенні .

ЖК Рідний 2 / 1 кімнатна квартира 37,7 м.кв /М. Теремки
olx.ua

Подається 1к квартира (без відсотків ріелтору) з дизайнерським ремонтом з меблями та технікою в ЖК Рідний закритого типу. Квартира після ремонту, ніхто не жив, не сдавалася. Документи та ключі на руках, прописаних немає. Все готове для продажу та заселення нових власників.

Є оселя!Без комісії! 1к квартира метро Теремки ,ЖК Рідний
olx.ua

Без комісії для покупця, Від забудовника, Квартири з документами. ЖК "Рідний-2", с.Гатне, Будинок Газофікований, Введений в експлуатацію, З ліфтом, 1 кімнатна квартира, 37кв.м., Поверх 2/5, Комплектація квартири: Тепла підлога, Індивідуальне газове опалення, Котел двухконтурний, Радіатори, Сантехніка розведена, Електрика заведена, Частково поштукатурена, Будинок збудований: З КЕРАМОБЛОКУ, Що дає можливість стінам взимку добре держати тепло, А в літку тримає прохолоду, Утеплений пінопластом, Не погана транспортна розвязка, на "М"Теремки,Вишневе,та Київ (Жулянський міст), Вся необхідна інфраструктура для комфортного життя поруч: Школа, Садочок, МЕГАмаркет, Супермаркет,Фора, Річка, Якщо квартира зацікавила, ДЗВОНІТЬ, Дам відповіді на запитання, Та проведу перегляд, Менеджер Віталій.

Без комісії/1кк./37м2./Зданий в експлуатацію/Гатне/жк"Рідний2"
olx.ua

ЕСТЬ ДРУГИЕ ВАРИАНТЫ ЖИЛЬЯ СМОТРИТЕ ВСЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ АВТОРА Продам 2-ком квартиру с. Гатное ул. Покровская ЖК Родной 1/9 этаж (первый высокий этаж), общ. 60,40 м2, жилая 30,10 м2, кухня 13,10 м2, с/у 5,80 м2, дом кирпичный, индивидуальное газовое отопление (двухконтурный котел BOSCH), теплый пол с/у, окна Rehau Euro 70, проводка медь. Рядом школа, детский садик, магазины, озеро, остановка маршруток 723, 427 и 356. Закрытая территория, паркоместо. Цена 71 000 $ ТОРГ На номере Life есть Viber, Telegram, WhatsApp

Продам 2-кім вул. Покровська ЖК Рідний заг. 60 м2 поверх 1, з ремонтом
olx.ua

с.Гатне.жк.Рідний.вул Покровська2а. 3 етаж дуже зручний. Зроблені теплі поли коридор санвузел.кухня. стяжка пола.штукатурка стін.котел двухконтурний. Вікна рехао.броньовані двері.каналізація городська

власник
с.Гатне.жк Рідний.Покровська 2а.однокімнатна кв.
olx.ua

Без Комісії ! БУДИНОК вже ЗДАНИЙ та з ПРАВОМ ВЛАСНОСТІ (Оформлення права власності буде коштувати всього 10 тис грн) ЖК РІДНИЙ 2 В 15 хвилинах на автобусі від метро Теремки. - Площа - 38 м2 - Є ліфт - Тепла підлога кухня і санвузол - Індивідуальне газове опалення. - Вікна Rehau. - Зовнішній теплювач - пінополістирол товщиною 100 мм. Є варіанти 1-к та 2-к квартир на різних поверхах, набирайте, щоб записатися на перегляд.

Гатне/1 к квартира/ Без комісії
olx.ua

Тепла підлога в кухні та санвузлі. Газовий котел Immergas та радіатори опалення входять в вартість! Є ліфт Otis в кожному будинку. Планування: Площа 37,87 м2 Кухня 13,75 м2 Кімната окрема 14,87 м2 Санвузол 4,61 м2 Наповнення: Газовий котел Радіатори опалення Броньовані двері Лазерна стяжка підлоги Цементно-вапняна штукатурка стін Вікна Rehau 70 Матеріали: Стіни червона цегла Утеплення пінопласт 100 мм Монолітне перекриття ЖК Рідний-2 – сама назва говорить, що до кожного з наших клієнтів тут буде особливе ставлення, як до рідних! Ми проєктували цей комплекс із урахуванням усіх Ваших побажань та потреб. Наш комплекс знаходиться поруч із озером на якому буде облаштовано пляж та зону відпочинку. У внутрішньому дворі будуть створені пішоходні бульвари, детячі ігрові комплекси та спортивні майданчики від найкращого виробника спортінвентару InterAtletika. Навкруги комплексу будуть висаджені дерева та газони. ЖК Рідний-2 стане найзеленішою точкою Гатного. Ми також подбали про Вашу безпеку та безпеку дітей – внутрішня територія комплексу вільна від автомобілів. На перших поверхах будинків заплановані комерційні приміщення, щоб усе необхідне було у Вас під рукою, від продуктових магазинів до дитячого садочку. БЕЗ ДОДАТКОВОЇ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ З повагою, Дмитро

Однокімнатна квартира 38 м2 під чистовий ремонт ЖК Рідний-2 Гатне
olx.ua

Без комісії!! Чудова можливість придбати 1-кімнатну квартиру у селі Гатне, в престижному житловому комплексі "Рідний". Розташований у спокійному та затишному місці, цей жК пропонує вам сучасний стиль життя та всі зручності. Територія комплексу вражає своєю красою та дбайливою облаштуванням. Тут є закрита дитяча площадка та озеро поруч, що створює приємну атмосферу для відпочинку та розваг. Ця квартира після будівельників і готова до ремонту, що дає вам можливість втілити свої дизайнерські ідеї та створити свій власний унікальний простір. Автономне опалення вже встановлене, що забезпечить вам комфорт у холодні дні. Продаж включає всі необхідні документи та право власності, що гарантує вам безпеку та законність угоди. Квартира розташована на 4 поверсі і має світлі просторі кімнати з великими вікнами, які пропускають багато природного світла та створюють затишну атмосферу. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири у житловому комплексі "Рідний". Зателефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації. Це надзвичайна пропозиція, яку варто розглянути!

Продається 1-но кімнатна квартира  ЖК Рідний, с. Гатне. Єоселя
olx.ua
1 - 24 з 50 результатів

Географія Гатне