Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 52 м2 з високими стелями у високому 1-му поверсі малоповерхової утепленої новобудови клубного типу з виглядом на парк за вул. Петрушевича. Код квартири - #19785579 • 1 поверх з 4; • новобудова; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • сирець; • закритий двір. Квартира світла і тепла має роздільне планування – 2 окремі кімнати та кабінет або гардеробна з великим вікном, кухню площею 13 м2, сумісний санвузол. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації: вода, каналізація, газ, електрика, зроблене індивідуальне опалення, встановлені якісні великі шестикамерні вікна з системою Солар, стіни поштукатурені, стяжки залиті, проводка електрики. Дизайнерський ремонт під’їзду. Двір закритого типу з паркомісцями. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Петрушевича Є. вул., 8
rieltor.ua

ID: 2 666 409 Пропонується на продаж двокімнатна квартира в районі Старий Парк. Загальна площа складає 52 кв.м. Планування: прихожа, спальня, вітальня, гардеробна, кухня, с/в. Встановлено індивідуальне опалення. Сонячна квартира з пятикамерними вікнами. В підїзді виконаний дизайнерський ремонт. Двір закритого типу з паркомісцями. Будинок повністю з цегли, утеплений ззовні. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-666-409-DR.

Петрушевича улица, 1, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 61000.0 USD
dom.ria.com

ID: 2 666 409 Пропонується на продаж двокімнатна квартира в районі Старий Парк. Загальна площа складає 52 кв.м. Планування: прихожа, спальня, вітальня, гардеробна, кухня, с/в. Встановлено індивідуальне опалення. Сонячна квартира з пятикамерними вікнами. В під’їзді виконаний дизайнерський ремонт. Двір закритого типу з паркомісцями. Будинок повністю з цегли, утеплений ззовні. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-666-409-LX.

Продаж по вул. Петрушевича
olx.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль