3/1/5 Павліченко 37. Не кутова, утеплена ззовні, двохстороння, квадратний хол, кімнати окремо, с/в окремо. Пл.62 м, кімнати 18; 18; 12. Пл.кухні 5,6 м. Б/балкона, м/пл.вікна, космет.ремонт, замінена с/техніка, труби. Встановлено лічильники на воду, газ та світло. Ідеально під комерцію(два вікна). Гарне місце розташування, поряд дитячий садочок, школа, дитяча лікарня, супермаркет, магазини, кавярні, центральний базар. До центру міста 12 хв.пішками. 45 000 у.о. Розглядаємо під державні програми. АН " Щасливе місто" Анна 06******59 Ліля 09******33

Продам 3 кім.квартиру по вул. Павліченко
olx.ua

Продаж 2-ної квартири, Центр(вул.Павліченка) Квартира в житловому стані, площею 47м2.Знаходиться на 5 поверсі 5 поверхівки.Дві окремі кімнати.Двухстороння, в одній кімнаті є балкон який виходить у двір.Квартира не кутова.Встановлені частково металопластикові вікна.Санвузол роздільний. Квартира має зовнішнє утеплення, вмонтовану кухню, бойлер, газову плиту.Квартира продається частково з меблями та технікою.Поруч живуть доброзичливі сусіди.Гарний та охайний підїзд. У пішій доступності знаходяться супермаркети Фора та АТБ, поруч декілька аптек, через дорогу знаходиться 3 школа та недалеко знаходиться 18 школа, також поруч дитяча лікарня, центральний базар, зупинка громадського транспорту, кавярні та ресторани.У дворі знаходиться гарний дитячий майданчик.

Людмилы Павличенко улица, 37, Центр, Белая Церковь, Киевская 41000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо на продаж сучасну, затишну 3-х кімнатну квартиру з економним опаленням та якісним ремонтом в самому центрі міста Біла Церква на вул. Павліченко (масив Новий Павліченко)! Вартість кватири 79900 доларів США! Можливий торг! Житловий масив Новий Павличенко – найпрестижніший і найбезпечніший район у центрі міста Біла Церква! У квартирі у всіх кімнатах виконаний ремонт!  Квартира продається з меблями та технікою в загалом обєкт підготовлений ​​до заселення, всі кімнати укомплектовані меблями та побутовою технікою. Вбудована кухня із натурального дерева. Міжкімнатні двері та балкон – натуральне якісне дерево, на підлозі – паркет. Спільний санвузол, імпортний кахель та сантехніка, є бойлер, зручна ванна кімната. Вхідні броньовані двері. Лічильники на газ, воду, електрику. Засклені два балкони (на одному створена зона для фітнесу, на іншому – зручний простір для господарського блоку).  Лічильники на газ, воду, електрику. Вхідні двері бронь. Швидкісний інтернет. Wi-Fi. Супутникове ТБ. Сучасний ліфт. Паркування. Дуже теплий новий будинок (взимку економне опалення, на будинку модульна котельня), є комфортна прибудинкова територія, поруч дитячий майданчик і стоянка. Відмінне розташування будинку, поруч новий ТРЦ, АТБ цілодобовий супермаркет, спорткомплекс, кафе, магазини, всього за 5 хвилин ходьби Центральний Ринок, 10-15 хвилин ходьби і Ви біля ТРЦ Гермес. Поряд з будинком – новий сучасний дитсадок, школа. Відмінна транспортна розвязка, центр всього за хвилину їзди. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Сучасна,затишна 3-кімнатна в центрі БілоїЦеркви,масив НовийПавліченко!
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 2к квартира на масиві Павлюченко новий масив. Квартира в новому будинку,ОСББ, загальна площа 56м²,кухня-9м²,кімнати окремі, подвійний балкон на дві кімнати. Квартира в хорошому стані, вікна пластикові, новий лінолеум на підлозі, двері поміняні,Санвузол поклейка обоїв ,сантехніка поміняна . Квартира продається з меблями та технікою. Криша в хорошому стані, робився ремонт,є ще технічний поверх. Розглядаємо всі програми Є-Оселя, Є-відновлення, 280 постанова.Поруч знаходиться садочок, школа, базар в пішій доступності, супермаркет АТБ,магазини, хороша транспортна розвязка. Квартира продається через агенство Нерухомості, телефонуйте покази за попередньою домовленістю.

Продається 2к квартира Павлюченко
olx.ua

Продам чудову квартиру на Павліченка хороша косметика ( не малосімейка) не кутова, будинок ОСББ, металопластикові вікна та балкон, хороше місце розташування все поруч. Квартира варта вашої уваги.

Продам квартиру на Павліченка
olx.ua

Продам 2/1/2 Павлюченка 37м2, будинок цегляний, капітальний ремонт, вікна мпв, грата, сан.вузол сумісний, вмонтована кухня лишається, окрім холодильника і духовки, вмонтована шафа-купе в спальні. Кахлі, нові, ламінат. Автономне опалення , ділянка біля квартири , сарай, ціна 39500дол.сша без торгу Ан Версаль 09******49

Продам 2кім Павлюченка
olx.ua

Пропонуємо на продаж 3-и кімнатну квартиру. Квартира під Ваш ремонт!!! -3/1/5, по вулиці Павліченко (Фора), - фасадне вікно; - загальна площа 47 кв. м; житлова- 33 кв.м; - 3 кімнати ( 16 +9+8) - кухня 5,4 кв. м.; - без балкону, МПВ; - кутова, утеплена; - нові водопровідні труби; - санвузол окремий; - бойлер. Розглядаємо під Є-Оселю, Є- Відновлення. Зручна локація: центр міста 5 хв, зупинка транспорту, школа, дитячий садочок, кафе, лікарня, ринок, парк. Ціна 36000 у. о.( торг) АН Ластівка Оксана

Продаж 3 кімнатної квартири під Ваш ремонт!!!
olx.ua

Нова пропозиція на ринку нерухомості VIP сегменту!!! Даний обʼєкт пропонується для людей, які цінують максимальний комфорт, якість і неготові витрачати власний час та нерви на ремонти. В даній квартирі все продумано до дрібниць та зроблено з якісних матеріалів. Продається 3/7/9 квартира з елітним ремонтом, покращеним плануванням, із сучасними меблями та технікою, гардеробом. Квартира розташована у хорошому районі, неподалік від центру м. Біла Церква, вул. Павліченка, Будинок 2000 років побудови, ОСББ, панельний, повністю утеплений, із власною котельнею, має власне облаштоване укриття в підвалі із сонячними панелями для зарядки. Загальна площа- 81,2 м. кв. кухня 8,6, збільшена за рахунок лоджії. В квартирі зроблено сучасний капітальний ремонт: сучасна кухня, натяжні стелі, ламінат, плитка, встановлена якісна сантехніка, реле напруги, оптоволокно для інтернету. Квартира продається із меблями та технікою: вмонтована мікрохвильова піч та духовка, пральна машина, холодильник, телевізор, диван, ліжко, шафа, прихожа. Як додатковий бонус, на поверсі є окрема кладова. Вартість даної квартири - 98000 дол. США. Торг. Запрошуємо на перегляд квартири Вашої мрії! АН «Мрія»

Продаж VIP 3х кімнатної квартири з елітним ремонтом вул. Павліченка
olx.ua

ЖК в городе Белая Церковь

География, Белая Церковь