Квартира в хорошому стані з ремонтом.Можуть залишити і меблі і побутову техніку.Хороші сусіди,чисте парадне,є консєрж.Поряд супермаркет АТБ,школа,садочок,зупинка транспорту,дитяча лікарня.Будинок 2013р.Перегляди за домовленістю.Послугу рієлтора оплочує покупець.

Олімпійська вул., 8б
rieltor.ua

Квартира в нормальному стані,чиста,доглянута,цікаве планування. Недалеко школа,гімназія,дитсадки,супермаркети,зупинка маршруток. До Києва 30хв, 49 500у.о.торг,без комісії .

Олімпійська вул., 10
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2-кімнатної квартири в місті Бровари (Торгмаш) Знаходиться на 4 поверсі цегляного 5-ти поверхового будинку загальна 43, 10; складається з 2 кімнат, 1-я кімната 14,2 кв, 2-а кімната 14,6 кв кухня -5,7кв; ванна кімната 2,1 кв туалет -0,8кв.коридор -4,8 кв.балкон (терасою) - 0,9. Висота приміщень 2,6 м. Повністю нова електрика, сантехніка, плитка у ванній кімнаті та кухні, шпалери нові; Підлога лінолеум. Квартира не кутова, дуже тепла. Є велика окрема комора в підвалі під ключ. Доброзичливі сусіди. Біля будинку знаходиться дитячий майданчик. У кроковій доступності: ліцей, школи, дитячі садки, торгові заклади. Хороша транспортна розвязка в будь-якому місці міста. До Києва маршруткою 20-25хв., а машиною 10-15хв. Без боргів. У власності 3 роки. Вартість - 44000 доларів. Один власник.

ексклюзив
Олімпійська вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру з капiтальним ремонтом.В квартирi нова проводка, сантехника, гардеробна кiмната. Поруч АШАН, АТБ.

Олімпійська вул., 8
rieltor.ua

м.Бровари, 1к.квартира вул.Олімпійська,6, 3/9, 31/14/8, стан житловий, с/в роздільний, балкон обшитий і утеплений. Поруч зупинка транспорту, школа, гімназія, ринок, садочок, магазини, супермаркети, ринок і т.д. Ціна:27000у.о. Чистий продаж, можливо під ЄОселю, ЄВідновлення. Додаткова інформація по телефону: 0676594460, 0636061104, 0953489347

Олімпійська вул., 6
rieltor.ua

Торгмаш, вул.Олімпійська№ 1А, на 5/5пов., будинок керамічна цегла, новий гарний дах. 31.1/23/5.2кв.м. Відмінний стан.Дві затишні кімнати, з меблями та побутовою технікою. Н-2.6 метра. Світла та тепла квартира. Балкон засклений. Поруч зупинка транспорту, школа, гімназія, ринок, садок, магазини, супермаркети, ринок тощо. Чистий продаж! Всі виписані!Торг.

Олімпійська вул., 1а
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується 2к квартира за адресою м.Бровари, вул. Олімпійська 1Б. Квартира знаходиться на 5- му поверсі, загальною площею 41 м2, 26.1 м2 житлова кімната та 5.4 м2 кухня. Є балкон, вихід з кімнати. Квартира в житловому стані, металопластикові вікна, радіатори замінювались. більша кімната з ремонтом, який роюився 3 роки назад. Інфраструктура: в пішій доступності, за 5 хвилин є великий парк, магазини, супермаркети, дитячий садок, дитячий майданчик, зелена зона біля будинку. До Києва машиною: 10-15 хвилин. На транспорті поряд є зупинки маршрутних транспортних засобів: 20-25 хвилин. За більш детальною інформацією дзвоніть, раді будемо Вам показати. ID: 76578

Олімпійська вул., 1Б
rieltor.ua

Строительство возобновлено! Заказчик строительства - Броварской городской совет. Продается 1-комнатная квартира, окна во двор. Свободная планировка. Сдача дома ожидается в 2024 году

власник
Будівництво поновлено! Однокімнатна квартира Олімпійська А12
olx.ua

Продаж 3кв. вул.Олімпійська10. 2/9 69/40/ 9. в квартирі є власний газовий двох контурний котел , що дає можливість заощадити на опаленні , квартира має гарний стан, лишається все. 58.000$.

Продаж 3к. Бровари
olx.ua

Продам 4-кімнатну квартиру на вул. Олімпійській. Торгмаш. Квартира на 7 поверсі 10-поверхового будинку, 94 м2, 2 засклені утеплені балкони, зручне планування. Район з розвиненою інфраструктурою, транспорною доступністю. Поруч дитячі садочки, школа, парковки, магазини, зупинки транспорту. Єможливість придбати гараж. Код об`єкту на сайті компанії: 20640

Продаж квартири 4к Олімпійська, 10 Бровари
olx.ua

Квартира в житловому стані.Гарне місце розташування.Поряд школа,садочок,супермаркети,базар,поліклініка,зупинка транспорту.Агенство.

Продам 1к.кв.по вул.Олімпійська 1а.Торгмаш.
olx.ua

Без %, продаж 1к. квартири в м. Бровари по вул. Олімпійська 8 б, 13/ 21 монолітного цегляного будинку , 32/ 15/ 8, є балкон і гардероп. Будинок 2007 року, квартира без оздоблення , готова до втілення ваших ідей. Видова, хороша транспортна розвязка та розташування. Чистий продаж! 24000 т.уе. торг до продажі !. 06******56 Світлана Петрівна.

Без %, Продаж 1к.квартири, Бровари, Олімпійська 8 б
olx.ua

Трикімнатна квартира (96 серія) із сучасним, якісним ремонтом повністю мебльована. 2 лоджії засклені та утеплені. Квартира двостороння, 3 кімнати роздільні. Чисте акуратне парадне. Поруч школа, садок, супермаркети. Чистий продаж.

3-к Ремонт, меблі вул. Олімпійска 8
olx.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру вул. Олімпійській 2. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку, хороше планування- загальна площа 35м2, велика кімната 17,4м2, кухня 8,8м2, роздільний с/вузол. Хороший житловий стан, засклений балкон. Зручне місце розміщення будинку, поруч магазини, школа, дитячий садочок, зупинки маршрутного транспорта. Квартира готова до продажу, реальному покупцю можливий торг.

Продам 1- но кімн.,квартиру Олімпійська 2
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в місті Бровари, по вул Олімпійська 2 А, яка розташована на 7 поверсі 9 поверхового будинку, площа 70 м². Квартира з холом, окремим сан. вузлом, балконом, лоджею та 3 окремими кімнатами. В кожній кімнаті встановлений кондиціонер.Ціна 57 000$ без комісії для покупця.

Продам 3 кімнатну квартиру,  Є-оселя, Є-відновлення
olx.ua

Продам свою затишну однокімнатну квартиру. Район Торгмаш, вул. Олімпійська. Рядом АТБ, школа, дитячий садочок. Підʼїзд охороняється, є консьєрж, невеликі комунальні платежі. ОСББ. Є генератор на будинокПоруч зупинка маршрутки на Київ та по місту. Школа та ліцей. Поліклініка, аптека. Мережа супермаркетів АТБ, Фора. Квартира тепла, сонячна сторона. Є просторий балкон, засклений. Залишилається вбудована кухня, електроплита з духовкою. Лічильники світло, вода. Первинні документи. Один власник. Ніхто не прописаний.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Дослідити місцевість

Продаж гарної квартири з ремонтом,меблями та побутовою технікою. Залишаються шафи-купе,стінки,вбудована кухня з витяжкою,газовою поверхнею,духовою шафою,ц ванній кімнаті бойлер, є лічильники на воду,електроенергію,газ.Квартира дуже тепла,не кутова, балкон і лоджія засклені.Будинок розташований у гарному місці,поряд сквер,ТЦ Форум, супермаркети,дит садок,ліцей,школа. Первинні документи. Підходить під усі держ. програми.48500$ торг реальному покупцю

Продажа 3-кім квартири,вул. Олімпійська,чешка
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру по вулиці Олімпійській, район Торгмаш у Броварах, 9/9, над квартирою ще є технічний поверх, тамбур на 2 квартири. Вся квартира загальною площею -50 м2, дві кімнати - 19 м2, та 12 м2, кухня - 8 м2, санвузол роздільний, у квартирі металопластикові вікна та балкон. Квартира охайна та світла, вікна виходять у двір. Меблі та побутова техніка залишається частково. Кладова на поверсі поряд з квартирою та погріб у дворі біля будинку. Розвинена інфраструктура: поруч дитячий садок, школа, аптеки, амбулаторія доросла та дитяча, ліцей, Ощадбанк, нова та укр пошта, Броварський ринок, а також супермаркети АТБ, Фора, РЦ, Торговий центр Форум, магазини Єва, Аврора, Бонус та ін. Поряд з будинком зупинка транспорту, маршрутки на Київ та по місту. Всі подробиці, якщо треба більше фото у вайбер, а також запис на перегляд по телефону/вайберу

Продам 2 кімнатну квартиру по вулиці Олімпійській Торгмаш
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в м.Бровари, вулиця Олімпійська. Перший поверх 5-типоверхового будинку. Чешський проект. 49м2. Кімнати роздільні, санвузол роздільний. Стан житловий, меблі можуть залишитись. Водонагрівач. Металопластикові вікна, великий балкон засклений, погріб з балкону. Будинок доглянутий, в підїзді чисто. Вільна.

Продам 2 Бровари Олімпійська
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Олімпійській, 1 a, район Торгмаш в м. Бровари. Квартира 32 м2, розташована на 2-му поверсі 5-х поверхового будинку. Будинок цегляний, тому теплий. Квартира, світла та простора, з кімнати (19 м2) вихід на балкон. Встановлено лічильники на газ та електроенергію. Санвузол сумісний обкладений плиткою, з невеликою ванною. Біля будинку паркування, дитячий майданчик, магазини, аптеки, школа та дитячий садок, доросла амбулаторія і дитяча поліклініка. Хороша транспортна розвязка до центру міста з розвиненою інфраструктурою! Постійно їздять маршрутки до метро Лісова та 15 хв. автомобілем до метро. Ціна $ 27000, присутній невеликий торг. Пропозиція без комісії для Покупця. За більш детальною інформацією звертайтесь за тел./viber

Продам квартиру по вулиці Олімпійській район Торгмаш
olx.ua

Від власника! Продам 1-к.квартиру в гарному стані . 28 000 у.о. М.Бровари. вул. Олімпійська Розташована на 3 поверсі 9 пов.будинку, не кутова. Будинок 90-х років. Загальна площа 30.8 кв.м кухня 7.5 м.кв, кімната 14 м.кв, санвузол окремий, є балкон, були замінені батареї. Якісні вхідні броньовані двері. Також чистий і охайний тамбур на трьох сусідів, замикається. Третій поверх! Але ліфт теж працює. Бойлер. Газ + центральне опалення Вбудована велика вмістка шафа в коридорі. Меблі на кухні, замінена і утеплена ванна. У власності більше 3-х років. Квартира вільна. Один власник. Прописаних немає. По об`їздній дорозі до метро Лісова 15-20хв на автомобілі, або 35 хвилин на маршрутці через місто. УВАГА! З ріелторами жодних угод не укладаємо. Держ.програми не розглядаю.

власник
Власник Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Географія Бровари