Унікальна пропозиція на ринку! Розкішна 3-х кімнатна квартира в новобудові з дорогим авторським євроремонтом, з сучасною вбудованою функціональною технікою та меблями еліткласу за ціною 1250$ за кв.м. Апартаменти вразять найвибагливішого поціновувача краси та розкоші. Елітні апартаменти розташовані на 2 поверсі новобудови в самому топовому районі міста (вул.Коперника) між парками Шевченка і Жовтневим, до Проспекту Незалежності - 5 хв пішки! Найкращий район міста Чернівці, максимально розвинена інфраструктура, все поруч в пішій доступності: садочки та школи на вибір, магазини, салони краси, аптеки, супермаркети, ТЦ Формаркет, парк Шевченка, парк Жовтневий, озеро тощо. Квартира складається з величезного холу - фоє, кухні, гардеробної, двох спалень, вітальні, ванної кімнати та сан вузла. Спальня та кухня мають вихід на просторі засклені балкони з чудовим виглядом із вікна. Основні характеристики квартири: - 3 кімнати + величезне фоє - загальна площа 140 кв м!!! - двостороння - 2 поверх з 9 - власна гардеробна - дорогий якісний євроремонт - підлога - дубова паркетна дошка; - дубові вхідні та міжкімнатні двері (екологічні, надміцні, довговічні) - пятикамерні вікна Vekka - вся електрика(мідна проводка по всьому будинку) та сантехніка преміум класу! - тепла підлога у ванній кімнаті, коридорі та кухні - енергозберігаючі технології освітлення (декілька режимів освітлення)+інвекторний генератор на випадок відключення світла! - енергозберігаючі технології опалення (опалення індивідуальний газовий котел) - система відеоспостереження в підїзді з виведенням зображення на екран домофона та екран власного мобільного - місце під авто У квартирі продумано все до дрібниць, робилося для себе. Особливої уваги потребує парадне фоє будинку. Заходячи в будинок не одразу розумієш, що ти потрапив у фоє новобудови, таке враження, що ви потрапили у зал для урочистих подій (фото #2)- вишукана плитка, дизайнерські картини на стінах, сучасна люстра - все стильно, просторо, вишукано. Відео по квартирі https://youtu.be/Q38GgHy1FtU?feature=shared бажаєте оглянути цю красу? залишилися запитання? телефонуйте, швидкий оперативний показ.

можливий продаж по єОселя
Коперніка вул., 6
rieltor.ua

Продається елітна 3 кімнатна квартира вул. Коперніка, 6. Поруч Парк Шевченка, магазини, кафе, торговий центр, садочок, школа. БК "РомтісБуд" Поверх 3 / 9 Площа: 140 м² Квартира складається з просторої вітальні- холу , три спальні кімнати та кухні. Квартира продається з усіма меблями та технікою ( 5 телевізорів, холодильник, духова шафа, варильна поверхня, витяжка , пральна машина та ін.) Простора вбиральня з ванною-джакузі Засклений балкон з кухні та спальні. Гардеробна кімната в спальні. По всій квартирі підігрів підлоги. Дуже якісний ремонт, елітні меблі. Будинок під відеоспостереженням на вхідні двері встановлено смарт замок. Квартира вільна, перегляд за домовленістю, звертайтеся.

Продається елітна 3кім. квартира
olx.ua

Продається велика 3х кімнатна квартира в парковій, зоні вул.Коперника, елітного забудовника Ромтісбуд. Площа 140м2. Поверх 2/9 Квартира з ремонтом в класичному стилі. Залишаються меблі та побутова техніка. Два балкони,тепла підлога. В закритому дворі місце під авто. Ціна 175000$,торг.

Простора «новобудова» на Коперника
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора квартира з дорогим дизайнерським ремонтом та меблями. Прекрасне місце розташування, поблизу дитячий садок, школа та парк. У дворі паркомісце для автомобіля. Адреса: м. Чернівці, вул. Коперніка

власник
Продається 4-х кімнатна квартира у м. Чернівці
olx.ua

Продається 2кім.кв. з сучасним ремонтом р-н вул.Коперника Площа 44 Поверх 3/5 Опалення централізоване Гаряча вода-колонка Залишаються всі меблі та побутова техніка Ціна 52тис€ 09******81

Продаж 2кім.кв. з сучасним ремонтом р-н вул.Коперника
olx.ua

Географія Чернівці