Можливий продаж за державними програмами! Продам 2-кімн. квартиру Конча-Заспа у ЖК бізнес-класу "Козин Хвойний (Олександрівський), с. Козин, вул. Київська, 169, Обухівський р-н., ст. м. Видибичі 20 км, ст.м. Зверинецька, 25км по Старообухівській трасі, Новообухівська траса за 5 км. Зручне транспортне сполучення, 15 хв. на авто до Києва. Якість дорожнього покриття знаходиться на найвищому рівні! До зупинки до Видубичів 15-20 хвилин. Код обєкта SF-3-004-001 Будинок знаходиться в одній з найпрестижніших локацій та екологічнному місці. Поруч школа, магазини, медичний центр, аптека, зупинка транспорту 5хв. Навколо будинку сотні гектарів хвойного лісу. У підземному паркінгу є місце для паркування та у будинку є комора для зберігання велосипедів. 3-й поверх 6-поверхового цегляного будинку. Квартира має найкраще розташування в будинку! Загальна площа - 107,5 кв.м: кухня-вітальня, 2 окремі кімнати, балкон. Вікна виходять на ліс. Дуже охайна, комфортна та простора квартира. Вартість - $110 тис Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності))

Київська вул., 169
rieltor.ua

Продаж квартир с. Козин Вул. Київська 169, 4/6 поверхового, клубний будинок на 36 квартир, є пропозиція паркінгу як на продаж так і в оренду. Загальна площа квартири 141,6м2 / 100/20. Дизайнерський ремонт виконан на 80 % стиль лофт . Додаємо документацію дизайн проєкту. Встановлена сантехніка, кондиціонери, стійка консоль для плазми, Багатофункціональне освітлення. Система розумний дім. Великий загальний простір окремо кабінет і спальня. Два санвузли. Душові бокси і ванна джакузі. Можливо виокремити ще одну кімнату. Чудова дорого від самого Києва до квартири. В будинку є клініка Viva, скважина, власна котельня. Ціна 110000 дол. Без комісії. Відіо за посиланням : youtu.be/2VyiJggQGyk?si=xolThW-3Zi8Y4X0w

Квартира в с. Козин
olx.ua

Продаж просторої квартири в смт Козин. Вул. Київська 169. 4 поверх 6 поверхневого будинку 2009р. Загальна площа - 141.6 кв.м. Простора кухня-вітальня, спальня, кабінет, 2 санвузли, комора. Якісний дизайнерський ремонт з виводами системи "розумний будинок". Будинок має газопостачання, власну котельню та підземний паркінг (місця в наявності). Тихій двір, зручне місцерозташування, розвинена інфраструктура. Ціна квартири - 800у.о./кв.м. Ціна паркінгу - 15000у.о. Без комісії.

Продаж просторої квартири в смт Козин.
olx.ua

География, Козин