Продається однокімнатна квартира в с. Гатне по вул. Інституська 53, яка знаходиться на 1 поверсі чотириповерхового будинку. В будинку є цокольний поверх. В квартиру завединий газ, ванна кімната, балкон, встановлено домофон.Тихий і спокійний район для життя, поруч знаходиться паркова зона. Будинок введений в експлуатацію, сусіди проживають. Готова до продажу, відсутні прописані, прямі договори з ДТЕК. На машині 4 хвилини до метро Теремки також курсує тролейбус від метро до будинку. Є детальний відеоогляд квартири, телефонуйте домовимось за перегляд. Квартира чекає свого Власника!!!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Інститутська вул., 53
rieltor.ua

Пропонується на продаж простора 2-х кімната квартира 78 м З ремонтом, частково меблі. 15 хвилин пішої ходьби від метро Теремки в с. Гатне по вул. Інститутська. Поруч магазини, спортлайф, парк. До ТРЦ Мегамаркет 15 хвилин. «Спутник-Теремки» — житловий комплекс, який крім будинків включатиме наземний паркінг для мешканців та гостьову парковку, зони для сімейного дозвілля, майданчики для спортивних ігор та дитячих розваг. У кроковій доступності від забудови є супермаркети та магазини госптоварів, спорткомплекс, басейн, фітнес-зала, сауна, банківські відділення, аптека та багато інших об’єктів інфраструктури. До станції метро «Теремки» — 15 хвилин пішої прогулянки. Виїзд на Одеське шосе. На власному ж автомобілі доїхати до столиці реально всього за 5 хвилин, що дуже зручно, особливо для тих, хто часто їздить до великого міста.

возможна продажа по єОселя
Інститутська вул., 45
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Код обєкта : 318832-18 Квартиру можна придбати по програмі єОселя. Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира в ЖК Спутник-теремки Гатне, найближчий пригород Києва. Квартира площею 42.3 метри є можливість зробити другий поверх. Планування дуже зручне, велика кімната, велика кухня, є гардеробна, велика лоджєія з гарним видом. Будинок введенно в експлуатацію, продаж по переуступці але якщо клієнт під єоселю буде отримано право власності. Світло підключено, вода підведенна, газ підведений до будинку. Висота потолків майже 5 метрів, можна зробити другий поверх. і це добавить 25 квадратних метрів площі. Дуже гарна локація до найближчого метро 5-7 хвилин на маршрутці. Поряд супермаркети, магазини, садочки, спортклуб, парк, будується великий епіцентр. Телефонуйте відповім на всі ваші питання.

возможна продажа по єОселя
Інститутська вул., 53
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Код обєкту:306726-34 Простора однокімнатна квартира в будинку клубного типу. Зручне та раціональне планування.Простора кухня-вітальня та окрема спальня. Майже закінчен якісний євроремонт.На момент угоди все буде закінчено. Все нове.Ніхто не жив. При будівництві будинку використані якісні матеріали: монолітний фундамент, гидроізольованний на кожному етапі. - 1 поверх керамоблок. - 2,3,4 газоблок 300 мм. - стіни утеплені мін. ватою 100 мм. - бетонне міжповерхневе перекриття. -Вікна Rehau із зеркальним напиленням. - бетонні сходи. - Загальна площа 43,1 м2 -кімната 11,8 м2 -кухня-студіо 23,1 м2 - Будинок введений в експлуатацію. До метро на авто 5 хв, пішки 20-25 хв, до зупинки транспорту 2 хв пішки. Розвинена інфраструктура : АТБ, Мегамаркет, аптека, Sport Life. Поруч ЖК "Одесський бульвар" , зручна транспорта розвязка . ТЕЛЕФОНУЙТЕ В ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС ЧАС!

Інститутська вул., 67
rieltor.ua

География, Гатное