Продам 2к кв в ЖК Скай Сіті вул. Європейська 16, квартира з дизайнерським євроремонтом, вмонтовані меблі та техніка, Індивідуальне опалення свій электро котел. Простора кухня, 2ві окремі кімнати, кладова. Ремонт робився для себе з якісних матеріалів. Поруч школа, дитячий садок, супермаркет, центральний парк, зупинка транспорта на м. Київ. Ціна 70.000дол можна під є Оселю

Європейська, 16
rieltor.ua

Продаеться велика 5-ти кімнатна квартира г.Бориспіль ул. Европейська 6.Общая площадь 85 кв.м. Квартира росташована на 4 поверсі 5-ти поверхового будінку. Прохідна велика вітальня обєднана з кухнею студію. Е чотирі окремих кімнаті. Дві великі лоджіі розділени між собою для відокремлення особистого простору, утеплені зовні і зсередини. Закладано основу під майбутній кондіціонер. Нові вхідні двері. Здійснена заміна проводкі, сформовано росподільний щіток. Зроблена професійна машінна стяжка стін, стяжка підлогі. Замінени радіатори опалення, замінений вхід в каналізацію. Вже встановленно інсталяцію. Лоджіі засклені найкращім єнергозберегающім варіантом з лінейки вибору вікон VEKA. Квартира повністью під чістову обробку! Поруч Сільпо. Напроти будинку дітсадочок. Через дорогу школа. В 200 метрах центральний парк, стадіон, спортшкола. Документи готові до продажу. Розглянем всі державні программи.

Європейська вул., 6
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Новий будинок в центрі. Переуступка, здача 1 квартал 2024. Ціна в оголошенні + переоформлення. Терміново.

власник
Європейська вул., 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Жк Скай сіті , переуступка майнових прав на 2 км. квартиру 59 кв. Всі питання за телефоном або пишіть. тел 09******92

Переуступка майнових прав на квартиру в центрі борисполя
olx.ua

№ 11. Продаємо двох кімнатну квартиру в центрі Борисполя. Вся потрібна інфраструктура поруч. Новий будинок. Шостий поверх. В квартирі є все необхідне з техніки. Варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, пральна машина, холодильник, бойлер, газовий котел. Ціна 67 999 у.о. ТОРГ!!!

№11. Продам 2-комн. квартиру в Борисполе, ул. Европейская
olx.ua

Вашій увазі пропонуємо продаж 1-к.кв в самому центрі міста Бориспіль по вул. Європейська 10. Квартира розташована на 8-му поверсі, загальна площа 40м2. Квартира після якісного сучасного ремонту, укомплектована новими меблями та вбудованою побутовою технікою яка залишається при продажу. Сучасний комплекс з чудовою локацією, в будинку нова пошта та багато різноманітних магазинів. Готова до продажу. Додатково покупцем оплачуються послуги агенції нерухомості в розмірі 5%.

Продаж 1-к.кв з індивідуальним опаленням ЖК Sky City
olx.ua

Терміново !!! Центр міста продам 1-кімнатну квартиру в Ж/К Скай Сіті вул. Європейська 10, квартира з дизайнерським євроремонтом, облаштована меблями та технікою все залишається . Квартира з індивідуальним газовим опаленням встановлений двухконтурний газовий котел, з кухні вихід на просторий балкон. Ремонт робився для себе з якісних матеріалів. Ціна 59 999 у.е.

Терміново ! 1-кімн. квартира в  Ж/К Скай Сіті, з меблями та технікою!
olx.ua

Комфортна квартира в ЖК SKYCITY. SKYCITY – сучасний, затишний та комфортабельний житловий комплекс, що розташований на вул.Європейській в центрі м. Бориспіль. Пропонуємо Вам 2-кімнатну квартиру в новому будинку. Загальна площа - 58,47 м2. Комплектація: - розводка системи опалення з виводами під радіатори; - лічильники на тепло, воду та електроенергію; - панорамні енергозберігаючі вікна з ламінацією; - якісні вхідні двері з МДФ накладками; - закрита територія з цілодобовим відеонаглядом; - інтернет, домофон Все знаходиться поруч: аптека, супермаркет, спортивна школа, стадіон, тренажерні зали, салони краси, хімчистка та пральня, медичний та дитячий центри, продуктова та квіткова лавки. ЖК SKYCITY стане для Вас та Вашої родини місцем, де буде комфортно та затишно. Ми створюємо цей комплекс з думкою про сьогодення і турботою про майбутні покоління! Також можливе розтермінування на 24 місяці.

Продаж 2к.-квартири в ЖК Скай Сіті
olx.ua

Встигніть придбати комфортну 1-кімнатну квартиру з функціонувальним плануванням по вигідній ціні в ЖК SKYCITY. Комплектація: - цегляний будинок, утеплений фасад (170мм) - панорамні енергозберігаючі вікна з ламінацією - власна котельня, що забезпечує автономне опалення - якісні вхідні двері з МДФ накладками - лічильники на тепло, воду та електроенергію - інтернет, домофон - територія із сучасними дитячими майданчиками - зелені зони відпочинку Розтермінування з першим внеском від 50 % на 24 місяці.

Квартира в ЖК SKYCITY Розтермінування від Забудовника
olx.ua

ЖК SKYCITY це – доступні ціни на квартири, які гарантують гідну якість життя для Вас і Вашої родини! Сучасний житловий комплекс, що розташований в самому центрі міста Бориспіль на вул. Європейській. Відмінне планування, панорамні вікна роблять кімнати дуже світлими і збільшують простір. У будівництві будинку використовуємо тільки якісні та перевірені матеріали. Комплектація: - цегляний будинок, утеплений фасад (170мм) - панорамні енергозберігаючі вікна з ламінацією - власна котельня, що забезпечує автономне опалення - якісні вхідні двері з МДФ накладками - лічильники на тепло, воду та електроенергію - інтернет, домофон - територія із сучасними дитячими майданчиками - зелені зони відпочинку Можливе розтермінування на 24 місяці. Телефонуйте за номером телефону 0800 30 30 25 Будемо раді відповісти на всі Ваші запитання.

2 к. квартира ЦЕНТР
olx.ua

Житлові комплекси у Бориспіль

Продам 2к квартиру 40м загальної площі на 4/5 цегляного будинку на вулиці Европейська 5 у центрі міста Бориспіль Кімнати окремі , кухня 5 м ,санвузол суміщений , е окреме приміщення для пралки ( кладова в якій розмішена пральна машинка) .Квартира НЕ кутова, е два невеликих незасклених балкони з кімнат. Газ в квартирі є Розташування супер зручне, все поряд. У власності більше 3х років, власник один. Програма 280 , е ОСЕЛЯ, е ВІДНОВЛЕННЯ продаємо

2-кімнатна  40м на Европейській  центр Борисполя еВідновлення , еОСЕЛЯ
olx.ua

Квартира в новому 10-поверховому будинку в ЖК SKYCITY. Комплекс розташований у центрі міста Бориспіль, в 250 метрах від головної транспортної артерії міста – вулиці Київський шлях та у 20 хвилинах від метро Бориспільська. Комплектація: - цегляний будинок, утеплений фасад (170мм) - панорамні енергозберігаючі вікна з ламінацією - власна котельня, що забезпечує автономне опалення - якісні вхідні двері з МДФ накладками - лічильники на тепло, воду та електроенергію - інтернет, домофон - територія із сучасними дитячими майданчиками - зелені зони відпочинку *розтермінування на 24 місяці без % Житловий комплекс SKYCITY – це повноцінне «Місто в місті»! На території житлового комплексу будуть мережі продуктових магазини, салони краси, аптеки, стоматологія, кав’ярні, офісні приміщення, хімчистка, ремонт одягу, тощо. ЖК SKYCITY надає своїм потенційним мешканцям можливість оселитися в комфортабельних квартирах. Незалежно від обраної Вами кількості кімнат, всі квартири будуть відповідати прийнятим в сучасному світі стандартам: максимальний доступ повітря і сонячного світла; вдосконалені лоджії; широкі кімнати; сучасне планування.

olx.ua

Продам затишну 2-х к/квартиру по вул. Франка, центр міста. Поверх 4/5 п., площа 53/30/9 м2, с/в окремо, кахель, бойлер, лоджія засклена м/п та утеплена. Зроблений якісний дорогий ремонт - нова мідна електро/проводка, металопластикові сантехнічні труби, електросушарка, Wifi. Квартира повністю мебльована та з технікою - посудомийна машина, пральна машина AEG, холодильник, два кондиціонера. Фасад утеплений пінопласт 100 мм. Дуже гарна інфраструктура - все поряд. Ціна 56 500 USD. Можливий продаж за соціальними програмами ! Наталія Показ в зручний для Вас час!

Европейская улица, 5, Борисполь, Борисполь, Киевская 56500.0 USD
dom.ria.com

3кімнатна квартира в Борисполі в центрі міста, по вул. Червоноармійська ( Європейська), м/п вікна, балкон засклений та утеплений на 2 кімнати, нові міжкімнатні двері, є кондиціонер. Без комісії рієлтора.

Продам 3кімнатну квартиру в Борисполі
olx.ua

Бориспіль. Продаж 1 кімнатної квартири в самому центрі міста, поруч К.Шляху по вул.Европейська. Загальною площею 33 кв.м ,с/у окремо,балкон засклений, газ колонка. Квартира в житловому стані. Ціна Продажу 33.500у.од Вся додаткова інформація по н.тел.Лариса. Документи підготовлені всі до продажу прописаних не має.

ПРОДАЖ 1-кв ЦЕНТР міста ЕВРОПЕЙСЬКА 3 поверх/5-ти поверх Будинку
olx.ua

Продається квартира 96 квадратних метрів, на другому поверсі в центрі міста. Власне опалення. Вул. Європейська

4-кімнатна квартира в центрі міста
olx.ua

Географія Бориспіль