Продаж великої однокімнатної квартири з незавершеним ремонтом в ЖК Амстердам. В квартирі поштукатурені стіни, розведена електрика, стяжка підлоги. Будинок зданий та заселений. Поруч з ЖК великий супермаркет "Сільпо", "Фора", ринок, зупинка громадського транспорту. До метро курсують маршрутки кожні 5 -10 хвилин.

Гетьманська, 57
rieltor.ua

Продається 1-к квартира, вул.Гетьманська 59, ЖК Амстердам, с.Білогородка. Квартира розташована на 4-му поверсі 4-х поверхового будинку. Квартира дуже тепла, світла та простора з незавершеним ремонтом. Квартира з автономним опаленням (двохконтурний, газовий котел ). Гарно розвинена інфраструктура поруч з ЖК: Супермаркет "Фора", ринок, школа, садок державний та приватний, кавярні, зони відпочинку. Будується великий супермаркет "Сільпо" за 200 метрів від ЖК. Є все що необхідно для комфортного проживання та відпочинку. Зручна транспортна розв’язка. Будинок введений в експлуатацію та оформлено право власності, податки сплачує продавець. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» –Юрієм, за ціною узгодженою з власником.

можливий продаж по єОселя
Гетьманська вул., 59
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж! 2 кім. квартири в ЖК Амстердам! Гетьманська 45 50 кв.м, Квартира розташована на 3 поверсі Ремонт зроблений на 50 відсотків Встановлений 2 х контурний газовий котел Лічильники Є лоджія і балкон ( засклений) Зроблена шумоізоляція Будинок повністю заселений. Житловий Комплекс Амстердам знаходиться в центрі Білогородки. 10 км від Києва. Поблизу ЖК розташований Сільпо, ринок, величезна кількість магазинів, дві школи та дитячий садок, лікарня, ПриватБанк, супермаркет Фора, Нова Пошта - все це в пішій доступності. Дуже зручне транспортне розташування, виїзд (вїзд) по Житомирській трасі або ж через Софіївську Борщагівку. Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують чотири автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Перегляд в будь який час Тел.0671637876 Лора Дмитрук

Гетьманська вул., 45
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1 кімнатна квартира ЖК Амстердам. Укомплектована меблями та технікою. Поруч знаходиться Ліцей №2 Продуктові магазини,Фора,Сільпо,аптеки,Ева - усе в пішій доступності! По вівторках та суботах Ярморок Маршрутне таксі , до метро Академмістечко 15 хв Перегляди за попередньою домовленістю. Дзвоніть, або пишіть Viber та Telegram!

можливий продаж по єОселя
Гетьманська вул., 40
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Пропонується двокімнатна квартира у ЖК Амстердам в с. Білогородка. Будинок ведено в єксплуатацію, продаж по переуступці без додаткових витрат. Квартира двостороння, з двома балконами. Стан - після забудовника. Зроблена стяжка та штукатурка. Встановлено двохконтурний котел, радіатори опалення. Поруч є державна школа, дитячий садок, ринок, Нова Пошта, Приватбанк. 500 метров Сільпо. Також поруч у радіусі 700-1500 метрів стадіон, спортивний зал, дитячий садок, школа, нова пошта, АЗС, ринок, ЖК Білий шоколад. Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують 4 автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Відстань до Києва 12 км. Спокійне місце, поруч немає військових частин чи обьєктів критичної інфраструктури. ID: 76547

ексклюзив
Гетьманська вул., 50
rieltor.ua

Терміновий продаж ! Без комісії ! Продаж чудової однокімнатної квартири. ЖК Амстердам, с. Білогородка, вул. Гетьманська 45. Площа: 34 м2. Поверх: 3/4 Ціна: 43500$ В квартирі зроблений гарний якісний ремонт, робили для себе. Кухня простора і світла. Кухонний гарнітур, вбудована побутова техніка. Затишна спальна кімната, є балкон. Просторий коридор із шафою. Тепла підлога в санвузлі. Є фільтр на воду. Квартира, тепла і світла. Гарний комплекс, із затишною атмосферою. Поряд зупинка транспорту, є пряма маршрутка до м.Академмістечко. Поряд школа,садочок, амбулаторія, Сільпо. Перегляди за домовленістю +380935968420 Ольга АН GLOREAL

Гетьманська вул., 45
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру з частково зробленим ремонтом (розведена електрика,сантехніка, встановлена інсталяція, пошпакльовані стіни під шпалери) в центрі села Білогородка, вул. Гетьманська 57, ЖК Амстердам. Характеристика : Поверх - 4 з 4 Площа - 40,2 м2 Кухня-вітальня - 17.2 м2 Кімната - 12,5 м2 Санвузол - 4,5 м2 Передпокій - 4.3 м2 Балкон - 3,5 м2 Комплектація : Вікна - металопластикові двокамерний склопакет Двері - металеві з МДФ накладкою Внутрішні стіни - гіпсова штукатурка Підлога - цементно-піщана стяжка Електрика - розведена по квартирі Каналізація - централізована Водопровід - централізований Опалення - газовий котел, розведені та встановлені радіатори. Ціна 33000 у.о , переоформлення 50/50. Перегляд за попередньою домовленістю. Посередникам не турбувати!

власник
Продам 1 к. квартиру 40,2м2
olx.ua

Продаю свою квартиру в ЖК Амстердам, вулиця Гетьманська 54, відразу заходите на ремонт, підключені всі комунікації, світло на постійному підключенні, є газ та газовий котел, розведена система опалення, централізована каналізація, закрита територія. Можливо зробити під комерцію. По всій квартирі зроблена гіпсова штукатурка, підлога лазерна стяжка, якісні вхідні двері. Можливо розглянути розтермінування до 6 місяців. По всім питанням телефонуйте.

власник
Продам 1к 31,9м2, 1 поверх, на ремонт!
olx.ua

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Амстердам. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Білогородка, Гетьманська, 54. Зараз у продажі багато­рівнева квартира з сучасним комфортним плануванням на 3 поверсі 4-х поверхового будинку. Заселитися в ЖК Амстердам можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2023 року. Забудовник - Амстердам.

Гетьманская улица, 45, Белогородка (Киево-Святошинский), Киевская 38115.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Амстердам. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 32.3 м². Квартира розташована на 2 поверсі 4-х поверхового будинку. Здача ЖК Амстердам заявлена в 4 кварталі 2018 року. ЖК Амстердам знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Білогородка, Гетьманська, 45. Забудовник - Амстердам.

Гетьманская улица, 45, Белогородка (Киево-Святошинский), Киевская 26000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Білогородка

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Амстердам. Сучасне планування площею - 31.9 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 3 поверсі 4-х поверхового будинку. Адреса новобудови - Білогородка, Гетьманська, 54. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2023 року. Забудовник - Амстердам.

Гетьманская улица, 45, Белогородка (Киево-Святошинский), Киевская 26250.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Амстердам. Сучасне планування площею - 31.9 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 3 поверсі 4-х поверхового будинку. Адреса новобудови - Білогородка, Гетьманська, 54. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2023 року. Забудовник - Амстердам.

Гетьманская улица, 45, Белогородка (Киево-Святошинский), Киевская 26250.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Амстердам. Сучасне планування площею - 33.4 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 2 поверсі 4-х поверхового будинку. Адреса новобудови - Білогородка, Гетьманська, 48. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2022 року. Забудовник - Амстердам.

Гетьманская улица, 45, Белогородка (Киево-Святошинский), Киевская 26250.0 USD
dom.ria.com

Продається багато­рівнева квартира без посередників в ЖК Амстердам. Це комфортне планування багато­рівневої квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа багато­рівневої квартири - 67.6 м². Квартира розташована на 3 поверсі 4-х поверхового будинку. Здача ЖК Амстердам заявлена в 4 кварталі 2023 року. ЖК Амстердам знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Білогородка, Гетьманська, 52. Забудовник - Амстердам.

Гетьманская улица, 45, Белогородка (Киево-Святошинский), Киевская 37180.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Амстердам. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Білогородка, Гетьманська, 45. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 4-х поверхового будинку. Заселитися в ЖК Амстердам можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2018 року. Забудовник - Амстердам.

Гетьманская улица, 45, Белогородка (Киево-Святошинский), Киевская 26000.0 USD
dom.ria.com

Продам свою однокімнатну квартиру жк Амстердам Білогородка, перший будинок від зупинки, на першому поверсі , квартира не кутова , жилий будинок, індивідуальне опалення( котел) з ремонтом, усі комунікації централізовані, продам майже з усім що на фото. Квартира світла, тепла, гарні сусіди, чиста та зелена територія, стелі шумоізольовані , від власника, Поруч вся інфраструкттура: школа, садочок, Фора, Сільпо, зупинка громадського транспорту, ринок, Нова Пошта, спортзал, переоформлення повністю ваше, оплата одразу готівкою

власник
Гетьманская улица, 45, Белогородка, Киевская 37000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира 1-кімн. в с.Білогородка, Київська обл. ЖК АМСТЕРДАМ. вул.Гетьманська. Квартира площею 33 кв.м. Розташована на 2 поверсі, 4-х, поверхового будинку . В квартирі зроблений якісний євроремонт . Всі меблі залишаються в квартирі. Квартира на дві сторони . І вкухні і в кімнаті є балкон.В будинку газ., є газовий котел. На тереторії є дитячий садок , школа, супермаркети , магазини , все необхідне для комфортного проживання . Тереторія ЖК Амстердам озеленина, з дитячими майданчиками та парко місцями для авто. На перегляди записуєм лише по вихідним дням .Можлива покупка в кредит. Розрахунок лише в євро

Квартира 1к. с.Білогородка Київська обл.
olx.ua

Продам 1к 35 кв.м , квартира в ценрі Білогородки, жк Амстердам, вул. Гетьманська. Я власник, не агенство! Будинок введено в експлуатацію. 1 поверх в 4х поверховому будинку. Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують чотири автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Централізовані комунікації - електрика, каналізація, газ. Квартира з дуже гарною комплектацією та чорновим ремонтом: - Вікна - металопластикові, 2-камерний склопакет; - Двері - металеві з МДФ накладкою; - Стіни внутрішні - гіпсова штукатурка; - Підлога - цементно-піщана стяжка; - Водопровід - централізований; - Каналізація - централізована; - Опалення - розведені і встановлено радіатори, встановлено газовий котел; Зроблено: - Електрика. - Сантехніка - Тепла підлога водяна по всій квартирі - Шумо-теплоізоляція стелі - Метало-пласикой балкон - Відкоси Загалом все під чистовий ремонт. Квартира внутрішня, за рахунок чого й тепла. 33000$ можливий торг +38***********22 +38***********16

власник
Продам 1к 35 кв.м , квартира в ценрі Білогородки, жк Амстердам, вул. Г
olx.ua

Географія Білогородка