Однокімнатна квартира в затишному ЖК “Новатор”, м. Буча. Квартира площею 35.9 кв.м, знаходиться на 5 поверсі, є власний відкритий балкон з видом на затишний двір. Мебльована усім необхідним для життя: розкладний диван,вмістка шафа,пральна машина,велика ванна,холодильник. Індивідуальне газове опалення дуже зручно та економно! На території комплексу є : продуктовий магазин, аптека, салон краси. В пішій доступності : Бучанський парк з власним озером, супермаркет “Новус”, ТЦ “Авенір” та центр міста. Податки мінімальні - 2%! Без комісії для Вас! Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

Воїнів-Інтернаціолістів вул., 16в
rieltor.ua

Продається казкова квартира в класичному стилі за унікальною ціною для обʼєкта 95м в престижному ЖК Бучі. Квартира має: три окремі кімнати, велику кухню-вітальню, два передпокої, два санвузли з ванною та боксом-джакузі. Скрізь підігрів підлоги, включаючи лоджії. Квартира повністю укомплектована якісними класичними шкіряними меблями, в кожній кімнаті кондиціонер, побутова техніка, освітлення відомих европейських брендів. Встановлено подвійні двері з антизламною системою та повністю закритий тип підʼїзду. В дворі дитячий майданчик, двір закритого типу, безпечний для дітей. В дворі магазини, дитячий садок. Поруч ліцей 9, садок Капітошка, Козачок, центральний бучанський парк та МакДональдз, Новус, Сільпо, Авенір Плаза. Сертифікат, іпотека-Так +1000$

Михаила Матюшенко (Воинов-Интернационалистов) улица, 16В, Буча, Киевская 115000.0 USD
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається студія з дизайнерським ремонтом в ЖК Новатор. У квартирі зроблено авторський дорогий дизайнерський ремонт командою професіоналів. Куплена нова повністю вся техніка: плазма 55", пральна машина, бойлер, холодильник, електроплита та мікрохвильова піч. По всій квартирі зроблено теплу підлогу, підлогу з преміальної плитки. Встановлено якісну сантехніку. Новий будинок ЖК Новатор, знаходиться по вулиці Гнатюка 4, на виїзді в бік Академмістечка. Саме ідеальне розміщення при роботі у Києві. Поруч парк, Новус, залізничний вокзал. Зроблено авторський дорогий (з якісних матеріалів) дизайнерський ремонт. Сам ремонт робила команда професіоналів. Якщо ви хочете гарний ремонт, у новому ЖК преміум класу, тоді це мабуть найкращий варіант. Телефонуйте та бронюйте перегляд цієї шикарної квартири.

Воинов-интернационалистов улица, 16, Буча, Буча, Киевская 46000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Терміновий продаж 1 кім квартири з незакінченим ремонтом в ЖК Новатор Буча. Загальна площа 33, 9 кв.м Індивідуальне газове опалення. Всі центральні комунікації. Розведена електроенергія та опалення. Вікна виходять на приватний сектор. Квартира дуже світла і тепла. Безпечний комплекс закритого типу з гарними великими дворами та дитячими і спортивними майданчиками. Поруч є два магазини і зупинка маршрутки на Київ. Мінімальні витрати на оформлення. Розглядаємо продаж під державні програми. (Іпотека, постанова, сертифікат). За детальнішою інформацією та оглядом квартири - телефонуйте.

Михаила Матюшенко (Воинов-Интернационалистов) улица, 16А, Буча, Буча, Киевская 29400.0 USD
dom.ria.com

ЕСТЬ ДРУГИЕ ВАРИАНТЫ ЖИЛЬЯ СМОТРИТЕ ВСЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ АВТОРА Продам 2-ком квартиру г. Буча ул. Воинов-Интернационалистов ЖК Новатор, 5/5 этаж (без лифта), общ. 56 м2, жилая 27 м2, кухня 11 м2, с/у 5 м2, индивидуальное газовое отопление (двухконтурный котел), в доме ОСББ, высота потолка 2,70 метра. Продается со всей мебелью и техникой как на фото. Документам больше 3-х лет. Цена 55 000 $ На номере Life есть Viber, Telegram, WhatsApp

Продам 2-ком ул. Воинов-Интернационалистов, ЖК Новатор, общ. 56 м2
olx.ua

Географія Буча