Пропоную до Вашої уваги прекрасну 3-ох кімнатну квартиру. У якій є все готове для комфортного проживання! Заїзджай та живи в задоволення! Зроблений якісний ремонт, прокладений ламінат, та металопластикові вікна. Знаходиться у популярному районі міста – Виставка. Квартира знаходиться на 7 поверсі, середній поверх. – загальною площею 59,7 кв.м; – квартира чиста та охайна; – суміжний санвузол: ванна; – три роздільні кімнати; – централізоване опалення; – гарний вигляд з вікна; – квартира двостороння (південна і північна сторона); – встановлений бойлер та кондиціонер. – хороша, світла та простора квартира. Зручне місце розташування, до зупинки 3-5 хвилин, поруч магазини, супермаркети, торговий центр, аптеки, садочки, школи, лабораторії, ресторани, кав’ярні. Ця квартира справді вартує Вашої уваги, адже все зроблено якнайкраще, для себе! Показ в зручний для Вас час!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 49
rieltor.ua

Ідеальний варіант квартири, про яку мрії та шукає чи не кожен! Аналогів такої ексклюзивного варіанту у місті немає, тому не втрачайте шанс стати власником цього майна з неймовірною панорамою міста. Ви насправді закохаєтеся, адже кожен квадратний метр продуманий та неординарний! Ми знаємо все і більше, що важливо при виборі варіанту, тому хочемо зазначити, що ця квартира особлива по-своєму! Чому? Ось основний перелік переваг: - загальна площа 168, 5 кв.м, завдяки цікавому плануванню Вам не буде здаватися квартира громіздкою; - розташована на 13 поверсі, відома, сучасна, здана новобудова міста; - оригінальне планування квартири, де продумано все з урахування ергономічності, саме тут Ви зможете втілити всі ідеї та задуми; - зроблена велика та затратна частина робіт: стяжка, штукатурка, розводка електрики, встановлено двоконтурний електрокотел, виведено гребінку, встановлено бойлер, фільтр для очищення води; - кухня-студія зонована, тобто кухню відділяє стіна, що дуже комфортно, 3 кімнати, 2 санвузла, господарська кімната, котельна, гардеробна, 1 лоджія, 1 балкон; - встановлені якісні металопластикові вікна VEKO, 3-камерний склопакет; - квартира різностороння, кожна кімната виходить у певну сторону, з якої розкривається чудовий вигляд, де не перешкоджає ніяка будівля; - 2 ліфти: грузовий та пасажирський; - мінімальне переоформлення; Локація будинку максимально комфортна, адже це Центр міста, поруч парк, пляж та найвідоміші ТРЦ, зупинки. Приватний заїзд до будинку, є гостьовий паркінг. Ізюминкою є неймовірна тераса, де Ви зможете насолоджуватися невимовною панорамою міста, прекрасними ранковим сходом та заходом сонця за чашечкою кави чи келихом ігристого, смачним барбекю та спогляданням на місто! Чи не мрія це? Авжеж, ця можливість і є Вас, стати повноцінним власником та створити своє сімейне гніздечко, сповнене щастя та насолоди! За додаткову плату можете придбати парко місце! Все детально розкажемо і покажемо у будь-який зручний час!

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1А
rieltor.ua

Пропонуємо простору двокімнатну квартиру в ЖК Монблан з чудовим виглядом з вікон. Це монолітний будинок у самому серці міста Завдяки даховій котельні, рахунки на опалення економні Квартира дуже простора, у світлих тонах. Є окрема гардеробна та хоз.кімната де встановленна пральна машинка та бойлер В квартирі три балкони з неперевершеним виглядом на місто та Південний Буг Зала з диваном та телевізором Спальня має велике ліжко Кухня в класичному стилі, в теплих тонах, повністю мебльована. В санвузлі встановлена велика ванна, також є гігієнічний душ В квартирі всі меблі та техніка залишаються, ви зможете заїхати та жити. У будинку дахова котельня, за опалення рахунки мінімальні В коридорі є тепла підлога Ціна дуже вигідна, тому телефонуйте. Деталі при перегляді.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Шукаєте хороший варіант 3к квартири на Виставці від надійного забудовника? Тоді цей варіант для Вас! Пропонуємо трикімнатну квартиру у новобудові! -Квартира знаходиться на 7 поверсі, середня, не кутова. -Загальна площа 81.35 кв.м., квартира простора, вмістка. -Є велика спільна лоджія з кухні, де можна додатково обладнати зону відпочинку, адже розкривається неймовірний вигляд на місто! -Квартира має одне з найкращих планувань: роздільні кімнати, великий коридор, роздільний санвузол. -При здачі обовязково буде: встановлений газовий двоконтурний котел, зроблена якісна стяжка підлоги, штукатурка стін, розводка електроенергії, встановлені металопластикові вікна, лічильники: водопостачання, електропостачання. В майбутньому чудово облаштована прибудинкова територія та під’їзд до будинку! Зовнішнє утеплення будинку - пінополістирол (пінопласт). Хороша локація розташування будинку: поруч безліч магазинів, супермаркетів, автозаправка, дитячий садок, школа, а також зупинка міського транспорту – всі пішій доступності. Неподалік місцеве озеро, де Ви зможете відпочивати та прогулюватися у бажаний час доби. Якщо Ви ще сумніваєтеся , то після перегляду Вам обов’язково сподобається, адже цей варіант дуже у попиті. Запрошуємо на перегляд! Ми розкажемо чому саме цей варіант є вигідним!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 32/1
rieltor.ua

Продам 1к квартиру на Виставці. Новобудова від найкращого забудовника Рауш. Квартира на 6 поверсі, площі її 57 кв.м Будинок цегляний. Здача - липень 2024. Буде зроблено максимум будівельних робіт: стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, підключений двоконтурний газовий котел, встановлені батареї, якісні вхідні броньовані двері. Кухня велика 15 кв.м з виходом на засклену лоджію з панорамними вікнами. Продаж по переуступці За більш детальною інформацією телефонуйте 0677342664 Алла Торг доречний

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 32/1
rieltor.ua

Продам 1к квартиру на Виставці. Новобудова від найкращого забудовника Рауш. Квартира на 8 поверсі, площі її 51 кв.м Будинок цегляний. Здача - липень 2024. Буде зроблено максимум будівельних робіт: стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, підключений двоконтурний газовий котел, встановлені батареї, якісні вхідні броньовані двері. Кухня велика 15 кв.м з виходом на засклену лоджію з панорамними вікнами. Продаж по переуступці За більш детальною інформацією телефонуйте 0677342664 Алла Торг доречний

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 32/1
rieltor.ua

Будинок, від якого Ви отримуєте відчуття могутності, надійності, комфорту. Архітектура будинка в поєднані з сучасними техгологіями будівництва дала змогу показати усю велич гори на честь якого назвали житловий комплекс "Montblanc". Квартира не кутова, автономне опалення ( у кожній квартирі стоїть лічильник тепла). У квартирі зроблено стяжку та штукатурку, розводка електрики та опалення, зроблена тепла підлога у кухні та коридорі, встановлені радіатори. Над терасою для зручності зроблений навіс, при бажані можна застіклити і зробити ще одну кімнату. Усі кімнати окремі. Два санвузли, гардеробна кімната. З кухні панорамний вигляд на річку та острів "Кохання". Два ліфти, закритий двір. При бажані до квартири можна придбати за окрему плату паркомісце.

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1а
rieltor.ua

🏡 Продається затишна 1-кімнатна квартира в районі Виставка, поруч з 25-ю школою. Це будинок з чудовим плануванням,кварти розташована на 9-му поверсі з 9-ти. Площа квартири становить 33 квадратні метри. У квартирі покладено якісний паркет з дуба. 🌞 Засклений балкон додає комфорту та природного світла в квартиру, а кухня та санвузол вже облицьовані плиткою. При переїзді ніяких турбот - вмонтована кухня, кухонний стіл, шафа та газова плита залишаються. 🌇 І не забувайте про чудову інфраструктуру, яка є в цьому районі. Розташовані поруч школа, садочок, зручна транспортна розвязка та багато іншого, що зробить ваше життя більш комфортним. 💰 Та що говорити про ціну! Ця квартира доступна всього за 31000 доларів. Та ще й мінімальне переоформлення, а ключі на руках! Заселяйся та насолоджуйся своїм новим домом. Чудовий варант інвестиції для заселення орендарів. Без додаткових сплат комісійних!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 10/3
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира без внутрішніх робіт у новій 16-поверховій будівлі, площею 120 м², із просторою кухнею. Квартира комфорт-класу розташована на вулиці Рибалка Маршала, в районі Виставки у місті Хмельницькому. Просторий та світлий житловий простір Система індивідуального опалення і матеріал будівництва - цегла. Просторий та світлий житловий простір. Безпечний та охайний будинок. Балкони на кухні та з двох кімнат, два санвузли, терас не має, вигляд з кухні у двір, а з кімнат на стоянку перед Оазисом. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує сучасне житло та хоче самостійно виконати дизайнерські рішення усередині квартири. Телефонуйте, щоб оглянути даний обєкт нерухомості.

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2
rieltor.ua

Продається 1 к.к. Виставка ( Електроніка). Нове планування. Централізоване опалення. Лічильники. Хороший стан ( потребує ремонту). Розвинута інфраструктура. Поруч зупинки, магазини, супермаркет АТБ, міський пляж, відділення банків. 2% нотаріальне оформлення.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 8
rieltor.ua

Житлові комплекси у Хмельницький

Продам видову шикарну 3-кімнатну квартиру в будинку "МОНБЛАН" по вул.Бандери (Рибалка) 2/1А, поряд з ОАЗИСом. 10-й поверх. Стяжка, штукатурка, розводка електрики та опалення, батареї, лічильники, якісні вхідні броньовані двері. 2 панорамних балкони. Неймовірні види на місто. Будинок на електриці, зданий в експлуатацію, частково заселений. Держ.мито - 2%. Ключі на руках.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1А
rieltor.ua

Продажа квартири у новобудові , є тепла підлога , поруч усе необхідне для комфортного проживання . Відео скину на вайбер.

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 40/2а
rieltor.ua

Новий, обжитий будинок. Вигляд з вікон на річку. Кімнати окремі. Санвузол роздільний. Великий балкон 9кв.м., засклений. Є можливість зробити добудову. У квартирі зроблена тепла підлога, встановлені радіатори. Встановлені якісні броньовані двері. Поруч розташований пляж, зупинка, парковка, торгові центри.

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1а
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі 3 кімнатну квартиру в будинку нового планування,який розташований в одному з найкращих районів нашого міста! Квартира світла та простора, не кутова та утеплена, з прекрасним виглядом на місто. Поруч з будинком є абсолютно все що необхідним для комфортного життя. Телефонуйте! Та записуйтесь на перегляд!

Маршала Рибалка, 10/2
rieltor.ua

Продам квартиру в новобудові. Будинок цегляний, утеплений ззовні. Забудовник Рауш, Здача літом 2024року. Стан квартири від забудовника. Зроблені всі чорнові роботи: штукатурка стін, стяжка підлоги, розводка електрики, встановлено всі лічильники та газовий котел, якісні вхідні двері та металопластикові вікна. Кухня посередині. Хороше розташування будинку, 10хв пішком до центру.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 32/1
rieltor.ua

Продам 1к квартиру на Виставці. Новобудова від найкращого забудовника Рауш. Квартира на 5 поверсі, площа її 44,3 кв.м Будинок цегляний. Здача - липень 2024. Буде зроблено максимум будівельних робіт: стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, підключений двоконтурний газовий котел, встановлені батареї, якісні вхідні броньовані двері. Кухня велика 11,6 кв.м з виходом на засклену лоджію з панорамними вікнами. Продаж по переуступці За більш детальною інформацією телефонуйте 0677342664 Алла Торг

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 32/1
rieltor.ua

144кв.м. Затишку та простору. До вашої уваги 3х кімнатна квартира, що розташована у рн Зарріччя, по вул. Бандери Будинок 2010р.Квартира повністю облаштована меблями та технікою, які залишаються.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 9/1
rieltor.ua

1к Виставка вул.С.Бандери, 32/1 3/10 46м² ЗДАЧА весна 2024р. - індивідуальне опалення; - панорамні вікна; - встановлення лічильників - стяжка, штукатурка стін Підписаний договір 35 500$ + переуступка

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 32/1
rieltor.ua

Зниження ціни! Продається 3к квартира в цегляному будинку нового планування. Будинок 1992 року побудови, повністю утеплений за рахунок державної програми. Квартира не кутова, двостороння. Вікна новий металопластик + (панорамний балкон з вітальні), лоджія - дерево. Зручне планування: роздільні кімнати, окремий санвузол, лоджія та балкон, кухня збільшена 9.5мкв. Підготовлена під ремонт - стіни пошпакльовані під шпалери. Квартира в житловому стані - потребує ремонту! ТОРГ хороший - реальному покупцю! В будинку власне ОСББ, закрита територія, відеонагляд. Комфортна локація будинку, поряд все необхідна інфраструктура: школи, садочки, магазини, аптеки, ТРЦ Оазіс. В пішому доступі зелена зона: міський пляж, парк "Молодіжний", річка. Більше фото на вайбер Телефонуйте, поспішайте поки актуально!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 5
rieltor.ua

Продаж просторої двокімнатної квартири в одному з найбажаніших ЖК міста, Гармонія-2. Зручний середній поверх. Ремонт робився в спокійних тонах, для себе, з використанням найкращих матеріалів! В квартирі все продумано до дрібниць для комфортного життя. Дана квартира не тільки підкреслить Ваш статус а й буде місцем куди хочеться повертатись! Тож не зволікайте, записуйтесь на перегляд

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 15
rieltor.ua

Звабливе пропозиція! 🌟 Продається чудова 3-кімнатна квартира в районі Виставка. Це ідеальне житло, яке пропонує вам комфорт та затишок. Завдяки косметичному ремонту, квартира з санвузлом, облицьованим плиткою, демонструє стиль та зручність. Зверніть увагу, що ця квартира має чудове двостороннє планування та не є кутовою, що додає додаткового комфорту та простору. Вона оснащена броньованими дверима та усі вікна замінені на металопластикові, що забезпечує відмінну ізоляцію. Це житло пропонується з усіма вмонтованими меблями та технікою, включаючи кухонні прилади, пральну машину, холодильник, мікрохвильову піч, ліжко та прихожу. І найкраще - мінімальне переоформлення. Розташування будинку - це чудове місце поруч із школою, дитячим садочком, супермаркетами та тихим затишним двором. Це неймовірна можливість мати свою власну затишну квартиру в прекрасному районі! ✨Не пропустіть цей шанс! #Нерухомість #КвартираНаПродаж #РайонВиставка

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 10/2
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири в Центрі міста. Зданий заселений будинок. Поруч знаходиться ТЦ Оазис, парк, річка. Стан після будівельників. Встановлено радіатори, розводка електрики.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1А
rieltor.ua

Продається квартира у центрі міста. З цікавим плануваням. Великий балкон з виходами з кухні та кімнати. Опалення автономне. Стан від забудовника.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1а
rieltor.ua

Мрієте про квартиру з розкішним виглядом? Тоді цей варіант саме для Вас! -Дві повноцінні кімнати + кухня-вітальня. -Дві просторі лоджиї. -Індивідуальне опалення з підігрівом підлоги в коридорі, ванній кімнаті та кухні. -Встановлено якісну кухню з підсвіткою та доводчиками. Вдале планування в якому можна втілити всі мрії для кожного члена сімї. Комфортний шостий поверх. Тамбур на три квартири. Двір із закритою прибудинковою територією та відеонаглядом. Родзинкою є зона для відпочинку у вигляді озера, до якого 2 хвилини ходьби. Телефонуйте! Та переконайтесь у всьому під час перегляду!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 40/2
rieltor.ua
123...7
1 - 24 з 147 результатів

Географія Хмельницький