Співпрацюємо під Є-оселю, Є-відновлення та інші програми. БЕЗ КОМІСІЇ ! Продається сучасна і простора однокімнатна квартира в ЖК Нові Теремки, смт.Новосілки, Києво-Святошинський район ( Фастівський) , по вул. Олександрівська 1 В. Квартира загальною площею 45,5 м²; кімната- 17,8м²;кухня -15,5м²; четвертий поверх,будинок цегляний. Будинок ОСББ,зданий і введений в експлуатацію в 2020 році.На квартиру є право власності. В квартирі зроблений капітальний новий ремонт з якіснихі дорогих матеріалів, вікна пластикові, кухня зроблена з якісного крашеного МДФ, на полу в кухні, в санвузлі і в кімнаті положена Італійська плитка . В квартирі своє автономне опалення, що дуже вигідно по комунальним платежам,встановлені якісні металеві броньовані двері, хорошої якості міжкімнатні двері, є гардеробна для речей. Квартира продається з меблями та технікою. Чудова інфраструктура: ЖК "Нові Теремки" має все необхідне для вашого комфорту та зручності – магазини, кавярні,аптеки супермаркет Новус, амбулаторія сімейного лікаря, дитячий садок Яблучко і школа в пішій доступності, зручний доступ до громадського транспорту. Не витрачайте свій час, телефонуйте нам вже сьогодні, щоб дізнатися більше і забронювати своє майбутнє житло.

Олександрівська вул., 1В
rieltor.ua

Продам 2-во кімнатну квартиру в ЖК Нові Теремки, вулиця (Садова) Олександрівська 1а, с. Новосілки, супер місце для проживання, до метро Теремки, Іподром 13 хвилин, Виставковий Центр 15 хвилин маршрутою. Квартира площею 66,38/33.8/18.18м², розміщена на 6/10 цегляного будинку. Квартира з ремонтом, укомплектована меблями та технікою. В квартирі дві окремі просторі кімнати 18.2м² та 15.6м², простора кухня 18.18м² укомпоектована меблями, холодильник, варильна поверхність, духова піч. В квартирі індивідуальне газове опалення що робить значно дешевими комунальні послуги в зимку. Квартира двостороня, вид у двір та на тиху вулицю. В будинку є супермаркет Novus, аптнка, в сусідньому будинку Нова Почта і багато іншого дуже розвинута інфраструктура. Біля будинкк велика парковка для автівки. Квартира вільна та готова до швидкої угоди. Залишається все що на фото. Поруч з будинком зупинка маршрутки на Київ до метро Іподром, Виставковий центр і навіть пряма маршрутка до метро Либідська. Право власності більше 3 років. Розглядаємо продаж по Єоселя та іншим державним програмам. Ціна 82000$ без комісії.

можливий продаж по єОселя
Олександрівська вул., 1а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 3х кімнатної квартири, по вул. Олександрівська 1Г. ЖК Нові Теремки, біля ЖК Софія Нова від Мартинова. Будинок зданий та введений в експлуатацію. Площа 71м2, поверх 7/14, висота стелі 2,7м Будинок: цегла, утеплення мін. вата/пінополістирол. Територія під охороною з відеоспостереженням. Поруч: ліс, парк, зупинка. Novus, Фора, Нова Пошта, ,музична школа, дитячий садочок, школа, ТРЦ Магелан, ТРЦ Respublika Park. Переуступка Ціна 57 000$, без%

Олександрівська вул., 1Г
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-кімнатної квартири, по вул. Олександрійській 3, Новосілки. ЖК Нові Теремки, біля ЖК Софія Нова. Будинок здан та введений в експлуатацію. Підходить при програму Є Оселя. Площа — 71,5/38,5/17,6 поверх 10/14 Планування: окремі кімнати, с/вуз. окремий будинок: цегла, утеплення мін. вата/пінополістирол. Територія під охороною з відеоспостереженням. Поруч: ліс, парк, зупинка. Novus, Фора, Нова Пошта, ,музична школа, дитячий садочок , школа ,кавʼярні , ТРЦ Магелан, ТРЦ Respublika Park.

можливий продаж по єОселя
Олександрівська вул., 3
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в с.м.т. Новосілки, Києво-Святошинський район ( Фастівський) , по вул. Олександрівська 1 г, заг.площа 42 кв.м: кімната 17,3: кухня 13,2; другий поверх. Будинок зданий і введений в експлуатацію в 2021 році. Будинку надано поштову адресу. В квартирі зроблений ремонт, МП вікна,в санвузлі кахель нового зразка ,індивідуальне опалення, металеві двері, якісні міжкімнатні двері, є гардеробна. На квартиру є право власності. На прохання- відео квартири пришлю на особистий телефон.поруч з будинком є дитячий майданчик,аптека,магазини, Супермаркет Новус. До Метро Теремки 20 хвилин пішки. До зупинки маршруток 3 хв. Ціна 57000 у.о.

Олександрівська, 1-Г
rieltor.ua

Ваше нове життя в ЖК "Нові Теремки" – житловому комплексі класу "комфорт" у селі Новосілки, Фастівського району! Нова квартира у вже зданому будинку: Придбайте просторе житло з вікнами, що виходять у затишний двір, і забудьте про стресові чекання на здачу будинку. Чудова інфраструктура: ЖК "Нові Теремки" має все необхідне для вашого комфорту та зручності – магазини, кавярні та зручний доступ до громадського транспорту. Співпрацюєм під є-оселю, є-відновлення та інші програми. Не втрачайте часу – звяжіться з нами вже сьогодні, щоб дізнатися більше та забронювати вашу майбутню квартиру в ЖК "Нові Теремки"!

можливий продаж по єОселя
Олександрівська вул., 1г
rieltor.ua

Код обєкту: 322087-34 ДАНУ КВАРТИРУ МОЖЛИВО ПРИДБАТИ ЗА ПРОГРАМОЮ еОСЕЛЯ ПІД 3% ТА 7% РІЧНИХ! Простора , світла однокімнатна квартира в ЖК Нові Теремки, Новосілки . Стан після забудовників. ДО МЕТРО ТЕРЕМКИ 10 ХВИЛИН НА МАРШРУТНОМУ ТАКСІ 729,725,731,829. Дуже зручне планування.Окрема кухня з лоджією,сумісний санвузол та спальня. Розташована всередині будинку, не кутова, сусідні квартири вже заселені. В підʼїзді і на вулиці відеоспостереження. В будинку є магазини: супермаркет Новус, безліч дрібнихих магазинчиків, аптеки, зоомагазин,піцерія,різноманітні кафе та багато іншого потрібного для комфортного проживання. Навколо будинку багато місць для парковки. Зупинка транспорту під будинком! Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Олександрівська вул., 3
rieltor.ua

Код обєкта:312584-34 ДАНУ КВАРТИРУ МОЖЛИВО ПРИДБАТИ ЗА ПРОГРАМОЮ єОСЕЛЯ ПІД 3% ТА ПІД 7% РІЧНИХ ТА ЗА ДЕРЖАВНИМИ ПРОГРАМАМИ! Простора двокімнатна квартира в ЖК НОВІ ТЕРЕМКИ. Під ремонт вашоі мріі. Дуже зручне планування. Дві окремі кімнати на різні сторони,два санвузла,кухня із лоджією. Будинок комфорт класу із цегли з утепленням. Індивидуальне газове опалення.Свій котел в квартирі. Другий поверх,що в цей час дуже актуально. Великі вікна, які засклені енергоощадними склопакетами; Панорамне скління лоджіі; Житловий комплекс «Нові Теремки» в Новосілках Києво-Святошинського району – висока якість життя на природі в місцевості з розвиненою інфраструктурою. Поруч кілька досить великих ділянок лісу, до знаменитого парку «Феофанія» йти пішки не більше ніж півгодини. Недалеко розташована зупинка маршрутних таксі, які прямують до Києва на Південний залізничний вокзал і до метро. Менш ніж за кілометр проходить Одеське шосе, по якому безперервно йдуть автобуси і маршрутки ДО МЕТРО ТЕРЕМКИ 25 ХВИЛИН ПІШКИ ЧИ 10 ХВИЛИН НА МАРШРУТНОМУ ТАКСІ! Інфраструктура в районі новобудови добре розвинена. Мешканці можуть скористатися зручним розташуванням амбулаторії, державного дитячого садочка і школи, неподалік є великий торгово-розважальний центр РЕСПУБЛІКА, стадіон і магазини,супермаркет НОВУС,аптекі та ін. Прогулятися в вільний час можливо лісом чи коло озера . Квартира для тих,кому подобається затишок і природа передмістя в безпосередній близости до міста. ТЕЛЕФОНУЙТЕ В ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС ЧАС!

можливий продаж по єОселя
Олександрівська вул., 3а
rieltor.ua

Код обєкта:313458-22 Продається простора , світла 1-кімнатна квартира в ЖК Нові Теремки, Новосілки . Розглядаємо варіант продажу по програмі єОселя, постанови! 39 кв.м. 7/10 поверхового. Квартира має роздільне планування та вигідне розташування всередині будинку, не кутова, сусідні квартири вже заселені. Дуже якісно зроблено опалення, електрика розведена по стелі, кожна лінія має власний запобіжник, індивідуальне опалення. Котел встановлений, батареї підключені. Газ, вода і світло підключені. В підʼїзді і на вулиці відеоспостереження. В будинку є магазини: Новус, безліч мілких магазинчиків, аптеки, зоомагазин, та багато іншого потрібного для комфортного проживання. Навколо будинку багато місць для парковки. Зупинка транспорту під будинком! До метро Теремки- 7 хв. на транспорту. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Олександрівська вул., 3а
rieltor.ua

Продається 2 кім. квартира 56,6 кв.м. на 9 поверсі, в Новосілках Фастівського ( в минулому Києво-Святошинському) району по вул. Олександрівська, 3А. Квартира має вдале, компактне планування , виходить вікнами на дві сторони будинку. Має роздільний санвузол. В квартирі зроблена стяжка підлоги, штукатурка стін, стоять радіатори, встановлено газовий котел. Опалення в квартирі індивідуальне газове. Будинок підключений до всіх комунікацій, в будинку живуть люди. ЖК має своє ОСББ. Ніяких витрат для Вас при купівлі!

власник
Олександрівська вул., 3
rieltor.ua

Житлові комплекси у Новосілки

Велике прохання до колег -писати у Telegram! Просто так телефонувати не потрібно!!! Продаж НОВОЇ однокімнатної квартири 38м² без ремонту м.Теремки Новосілки Олександрівська, 1-Г Стан після будівельників. Металопластикові вікна. Лічильник єлектроєнергіі та води на запальний клітині поверху. Вводи в квартиру, єлектрики, водопостачання, опалення виконані. Розгалуження по квартирі виконано по опаленню на водопостачанню, каналізації. 12 поверх з 14 Передпокій 4,0 Житлова 18,8 Кухня 10,7 Санвузол 3,9 Усього: 37,4 м² ХАРАКТЕРИСТИКА КВАРТИРИ стіни цегла перекриття з/бетон підлога цементна стяжка висота стелі 2,70 Дзвоніть є різні варіанти! Запрошуємо на перегляд! Дивіться також, усі оголошення автора.

Продаж НОВОЇ однокімнатної квартири 38м² без ремонту
olx.ua

Продаж 1к квартири 40м2 (можлива єОселя) ЖК «Нові Теремки», будинок зданий та заселений, світла, затишна квартира в новому цегляному будинку 2021 року побудови, район метро «Теремки», за адресою вул. Олександрівська, 3-б, смт Новосілки, Фастівський район, Київська область. Загальна площа 40м2, житлова площа 12м2, площа кухні 19.6м2, висота стель 2.7м, квартира розташована на 4-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Стан під чистове оздоблення, енергозберігаючі металопластикові вікна, на підлозі стяжка, стіни штукатурка, всі лічильники (вода, електрика, газ), індивідуальний газовий котел (у вас завжди гарантовано буде гаряча вода та опалення, будь-якої пори року за вашим комфортом!), вікна у двір, чисте акуратне парадне, ліфт, домофон, будинок віддалений від шуму, дитячий та спортивний майданчики, поруч є озеро. Вдале місце розташування будинку, чисте повітря, тихе та спокійне місце, зі своєю гарною інфраструктурою (частина розташована прямо в комплексі!): магазини, послуги, супермаркет «Novus», «Фора», аптеки, все в пішій доступності. Зручна авто-розвязка, поруч зупинка транспорту в напрямку метро «Теремки», «Іподром» і «Виставковий центр», до метро 8-15 хвилин на маршрутці. --- Продажа 1к квартиры 40м2 (возможна еОселя) ЖК «Новые Теремки», дом сдан и заселен, светлая, уютная квартира в новом кирпичном доме 2021 года постройки, район метро «Теремки», по адресу ул. Александровская, 3-б, пгт Новоселки, Фастовский район, Киевская область. Общая площадь 40м2, жилая площадь 12м2, площадь кухни 19.6м2, высота потолков 2.7 м, квартира расположена на 4-м этаже 10-ти этажного дома. Состояние под чистовую отделку, энергосберегающие металлопластиковые окна, на полу стяжка, стены штукатурка, все счетчики (вода, электричество, газ), индивидуальный газовый котел (у вас всегда гарантировано будет горячая вода и отопление, в любое время года по вашему комфорту!), окна во двор, чистое аккуратное парадное, лифт, домофон, дом находится вдали от шума, детская и спортивная площадки, рядом есть озеро. Удачное местоположение дома, чистый воздух, тихое и спокойное место, со своей хорошей инфраструктурой (часть расположена прямо в комплексе!): магазины, услуги, супермаркет «Novus», «Фора», аптеки, все в пешей доступности. Удобная авто-развязка, рядом остановка транспорта в направлении метро «Теремки», «Ипподром» и «Выставочный центр», до метро 8-15 минут на маршрутке.

Продаж 1к квартири 40м2, ЖК Нові Теремки, введено в експлуатацію!
olx.ua

Без %. Єоселя та інші державні програми. Продам 2-во кімнатну квартиру в ЖК Нові Теремки, вулиця (Садова) Олександрівська 1а, с. Новосілки, супер місце для проживання, до метро Теремки, Іподром 13 хвилин, Виставковий Центр 15 хвилин маршрутою. Квартира з ремонтом, укомплектована меблями та технікою. В квартирі індивідуальне газове опалення що робить значно дешевими комунальні послуги в зимку. Квартира двостороня, вид у двір та на тиху вулицю. В будинку є супермаркет Novus, аптнка, в сусідньому будинку Нова Почта і багато іншого дуже розвинута інфраструктура. Біля будинкк велика парковка для автівки. Квартира вільна та готова до швидкої угоди. Залишається все що на фото. Поруч з будинком зупинка маршрутки на Київ до метро Іподром, Виставковий центр і навіть пряма маршрутка до метро Либідська. Право власності більше 3 років. Розглядаємо продаж по Єоселя та іншим державним програмам. З ремонтом – розводка електрики та сантехніки; в санвузлі кахель, тепла підлога, ванна, інсталяція (кнопка+унитаз); ламінат на підлозі; шпалери на стінах; натяжна стеля; міжкімнатні двері.

єВідновлення, 1 кім. квартира в ЖК Нові Теремки єОселя 3%
olx.ua

Без %. Єоселя та інші державні програми. Продам 2-во кімнатну квартиру в ЖК Нові Теремки, вулиця (Садова) Олександрівська 1а, с. Новосілки, супер місце для проживання, до метро Теремки, Іподром 13 хвилин, Виставковий Центр 15 хвилин маршрутою. Квартира з ремонтом, укомплектована меблями та технікою. В квартирі індивідуальне газове опалення що робить значно дешевими комунальні послуги в зимку. Квартира двостороня, вид у двір та на тиху вулицю. В будинку є супермаркет Novus, аптнка, в сусідньому будинку Нова Почта і багато іншого дуже розвинута інфраструктура. Біля будинкк велика парковка для автівки. Квартира вільна та готова до швидкої угоди. Залишається все що на фото. Поруч з будинком зупинка маршрутки на Київ до метро Іподром, Виставковий центр і навіть пряма маршрутка до метро Либідська. Право власності більше 3 років. Розглядаємо продаж по Єоселя та іншим державним програмам. З ремонтом – розводка електрики та сантехніки; в санвузлі кахель, тепла підлога, ванна, інсталяція (кнопка+унитаз); ламінат на підлозі; шпалери на стінах; натяжна стеля; міжкімнатні двері.

Єоселя, 1 кім. ЖК Нові Теремки єВідновлення 47.3 м2
olx.ua

Без %. Єоселя та інші державні програми. Продам 2-во кімнатну квартиру в ЖК Нові Теремки, вулиця (Садова) Олександрівська 1а, с. Новосілки, супер місце для проживання, до метро Теремки, Іподром 13 хвилин, Виставковий Центр 15 хвилин маршрутою. Квартира з ремонтом, укомплектована меблями та технікою. В квартирі індивідуальне газове опалення що робить значно дешевими комунальні послуги в зимку. Квартира двостороня, вид у двір та на тиху вулицю. В будинку є супермаркет Novus, аптнка, в сусідньому будинку Нова Почта і багато іншого дуже розвинута інфраструктура. Біля будинкк велика парковка для автівки. Квартира вільна та готова до швидкої угоди. Залишається все що на фото. Поруч з будинком зупинка маршрутки на Київ до метро Іподром, Виставковий центр і навіть пряма маршрутка до метро Либідська. Право власності більше 3 років. Розглядаємо продаж по Єоселя та іншим державним програмам. З ремонтом – розводка електрики та сантехніки; в санвузлі кахель, тепла підлога, ванна, інсталяція (кнопка+унитаз); ламінат на підлозі; шпалери на стінах; натяжна стеля; міжкімнатні двері.

єВідновлення, 1 кім. квартири з документами 46.32 м2 єОселя 3%
olx.ua

Продам власну 1 кім.квартиру 43.3/16.5/16.3, по вул.Олександрівська, 1 "В", 5/10 пов.будинку, с.Новосілки, Фастівський район Будинок побудований з червоної цегли , монолітно- бетонний каркас, планування комфорт класу, автономне газове опалення, котел; газ підключений; готовність ремонту 80%; розведена електрика і встановлена електрощитова; ( надаємо план по електриці і всім комунікаціям в квартирі, також підготовлений проект дизайн- інтерєру) квартира світла з виглядом на яблуневі сади, в будинку "NOVUS", аптеки, фермерські продукти, мясна лавка , розвинена інфраструктура; 15 хв.до метро Теремки, Іподром, маршрут- автобус, парко місця біля будинку; будується у дворі дитячий майданчик, документам більше 3 х років, більше деталей в особисті, ціна 58000 у.о.

власник
Терміново продам власну квартиру, ЖК "Нові Теремки"
olx.ua

ЖК «Нові Теремки», Новосілки, вул. Олександрівська, 2, будинок 10, третя черга Квартира 41м2.. Перша перга повністю заселена. Багато різноі інфраструктури поруч. 11 поверх.Продаж по переуступці.

ЖК «Нові Теремки», Новосілки, 1 кімнатна 41м2 в третій черзі
olx.ua

Продається однокімнатна квартира ЖК Нові Теремки в Новосілках у передмісті Києва, всього 1, 7 км від окружної дороги та м. Теремки. Будинок введено в експлуатацію, право власності отримано, підключено всі комунікації та встановлено лічильники. Опалення індивідуальне, встановлено двухконтурний котел. Загальна площа квартири 43.4 кв.м. Квартира знаходиться на 4 поверсі з 10. Будинок монолітно-каркасний з товстими стінами із газоблоку, утеплений мін-ватою. В квартирі зроблена під чистове оздоблення стяжка, штукатурка, розведена електрика по точках, зроблені виводи під кондиціонер. У комплексі розвинена інфраструктура (новус, кафе, аптека та багато іншого). Право власності понад 3 роки. Прописаних немає. Підходить під єОселю та інші постанови! Комісійні Агентства Нерухомості оплачує Покупець! Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю! Телефонуйте по телефону! Юридична консультація щодо придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла для наших клієнтів Безкоштовно! З повагою АН "Ideal Home" Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-581-974-DR.

Александровская улица, 1А, Новоселки (Киево-Святошинский), Киевская 47000.0 USD
dom.ria.com

Географія Новосілки