Продаж однокімнатної квартири поруч із заводом Шевченка, позаду Новожанівського ринку, біля станції метро Гагаріна. Перший поверх девятиповерхового будинку. Загальна площа 33 м2, житлова 17, кухня 9 м2. Квартира в житловому стані або під ваш капітальний ремонт. Поруч розташована вся необхідна інфраструктура, школи та садочки, ринок, супермаркети. До метро 15 хвилин громадським транспортом. kn.ua/r/120768 ; ID объекта - RE-120768

Академіка Богомольця вул., 25
rieltor.ua

Продам реальною 1 ком кв Ак. Богомольця 4/9 этаж. В хорошем жилом состоянии. Плитка, частично сантехника, МПО.Балкон застеклен Тихий район со свежими высотками Инфраструктура, транспорт возле дома

Академіка Богомольця вул., 20
rieltor.ua

Продам 1к кв. на ул. Богомольца, 37. Район Москалевки. Чистая, светлая, большая квартира. Электроплита, трубы поменяны, металлопластиковые окна. Готовы к быстрой сделке. Звоните!

ексклюзив
Академіка Богомольця вул., 37
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Прекрасная возможность приобрести просторную трехкомнатную квартиру на ул. Академика Богомольца, 33 Район завода Шевченко Квартиру полностью обновили, чтобы удовлетворить самые высокие требования и обеспечить комфортное проживание. Владелец проделал серьезные работы по утеплению квартиры снаружи, что поможет сохранить тепло в холодные месяцы и снизить расходы на отопление. Все окна заменены на новые, обеспечивая отличную звукоизоляцию и энергоэффективность. Качественные столярные межкомнатные двери добавляют изысканности и эстетики интерьеру. Кроме того, обновили сантехнику, провели замену проводки и выполнили ремонт. Вы сможете наслаждаться свежестью и безупречностью квартиры сразу после покупки. Не забудьте про бонус, который приятно вас удивит! Он добавит к квартире особую ценность и комфорт. Расположение квартиры на этаже средней этажности является удобным и практичным. Вы получите идеальное сочетание прекрасного видового оформления и удобства подъезда. Дом является кирпичным, что гарантирует прочность и долговечность конструкции. Вы будете жить в надежном и безопасном месте. Готовые документы и отсутствие задолженностей обеспечивают быструю и безопасную сделку. К тому же, возможен торг, что позволяет вам договориться о наилучшей цене.

Академіка Богомольця вул., 33
rieltor.ua

єВідновлення! Продам 3-кімнатну квартиру в районі заводу Шевченка в цегляному будинку по вулиці Академіка Богомольця. Квартира покращеного планування 68м2, розташована на сьомому поверсі. Формат квартири - 3 окремі кімнати, просторий коридор, затишна кухня, величезна засклена лоджія., три великі комори .Квартира не кутова, тепла та затишна, має гарний житловий стан. Меблі та побутова техніка залишаються новим господарям. У будинку 2 ліфти - вантажний та звичайний. Працюють обидва. Затишний район Харкова, відмінна транспортна розвязка, розвинена інфраструктура - поруч парк, ринок магазини, школи, садки. До метро до 10 хвилин на транспорті. Ніхто не прописаний. актуальні документи. Квартира повністю готова до продажу, ніхто не прописаний. Ключі на угоді! Телефонуйте, покази за домовленістю.

Академіка Богомольця вул., 13
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру по вулиці Академіка Богомольца, при продажі мебель та техника залишаються. Простора світла кімната, є кондиціонер, санвузол суміжний, є невеличка комірка. Поруч ринок, дитячий садок, магазини, зупинка транспорту.

Академіка Богомольця вул., 3А
rieltor.ua

Продам 1км квартиру по адресу Богомольца 41

власник
Продам 1км квартира
olx.ua

квартира общей площадью 40 м квадратных квартира расположена на 11-м этаже 14 этажного дома по адресу богомольца 7, квартира в хорошем жилом состоянии светлая уютная теплая , в квартире остается вся мебель и техника торг есть , сертификатом э відновлення работаем звоните показ по договорённости

Продам однокомнатную изолированную квартиру
olx.ua

Продам 1 комн.квартиру, улучшеной планировки на Ак. Богомольца, 25. Большая лоджия 6м. Квартира под ремонт. Без долгов. Готовы к быстрой продаже. Хорошее место расположение, рядом детская площадка,магазины. 17000$ торг Показ в любое время. Ключи на руках.

Продам 1 комн.квартиру Ак. Богомольца, Завод Шевченко
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-925-653-DR. Продаж однокімнатної ізольованої квартири в цегляному будинку покращеного планування на вул. Академіка Богомольця, 9 на 8/9 пов. Загальна площа 40 м2, житлова 21 м2, кухня 8 м2. Відмінний стан! Виконаний кап. ремонт поміняно стояки, опалення, балкон засклений. У вартість квартири входить побутова техніка, холодильник, шафа-купе, мебльована кухня. Чудова транспортна розвязка. Поруч зупинки загального транспорту.Недалеко річка, ліс, парк, є де погуляти, Супермаркет, магазини, ринок, аптеки, школи, садки.

Богомольца, 9, Новожаново, Харьков, Харьковская 25500.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Харків

Продам квартиру розташованану в Ново-Баварському районі, район завода ім. Шевченка, вул. Ак.Богомольця. Це умовно для Харкова спокійний та тихий район в якому не було прильотів, південно-західна частина міста. Поряд з будинком офіційно заплановано будівництво безпечного підземного дитячого садочку та школи. Чудова транспортна розвязка, ринок, супермаркети, транспорт в різні райони міста. До метро Історичний музей / Майдан конституції - маршруткою дванадцять хвилин їзди, трамваї, маршрутки, автобуси. Поряд з будинком чимало охороняємих парковок і достатня кількість паркомісць поряд з будинком. В квартирі виконан дуже якісний та дороговартісний ремонт, робили для себе не шкодуючи коштів, замінено повністю ВСЕ ( детально розповім на показі квартири, впевнений що будете дуже здивовані наскільки прискіпливо було все зроблено). Коротко: електрика, проводка, повністю все освітлення ( дуже заощадливе світлодіодне ) сантехніка, заливка підлоги " в нуль" з додатковою шумоізоляцією, всі стояки ( з заміною у сусідів зверху та знизу, повністю все опалення ( біметалеві Італійські радіатори, всі труби сховані в стінах, навіть стояки опалення були замінені з заведенням до сусідів зверху та знизу ) взимку температура в квартирі 26-27 градусів, пятишарове утеплення лоджії, ламінат Parador (32й. клас 8мм), шпалери - Італія та Франція, плитка - Іспанія та Турція, якісна міжкімнатна столярка - виготовлена на замовлення і багато чого іншого! В квартирі залишається багато меблів та техніки : телевізор у вітальні, водонагрівач, виготовлені на замовлення три шафи, ТВ зона, вбудована кухня витяжка та склокерамічна плита ElectroLux, кухонний куточок виготовлений на замовлення на Закарпатті з натурдерева ( без сучків ), кліматична установка/кондиціонер - потужністю розрахована на площу всієї квартири з запасом - сток конденсату виведен в каналізацію через сіфон. Гарна пропозиція! Чекаємо!

Академика Богомольца улица, 11, Новобаварский, Харьков, Харьковская 43000.0 USD
dom.ria.com

Продам свою улюблену квартиру. Можливий продаж по сертифікату ( по програмам Євідновлення, Єоселя і т.д.).   Квартира розташована в Ново-Баварському районі, район завода ім. Шевченка, вул. Ак.Богомольця. Це умовно для Харкова спокійний та тихий район в якому не було прильотів, південно-західна частина міста. Поряд з будинком офіційно заплановано будівництво безпечного підземного дитячого садочку та школи. Чудова транспортна розвязка, ринок, супермаркети, транспорт в різні райони міста. До метро Історичний музей / Майдан конституції - маршруткою дванадцять хвилин їзди, трамваї, маршрутки, автобуси. Поряд з будинком чимало охороняємих парковок і достатня кількість паркомісць поряд з будинком.   В квартирі виконан дуже якісний та дороговартісний ремонт, робили для себе не шкодуючи коштів, замінено повністю ВСЕ ( детально розповім на показі квартири, впевнений що будете дуже здивовані наскільки прискіпливо було все зроблено). Коротко: електрика, проводка, повністю все освітлення ( дуже заощадливе світлодіодне ) сантехніка, заливка підлоги " в нуль" з додатковою шумоізоляцією, всі стояки ( з заміною у сусідів зверху та знизу, повністю все опалення ( біметалеві Італійські радіатори, всі труби сховані в стінах, навіть стояки опалення були замінені з заведенням до сусідів зверху та знизу ) взимку температура в квартирі 26-27 градусів, пятишарове утеплення лоджії, ламінат Parador (32й. клас 8мм), шпалери - Італія та Франція, плитка - Іспанія та Турція, якісна міжкімнатна столярка - виготовлена на замовлення і багато чого іншого! В квартирі залишається багато меблів та техніки : телевізор у вітальні, водонагрівач,   виготовлені на замовлення три шафи, ТВ зона, вбудована кухня витяжка та склокерамічна плита ElectroLux, кухонний куточок виготовлений на замовлення на Закарпатті  з натурдерева ( без сучків ), кліматична установка/кондиціонер - потужністю розрахована на площу всієї квартири з запасом - сток конденсату виведен в каналізацію через сіфон. Більше по телефону.

власник
Академика Богомольца улица, 11, Новожаново, Харьков, Харьковская 39999.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-915-848-DR. Продаж 4к квартири на вул.Богомольця, район заводу Шевченка Шикарна квартира, Новий ремонт Меблі, Техніка Залишається все! Вільна Торг реальному покупцю

Богомольца, 3А, Новожаново, Харьков, Харьковская 52000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-925-656-DR. Набридло жити в маленькій квартирі? Вам хочеться більше вільного простору? Продаж 3-к. квартири в районі заводу Шевченка по вулиці Академіка Богомольця, 31 Площа квартири 82м2. Шикарне планування! Формат - 3 роздільні кімнати (19, 19 та 14, 5 м2), кухня 10, 5 м2, вбиральня, коридор, сан роздільний вузол. Квартира розташована на 1-му високому поверсі 9-ти поверхового блочного будинку. Є лоджія та балкон, є свій льох і комора. Квартира дуже тепла. Є бойлер для гарячої води. Відмінна транспортна розвязка, поряд із будинком садки, школи, ринок, магазини, зупинка транспорту.

Богомольца, 31, Новожаново, Харьков, Харьковская 27900.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-929-552-DR. Продаж однокімнатної квартири на академіка Богомольця. 7 поверх. Продається з усім. Тихий двір. Поруч супермаркет, транспорт, парк, школа. Квартира у гарному стані, заходи та живи. Усе залишається.

Богомольца, 25, Новожаново, Харьков, Харьковская 28000.0 USD
dom.ria.com

Продается СВОЯ уютная однокомнатная квартира на Академика Богомольца, до завода Шевченко 2минуты пешком. До станции метро "Исторический музей"/"Площадь Конституции" 4 км, 8 мин на авто. Вся необходимая мебель в комнате имеется. На кухне холодильник. В ванной комнате стиральная машина. Цена 24000. Пишите, звоните на WhatsApp, Viber, Telegram, +14379725179

власник
Продам (собственник) 1 комнатную квартиру на ул. Академика Богомольца.
olx.ua

Продам прекрасную трешку , улучшеной планировки в кирпичном десяти этажном доме с тех этажом. Квартира расположена в шикарном месте этого района , практически во дворе дома есть школа- лицей также два садика за ней. Редкое расположение, восток запад , она двухсторонняя , солнышко с утра на одной стороне квартиры и после обеда на другой , поэтому квартира сухая, теплая и очень светлая. В Нутри выполнена замена окон , проводки, труюб вышпатлеваны стены под обои или покраску , в сан узлах и на кухне уложена современная плитка, практически капитальный косметический ремонт). В пяти минутах от подъезда вся инфраструктура включая шикарный парк с фонтанами и газоном

Продам 3 ох ком квартиру в керпичном Богомольца
olx.ua

Продажа УЮТНОЙ 1 комнатной квартиры УЛУЧШЕННОЙ планировки общей площадью 39,3 м2 с ремонтом, расположенной на 6 этаже 9 этажного дома. Жилая площадь 18,7 м2, кухня 7,8 м2, санузел 3,6 м2. Квартира находится в тихом районе завода Шевченко (Москалевка) по улице Академика Богомольца. Развитая инфраструктура, рынок, супермаркет, аптеки, магазины, школа, садик, парк Квитки Основьяненко. Квартира теплая, уютная, окна выходят во двор. Показ по предварительной договоренности.

УЛУЧШЕННАЯ Планировка 1 к.кв. на Академика Богомольца Завод Шевченко
olx.ua