Пропоную купити 2-кімнатну квартиру в центрі. Загальна площа 42,8 кв.м, житлова площа 25,4 кв.м, кухня 6 кв.м, 3\5, кімнати роздільні, житловий стан, балкон засклений. За бажанням можлива покупка з меблями та технікою.

Українська вул., 13-15
rieltor.ua

Продам 1-кімн. Центр.Вулиця Українська 17-19/Грушевського. 4/5 цегла, новий ремонт, із заміною підлог, кахлю, електропроводки, натяжні стелі, заміна зовнішніх та внутрішніх дверей. Закритий двір, є місця для паркування. Дуже гарно розвинена iнфраструктура поруч:полiклiнiка, школа, дитячий садочок, салон краси, банкомати, мiнi маркети, супермаркети, розважальнi комплекси. У кроковiй доступностi зупинка громадського транспорту, на якому можливо дicтатися до мicця призначення. Постiйна велика наявнiсть людей.

Украинская улица, 17-19, Центральный, Днепр, Днепропетровская 36000.0 USD
dom.ria.com

Відмінний варіант для життя та під інвестицію 2к квартира розташованана кінцевій 4 трамвая Тепла, затишна світла Загальна площа 46, 5 м2 Поверх 4/5 Хороший ремонт, меблі, техніка Спланована в 2 окремі кімнати, спальня з гардеробною та вітальня з виходом на балкон Сумежний санвузол Газова колонка Чистий підїзд Тихий двір Зручне розташування, поруч транспорт та вся інфраструктура.

Украинская улица, 13/15, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 42000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Дніпро