Продам 3 кімнатну квартиру м.Українка вул.Енергетиків по ціні 1 кімнатної квартири Загальна площа - 62 м2 ( житлова - 45 м2 , кухня - 7 м2) Поверх 4 Квартира під ремонт, не кутова Поряд є все необхідне для проживання щасливої сім’ї. Поряд р.Дніпро та набережна міста АН “Рідний дім” допоможе Вам безпечно, та вигідно, продати, вдало купити, здати в оренду Вашу нерухомість. Нас рекомендують своїм рідним, та друзям

Енергетиків вул., 3
rieltor.ua

Продаж 1кім квартири стан косметичний ремонтквартири знаходиться в центрі міста мебльована гарна транспортна развязка рядом садок,школа, магазини супермаркети лікарня зупинка на маршрутку до Києва 200метрів .Квартира знаходиться по вулиці Будівельників 1

Продаж 1кім квартири
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 1-но кімнатна квартира в центрі міста Українка, Київська обл., по вул. Будівельників 1. Загальна площа 32 м2. Квартира з ремонтом, меблями та всією необхідною побутовою технікою. Біля квартири є окреме велике хозприміщення - кладовка. Поруч з будинком знаходиться школа, садок, супермаркети, ринок, ліс, центральна площа міста, набережна Дніпра. До Києва 30 хв. маршруткою, на автомобілі 15 хвилин до метро Видубичі. Квартира підходить як для життя, так і під оренду. Номер телефону власника: +38**************68 Іван Володимирович

власник
Продаж 1-но кімн. квартири без комісії
olx.ua

Квартира біля центральної площі, жилий стан,не угловая,все що на фото залишаеться.вул.Будівельників1

Продам 1к.квартиру м.Українка
olx.ua

4/5, цегла, автономне при блекауті вода та опалення, поруч ринок, магазини, школа, невеликі комунальні, лічильники, бойлер, шафа-купе, кондиціонер, пральна машина, диван, крісло-ліжко, будинок у дворі, зелена зона, у квартирі все залишається.

продаж 1-к. кв  Українка, вул  Юності, 15, Київська обл.
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в м. Українка, Київська область, вул. Енергетиків, буд. 8. 5-й поверх з 5-ти. По техпаспорту: загальна площа 45,75 кв.м., житлова площа 29,6 кв.м., перша кімната 15,0 кв.м, друга кімната 14,6 кв.м, кухня 7,7 кв.м, коридор 4,9 кв.м, ванна 1,9 кв.м., туалет 1,0 кв.м., балкон 0,65 кв.м. Перша кімната суміщена разом з кухнею та частиною коридору, таким чином перша кімната є великою вітальнею-студією з кухнею загальною площею більше 25 кв.м. Друга житлова кімната суміжна. Продаж від власника, без комісії.

Продам 2-х кімнатну квартиру по вул. Енергетиків, буд. 8 в м.Українка
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира в м.Українка по вулиці енергетиків, на першому поверсі пятиповерхівки, під ремонт (в квартирі проживають), санвузол роздільний, без балкону. Площа 44\30\7. Зручне місце розташування, поруч все необхідне, є можливість добудови та подальшого комерційного використання. Ціна 36 000 торг.

Торг! Продається 2к квартира по в. Енергетиків, Українка
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири від хазяїна.Стан квартири жилий,поруч дитячий садок,школа,АТБ,ринок та річка Дніпро.

власник
Продам квартиру
olx.ua

Невелика світла та тепла 2-х кімнатна квартира.Кімнати та санвузол роздільні. 4-й/5 пов. Ремонт жилий, після квартирантів.Двері залізні,всі вікна замінені на металопластикові. Біля дому гарний дитячий майданчик та школа,також супермаркет. Власник.

власник
м. Українка Дніпровський пр-т 2-х кімнатна (власник) 43,4 м2
olx.ua

Продаж однокімнатної смарт- квартири ЖК "Aquamarine". Квартира розташована на 7 поверсі 11 поверхового будинку. Двосекційний житловий будинок, на першому поверху - офісні та комерційні приміщення. Світла, сонячна квартира з панорамним вікном з которого відкривається частково вид на Дніпро. В секції два ліфти. ЖК Aquamarine знаходиться в 35 км від Києва, невеликому містечку Українка. До Обухова та Києва можна за півгодини доїхати по трасі, без пробок. Також між столицею і містом, де знаходиться комплекс, налагоджено сполучення за допомогою громадського транспорту — електрички і маршруток з Видубичів. Українка розташована посеред соснового лісу, а з півдня і сходу місто омивають дві річки — Стугна і Дніпро. Уздовж усього міста тягнеться набережна протяжністю 2 км, а на численних острівцях в акваторії Дніпра знаходяться яхт-клуби, бази відпочинку та розважальні зони. В місті развитая інфраструктура - школи, детский садочки, супермаркети, все знаходиться поруч. За консультацією звертайтесь по телефону.

Продаж 1кім в новому будинку
olx.ua

Житлові комплекси у Українка