Продам 3 х комнатную квартиру по улице Киевская 1 в. Общая площадь квартиры 100 кв.м. Дом тёплый,кирпичный ,новый .Фасад дома утеплённый. 3 комнаты + кухня студия(-комната соединена с кухней.)Кухня Итальянская под заказ.Стены идеально крашены водостойкой краской. Пол утеплён положена Итальянская плитка .Сделан качественный ремонт из экологических материалов. Потолки высокие 3 м. Дружелюбные и надёжные соседи.Заходи и счастливо живи. Вся мебель ,техника остаёться. Счётчики новые даже на тепло.Есть гардеробная. Есть возможность продать как 2 квартиры по отдельности.

Продам 3 х комнатную квартиру в Украинке.
olx.ua

Продам 3 х кімнатну квартиру с кухней студієй .Загальна площа 100 кв.м. Вся техніка, меблі , ліжка все залишається в квартирі. Італійскі меблі під заказ, тепла підлога. На стінах екологічно чисті шпалери пофарбовані . Фасад дома утеплений. Нові лічильники на воду і тепло, на світло -день, ніч. Теріторія будунку зелена с відіонаглядом. Надійні сусіди.

Киевская улица, 1В, Украинка, Киевская 150000.0 USD
dom.ria.com

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Пропонуємо придбати двокімнатну видову квартиру на березі річки Стугна в місті Українка, вул. Вишнева в новому, сучасному ЖК "STUGNA RESIDENCE". Мріяли зустрічати світанок та слухати плескіт річки, тоді ця квартира саме для Вас. Унікальна малоповерхова новобудова бізнес-класу з власною розвиненою інфраструктурою: дитячі та спортивні майданчики, дитячий садочок, магазини, аптека, студія краси, кав’ярні. Родзинкою комплексу є SPA центр з зонами релаксу та басейнами. Позасмагати мешканці зможуть на власному пляжі, а поплавати в річці чи відкритому басейні, який функціонуватиме круглий рік. Власний парк з зонами відпочинку, набережна, велодоріжки, яхт клуб, місця для риболовлі… Це далеко не весь перелік переваг ЖК. Піклуючись про безпеку мешканців "STUGNA RESIDENCE", територія буде закритою, під охороною з цілодобовим відео наглядом та пропускною системою. Також на території буде власне укриття та потужний генератор для безперебійного постачання електроенергії. Власний великий паркінг, концепція «двір без авто», мийка для машин. * Монолітно-каркасна технологія будівництва, * стіни - газоблок, * утепелення стін мінеральною ватою, * висота стелі 3 метри, *панорамні вікна, * безшумні ліфти, * лічильники, * централізоване водопостачання та водовідведення, *централізоване опалення, *енергоощадні технології та матеріали. Діють знижки, придбання за програмою єОселя та вигідне розтермінування. Різноманітні планування, квартири з вільним плануванням та просторими терасами. Всі деталі можна дізнатись у відділі продажів.

Продам 2-х кімнатну квартиру з видом на річку м. Українка
olx.ua

Це не квартира! Це простір для відновлення, творчості, натхнення та відпочинку! Її ізюминка- це дивовижний краєвид на обидві сторони! Ви просто подивіться на цю лоджию! Чи то для ранкової йоги, чи творчої майстерні, чи робочого кабінету… тільки Ви, небо, сонце та зорі… 90 квадратів мрії, яка може здійснитись саме зараз! Дизайнерський ремонт майже завершено у світлих та сучасних кольорах з використанням дорогих та якісних материалів. Планувалося зробити велику кухню-вітальню, батьківську кімнату, та простору дитячу, зоновану на двох. Але Ви можете переформатувати під свої потреби та побажання. Будинок знаходиться в мальовничому місті Українка, що за 20-30 хв від м. Видубичі по обухівській трасі. Тут майже не буває пробок, а вздовж дороги багато сосен та дерев. Місто дуже охайне та чисте, занурене у зелень. В будинку є дитсадок, поруч пляж, спортивний майданчик, та багато іншого. Літом можна ловити рибу, є, навить, коптильня! Дітям тут цікаво, а дорослим спокійно і просто релаксно. Ви точно будете тут щасливі та задоволені цією покупкою. Для запису на перегляд телефонуйте за номером, 0509399482

Соснова вул., 7
rieltor.ua

Пропонуємо придбати квартиру на березі річки Стугна в місті Українка в новому, сучасному ЖК "STUGNA RESIDENCE". Мріяли зустрічати світанок та слухати плескіт річки, тоді ця квартира саме для Вас. Унікальна малоповерхова новобудова бізнес-класу з власною розвиненою інфраструктурою: дитячі та спортивні майданчики, дитячий садочок, магазини, аптека, студія краси, кав’ярні. Родзинкою комплексу є SPA центр з зонами релаксу та басейнами. Позасмагати мешканці зможуть на власному пляжі, а поплавати в річці чи відкритому басейні, який функціонуватиме круглий рік. Власний парк з зонами відпочинку, набережна, велодоріжки, яхт клуб, місця для риболовлі… Це далеко не весь перелік переваг ЖК. Піклуючись про безпеку мешканців "STUGNA RESIDENCE", територія буде закритою, під охороною з цілодобовим відео наглядом та пропускною системою. Також на території буде власне укриття та потужний генератор для безперебійного постачання електроенергії. Власний великий паркінг, концепція «двір без авто», мийка для машин. * Монолітно-каркасна технологія будівництва, * стіни - газоблок, * утепелення стін мінеральною ватою, * висота стелі 3 метри, *панорамні вікна, * безшумні ліфти, * лічильники, * централізоване водопостачання та водовідведення, *централізоване опалення, *енергоощадні технології та матеріали. Діють знижки, придбання за програмою єОселя та вигідне розтермінування. Різноманітні планування, квартири з вільним плануванням та просторими терасами. Всі деталі можна дізнатись у відділі продажів.

Продам видову квартиру в м.Українка на березі річки
olx.ua

Продаж просторої трикімнатної квартири в цегляному будинку (95м²). Квартира з євроремонтом, повністю мебльована та облаштована всією необхідною побутовою технікою. Простора кухня, великий холодильник, кондиціонер. Дуже гарний санвузол, стіни зеркальні. Якісні меблі з цільної деревини у вітальні та спальнях. Загальна площа: 95м² Житлова площа: 48.7м² Площа кухні-вітальні: 9.8м² Квартира розташована на зручному та комфортному 3 поверсі цегляного 16-поверхового будинку. Цегляний будинок. Презентабельна вхідна група, консьєрж, відеоспостереження. Будинок знаходиться осторонь від дороги, але в зручній універсальній локації. Максимально розвинута інфраструктура. До станції метро Лівобережна 5 хвилин пішим. Ця квартира - чудовий варіант для комфортного проживання в топовій локації Дніпровського району !

Продам 3-кв , раїси окіпноі 3в Дніпровський р-н 95м2
olx.ua

ЖК в городе Украинка