Продається 4-кімнатна квартира в м. Ужгород по вул. Минайська. Будинок цегляний дев’ятиповерховий: є ОСББ, ліфт, дитячий майданчик, парковка. Квартира знаходиться на п’ятому поверсі. Площа 77 м.кв. В квартирі зроблено євроремонт встановлено якісні та дорогі меблі та техніку, залишається все як на фото. Зручне планування: простора кухня, вітальня, спальня, дві окремі дитячі кімнати, санвузол суміжний, крита лоджія. Опалення автономне газове, тепла підлога в кухні, коридорі та санвузлі, додатково встановлено інверторний кондиціонер, відеонагляд, сигналізація. Квартира сімейна. Ви будете задоволені її якістю та зручністю розташування. Переписка мінімальна. Є відеоогляд квартири. Ціна 95 тис дол. Код: 14452

Минайська вул., 11
rieltor.ua

Пропоную чотирикімнатну квартиру в цегляному будинку. Планування: вітальня, три окремі спальні, ванна кімната, великий балкон. Квартира дуже затишна, з якісним та дорогим ремонтом. Повністю мебльована та обладнана необхідною технікою, що залишаються новим власникам. У зонах з плиткою підлога з підігрівом. Балкон засклений та відпалюваний, з виходом на 2 кімнати. Встановлено охоронну сигналізацію. Хороше місце розташування та зручна транспортна розвязка. У пішій доступності магазини, ринок, відділення пошти, школи та дитячі садки. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Минайська вул., 11
rieltor.ua

Пропоную аутентичну чотирикімнатну квартиру в історичному центрі Ужгорода. Зараз квартира поділена на 2 окремі, з двома кухнями та двома ванними кімнатами. Можна залишити планування без змін і за фактом отримати дві квартири або обєднати в одну простору. Будинок газифікований, автономне опалення, встановлені двоконтурний котел та кондиціонери. Квартира після капітального ремонту, повністю мебльована та обладнана необхідною технікою. Чудова локація. Серце старого міста. Вся інфраструктура, починаючи від музеїв, храмів та набережної, і закінчуючи магазинами та освітніми закладами, знаходиться в пішій доступності.

Корзо вул., 15
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную велику багатокімнатну квартиру поряд із Боздоським парком. Цегляний будинок 2010 року, газифікований. Планування: вітальня, кухня, 3 спальні, гардеробна, кабінет, ванна кімната, санвузол, 2 балкони. Автономне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, кондиціонери. Квартира у відмінному стані. Всі меблі та техніка залишається новим власникам. Разом із квартирою за додаткову плату можна придбати гараж 24 м.кв. Відмінне розташування. У пішій доступності всі необхідні обєкти інфраструктури: магазини, супермаркети, кавярні, кафе, парк та набережна. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Климпуша, 11
rieltor.ua

Пропоную затишну чотирикімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом в одному з найкращих районів міста Ужгород. Новий будинок клубного типу. Планування: величезна кухня-вiтальня, 3 спальнi, 2 ванні кімнати, балкон, величезна тераса, гардеробна. Ремонт робився не для продажу. Сучаснi меблi, дорогі сантехніка та побутова техніка. Квартира продається разом з гаражем та закритим паркомісцем. Відмінно розвинена інфраструктура та зручне транспортне сполучення. В пішій доступності супермаркет, школа, дитячий садочок, банк, зупинки, лікарня, аптеки. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

пров. М. Леонтовича, 9
rieltor.ua

Пропоную затишну чотирикімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом. Новий цегляной будинок клубного типу. Планування: величезна кухня-вiтальня, 3 спальнi, 2 ванні кімнати, пральна кімната, балкон, тераса. Якiсний авторський ремонт, який робився не для продажу. Сучаснi меблi, дорогі сантехніка та побутова техніка, система "розумний дім". Квартира продається разом з гаражем та двома паркувальними місцями. Відмінно розвинена інфраструктура та зручне транспортне сполучення. В пішій доступності супермаркет, школа, дитячий садочок, банк, зупинки, лікарня, аптеки. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

пров. М. Леонтовича, 10
rieltor.ua

Продається велика квартира напівособнячного типу. Загальна площа 109,9м/кв 2 санвузли( душ/ туалет, ванна/туалет) На 1-му поверсі: 2 кімнати, санвузол, кладова. На 2-му поверсі: 3 кімнати, санвузол, кухня. Кондиціонер. Підвал. Індивідуальне газове опалення. Приватизована земельна ділянка - 2,1сотини. Впорядкований двір.

Українська вул., 10
rieltor.ua

Велика квартира, в будинку старочеськоі забудови. Призначення комерція. 4 кімнати, кухня, санвузол, балкон-лоджія. Будинок на 6 квартир . Високі стелі, авторський ремонт. Квартира була зроблена під салон краси. Наразі використовується як житлова, тому можливо два варіанти користування. Знаходиться в самому центрі, площа Петефі. Вид з балкону на набережну . Все поруч.

Толстого Льва вул., 4
rieltor.ua

Продається 3-рівнева квартира в центрі міста Ужгорода по вул. Кармелюка поряд із площею Корятовича. Загальна площа 107 м.кв (по факту 132 м.кв). Розташована на п’ятому поверсі. В квартирі зроблено сучасний якісний ремонт, залишаються всі меблі та техніка. Добре продумане плануванням власниками до кожної дрібнички: – перший рівень: кухня-студіо, кімната з гардеробною, санвузол та технічне приміщення – другий рівень: кімната з гардеробною, вітальня та простора ванна кімната – третій рівень: кімната з гардеробною та власним санвузлом Комунікації: газове опалення, тепла підлога в санвузлах та кухні, встановлені інвенторні кондиціонери. Будинок цегляний 2012р побудови, є ОСББ, дитячий майданчик, парковка. Хороша локація: поряд знаходиться площа Корятовича, автовокзал, Ужгородський замок, торгові центри, школа, садочок, зупинка та багато іншого. Переписка мінімальна. Є відеоогляд квартири. Ціна 115 тис дол. Код: 12686

Кармелюка, 12
rieltor.ua

Продається 4-х кімнатна квартира , загальною площею 142 м кв, 2-х ярусна, з якісним ремонтом. Квартира розташована на 4-му поверсі, мансардного типу. На першому поверсі квартири - велика вітальня, хол, кухня-їдальня, с/вузол. Облаштована шафою купе, вмонтованою кухнею з технікою. Пральна машинка з сушилкою, посудомийна машинка. Під плиткою - тепла підлога, решта - якісний ламінат. Підвіконня - натуральний мармур. Сходи на другий поверх - з ясеня. В мансардному поверсі - три спальні, с/вузол. В квартирі - три кондиціонера. Продається зі всіма меблями та технікою. Ст ціна квартири 165000 $

Володимирська вул., 111
rieltor.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Продається простора 4 кімнатна квартира, перероблена в кухня студія і 3 окремі кімнати. Санвузол суміжний , ванна. Ліфт працює. Вільна парковка для машини. Зелений двір. Школи та садок поряд. Базар, супермаркети. Швидкий показ. З вами на зв’язку Олександра .

Минайська вул., 2
rieltor.ua

Кваритира після капітального ремонту,навіть штукатурку збивали повністю! ВСЕ РОБИЛИ ПО НОВОМУ! ВСЕ! Є всі фото від А по Я! Продам квартиру в хорошій частині міста! При купівлі я виписую всіх,тобто ви купляєте чисту квартиру! Знаходится на першому поверсі по вул.Володимерська 63 навпроти Гроклін Карпати. Продам з меблями повністю,за домовленістю. Всі питання по телефону!!! Можлива розстрочка з %!!! Кожного місяця приносить по 700$ так як здана в оренду!!! Також можливо добудувати ще 30 МКВ,і отримати на них дозвіл!!!

Продам Прадам Квартиру трьохкімнатну Продається трешка Суха Квартир
olx.ua

Продаж двоярусної квартири в центрі міста. 191,9 кв.м Вул.Швабська 25 Квартира розташована на 4 та 5-му поверху . Перший поверх: Простора кухня студія,спальна кімната,прихожа,душова кабіна,санвузол,тех.приміщення. Другий поверх: Спальна кімната + ще одна кімнатка,ванна,гардероб. В квартирі залишаються всі меблі. Центр міста,локація дуже зручна,все необхідне поруч. Є особисте парко місце. Два входи в будівлю,перший центральний з вул.Швабська,другий з внутрішнього дворику вул.Лермонтова. Два великі балкони. В продажі три квартири на одному поверсі від одного власника,можна обрати будь-яку. Ціна:1150₴

Продається двоярусна квартира в центрі міста
olx.ua

Продається 4-кімнатна студія в новобудові м. Ужгород,район Боздош , вулиця Володимирська. Загальна площа 133 кв.м, кухня 30 кв.м, поверх 4/5. Є 3 застіклених балкони, 1 роздільний санвузол. Опалення газове,будинок цегляний. Є можливість придбати гараж та кладову за доплату.

Продаж чотирикімнатної квартири по вул.Володимирська.
olx.ua

Пропуную вашій увазі нову дуже сучасну, неймовірно красиву дизайнерську квартиру, кожний елемент виготовлено під замовлення. Квартира розташована в мальовничому комплексі ЖК Сакура, яка має повністю закритий двір та ігрову зону для діток. Квартира 128 м2, повністю всі кімнати мебльовані дизайнерськими меблями від світового бренду з інкрустацією камнями від Swarovski, вся техніка вмонтована світових виробників (духовий шкаф, холодильник, варочна панель (єлектро і газ), мікрохвильова піч, посудомойка, стіральна і сушільна машина…), шикарна і сучасна планіровка Підлога на кухні, ванній кімнаті, зал і холл - широкоформатний керамограніт під мрамор (з єдиним і непреривним малюнком по всій підлозі), водяна тепла підлога, шумоізоляція. Підвіконики виготовлені із білого мрамору, двері скритого монтажу, штори бархат Італія, дизайнерські виключателі і розетки, квартира має відеонагляд (в середені і зовні), охорону, багато функцій на квартирі ви можете керувати прямо з телефону, багато функцій різноманітного освітлення від скритих підсвіток до найсучасніших дизайнер. люстр, багато різноманітних шаф, всі шафи мають різноманітне автономне освітлення як зовні так і в середені, на квартирі багато красивих сучасних дизайнерських рішень. Квартира оздоблена електр. станцією на випадок відключення електрики. Плюс додатково сам газовий котел має свою власну літьєву станцію. Тому ніякі перебої електрики не порушать ваш комфорт. Більше інформації по телефону, продаж від власника без додаткових комісій.

власник
Продаж нової елітної 4к квартири в ЖК Сакура, Богомольця 22
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-379-646-DR. Пропонуємо купити 4-х кімнатну квартиру у центрі мiста Ужгород. Простора, дуже світла, затишна квартира в центральній частині міста, з якісним ремонтом та чудовим інтер єром: повністю замінена сантехніка, труби, проводка, нова столярка, енергозберігаючі вікна, італійський економний двох контурний газовий котел. Центральний район міста, дуже зручна локація (все поруч - набережна, продуктовий ринок, школи, дитсадки, історична частина міста), великий зелений внутрішній двір та стоянка для авто зі шлагбаумом. В квартирі 2 великі засклені лоджіі та балкон . Залишається техніка та меблі за домовленістю. Національна агенція нерухомостіі VALION (Київ, Харків та ще 8 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: on-line огляд ринку нерухомості створює розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин; рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; допомога у прийнятті рішень; забезпечення безпечної угоди. Із Агенцією VALION ви Придбаєте Вашу Квартиру Надійно, Спокійно і без Особливих Зусиль!

Капушанская улица, 25, Центр, Ужгород, Закарпатская 72000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-379-588-DR. Пропонуємо придбати 4-х кімнатну квартиру в центрі Ужгорода. Площа квартири 107 метрів, кухня 20 м.кв. Гарна локація. Покупець комісію АН не платить. Національна агенція з нерухомості VALION (Ужгород, Львів, Київ, Харків та ще 6 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості створює розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин; * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. З Агенцією VALION ви Придбаєте Вашу Квартиру Надійно, Спокійно і без Особливих Зусиль!

Кармелюка улица, 12, Центр, Ужгород, Закарпатская 80000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-580-421-DR. Пропонуємо прибдати простору квартиру , переплановану у 2 кімнатну, з просторою кухнею, євроремонтом, меблями та технікою неподалік центральної частини міста Ужгорода. Зроблено вихід на мансарду. Автономне газове опалення. Розвинена інфраструктура.

Владимирская улица, 11А, Боздош, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-901-075-DR. Продається 4 кімнатна, двоярусна квартира в центрі міста, Малий Галагов. На 1- му поверсі Вітальня, спальня, кухня, ванна, туалет, коридор. 2 поверх - дитяча, хол, суміжний санвузол- площа кВ-107, 1

Ракоці, 16, Малый Галагов, Ужгород, Закарпатская 140000.0 USD
dom.ria.com

Продається гарна світла велика 4ох кім.квартира у центрі міста, всі кімнати окремі, 2 великі лоджиї, є балкон із кухні, гардеробна, великій підвал, кондиціонери, загальна площа 82 кв. Зроблено свіжий гарний евроремонт, на полу натуральна, дуже якісна дубова доска, автономне газове опалення, склопакети, двері міжкімнатні та вхідні також з натурального дерева. Дуже зручне місце розташування(центр міста)поруч вся інфраструктура (магазини, супер маркети, базар, дітячи майданчики, школи, садочок, автобусні зупинки...)

Кармелюка улица, 12А, Центр, Ужгород, Закарпатская 105000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-826-281-DR. Продаємо чотирикімнатну квартиру в самому серці Ужгорода! Історичний центр! Квартира на другому поверсі. Чотири кімнати, кухня, столова, кладова, ванна, санвузол, коридор. Високі стелі. Збережені кахельні печі. Частково замінені вікна. Центральні комунікації. Продавець готовий до діалогу. Національне агентство нерухомості VALION (Ужгород, Львів, Київ, Харків та ще 6 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості, що збереже Ваш час та створить розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин. * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. Ми забезпечимо Вам надійність, впевненість, отримання всієї необхідної інформації.

Корзо улица, 10, Центр, Ужгород, Закарпатская 155000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-872-427-DR. Продається простора 4 кімнатна квартира в Новому районі, вулиця Капушанська. Кімнати окремі, 2 балкони, опалення автономне газове. В квартирі замінено вікна, інше потребує ремонта. Можливий торг.

Капушанская улица, 175, Новый, Ужгород, Закарпатская 62000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-638-043-DR. Продається розкішна двоярусна квартира на Набережній Незалежності з видом на річку. 4 кімнати, простора кухня, 2 санвузли, величезний хол, топочна, гардеробом, комора .

Независимости набережная, 20, Малый Галагов, Ужгород, Закарпатская 200000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-848-014-DR. Продаж просторої 3 кімнатной+студія 27 метрів квартири клубного типу з дизайнерським проектом в Боздоші! Формат квартири 3 окремі кімнати, кухня-студія 27 метрів та два санвузли. Квартира знаходиться в тихому районі, з хорошим заїздом і закритою тереторією під відеоспостереженням! Є два паркомісця! Будинок цегляний і утеплений, всього на 11 квартир в двох підїздах! В квартирі зроблений якісний і дорогий ремонт! Квартира дуже простора і затишна! Ціна вказана на цьому етапі готовності! Дизайнерський проект в подарунок). Дзвоніть! Ласкаво просимо на перегляд!

Шандора Петки (Столетова) улица, 19, Боздош, Ужгород, Закарпатская 159000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 69 результатів