Продається квартира. 3 кімнати, не прохідні. Санвузол окремо. 2 балкони. Квартира тепла. Опалення індивідуальне, газове.

Легоцького вул., 11-
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира, 2 окремі кімнати, прихожа простора, кухня, санвузол, ванна. Поряд школа, дитячий садок, 10 хв пішки.Парк, басейн 15 хв пішки! Світла простора квартира! 15 хв до центру міста! Парковка вільна, місця вистачає всім! Є на криші кладова.

Лавріщева вул., 18
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира , словацька панель, 2 спальні, 1 кімната прохідна, санвузол роздільний, в квартирі 2 кладові. Балкон з кухні. Ще є на першому поверсі кладова яка числиться за квартирою. Всі деталі по тел. Працюю без вихідних.

Декабристів вул., 54
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3-кімнатної квартири в Ужгороді. Загальна площа 70,1м/кв. Кімнати окремі. Санвузол обʼєднаний. Індивідуальне газове опаленя. Вікна склопакети. Квартира в хорошому стані. Поряд супермаркети, кавʼярні, школа, дитячі садочки і т. д.

8-го Березня вул., 111
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири. Поверх 4/5 Стіни цегляні. Кімнати окремі. Індивідуальне газове опалення. Санвузол роздільний. Дуже вдале місце розташування. Поряд магазини, 2 дитячі садочки, ринок, супермаркет, відділення банків, пошта і т. д.

Заньковецької вул., 1
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира. Кімнати окремі. Опалення індивідуальне, газове. Ліфт працює постійно. Санвузол роздільний.

Грушевського Миколи вул., 111
rieltor.ua

Вартість 60000 $ Торг Продається 3-х кімнатна квартира в панельному будинку на 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку в новому р-ні по вул Легоцького Загальна площа - 66 м кв. . Квартира вільна , з автономним опаленням, заскленою лоджією. Можуть продати металевий гараж неподалік від будинку. Квартира має 66,5 м кв. Поряд є супермаркет, безліч магазинів, школа, кінотеатр, ринок.

Легоцького вул., 111
rieltor.ua

Продається простора 4 кімнатна квартира, перероблена в кухня студія і 3 окремі кімнати. Санвузол суміжний , ванна. Ліфт працює. Вільна парковка для машини. Зелений двір. Школи та садок поряд. Базар, супермаркети. Швидкий показ. З вами на зв’язку Олександра .

Минайська вул., 2
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру по вул. Генерала Свободи. Квартира на 3 поверсі, загальна площа 72 кв.м. (дві окремі спальні+кухня студія), сучасний ремонт, автономне опалення, залишаються вмонтовані меблі та техніка, утеплена по фасаду. Розвинена інфраструктура району: поруч супермаркети Сільпо та АТБ, дитячі садочки, школа, гімназія, тренажерний зал, перукарня, зручна транспортна розвязка.

Генерала Свободи вул., 8
rieltor.ua

Забудовник Isatex Invest Group створює апарт-комплекс ТИСА RENOVATION — проєкт, доступний кожному, що поєднує апартаменти для проживання, сучасний офісний центр та комерційну нерухомість. АК Тиса Renovation розташований в Ужгороді за адресою вул. Сергія Мартина, 4 (колишня Паризької Комуни, 3). У 5 хвилинах пішої ходи від комплексу знаходяться: амбулаторія сімейного типу, супермаркети АТБ та Сільверленд, аптеки, зупинки міського транспорту. За 2 хвилини на авто можна дістатися найбільшого у районі ринку — Краснодонців. Пропонуємо 2-х кімнатний апартамент, площею 62,4 кв. м. Розташований на 2-, 3- та 4-му поверсі, 4-поверхової будівлі. Площа кухні — 11 кв. м. Можливе придбання з розтермінуванням платежів, максимальним строком до 3 років, за умови внесення першого платежу у розмірі — 30% від загальної вартості нерухомості. Придбавши нерухомість в комплексі ТИСА RENOVATION, власники можуть використовувати її не тільки для власних потреб, але й отримувати прибуток, здаючи її в оренду. Не пропустіть унікальну можливість придбати нерухомість за вигідними цінами та стати частиною перспективного проєкту! Сподобалось планування? Дзвоніть та записуйтесь на перегляд! Оберіть власні квадратні метри! Відділ продажу забудовника: 06******03

Продаж 2 кімнатний апартамент від забудовника в Ужгороді
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Забудовник Isatex Invest Group створює апарт-комплекс ТИСА RENOVATION — проєкт, доступний кожному, що поєднує апартаменти для проживання, сучасний офісний центр та комерційну нерухомість. АК Тиса Renovation розташований в Ужгороді за адресою вул. Сергія Мартина, 4 (колишня Паризької Комуни, 3). У 5 хвилинах пішої ходи від комплексу знаходяться: амбулаторія сімейного типу, супермаркети АТБ та Сільверленд, аптеки, зупинки міського транспорту. За 2 хвилини на авто можна дістатися найбільшого у районі ринку — Краснодонців. Пропонуємо 2-х кімнатний апартамент, площею 55 кв. м. Площа кухні — 10 кв. м. Можливе придбання з розтермінуванням платежів, максимальним строком до 3 років, за умови внесення першого платежу у розмірі — 30% від загальної вартості нерухомості. Придбавши нерухомість в комплексі ТИСА RENOVATION, власники можуть використовувати її не тільки для власних потреб, але й отримувати прибуток, здаючи її в оренду. Не пропустіть унікальну можливість придбати нерухомість за вигідними цінами та стати частиною перспективного проєкту! Сподобалось планування? Дзвоніть та записуйтесь на перегляд! Оберіть власні квадратні метри!

2 кімнатний апартамент від забудовника в Ужгороді
olx.ua

Забудовник Isatex Invest Group створює апарт-комплекс ТИСА RENOVATION — проєкт, доступний кожному, що поєднує апартаменти для проживання, сучасний офісний центр та комерційну нерухомість. АК Тиса Renovation розташований в Ужгороді за адресою вул. Сергія Мартина, 4 (колишня Паризької Комуни, 3). У 5 хвилинах пішої ходи від комплексу знаходяться: амбулаторія сімейного типу, супермаркети АТБ та Сільверленд, аптеки, зупинки міського транспорту. За 2 хвилини на авто можна дістатися найбільшого у районі ринку — Краснодонців. Пропонуємо СМАРТ-апартамент, площею 23,7 кв. м. Розташований у 4-поверховій будівлі. Можливе придбання з розтермінуванням платежів, максимальним строком до 3 років, за умови внесення першого платежу у розмірі — 30% від загальної вартості нерухомості. Придбавши нерухомість в комплексі ТИСА RENOVATION, власники можуть використовувати її не тільки для власних потреб, але й отримувати прибуток, здаючи її в оренду. Не пропустіть унікальну можливість придбати нерухомість за вигідними цінами та стати частиною перспективного проєкту! Сподобалось планування? Дзвоніть та записуйтесь на перегляд! Оберіть власні квадратні метри! Відділ продажу забудовника: 06******03

Продаж смарт-апартаменту від забудовника в Ужгороді
olx.ua

Продаж 3 кімнатної квартири в Новому районі вулиця Тлехаса 79/56. Панелька словацька, 6/9 поверх, 77,5 м2 площа кухні 11м2. Є газ але опалення електричні обігрівачі, бойлер. Туалет ванна роздільні. Меблі залишається. Техніку заберають. Комфортний район для життя томущо тут є вся інфраструктура, все в пішій доступності.

Продаж 3 кім. квартири Новий район
olx.ua

Продам свою однокомнатную квартиру в словацком доме. Квартира находится в очень выгодном и перспективном районе. Честный и эффективный осбб. Адрес : 8 березня 37. 3й этаж. Прямо напротив АТБ и лицея. За домом находится самый большой двор в Ужгороде с детскими и спортивными площадками. Перед подъездом удобная парковка для жильцов дома. В квартире сделан полный капитальный и качественный ремонт. Продуманы все моменты. Полностью новые коммуникации, мебель, техника. ВСЁ ОСТАЁТСЯ ПРИ ПРОДАЖЕ. Есть удобный, сухой и безопасный подвал. Там от квартиры есть кладовая со стеллажом. В комплекте к квартире идёт новый генератор. Такие интересные и качественные квартиры не поступают в продажу. Это исключение ввиду семейных обстоятельств. В квартире прописаны и собственники невоеннообязанные. Поэтому квартира уверенно продаётся без участия ваенкомата и прочих лишних справок. Вниманию риэлторам. У нас есть наш семейный риэлтор - Наталья +38**************07 Её услуги мы оплачиваем сами. По вопросам сотрудничества пишите прямо ей.

власник
Продам 1к словацкий дом новый ремонт
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в новому районі. 70 кв.м. Продається з всім. Квартира в чудовому стані. 6 поверх з 9. Чеська панелька. Опалення газове. Можайського 32

власник
Продається квартира
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-925-913-DR. Продається 1-кімнатна квартира в новобудові житлового комплексу B4, без внутрішніх робіт. Площа квартири 37.20 м². Будинок класу комфорт, панорамні вікна, вікна виходять в двір, індивідуальне газове опалення., в будинку підземний паркінг. Гарне розташуваня будинку, поряд є все що необхідно для комфортного проживання: почук парк, набережна у пішій доступності. Продаж за переуступкою (без податка). Будинок здається у 2 кварталі 2024 року. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири у новому будинку! Чекаємо на ваш дзвінок для зустрічі та огляду.

Капушанская улица, 150, Новый, Ужгород, Закарпатская 42000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-884-302-DR. Продаж просторої квартири в самому центрі міста! Квартира дуже простора з гарним панорамним видом, якісний ремонт та меблі! Гарний варіант як для проживання так і для здачі в оренду. Є підземний паркіг, поруч супермаркет, магазини, аптеки, транспортна розвязка!

Капушанская улица, 34, Центр, Ужгород, Закарпатская 115000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-884-284-DR. Продається 3 кімнатна квартира в цегляному будинку, в Сільвая. Кімнати окремі, перепланована з відображенням у технічної документації. Опалення газове.

Сильвая улица, 5, Шахта, Ужгород, Закарпатская 56500.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-882-506-DR. Продається розкішна 5 кімнатна квартира в центрі міста (початок вулиці Вінничноі) Старочеська будівля, з високими стелями , невеликим двором, де розташована власний гараж. Квартира має 5 кімнат - 2 спальні, вітальня площею 30 кв.м на 4 вікна, 2 невеликих кімнати, що можна використати під кабінет, дитячу тощо, роздільний санвузол, 2 комори. В квартирі 2 котла, велика тераса.

Винична улица, 1, Центр, Ужгород, Закарпатская 140000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-734-951-DR. 2 кімнатна квартира в хорошому районі. Поруч магазини, аптеки, базар, школа, дит.садок, церква, хороша розвязка. Тихий двір з хорошою парковою зоною. Сонячна сторона, вікна квартири виходять у двір. Квартира в дуже хорошому стані, добре доглянута. Продається з меблями і технікою. Дуже добрі сусіди. Стіни з панелей Індивідуальне опалення

Легоцкого улица, 46, Новый, Ужгород, Закарпатская 67000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-925-014-DR. Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Радіщева". Квартира знаходиться на 3-му поверсі з проектною площею 63-66 м кв. В квартирі буде виконано такі роботи: чистова стяжка, стіни поштукатурені, розведена електрика та сантехніка, встановлені лічильники на світло та воду, вхідні двері. Будинок девятиповерховий, монолітно-каркасний, стіни цегляні утеплені 10см пінопластом, металопластикові вікна та панорамні балконні двері, ліфт. На території будинку буде дитячий майданчик, парковка. Здача будинку в експлуатацію II квартал 2024 р. Хороша локація: поряд зупинка, Боздошський парк, ТЦ Алма, набережна, 10хв до проспекта та багато іншого. - закрита територія - гостьовий та підземний паркінг - балкон та ліфт Поспішайте стати власником цієї чудової квартири в самому центрі міста! Зателефонуйте нам прямо зараз для детальної консультації та організації перегляду.

Радищева улица, 1, Боздош, Ужгород, Закарпатская 70400.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-463-165-DR. Продаємо 3-кімнатну квартиру по вул.Капушанська. Поверх четвертий з пяти. "Наша" панелька. Квартира не кутова, ззовні утеплена. Кімнати роздільні. Ванна та санвузол окремо. Балкон. Лоджія. Квартира двостороння. Автономне газове опалення. Зручне розташування: поряд є все! Національне агентство нерухомості VALION (Ужгород, Львів, Київ, Харків та ще 6 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості, що збереже Ваш час та створить розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин. * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. Ми забезпечимо Вам надійність, впевненість, отримання всієї необхідної інформації.

Капушанская улица, 175, Новый, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-922-452-DR. Продається 2 кімнатна квартира з авторським дизайном в новому ЖК "Park Land". ЖК який на сьогодні є одним з кращих у нашому місті. Тут є власний парк із закритою територією. Доступ на територію та в підʼїзд по Face ID. Переваги: - розташування (ТЦ Токіо, Сільпо, АТБ, Велмарт, садки, школи, кавярні. Все для комфортного життя). - гостьовий паркінг - наземний паркінг (3 поверхи) - BBQ зона - великий внутршній двір із великим різноманіттям дитячих майданчиків - спортивна зона - відеонагляд - закрита територія - ліфт та балкон - панорамні вікна - дизайнерський ремонт - продаж по переуступці . Це ідеальний варіант для тих, хто шукає квартиру високого класу з якісним ремонтом. ЖК "Park Land" дарує можливість жити у комфорті та розкоші. Не втрачайте шансу стати власником цієї елітної квартири!

Легоцкого улица, 33/78, Новый, Ужгород, Закарпатская 135000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-883-534-DR. Продається 3 кімнатна квартира на початку проспекта Свободи, біля отеля Ужгород. Кімнати окремі, просторий коридор. Ліфт працює постійно. Опалення електричне.

Свободы проспект, 2, Центр, Ужгород, Закарпатская 59000.0 USD
dom.ria.com
123...5
1 - 24 з 98 результатів