Продам в новобудові центра міста Ужгород нову дизайнерську 2ох кімнатну квартиру з постійним живленням ( Світло Не Вимикається) в разі необхідності можливо придбати з двома парко місцями в підземному паркінгу за вигіднішою ціною 188 000 у.о. за все. Від Власника ! Житлова площа 65м2 + балкон 5м2. + два паркомісця по 15м2 кожне. В Будинку світло НЕ Вимикають! Будинок якісний , тип стін цегляні. Вихід та вигляд на зелену зону , тихе внутрішнє подвірʼя, поруч річка. Повна інфраструктура. Можливість переробити на 3и кімнатну. Капушанська 34 Ремонт якісний , натуральна паркетна дошка, мдф плінтуси , мебелі ДСП egger , фурнітура blum, іспанський карамограніт, сантехніка Volle , вбудована техніка вищого модельного ряду лінійки Samsung. Прально сушильна машина 2в1 LG. Вбудована витяжка італійського виробника Elica. Вбудований холодильник Samsung найновішої лінійки. Опалення індивідуальне газове а також електричний підігрів підлоги під керамогранітом. Встановлено інверторне кондиціонування Cooper & Hunters. Мʼяка мебель якісного виробника Frankoff. За детальною інформацією прошу звертатися по телефону або в Telegram чи в приватному чаті під оголошенням. Прошу тільки в разі серйозної зацікавленості! Квартира обладнана всім необхідним та готова до заселення в будь який час.

владелец
Капушанська вул., 34
rieltor.ua

!!!Ексклюзив Продаж 2х кімнатної квартири в найкращому ЖК Парк Ленд, квартира знаходиться на 3му/9 поверсі вікна в двір , секція де вже всі квартири з ремонтами Загальна площа 69 кв.м, Дизайнерський ремнот,з якісних матеріалів укомплектована під ключ !! Дві окремі спальні і кухня студія. Три телевізори, кондиціонер і вся необхідна техніка. Квартира без батарей, тепла підлога по всій квартирі. Дистанційне управління отопленням, сигналізація. Броньовані вхідні двері, будинок утеплений мінеральною ватою, та високоякісні профілі з ідеальною шумоізоляцією, міжквартирна шумоізоляція. Унікальний та просторий двір не залишить байдужим кожного. Власний парк у дворі з зонами для BBQ, спортивними та дитячими зонами і власним спортзалом. Безпечні дитячі майданчики, облаштовані відкриті майданчики для дітей різного віку на території внутрішнього двору Ціна 144 000$ без торга !

Легоцького вул., 80
rieltor.ua

Продаж від власника ! Квартира знаходиться в новому ЖК Budapest 2023 році будинок зданий в експлуатацію, знаходиться за адресою: Словʼянська набережна 21а. Також є ВІДЕООГЛЯД квартири, можете звертатись надішлемо. 7 поверх із 8 з шикарним панорамним видом на місто, набережну та ріку Уж. Квартира зроблена за дизайнерським проєктом із сучасними меблями та технікою. Тепла підлога по всій квартирі Електричне опалення 2 повноцінні спальні кімнати та кухня студія

владелец
Словянська наб., 23
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається світла, дизайнерська квартира в одному з найкращих ЖК м.Ужгород. Кожна деталь в інтерʼєрі доповнює одна одну та продумана для Вашого затишку та комфорту. Гарне планування, якісний ремонт, вмонтована кухня та шафи. Техніка тільки найкращих виробників: духова шафа, варильна панель, кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина. Закритий двір, дитячі майданчики та розвинена інфраструктура.

Бабяка вул., 1
rieltor.ua

Продається чудова однокімнатна квартира з ідеальним розташуванням! Основні характеристики: - Площа квартири: 48 м² - Кухня: велика, 18 м² - Поверх: 5 (з працюючим ліфтом) - Вікна: панорамні - Балкон: просторий Локація: - Квартира розташована поруч з парком Боздош, на набережній. - Затишний двір з дитячим та спортивним майданчиком. - Велика кількість гостьових паркомісць. Паркінг: - Є просторий підземний паркінг. - Можливість орендувати паркомісце з автоматичними воротами. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, зручність та чудове розташування.

возможна продажа по єОселя
Воззєднання, 23
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом під ключ та кухонними меблями напряму від забудовника. Новобудова зі швидкісним ліфтом та закритою територією розташована в Новому р-ні міста, на вул. Богомольця. Квартира площею 34 м² знаходиться на 6 поверсі з 9-ти. Планування: кухня, кімната, суміжний санвузол, просторий передпокій, лоджія. Індивідуальне газове опалення (котел, батареї). Виконаний якісний євроремонт, стіни пофарбовані, на підлозі ламінат та плитка, якісні міжкімнатні двері. Вбудовані кухонні меблі. Санвузол оздоблений керамічною плиткою, є ванна, інсталяція. Панорамні енергозберігаючі вікна, добротні вхідні двері. Світлий під’їзд, благоустрій території, тротуари та паркінг з бруківки. На лоджіях перила з нержавіючої сталі. З однієї лоджії відкривається вид на озеленену територію, з іншої вид у двір. Чудова локація: зручна транспортна розв’язка, поруч ліцей ім. А.Волошина (колишня класична гімназія), НВК, садочки, ТЦ “Vega”, ТЦ “Новий”, супермаркети “АТБ”, “Вопак”, “Сільпо”, до центру міста 6 хв. на авто. Продаж без додаткових комісій та переплат.

Богомольця вул., 17А
rieltor.ua

Можливо під єОселю! Продається 1.5-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, усіма меблями та технікою у ЖК “Park Land”. Знаходиться на 3-му поверсі із 9-ти житлового комплексу з безшумним ліфтом у Новому р-ні міста. Загальна площа: 44 м². Планування: кухня-вітальня, спальня, суміжний санвузол, балкон. У квартирі електричне опалення, підлогове опалення, бойлер, кондиціонери. Зроблений авторський ремонт, декоративна штукатурка, керамограніт, якісне освітлення, трекові світильники. Вбудовані кухонні меблі та техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, посудомийка, витяжка). Обідній стіл, м’які стільці, диванчик. На стіні закріплений телевізор. З кухні є вихід на балкон. Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, тумби, вбудована шафа у спальні. Вікна панорамні, енергозберігаючі, до того ж мають чудову шумоізоляцію. Прикрашені шторами та тюлем. У санвузлі вся необхідна сантехніка, душова кабіна, пральна машина. Міцні вхідні двері. Домофон. Закрита територія, озеленення, дитячі і спортивні майданчики, паркінг. Поруч ринок, ТЦ “Токіо”, до центру менше 10 хв.машиною. Квартира продається від агенції з комісією.

Легоцького вул., 80
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири з ремонтом під ключ напряму від забудовника. Новобудова зі швидкісним ліфтом та закритою територією розташована в Новому р-ні міста, на вул. Богомольця. Квартира площею 56 м² знаходиться на 6 поверсі з 9-ти. Планування: кухня, 2 кімнати, суміжний санвузол, просторий передпокій, 2 лоджії. Індивідуальне газове опалення (котел, батареї). Виконаний якісний євроремонт (без меблів), стіни пофарбовані, на підлозі ламінат, якісні міжкімнатні двері. Санвузол оздоблений керамічною плиткою, є ванна, інсталяція. Панорамні енергозберігаючі вікна, добротні вхідні двері. Світлий під’їзд, благоустрій території, тротуари та паркінг з бруківки. На лоджіях перила з нержавіючої сталі. З однієї лоджії відкривається вид на озеленену територію, з іншої вид у двір. Чудова локація: зручна транспортна розв’язка, поруч ліцей ім. А.Волошина (колишня класична гімназія), НВК, садочки, ТЦ “Vega”, ТЦ “Новий”, супермаркети “АТБ”, “Вопак”, “Сільпо”, до центру міста 6 хв. на авто. Продаж без додаткових комісій та переплат.

Богомольця вул., 17А
rieltor.ua

Продаж півторакімнатної квартири у самісінькому центрі Ужгорода! Квартира площею 57.8 м² знаходиться на 2 поверсі із 4-х у елітній новобудові – ЖК “Грот”. Будинок уже зданий у експлуатацію! Планування: кухня-вітальня, спальня, велика прихожа, роздільний санвузол. Технічні характеристики будинку: монолітно-каркасна технологія будівництва, стіни цегляні (25 см), газобетон (20 см). Утеплення: мінеральна вата (10 см). У квартирі чорновий стан ремонту: чорнова штукатурка, чистова стяжка підлоги. Індивідуальне газове опалення: котел, водяні батареї. Розведені всі комунікації: газ, світло, вода, каналізація. Панорамні вікна: металопласт (ПВХ) 76 профіль. Новобудов знаходиться на перехресті вулиць Кошицької та Собранецької. У кроковій доступності звідси всі ключові об’єкти міста: набережна Незалежності, вулиця Жупанатська та Корзо, театри, державні установи, оздоровчі заклади (лікарні, поліклініка, медичні лабораторії), передові освітні заклади (ЗОШ №3, ЗОШ №4, ЗОШ №1), дитячі садочки. Розвинена торгівельна інфраструктура: ресторани, кафе, кавярні, магазини. Поруч парк, річка. Продаж від агенції з комісією.

Собранецька вул., 42
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом та деякими меблями у новобудові у передмісті Ужгорода, усього у 7 хв. на авто від вул. Легоцького. Загальна площа: 38.5 м². Знаходиться на 3-му поверсі з трьох. Планування: кухня-вітальня, спальня, суміжний санвузол. У квартирі зроблений чудовий євроремонт: пофарбовані стіни, кухонний фартух із плитки, підвісні стелі, плитка на підлозі, якісні міжкімнатні двері, вікна “Велюкс”, міцні вхідні двері. Наявні також і деякі меблі (ліжко, шафа, столик, комод) та техніка (холодильник, телевізор). Всі комунікації: світло, вода (свердловина), каналізація (септик). Індивідуальне електричне опалення (котел, батареї). Повністю облаштовано санвузол: душова кабіна, рукомийник, дзеркало, бойлер. Велике настінне дзеркало у прихожій. Охайний під’їзд, кодовий замок. Чудова локація: тихий приватний сектор, хороша дорога. Поруч магазин, зупинка громадського транспорту. Продаж від агенції з комісією.

Легоцького вул., 1А
rieltor.ua

ЖК в городе Ужгород

Можливо під єОселю! Продається 2-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, усіма меблями та технікою у ЖК “Park Land”. Знаходиться на 2-му поверсі із 9-ти житлового комплексу з безшумним ліфтом у Новому р-ні міста. Загальна площа: 60 м². Планування: кухня, 2 спальні, суміжний санвузол, гардеробна, балкон. У квартирі електричне опалення, підлогове опалення, бойлер, кондиціонери. Зроблений авторський ремонт, декоративна штукатурка, керамограніт, якісне освітлення, трекові світильники. Прихожа з великим дзеркалом. Вбудовані кухонні меблі та техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, посудомийка, витяжка). Обідній стіл, м’які стільці. На стіні закріплений телевізор. Двоспальні ліжка з ортопедичними матрацами, вбудовані шафи у спальнях. Вікна панорамні, енергозберігаючі, до того ж мають чудову шумоізоляцію. Прикрашені шторами та тюлем. У санвузлі вся необхідна сантехніка, ванна, меблі, пральна та сушильна машини. Меблі у гардеробній. Міцні вхідні двері. Домофон. Закрита територія, озеленення, дитячі і спортивні майданчики, паркінг. Поруч ринок, ТЦ “Токіо”, до центру менше 10 хв.машиною. Квартира продається від агенції з комісією.

возможна продажа по єОселя
Легоцького вул., 80
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної дворівневої квартири в центрі міста, поруч з пл.Ш.Петефі, піщохідним мостом та набережними. Загальна площа: 81 м², займає 4 та 5-й поверхи сучасного ЖК “Юніті” на вул. Швабській. Планування: велика кухня-вітальня, 2 кімнати, санвузол, балкон. Чорновий стан ремонту. Панорамні металопластикові вікна, які гарантують тишу та затишок у помешканні. Вхідні двері – металеві протиударні, надійні. У квартирі індивідуальне газове опалення (котел, батареї). Наявні лічильники газу, води та електроенергії. Стіни з керамічної цегли, утеплені мінеральною ватою. Гарні під’їзди. Просторі та світлі сходові клітини. Наявний домофон. Закритий паркінг для мешканців комплексу, облагороджена територія. Зручне розташування біля історичного центру міста, 5 хв. до площі Петефі. Поруч школи, дитсадки, супермаркети, магазини, ТЦ. Продаж від агенції з комісією.

Швабська вул., 21А
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної дворівневої квартири в центрі міста, поруч з пл.Ш.Петефі, піщохідним мостом та набережними. Загальна площа: 77.5 м², займає 4 та 5-й поверхи сучасного ЖК “Юніті” на вул. Швабській. Планування: велика кухня-вітальня, кімната, санвузол, 2 балкони. Чорновий стан ремонту. Панорамні металопластикові вікна, які гарантують тишу та затишок у помешканні. Вхідні двері – металеві протиударні, надійні. У квартирі індивідуальне газове опалення (котел, батареї). Наявні лічильники газу, води та електроенергії. Стіни з керамічної цегли, утеплені мінеральною ватою. Гарні під’їзди. Просторі та світлі сходові клітини. Наявний домофон. Закритий паркінг для мешканців комплексу, облагороджена територія. Зручне розташування біля історичного центру міста, 5 хв. до площі Петефі. Поруч школи, дитсадки, супермаркети, магазини, ТЦ. Продаж від агенції з комісією.

Швабська вул., 21А
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у невеликій новобудові у Компотному р-ні, поруч з центром міста. Квартира знаходиться на 2 поверсі з 2-х. Монолітно-каркасна технологія будівництва. Загальна площа квартири: 49.5 м². Планування: кухня, спальня, санвузол, балкон з видом у двір. Стан ремонту: чистова стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін. Встановлене електричне індивідуальне опалення (котел), підлогове опалення. Панорамні вікна, міцні вхідні двері. Повний благоустрій території, гарне подвір’я. Поруч з домом магазини, школа, садочок, стадіон, басейн, парк, до центру міста 5 хв. на авто. Продаж від агенції з комісією.

Загорська вул., 1А
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК “Садовий”, розташованому у гарному розвиненому р-ні. Поруч річка, набережна Ужа, свіже повітря. Усього 7 хвилин машиною до центру міста. Квартира площею 52,95 м² знаходиться на 3-му поверсі із 4-х. Планування: кухня, 2 спальні, суміжний санвузол, балкон. Новобудова знаходиться на етапі будівництва, здача в експлуатацію – 1 квартал 2024 року. Технологія будівництва ЖК – монолітний кваркас. Стіни цегляні (паротерм 25 см), утеплені пінопластом. Наповнення квартири: -електоопалення (електрокотел), батареї; -заведено світло; -розведено по точках воду та каналізацію; -чистова стяжка підлоги; -штукатурка стін. Охайні під’їзди, облагороджена територія. Двір без авто. Великий паркінг. Продаж від агенції з комісією.

Загорська вул., 188
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, усіма меблями та технікою у елітному ЖК “River Land” у самому центрі міста, на набережній. Поруч драмтеатр та пішохідний міст, пл. Ш.Петефі, пл. Театральна. Квартира знаходиться на 5-му поверсі із 6-ти новобудови з цегляними стінами та монолітно-каркасним перекриттям. Загальна площа: 44.9 м². Планування: кухня, спальня, суміжний санвузол, балкон. Висота стелі 2.90 м. У квартирі електричне опалення, підлогове опалення, бойлер на 120 л, кондиціонер. Зроблений авторський ремонт, є сейф, у санвузлі використано якісний керамограніт (розмір 2.80 м, італійське виробництво), фірмові італіські люстри, сантехніка, витяжка. Встановлено скляні розсувні двері, що відокремлюють кухню від спальні. Є можливість встановити систему “smart скло» (зміна тонування із прозорого на темний). Також є карниз. Встановлено нічне освітлення «зоряне небо», яке відображається в дзеркалах (регулювання на пульті або на вимикачі). Вхідні двері металеві зі складним замком. Вікна алюмінієві (3 скла), шестикамерні. На вікнах встановлені жалюзі з перфорацією та пультом керування на будь-який рівень. Вбудовані кухонні меблі, підвісні з підсвічуванням знизу, фасади глянцеві. Наявна техніка: холодильник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийка, витяжка, пральна машина. Обідній стіл та прозорі стільці. Диванчик, телевізор. Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, велика шафа-гардероб, столик, декоративне пано у спальні. У санвузлі підвісна ванна з підсвіткою, унітаз-біде (2в1), меблі та рукомийник. Вхідні двері у ванну кімнату високі, на рівні стелі, колір під меблі. Бойлер схований у конструкцію, оброблену білою плиткою, нею ж оброблені всі дверні та віконні отвори. Додатково є розводка під сигналізацію, розводка ( з розеткою) для теплої підлоги на балконі, проводка для музичних колонок. Дуже великий просторий балкон. Відеодомофон. Квартира продається від агенції з комісією.

Київська наб., 4
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири з якісним ремонтом, усіма меблями та технікою у новобудові біля Боздоського парку. Є можливість придбати гараж у цьому ж будинку. Квартира займає площу 94 м², знаходиться на 6-му поверсі із 6-ти. У будинку є ЛІФТ. Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, роздільний санвузол, 2 гардеробні, великий балкон. Встановлене газове індивідуальне опалення (котел, батареї), тепла підлога у коридорі, ванні/санвузлі та кухні. Інверторні кондиціонери. Зроблений гарний євроремонт, декоративна штукатурка, дзеркальне пано, керамограніт, підсвітка, підвісні стелі, в кімнатах паркетна підлога. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, мікрохвильовка). Обідній та стіл та стільці, кухонний острів. Кутовий розкладний диван, полиці у зоні вітальні. У квартирі 2 телевізори, кабельне, Wi-fi. Двоспальні ліжка, шафи, пуф, тумби у спальнях. У ванній кімнаті велика ванна, меблі, дзеркало та рукомийник. Вся сантехніка, ще один рукомийник, пральна машина у санвузлі. Обидві гардеробні кімнати обладнані полицями, вішаками та шухлядами. Чудове ОСББ. Поруч Слов’янська наб., ТЦ “Bozdosh”, супермаркет “Альма”. До центру міста 7 хв. на авто. Продається від агенції з комісією.

Олександра Хіри вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою у ЖК "City line" на вул. Капушанській в Ужгороді. Повністю укомплектована (навіть постільною білизною та посудом), тому вже готова до здачі в оренду під бізнес. Загальна площа квартири 40 м², знаходиться на 1-му поверсі 9-типоверхівки із ліфтом фірми "Schindler", "двором без машин", підземним паркінгом, закритою територією. Планування квартири: кухня-вітальня, спальня, суміжний санвузол. Індивідуальне електричне опалення (всюди, крім спальні, підлогове опалення, у спальні - батареї). Сучасний авторський ремонт, керамограніт, підвісні стелі, стильні люстри, світильники, підсвітка, гарні штори та тюль, ролети день/ніч. Вбудовані кухонні меблі та техніка: (варильна поверхня, духова шафа, посудомийка, мікрохвильовка, холодильник, витяжка). Біля вікна деревяний стіл та стільці. У зоні вітальні зручний розкладний диван, телевізор. Двоспальне ліжко, тумби, комод, вбудована шафа-гардероб у спальні. Повністю обладнаний санвузол: інсталяція, душова кабіна, дзеркало, меблі та рукомийник, сушка для рушників, бойлер, пральна машина. Меблі та дзеркало у прихожій. Панорамні вікна. Охайний світлий підїзд, ландшафтний дизайн біля дому, доглянуті газони. Чудове розташування: поруч супермаркети "Велмарт" та "АТБ", гіпермаркет "Епіцентр-1", ТЦ "Токіо"; школи та дитсадки; до Проспекту Свободи 7 хв. машиною. Продається від агенції з комісією.

Капушанська вул., 168
rieltor.ua

Продаж квартири 2-кімнатної із ремонтом, меблями, технікою та чудовим видом на річку. Знаходиться на 2-му поверсі із 8-ми новобудови “Будапешт” на Слов’янській набережній, у центрі міста. ЗДАНИЙ житловий комплекс. Збудований із цегли, утеплений. Облаштована шумоізоляція. Загальна площа квартири: 66.6 м². Опалення: індивідуальне (електричне). Планування: простора кухня, спальня, вітальня, роздільний санвузол, балкон. Зроблений євроремонт, підвісні стелі з підсвіткою, приховані механізми кріплення міжкімнатних дверей. Встановлені стильні люстри, на вікнах штори і тюль. У кухні вбудовані меблі та техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийка). Обідній стіл та м’які стільці. У спальні двоспальне ліжко, тумби, шафа, килими. Розкладний диван, комод та світлий килим у вітальні. Невдовзі буде доставлений телевізор та пральна машина. Якісна сантехніка, інсталяція та рукомийник у санвузлі. У ванній кімнаті велика ванна, меблі та рукомийник, сушка для рушників. Панорамні вікна. З балкону відкривається чудовий вид на Слов’янську набережну, річку Уж. Двері вхідні протипожежні. Будинок з ЛІФТОМ (безшумний, типу “OTIS”). Територія закрита, у комплексі є наземний та підземний паркінг. Поруч Боздоський парк, 7 хв. до центру міста Ужгорода. Дана квартира продається від агенції з комісією. Бажаєте переглянути, тоді телефонуйте.

Словянська наб., 23
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, усіма меблями та технікою у ЖК "Park Land". Знаходиться на 2-му поверсі із 9-ти житлового комплексу з безшумним ліфтом у Новому р-ні міста. Загальна площа: 69 м². Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, суміжний санвузол, балкон. У квартирі електричне опалення, підлогове опалення, бойлер, кондиціонер. Зроблений авторський ремонт, декоративні панелі, дорога столярка та сантехніка, якісне освітлення, стильні люстри, 2 телевізори, штори та тюль за індивідуальним пошиттям, килими. Вбудовані кухонні меблі та техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, посудомийка, витяжка, кавоварка, електрочайник, гриль). Обідній стіл, мякі стільці. У зоні вітальні зручний диван. З кухні-вітальні є вихід на балкон (вид у двір). Прихожа з великим декоративним дзеркалом, шафою. Двоспальні ліжка з ортопедичними матрацами, тумби, шафи у обох спальнях. Вікна панорамні, енергозберігаючі, до того ж мають чудову шумоізоляцію. У санвузлі ванна, інсталяція, меблі та рукомийник, пральна машина. Міцні вхідні двері. Домофон. Закрита територія, озеленення, дитячі і спортивні майданчики, паркінг. Поруч ринок, ТЦ "Токіо", до центру менше 10 хв. машиною. Квартира продається від агенції з комісією.

Легоцького вул., 80
rieltor.ua

Продаж 1.5-кімнатної квартири з чудовим ремонтом, усіма меблями, технікою у новобудові поруч з Православною набережною та історичним центром міста. Квартира знаходиться на 3-му поверсі із 6-ти новобудови із ліфтом. Загальна площа: 55 м². Планування: кухня-вітальня, спальня, суміжний санвузол, балкон. Зроблений якісний ремонт, керамограніт, підвісні стелі, точкові світильники, на вікнах встановлено ролети. Індивідуальне електричне опалення, кондиціонер. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, посудомийка, мікрохвильовка, холодильник). Зона вітальні відділена від простору кухні полицями. Тут знаходиться обідній стіл та стільці, розкладний кутовий диван, телевізор. Двоспальне ліжко, тумби та шафа у спальні. Шафа-купе та комод у прихожій. У ванній кімнаті якісна сантехніка, дзеркало із підсвіткою, рукомийник, душова кабіна, сушка для рушників, пральна машина. Панорамні вікна, якісні вхідні двері. Поруч з ЖК знаходиться пл.Ш.Петефі, пішохідний міст торгові центри, магазини, супермаркети, навчальні заклади, державні установи. Продаж від агенції з комісією.

Митрака вул., 8А
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира з чистовим ремонтом та великим балконом напряму від забудовника. Житловий комплекс “Європейський квартал”, р-н ТЦ “Дастору”. Квартира площею 85 м² знаходиться на 8 поверсі з 8-ми сучасної новобудови з безшумним ЛІФТОМ. Планування: кухня-студія, 2 спальні, суміжний санвузол, балкон. Чистовий ремонт. Розведені всі комунікації. Індивідуальне електричне опалення (тепловий насос). Панорамні вікна з чудовим видом та озеленену місцевість. Добротні вхідні двері. Територія комплексу закрита, встановлений шлагбаум на в’їзд. Розвинений престижний р-н. До центру міста 5 хв. машиною. Поруч ТЦ “Дастор”, супермаркет “АТБ”, університет, зручна транспортна розв’язка (виїзд на об’їзну дорогу). Близько ліс. Продаж без додаткових комісій та переплат.

Собранецька вул., 160
rieltor.ua

Продається стильна квартира-студія з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою та шикарним панорамним видом на місто, набережну та річку Уж. Квартира площею 31 м² знаходиться на 4-му поверсі із 8-ми ЖК “Будапешт” на Слов’янській набережній. Звідси до центру міста 5 хв. на авто або 15 хв. пішки по набережній. Планування: кухня-вітальня, суміжний санвузол, балкон. Індивідуальне електричне опалення (котел, батареї), підлогове опалення по всій квартирі. Зроблений авторський ремонт, керамограніт, підвісні стелі, підсвітка, якісна столярка прихованого монтажу, гарні штори та тюль, декор. Шумоізоляція по периметру квартири. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, холодильник). Круглий обідній стіл та стільці. Спальна зона відділена від кухні скляною перегородкою. На стіні закріплений телевізор. Панорамні вікна, вихід на балкон. Ванна, інсталяція, меблі, дзеркало та рукомийник, пральна машина у санвузлі. Містка шафа-гардероб, велике дзеркало, полиця у прихожій. Відеодомофон. У будинку швидкісний ліфт, дизайнерський під’їзд, наземний та підземний паркінги, закрита територія. Елітний р-н, поруч річка, парк, розвинена велоінфраструктура. Продаж від агенції з комісією.

Словянська наб., 23А
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з великим балконом у невеликій сучасній новобудові “Comfort Residence”. ЖК розташований у вигідній локації на перехресті вул. Можайського та вул. Кузьми Скрябіна (колишня Челюскінців), звідси до Центру усього 7 хв. на авто. Квартира площею 59.06 м² знаходиться на 2-му поверсі з 3-х. Планування: кухня-вітальня, спальня, гардеробна, суміжний санвузол, балкон. Будинок цегляний, утеплений мінватою. Здача комплексу запланована на кінець 2024 року. У квартирі чорновий стан ремонту: штукатурка стін, чистова стяжка підлоги. Індивідуальне електричне опалення, встановлений котел та батареї. Електрика проведена у квартиру. Якісні панорамні вікна, міцні вхідні двері. Поруч знаходиться духовна семінарія, школи, дитсадки, ринок, медичні заклади, ТЦ “VEGA”, супермаркети “Сільпо” та “АТБ”, спорткомплекс із басейном “Акварель”. Продаж від агенції з комісією.

Челюскінців вул., 17
rieltor.ua
1 - 24 из 1311 результатов