Квартира з євроремонтом. У квартирі є тепла підлога, прохідні вимикачі, дизайнерські алюмінієві батареї, дорогий ламінат та якісні міжкімнатні двері. Квартира СОНЯЧНА з гарним видом із вікна. У квартирі є гардеробна, балкон і велика ванна 6,2 м кв. Продаж по переуступці безкоштовне оформлення

1 кім. квартира з ремонтом 50 м кв я ВЛАСНИК
olx.ua

Доброго дня . Вас вітає Агенція Нерухомості ПРИКАРПАТТЯ. Продається 3-к квартира, площею 45 мкв в центрі міста Тисмениця по вулиці Галицька. Недалечко супермаркет 23/7. Банк, Нова пошта. Розміщена квартира на другому поверсі двохповерхового цегляного будинку . Площа 43,6 мкв (+1,6 метра балкону ) Балкон не засклений . Ця квартира вікнами на сонячну сторону. Квартира без ремонту . Кухня і санвузол перед тим , як заїхати , треба капітально відремонтувати. Одне вікно нове м/п склопакет. паркет в кімнатах. Газ з новим лічильником заведено . Електрика заведена , теж новий лічильник. Деякі меблі залишаються . Так як на фото. В вітальні збережена пічка , На тверде паливо і газ. З вітальні є балкон , можна собі засклити . В кухні можна встановити сучасний турбокотел без додаткових дозволів. В кухні і санвузлі потрібен капітальний ремонт. Можна зробити перепланування в квартирі . До цієї квартири належить комора , яка знаходиться в дворі будинку , в окремому приміщенні . Там же є і прохолодний підвал для овочів . Хороший внутрішній двір з місцем для паркування Вашого автомобіля і автомобіля Ваших гостей . Навколо весь будинок обсаджений фруктовими і декоративними деревами. Затишок , щебет пташок . Дуже дружні сусіди. Поряд школа, дитсадок . На центральну дорогу не треба виходити, щоб потрапити до школи чи дитсадочку. Можна йти красивими , гарно озелениними двориками з квітами. Цю квартиру дуже добре можна використовувати і як офісне приміщення . Для таких видів бізнесу , що не потрібно змінювати цільове призначення . Наприклад : юристи , бухгалтерія , офіс фірми , логістика , програмування. ЦЕНТР міста , добре розвинена інфраструктура. Дуже хороший заїзд у двір , прямо з центральної дороги. Є місце для реклами з двох стрін . Пропозиція від Агенції Нерухомості ПРИКАРПАТТЯ. Вайбер . Телеграм. Нотаріальні витрати платять 50/50 покупець і продавець . Комісійні Агенції платять продавці.

3-к кв  Тисмениця (Галицька) АО . Можливо під офіс.  Відеоогляд.
olx.ua

Чудова та простора квартира в центрі міста Тисмениця. Двостороння з двома балконами та роздільним санвузлом. Зручний перший поверх. Індивідуальне газове опалення, будинок цегляний. Є паркомісця біля будинку. Більше інформації по телефону. Лишаються всі меблі і техніка.

Продам квартиру 3 кімнати в центрі
olx.ua

Житлові комплекси у Тисмениця