Продається 3-х кімнатна квартира в Соломянському районі. "Індустріальний міст", НАУ - 10 хвилин пішки, будинок розташован на розі вул. Андрія Мельника (Генерала Тупікова), 3/1 та пров.Західного,1. 1/5поверхового. "Сталінка", Н=3,10, 72/48/8,8, окремі кімнати, 2-х стороння, с/р, паркет. Газова колонка. Потребує ремонту. Квартира розташована в тихому, зеленому житловому районі, поряд дитячий садок, школа, супермаркет "Novus", ТРЦ "Мармелад", ТРЦ "Аркадія". Метро Шулявська до 10 хвилин на маршрутному таксі. Документам більше 3 років. Квартира вільна, готова до переглядів і заселення. 70000у.о.

Тупикова генерала вул., 3/1
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в цегляному будинку Соломянському районі,в гарному житловому стані. Квартира розташована в тихому, зеленому житловому районі,дуже гарна розвинута інфраструктура: поряд дитячий садок, школа, супермаркет "Novus", ТРЦ "Мармелад", ТРЦ "Аркадія". м.Шулявська -15 хвилин.

Тупикова генерала вул., 11
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 3к квартири по вул Генерала Тупикова 14г в Солом’янському районі Квартира, площею 68м2 знаходиться на 10му поверсі 16ти поверхової будівлі серії бпс, та має простору кухню 10м2. В квартирі є ремонт, але потрібно освіжити стіни, гарний санвузол. Район з розвинутою інфраструктурою та гарною розв‘язкою. Поряд садочки, школи, супермаркети Записуйтесь на перегляд! Меблі частково забираємо

Тупикова генерала вул., 14г
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Хочешь дешевле, без проблем, купи у меня эту квартиру и дом в пригороде. Соломянський район, вул. Мельника Андрія 11, первый этаж 9 этажного панельного дома . 70м2 , 4 отдельные комнаты , решётки, видео наблюдение внутри , бронедверь , пожарная и охранная сигнализация , локальная сеть. Санузел отдельно , миникухня . Жилой фонд , владею более 3х лет . Полный капремонт , никто ещё не жыл . на фото есть план расстановки всей мебели, он соответствует действительности. Цена ПРОДАЖА ИДЕАЛЬНО ДЛЯ ДВУХ НОТАРИУСОВ =112000 евро( аренда 920 долларов по курсу нацбанка , без комунальних и других платежей под офис закрытого типа для компьютерщиков )

власник
Продам /Сдам в долгосрочную аренду от года, возле Индустриального мост
olx.ua

Актуальна! Терміново продам 1 кімнатну квартиру. вул. Андрія Мельника (Генерала Тупікова) 8 30 кв.м. - 7 пов. Ідеальний варіант для життя однієї особи, чи під орендний бізнес. Гарне планування. Залишається все, що на фото. Є вбудована кухня, ліжко, компютерний стіл, шафа для одягу. Є вся необхідна техніка - холодильник, пральна машина, бойлер. Замінили склопакети та всю комунікацію. З квартири гарний краєвид. Великий балком. До метро Шулявська - 20 хв. пішки. Показуємо в зручний для Вас час.

Продаж/Квартира 1кім. 30кв.м. вул.Тупікова, Андрія Мельника
olx.ua

• Київ, Мельника Андрія (Тупікова Генерала), 3/1, ; Сталінка; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 5; кількість виходів: 4; гараж; транспорт: М№, ст.М""; будинок 1955р., у дворі, гарний стан, підїзди середні, кодовий замок, парковка безкоштовна, магазин Продаж 3-к з висотою стін 3,10м та близько метра товщини, 70/40/10 на 3/5 поверсі цегляного будинку з ліфтом (генеральска сталінка) з ліпниною, теплозберігаючий й будинок . Квартира з ремонтом за авторським дизайнерським проектом, зробленим як кажуть " Від цегли" з високоякісних матеріалів, гідро та звукоізольована, посилення стін, консервація опор балконів в квартирі та прилягаючих зверху. Замінені всі комунікаціі на сучасні та довговічні, великий сучасний бойлер, підігрів підлоги, продумані всі дрібниці, фурнітура, оздоблювальні матеріали все високої якості. В квартирі стоїть система очищення води, газова варильна поверхня,духова шафа, місткий холодильник. Всі меблі купувались для особистого використання кровать у спальні з якіснім матрацом, диван у вітальні що розкладується, меблі на кухні за індивідуальним проєктом, разом з єлементами освітлення та декоративними елементами гармонійно та дуже зручно.Гарна інфраструктура та транспотрне рішення, швидкісний трамвай ( у центр без заторів )

Квартира з вишуканим ремонтом
olx.ua