Багатоквартирний цегляний житловий будинок з вбудованими приміщеннями комерційного призначення, з утепленням, в самому ЦЕНТРІ міста Тульчина. Поруч з будинком є школа, дитячий садочок, ТЦ, супермаркети. Площі 3-ох кімнатних квартир варіюються від 80 до 100 м2. Ціна за квадратний метр від 500$ за м2, в залежності від виконаних робіт. Деталі за телефоном!

Трикімнатна квартира в новобудові у центрі міста
olx.ua

З приводу всіх питань краще телефонуйте, на повідомлення не завжди є можливіть відповісти

владелец
Продаю 3к квартиру 62 кв. м, Європейська (дейча) в Тульчині
olx.ua

Купіть кожному по кімнаті, зробіть свою сімʼю щасливою! Велике двоспальне ліжко, про яке мріяли батьки!Спортивна стінка для сина підлітка, яку він так давно вже хоче! Для доньки безліч місця для великої колекції Барбі, адже це так важливо! На вихідних пиріжки чи ліпка пельменів у просторій кухні, радість для всієї родини. Особистий простір важливий, а якщо він буде у кожного члена родини, ви будете лише щасливі.

Купіть кожному по кімнаті!
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

квартіра в центрі,три кімнати,окремі,вікна на дві сторони. Вул Леонтовича 100

владелец
квартира
olx.ua

Продається в новобудові 3-х кімнатна квартира з сучасним ремонтом та оздобленням, дорогими меблями, електро-побутовою технікою та гаражем Новобудови, Тульчин, р-н Хлібокомбіната • Загальна площа – 94 кв.м. • Житлова площа – 65 кв.м. • Площа кухні – 14 кв.м. • Санвузол – 6 кв.м. • Утеплена лоджія – 5 кв.м. • Підвал – 20 кв.м. • Гараж – 24 кв.м. Продається в новобудові 3-х кімнатна квартира на 2-му поверсі з сучасним ремонтом та оздобленням, дорогими меблями та електро-побутовою технікою та великим гаражем в районі Тульчинського Хлібокомбіната. Комунікації: газ, світло, водопровід, каналізація, сигналізація, відео-спостереження. Умови: газовий двоконт. котел, теплі поли, вікна-ПВХ, підлога-ламінат, лоджія (5 кв.м.), не кутова, великий гараж (24 кв.м.), підвальне приміщення (20 кв.м.). Будинок утеплений, зданий в експлуатацію в 2014 році. В межах 100-150 м.: дитячий садок, магазин, аптека, автобусна зупинка, районна лікарня.

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру з сучасним ремонтом, меблями та гаражем
olx.ua

Популярные запросы

География, Тульчин