ПРОДАЖ 1но кімнатної квартири з ремонтом, технікою та меблями. Квартира розташована на 2/5 поверсі, цегляного будинку, не кутова. Які переваги при купівлі цієї квартири: 1. Тёплий будинок з червоної цегли, вдалий поверх в середині будинку, окрема котельня на цьому районі (завжди є тепло) 2. Всі вікна металопластикові, збільшений панорамний балкон. 3. Сучасна ванна кімната та кухня. 4. Дорогі та якісні вхідні двері. 5. В комплект продажу входить все як на фото (вбудована духовка, газова поверхня, витяжка, холодильник, пилосмок, бойлер 50л, пральна машина, кондиціонер) Зручне розташування, в пяти хвилинах ходу від будинку: - зупинка транспорту - Сільпо, АТБ, СТО, автомийка, АЗС, ринок, відділення пошти (УкрПошта, Нова Пошта) - озеро Земснаряд - школа, садочок Усі документи ГОТОВІ ДО ПРОДАЖУ! БОРГІВ,ОБТЯЖЕНЬ НЕМАЄ! Повний супровід ("під ключ") покупця до вигідної угоди! За додатковими питаннями - чекаємо Вас у офісі за адресою: п-т Миру, 151!

Толстого вул., 106
rieltor.ua

Квартира з балконом знаходиться на 1-му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 35 м2, кухня 7 м2. Особливості та переваги: - В ванній кімнаті зроблений ремонт, сучасний кахель та сантехніка. - В кімнаті зроблена натяжна стеля, поклеєні шпалери. - На кухні, на балконі та в кімнатах встановлені металопластикові вікна. - Покупцю залишаються все що на фото: меблі, пральна машина, телевізор. - Затишний та тихий район міста. - Чудова інфраструктура: поруч знаходиться школа, зупинка громадського транспорту, продуктові ларьки, магазин "Сільпо", дитячий садок, перукарня, поштове відділення та інше. - Біля будинку розташований гаражний кооператив. - Вдале розташування будинку, чистий під"їзд, гарні сусіди; - Квартира дуже тепла. - В кроковій доступності знаходиться мальовниче озеро де знаходиться міський пляж. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Толстого вул., 118б
rieltor.ua

Квартира знаходиться на 2-му поверсі 4-х поверхового будинку. Загальна площа квартири 32 м2, кухня 6 м2. Особливості та переваги: 1. Затишний та тихий район міста. 2. Чудова інфраструктура: поруч знаходиться школа, зупинка громадського транспорту, продуктові ларьки, магазин "Сільпо", дитячий садок, перукарня, поштове відділення та інше. 3. Неподалік від будинку розташований гаражний кооператив. 4. Вдале розташування будинку, чистий під"їзд, гарні сусіди; 5. Квартира дуже тепла. Не кутова. 6 На теплу та холодну воду встановлені лічильники 7. В ванній кімнаті замінені: ванна, раковина, унітаз. 8. Прописаних немає. 9. В кроковій доступності знаходиться мальовниче озеро де знаходиться міський пляж. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Толстого вул., 134
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 2-х комнатную квартиру по ул. Толстого, р-н Троицкого собора. Находится на 2-ом этаже 5-ти этажного дома, не угловая. Общая площадь 45м2, две комнаты 17.1м2 и 11.4м2, санузел смежный. Жилое состояние, остается мебель, холодильник и стиральная машина. На все коммуникации установлены счетчики. Нет прописанных, быстрая продажа. Хорошее месторасположение, рядом остановка, магазины: Сильпо, АТБ, садик, школа, Троицкий монастырь, Болдина гора, Земснаряд. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Толстого вул., 128
rieltor.ua

1. Квартира в теплому цегляному будинку на 3 поверсі, знаходиться в середині будинку; 2. Дві окремі кімнати, при бажанні можна перепланувати і зробити окрему залу; 3. Лічильники: вода, газ, електроенергія. Тепла вода - газова колонка. Частково залишаються меблі. Є балкон; 4. Рядом знаходиться зупинка громадського транспорту, магазини, озеро, поштові відділення, школа, садочок, АТБ, АЗС.

Толстого вул., 118
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру на вул. Толстого. Загальна площа : 55м2 Розташована на 1 поверсі 4 поверхового цегляного будинку. Квартира з частковим ремонтом. Підходить під програму Є- відновлення. Вільна і готова до продажу. За додатковою інформацією, телефонуйте!

вулиця Толстого, 122, Лесковица, Чернигов, Черниговская 28500.0 USD
dom.ria.com

3х ком 3/55 кирп ул Толстого не угловая, 56/41/6 колонки нет, готова к продаже. Цена 27500$

3 х ком кирпичный дом
olx.ua

Продаж трикімнатної дворівневої квартири в новобудові з автономним опаленням по вул. Толстого . Знаходиться поряд з історичним центром міста Чернігів, побудований в 2012 році.. Затишне місце без активного авто-трафіку. Розвинута інфраструктура, гарна транспортна розвʼязка. Будинок цегляний з зовнійшнім утепленням – добре зберігає тепло. Малоповерхова забудова завжди преміальна. Загальна площа 113,8 кв.м Функціонал 1 поверх квартири Кухня -14,4 кв.метрів, з виходом на балкон - 4,5 кв.метрів. Кімната - 20,5 кв.метрів (можна обʼєднати з кухнею, вийде кухня студія 40 м.кв.). Коридор - 8,3 кв.метрів. Санвузол - 4,4 кв.метрів. 2 поверх Open Space -38,9 кв.метрів. Спальня - 16,6 кв. метрів. Санвузол - 9,3 кв.метрів. Квартира абсолютно нова, з індивідуальним опалення від двуконтурного котла. Фактично новобудова, стяжка підлоги, розведена електрика від забудовника, виконані штукатурні роботи. Планування дозволяє використовувати як трикімнатну квартиру, та переобладнати в сучасну квартиру з просторою студією на першому поверсі, та зоною для відпочинку (дві спальні та другий санвузол). Попередній запис на перегляд за телефоном. Дзвоніть, не зволікайте, пропозиція унікальна.

3 кімнатна 114 кв.метрів дворівнева новобудова автономне, поруч Центр
olx.ua

Квартира знаходиться на оптимальному 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку, світла, тепла та дуже затишна. Загальна площа квартири 45 мкв, кухні 5,4 мкв. Особливості та переваги: 1.Квартира дуже тепла, встановлена колонка, у Вас завжди буде гаряча вода; 1.Зручне планування, суміжний санвузол, простора світла кухня; 2.Вдале розташування будинку, чистий підїзд, гарні сусіди; 3.Квартира знаходиться на 2-му поверсі, світла та тепла; 4.На воду, газ та електрику встановлені лічильники, що дозволить економити на комунальних платежах; 5.Чудова інфраструктура, поруч Магазин, Школа, Поштове відділення та багато іншого; 6.В квартирі залишаються меблі та техніка, готова до проживання. Бонусом із квартирою Ви отримаєте два підвальних приміщення. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

2-во Кімнатна Квартира, вул.Толстого, Сертифікат RD
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в цегляному будинку на вул. Толстого. Розташована на 5 поверсі 5 поверхового будинку, не кутова. Капітально зроблений санвузол, коридор та кухня. Встановлені металопластикові вікна. Квартира готова до продажу, підходить по програмі Є- відновлення. За більш детальною інформацією, телефонуйте. Ваш рієлтор, Антоніна.

2 кімнатна квартира на вул. Толстого
olx.ua

ЖК в городе Чернигов

Продам 2х комн квартиру, 2/5 панель, 45м2, середина, не угловая. Теплая, балкон застеклен. Документы готовы к продаже. Продажа с мебелью и техникой ( холодильник, стир машина)

Продам 2х комн кв. ул. Толстого, 2 этаж!
olx.ua

Продаю 2 кімнатну квартиру по вулиці Толстого Загальна площа 45 м2. Площа кухні 5.4 м2. Знаходиться на 2 поверсі 5 поверхового будинку. Квартира тепла, не кутова, знаходиться в середині будинку. При продажі залишається пральна машина, меблі та техніка. Переваги: 1) Газова колонка та наявність постійно гарячої води 2) Гарно розвинена інфраструктура поруч магазини, зупинка громадського транспорту, школа, садочок 3) Гарні сусіди 4) Можливість продажу під Євідновлення Не втрачай часу та записуйся на перегляд – ця чудова квартира чекає саме на тебе #8544 Т

RLT T01 Продам 2 кімнатну квартиру по вул. Толстого
olx.ua

Квартира знаходиться на оптимальному 2-му поверсі 4-х поверхового цегляного будинку, світла, тепла та дуже затишна. Загальна площа квартири 32 мкв, кухні 6 мкв. Ідеальне співвідношення ціни та якості, Ви не будете переплачувати за чужий ремонт, а отримаете можливість реалізувати Власні побажання. Особливості та переваги: 1.Квартира із зручним плануванням, суміжний санвузол, дуже тепла, не кутова; 2.На воду та електрику встановлені лічильники; 3.Вдале розташування будинку, чистий підїзд, гарні сусіди; 4.Затишний та тихий район; 5.Чудова інфраструктура, поруч супермаркет "Сільпо", Магазини, Школа, Дитячий садок, та багато іншого, все для комфортного життя; 6.В пішій доступності знаходиться озеро з піщаним пляжем. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

1-но Кімнатна Квартира, вул.Толстого, Сертифікат RD
olx.ua

География, Чернигов