Пропонується на продаж простора квартира, розташована в новобудові на вул. Винниченка. В квартирі зроблено новий сучасний євроремонт, встановлено індивідуальне опалення, теплі підлоги. Дві роздільні кімнати та затишна кухня. Є гардеробна в прихожій та в кімнаті. Велика засклена лоджія. Кондиціонери в кожній кімнаті та на кухні. Великі трьохкамерні вікна, броньовані двері. Гарний район, розвинена інфраструктура, поруч парк, школа, Педуніверситет, АТБ, садочок.

Київська вул., 9г
rieltor.ua

Продається простора 3 кімнатна квартира сучасного планування, по вул. Вербицького, мікрорайон Канада. Будинок зданий, повністю обжитий, цегляний, ззовні утеплений мінватою (15 см). Чудова локація, практично паркова зона. З вікна проглядається Співоче поле. Двір закритого типу, велика стоянка для автомобілів. Квартира загальною площею 93,7 м2, комфортний 6-й поверх, вікна на дві сторони. Встановлено якісні профіль Rehau, роздільний санвузол, велика лоджія. Поруч школи, садочки, супермаркет.

Вербицького М. вул., 28
rieltor.ua

Продається 2кімнатна двохрівнева квартира по вул.Вільхова. Пятий поверх з шести. Індивідуальне опалення. Велика кухня, вітальня з балконом. Суміжний санвузол, ванна і душова кабіна. Спальня знаходиться на другому рівні, сходи дубові, балкон з виглядом на озеро. Квартира з гарним класичним ремонтом. В квартирі залишається деревяна кухня з черешні та шафа-купе в коридорі. Інші меблі по домовленості. Квартира варта Вашої уваги! Оперативний показ.

Вільхова вул., 6
rieltor.ua

Велика, простора та світла квартира з дуже красивим видом на озеро та місто. Ближня Дружба-чудова локація! До парку Сопільче 5 хв, поруч школи, садочок, супермаркет, зупинка громадського транспорту та все необхідне. До центру 15 хв пішої ходи. Будинок обжитий, доглянутий двір. Квартира з індивідуальним газовим опаленням. Санвузол роздільний. Відкритий балкон. Підлога-ламінат та керамічна плитка. Є окрема гардеробна кімната та шафа-купе у вхідній зоні. Квартира готова до зустрічі нових господарів! Показуємо у зручний час. Ключі. Відеоогляд по вашому запиту

Карпенка вул., 15а
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартири, 75 м.кв., р-н Північний. Площа кухні - 14 м.кв.. Квартира розміщена на 2 поверсі 9-ти поверхового будинку, є працюючий ліфт. Санвузол суміжний, опалення індивідуальне. На кухні встановлена тепла підлога. Квартира продається з кухонним гарнітуром.

Іллєнка, 3
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира у новобудові ЖК Atlanta Tower. Новий світ, вул. Полковника Данила Нечая, 25. 9 поверх з 16 70, 3 м2 Ціна - 75000$ Квартира в сирому стані від забудовника. Має гарне просторе планування. Будинок монолітно- каркасного типу, утеплений мінеральною ватою. Передбачений підземний паркінг. Запланована здача 2 квартал 2025 року. Перепис по дольовій участі.

власник
Полковника Данила Нечая улица, 25, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Стильна квартира в хорошому районі готова для проживання. Пиблизу школа, садочок, парк. Новий будинок.

власник
Карпенко улица, 8А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двох кімнатної квиртири 68 м кв. у центрі міста, від власника, ЖК "Метрополь" по вул.Шептицького Будинок монолітний, ззовні утеплений Перших 4 поверхи будинку комерційна нерухомість розраховані під магазини супермаркети офіси. Під будинком є підземний паркінг.

власник
ул. Шептицкого Андрея Митрополита, 5, Центр, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Будинок закритого типу .Є велика кількість паркомісць .На поверсі 3 квартири працює ліфт.Будинок утеплений. Загальна площа 56 кВ.м. є кухня студія гардероб та окрема кімната

власник
Продам 2 км.квартиру Центр. Старий млин .Будинок закритого типу
olx.ua

Простора і світла квартира в цегляному будинку у центрі Тернополя, забудова 2000х років Кухня студія і дві окремі спальні Три балкони Площа : 69 м.к Поверх 4/9 Індивідуальне опалення Заведене оптико волокно Парковка з автоматичними воротами

власник
3 Кімнатна Квартира в Цнтрі Тернополя
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Тернопіль

квартира в новобудові цегляний будинок індивідуальне опалення. Будинок введений в експлуатацію, проживають люди. Стан квартири після косметичного ремонту, вставлені металопластикові вікна, вхідні двері, міжкімнатні двері, 3 кімнати, 3 лоджії, роздільний санвузол, є ліфт, є підвал, прибудинкова територія облаштована дитячим майданчиком. Район з розвиненою інфраструктурою. Є парковка. Поруч супермаркет, школа, дитсадок, церква, зупинка транспорту. Хороше та практичне планування, є документи.

власник
Продається 3-х кімнатна квартира в новобудові вул. Смакули Бам
olx.ua

Дизайнерський ремонт Пишіть Viber/telegram Або дзвоніть +38**************11

власник
Квартира двохкімнатна від власника
olx.ua

комісії! Можливий торг! Квартира у найкращому житловому комплексі міста Тернополя! Знаходиться на найвищому поверсі з найкращим краєвидом на все місто та озеро! Зручне розташування в центрі, все у пішій доступності. Дизайн квартири виконано з урахуванням найдрібніших деталей. Простора кухня-їдальня площею 25 м²; великий гардероб, просторі та світлі кімнати. Вітальня та спальня з панорамними виходами на лоджію, де зручно розмістити до 4-х крісел з видом на місто! Лоджія та обидві кімнати з видом на південь, що забезпечує постійне проникнення сонячного світла та тепла. Вітальня та кухня з видом на захід, парк Топільче та Тернопільський став. В квартирі вже проведено опалення, є колектор на 8 виходів (7 з них - радіатори, 1 - рушникосушка у ванну кімнату), труби преміум класу REHAU. Міжкімнатні стіни збудовані відповідно до проекту, додатково зроблена шумоізоляція. Висота стелі - 2, 70 м, всі вікна - панорамні. Ця квартира - ідеальний вибір як для особистого проживання, так і для здачі в оренду. Площа до метра підходить для кредитування програмою "єОселя" для сімї з 2 осіб!

власник
Доли улица, 9, Центр, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

ID: 3 023 559 Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира у новобудові ЖК Atlanta Tower. Новий світ, вул. Полковника Данила Нечая, 25. 9 поверх з 16 70,3 м2 Ціна - 75000$ Квартира в сирому стані від забудовника. Має гарне просторе планування. Будинок монолітно- каркасного типу, утеплений мінеральною ватою. Передбачений підземний паркінг. Запланована здача 2 квартал 2025 року. Перепис по дольовій участі. Номер оголошення на сайті компанії: SF-3-023-559-LX.

Продаж 2 кім. квартири на Новому Світі
olx.ua

Продається двокімнатна квартира на вул. Олександра Довженка. Хороший цегляний будинок. Квартира на високому першому поверсі. Зроблено якісний євроремонт. 2 окремі кімнати, простора кухня, великий засклений балкон. Залишаються всі меблі. Також є великий тамбур перед квартирою. Неподалік будинку знаходяться дитячий майданчик, школа, дитячий садочок, магазини, супермаркети. Зручна транспортна розвʼязка. Огляд за попередньою домовленістю.

2 кім вул.Олександра Довженка 1 високий поверх
olx.ua

Простора квартира в цегляному, обжитому будинку. Не кутова. Двохстороннього планування. Металопластикові вікна. Дві засклених лоджії. Санвузол суміжний, в сучасній плиточці. В квартирі є дві кладовки, які можна переобладнати на гардеробні. Три великих, окремих кімнати. Хороше місце розташування. Поряд з будинком школа, парк, озеро, через дорогу дитячий садочок, магазини, зупинки. Двір закритого типу. Великий дитячий майданчик. - За додаткову є паркомісце в підземному паркінгу (з документами). Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості в зручний для вас час.

Наливайко улица, 1А, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора 3 кімнатна квартира сучасного планування, по вул. Вербицького, мікрорайон Канада. Будинок зданий, повністю обжитий, цегляний, ззовні утеплений мінватою (15 см). Чудова локація, практично паркова зона. З вікна проглядається Співоче поле. Двір закритого типу, велика стоянка для автомобілів. Квартира загальною площею 93, 7 м2, комфортний 6-й поверх, вікна на дві сторони. Встановлено якісні профіль Rehau, роздільний санвузол, велика лоджія. Поруч школи, садочки, супермаркет.

ул. Вербицкого Михаила, 28, Канада, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Простора квартира в цегляному, обжитому будинку. Не кутова. Двохстороннього планування. Металопластикові вікна. Дві засклених лоджії. Санвузол суміжний, в сучасній плиточці. В квартирі є дві кладовки, які можна переобладнати на гардеробні. Три великих, окремих кімнати. Хороше місце розташування. Поряд з будинком школа, парк, озеро, через дорогу дитячий садочок, магазини, зупинки. Двір закритого типу. Великий дитячий майданчик. - Додатково можна докупити паркомісце в підземному паркінгу (з документами). Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості в зручний для вас час за тел вказаним в оголошенні

Наливайко улица, 1А, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо простору, світлу квартиру з чудовим видом на озеро та місто. Розташована в районі ближня Дружба, лише 5 хвилин до парку Сопільче, поруч школи, дитячий садок, супермаркет і зупинка громадського транспорту. Центр міста всього 15 хвилин пішки. Будинок обжитий, з доглянутим двором і працюючим ліфтом. Квартира має індивідуальне газове опалення, роздільний санвузол та відкритий балкон. Підлога з ламінату та керамічної плитки, є окрема гардеробна кімната та шафа-купе в передпокої. Телефонуйте покажемо квартиру у зручний для вас час

Карпенко улица, 15А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3 кімнатної квартири по вул.Провулок Генерала Тарнавського Будинок цегляний , перестінки з цегли Розташована на 8 поверсі з 10 Площа 95м2 Будинок зданий в експлуатацію.В квартирі встановлено котел, радіатори , підігрів підлоги. Також вмонтовано інсталяцію .Електропроводка замінена .Заміненні вікна.Здійснено мінімальне перепланування . Документи готові до продажу

Генерала Мирона Тарнавского переулок, 2, Бам, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Евгения Коновальца улица, 19, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо вашій увазі затишну 3-кімнатну квартиру у ЖК Парковий комплекс , мікрорайон Канада .Ця простора квартира розташована на високому девʼятому поверсі з гарним краєвидом та має загальну площу 85 кв/м. Вона складається зі зручно розташованої кухні-вітальні, двох спалень, коридора з нішею під шафу купе , роздільного санвузла та балкону з чудовим видом на місто. Квартира обладнана сучасною технікою.Встановлена очисна система води Ecosoft. Опалення індивідуальне.Великі вікна пропускають багато природного світла, що створює атмосферу затишку та комфорту. У дворі велика дитяча площадка та паркінг для автомобілів. Це ідеальний варіант для сімї або інвестиції в нерухомість. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру у престижному районі міста Тернопіль. Зателефонуйте нам сьогодні, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації.

Бандеры Степана проспект, 83В, Канада, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж просторої квартири з гарним якісним ремонтом, облаштування повністю меблями та побутовою технікою. Є підігрів підлоги ( ванна, кухня та санвузол) Є засклені лоджія та балкон. Поруч з будинком є магазин, дитячий майданчик . Близько зупинки

Микулинецкая улица, 116, Авторынок, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна 2 кімнатна квартира в цегляному будинку в парковій зоні по вул. Вербицького, Канада, Тернопіль. Квартира утеплена, розташована на комфортному другому поверсі. Встановлене індивідуальне опалення, підігрів підлоги, зроблено євроремонт, вікна енергозберігаючі з євробруса, засклений балкон. При продажі залишають всі меблі та побутову техніку (холодильник, пральну машину, посудомийку). Для вашої безпеки встановлена сигналізація, відеодомофон та відеоспостереження у дворі. Чудова локація, зручна транспортна розвязка, поруч магазини, школа, садочок та парк Національного Відродження. Двір закритого типу з виходом в парк, є дитячий майданчик та місце для паркування авто. В ціну квартири входить підвал. Ідеальний варіант для комфортного проживання. Телефонуйте для детальної інформації та запису на перегляд.

Вербицкого Михаила улица, 12, Канада, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 868 результатів