Пропонується на продаж простора квартира, розташована в новобудові на вул. Винниченка. В квартирі зроблено новий сучасний євроремонт, встановлено індивідуальне опалення, теплі підлоги. Дві роздільні кімнати та затишна кухня. Є гардеробна в прихожій та в кімнаті. Велика засклена лоджія. Кондиціонери в кожній кімнаті та на кухні. Великі трьохкамерні вікна, броньовані двері. Гарний район, розвинена інфраструктура, поруч парк, школа, Педуніверситет, АТБ, садочок.

Київська вул., 9г
rieltor.ua

Запрошуємо вас відкрити для себе ідеальне поєднання комфорту та простору в цій чудовій трикімнатній квартирі. Ця квартира пропонує вам все, що потрібно для зручного та комфортного життя. Велика спальня, вітальня та дитяча кімната дарують вам достатньо місця для вашої родини чи гостей. Особливою перевагою є велика кухня. Розташування цієї квартири просто чудове: всього 15 хвилин пішки до центру міста та ринку, що дозволяє вам насолоджуватися всіма перевагами міського життя без зайвого транспорту. Поруч знаходяться магазини, школи, дитячі садочки та зупинки. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час.

Карпенка вул., 44
rieltor.ua

Прекрасна можливість для комфортного життя в самому серці масиву Дружба! Ця простора квартира вражає своїм функціональним плануванням та розташуванням. У неї є власне укриття-підвал, що створює додаткові можливості для зберігання, а також окреме паркове місце, щоб ваш автомобіль завжди був під наглядом. Ця квартира продається з усім необхідним для комфортного переїзду - меблями, технікою, посудом та текстилем. Вам точно сподобається дизайн цієї квартири, який створений дизайнеркою Ольгою Шаварською. Додатково, на подвірї є дитячий майданчик, а зупинка громадського транспорту знаходиться всього за 10 метрів від будинку. Розташування цієї квартири вражає своєю зручністю та доступністю до усієї необхідної інфраструктури. Парк Здоровя, магазин АТБ, школи, садочки - усе це знаходиться в радіусі 300 метрів від будинку. Лише за 4 зупинки громадського транспорту ви опиняєтесь в самому центрі міста. Неподалік розташовані ключові обєкти, такі як Педагогічний університет та Західноукраїнський. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Тролейбусна вул., 1
rieltor.ua

Запрошую вас в цю чудову квартиру, яка стане вашим затишним гніздечком у самому серці прекрасного району. Знаходячись у недалекій близькості від шкіл, дитячих садків та парку, це місце ідеально підходить для сімейного проживання. Вам не доведеться далеко ходити, щоб насолодитися природою чи влаштувати прогулянку з дітьми. Ця квартира розташована в новому будинку, що гарантує вам сучасність та високу якість житла. Вона вражає своєю стильністю та дбайливим підходом до дизайну. Підлога у квартирі облицьована плиткою та ламінатом, з теплою підлогою на кухні, створюючи комфорт та затишок під час приготування їжі. Насолоджуйтеся захоплюючими краєвидами з великого заскленого балкону, який відкриває вид на мальовниче озеро. А для вашого спокою та безпеки - система відеонагляду на підїзді та території будинку. Тож не вагайтесь - ця квартира - ваш власний куточок гармонії та комфорту. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Карпенка вул., 8А
rieltor.ua

Продається простора 3 кімнатна квартира сучасного планування, по вул. Вербицького, мікрорайон Канада. Будинок зданий, повністю обжитий, цегляний, ззовні утеплений мінватою (15 см). Чудова локація, практично паркова зона. З вікна проглядається Співоче поле. Двір закритого типу, велика стоянка для автомобілів. Квартира загальною площею 93,7 м2, комфортний 6-й поверх, вікна на дві сторони. Встановлено якісні профіль Rehau, роздільний санвузол, велика лоджія. Поруч школи, садочки, супермаркет.

Вербицького М. вул., 28
rieltor.ua

Трьох кімнатна квартира по вул. Коновальця з індивідуальним опаленням, велика кімната прихожа з каміном, три окремі кімнати, є підвал площею 20 м², залишаються меблі, поруч супермаркет, зупинка громадського транспорту, школа та дитячий садок, розвинена інфраструктура.

Коновальця Є. вул., 3
rieltor.ua

Продаж 2 кім кв по вул.Петлюри Новобудова

Петлюри С. бульв., 4
rieltor.ua

- пропонуємо Вашій увазі стильну, сучасну 2 кімнатну квартиру з виглядом на озеро по вул. Діловій - Загальна площа 62 м² - окремі кімнати і кухня, меблі, побутова техніка залишаються - індивідуальне опалення, тепла підлога - балкон засклений, гарний краєвид на місто і став . - Прекрасне місце розташування. Поряд школа, садочок, магазини, зупинки, парк, озеро, тощо. - ціна 75 000$, оглянути можна, попередньо зателефонувавши за номером телефону

Ділова вул., 3
rieltor.ua

Продається вишукана двокімнатна квартира з євроремонтом! Основні характеристики: Площа: 69,5 м² Поверх: 6-й, з чудовим видом на місто Планування: оптимальне, великі кімнати з високими стелями Балкони: два, для затишних моментів відпочинку Санвузол: окремий від туалету, гардеробна для додаткового комфорту Тип будинку: новий житловий фонд 2007. Стіни: цегляні, забезпечують надійність та тепло Опалення: індивідуальне газове, для комфортного перебування в будь-яку погоду Комунікації: газ, центральний водопровід, електрика, центральна каналізація Інфраструктура: Відмінно розвинена інфраструктура з усіма необхідними сервісами поруч: школа, дитячий садок, магазини, зупинка транспорту, ресторани, парки для відпочинку Легкий доступ до центру міста та ключових обєктів Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Карпенка вул., 36А
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартира з кухнею-студією та двома лоджіями на вулиці Лучаківського 5а. Ідеальне розташування в спальному районі міста, з вікнами, що виходять на сонячну сторону, забезпечує яскраве освітлення протягом дня. Квартира частково зроблена - 75% ремонту вже завершено. Індивідуальне опалення, котел та тепла підлога забезпечать комфорт у будь-яку погоду. Також встановлена електропроводка. Інфраструктура району включає зупинку громадського транспорту, садочки, школи та інші необхідні заклади. Насолоджуйтеся міським життям, перебуваючи вдало віддаленими від міської суєти. Запрошую на перегляд квартири у зручний для вас час.

Лучаківського вул., 5а
rieltor.ua

ЖК в городе Тернополь

Продається затишна квартира у новобудові з євроремонтом! Основні характеристики: Кількість кімнат: 2 Площа кімнат: 1 - 14,6 м², 2 - 23,2 м² Кладовка на поверсі та підвал для зручності зберігання Ролети на вікнах Будинок утеплений для збереження тепла та зниження витрат на опалення Технічні деталі: Тип будинку: новобудова Тип стін: цегляний Планування: роздільне Опалення: індивідуальне газове Додаткові зручності: Балкон та лоджія для відпочинку та провітрювання Господарське приміщення та комора для зберігання речей Підігрів підлоги для комфорту в холодну пору року Відеоспостереження для забезпечення безпеки Інфраструктура: Дитячий майданчик, магазини, аптека в непосредній близькості Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Іллєнка, 3Б
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартири, 75 м.кв., р-н Північний. Площа кухні - 14 м.кв.. Квартира розміщена на 2 поверсі 9-ти поверхового будинку, є працюючий ліфт. Санвузол суміжний, опалення індивідуальне. На кухні встановлена тепла підлога. Квартира продається з кухонним гарнітуром.

Іллєнка, 3
rieltor.ua

Продаю 2 квартиру в новобудові по вул. Довженка, будинок 2020 року , квартира велика 66 кв.м., ремонт новий, будинок обжитий, будинок з цегли з утепленням забудовник Тернопільбуд, район новий. Простора кухня, окремі кімнати, теплі підлоги, великий балкон, високий перший поверх, всі меблі є, перед квартирою ще є коридор ( тамбур) .Власник

владелец
Довженко Александра улица, 24, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Стильна квартира в хорошому районі готова для проживання. Пиблизу школа, садочок, парк. Новий будинок.

владелец
Карпенко улица, 8А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Будинок закритого типу .Є велика кількість паркомісць .На поверсі 3 квартири працює ліфт.Будинок утеплений. Загальна площа 56 кВ.м. є кухня студія гардероб та окрема кімната

владелец
Продам 2 км.квартиру Центр. Старий млин .Будинок закритого типу
olx.ua

комісії! Можливий торг! Квартира у найкращому житловому комплексі міста Тернополя! Знаходиться на найвищому поверсі з найкращим краєвидом на все місто та озеро! Зручне розташування в центрі, все у пішій доступності. Дизайн квартири виконано з урахуванням найдрібніших деталей. Простора кухня-їдальня площею 25 м²; великий гардероб, просторі та світлі кімнати. Вітальня та спальня з панорамними виходами на лоджію, де зручно розмістити до 4-х крісел з видом на місто! Лоджія та обидві кімнати з видом на південь, що забезпечує постійне проникнення сонячного світла та тепла. Вітальня та кухня з видом на захід, парк Топільче та Тернопільський став. В квартирі вже проведено опалення, є колектор на 8 виходів (7 з них - радіатори, 1 - рушникосушка у ванну кімнату), труби преміум класу REHAU. Міжкімнатні стіни збудовані відповідно до проекту, додатково зроблена шумоізоляція. Висота стелі - 2, 70 м, всі вікна - панорамні. Ця квартира - ідеальний вибір як для особистого проживання, так і для здачі в оренду. Площа до метра підходить для кредитування програмою "єОселя" для сімї з 2 осіб!

владелец
Доли улица, 9, Центр, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж сучасної 2-кімнатної з кухнею провул. Галицький 11 р-н Центр 2 поверх 54,1 м2 Квартира, в якій хочеться жити: * у цегляному будинку зі стильним ремонтом та індивідуальним опаленням * продумане планування: кухня із заскленою лоджією, вітальня, окрема спальня, суміжний санвузол з ванною * панорамні якісні вікна у кожній кімнаті * укомплектована усіма необхідними меблями та технікою - заходь і живи * зручності: ліфт, мала кількість квартир, парковка * поряд з центром, зупинки транспорту, Нова Пошта, магазини, аптеки, кав’ярні * документи Запрошуємо до огляду в зручний час

Продаж 2-кім з ремонтом
olx.ua

Продається двокімнатна квартира поблизу центру. Цегляний будинок. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога в зоні плитки. Залишаються всі меблі і побутова техніка. До центру і озера - 5 хвилин Можливий торг

Галицкая улица, 7В, Центр, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Евгения Коновальца улица, 19, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж елегантної 2-кім. квартири Вул. Ділова р-н Новий Світ, Тернопіль 7 поверх 60 м2 * цегляна новобудова * квартира сонячна та світла - південний бік * планування: спальня, кухня, вітальня, санвузол, коридор * сучасний дизайн ремонт * вікна з виглядом у двір та на озеро * тепла підлога: коридор, кухня, санвузол * якісна плитка та сантехніка * будинок повністю заселений * документи на право власності * благоустрій в дворі: парковка, дитячий майданчик * поруч з озером, парком, центром, розвинена інфраструктура Огляд у зручний час

ул. Деловая, 3, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двокімнатної квартири із сучасним дизайнерським ремонтом. Все продумано до дрібниць. Стильні та якісні меблі. Зручне планування, кімнати роздільні. Зручний середній поверх. Будинок цегляний та утеплений. Індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Крута локація, близько до центру, магазини, хороша транспортна розвʼязка. Огляд квартири в зручний для вас час. За більш детальною інформацією телефонуйте!

Галицкий переулок, 34, Центр, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж просторої квартири з гарним якісним ремонтом, облаштування повністю меблями та побутовою технікою. Є підігрів підлоги ( ванна, кухня та санвузол) Є засклені лоджія та балкон. Поруч з будинком є магазин, дитячий майданчик . Близько зупинки

Микулинецкая улица, 116, Авторынок, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двокімнатної квартири по вул. Чайковського. Загальна площа 86 м.кв. Дві окремі кімнати : спальня та вітальня. З кухні вихід на простору лоджію. Роздільний санвузол, індивідуальне опалення. Внутрішній двір, гарний тихий, спокійний район. Огляд за попередньою домовленістю.

Чайковского улица, 40, Восточный, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com

Код обєкта в базі АН # 2 1 2 9 6 3 4 8 5 Продається затишна квартира в центрі Тернополя по вулиці Крушельницької! Це ідеальний варіант для комфортного життя або здачі в оренду. Квартира із зручним розташуванням. У квартирі є всі необхідні зручності, комфортне планування та стильний ремонт. Не втрачайте нагоду стати власником цієї прекрасної квартири в самому серці міста!

Крушельницкой Соломии улица, 39, Центр, Тернополь, Тернопольская 75000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 852 результатов