Продається 3х кімнатна дворівнева квартира.З мансардою. Загальна площа 92кв.м. Індивідуальне опалення. Євроремонт. Цегляний будинок. Є гараж (за окрему плату). Поруч супермаркет, та ТЦ, а також неподалік знаходиться найбільший парк міста - Парк Національного Відродження.

Сахарова А. Академіка вул., 3
rieltor.ua

Продається простора 4-кімнатна квартира по вул.Карпенка, масив Дружба. Розташована на високому першому поверсі. У квартирі зроблено косметичний ремонт, встановлено індивідуальне опалення, два санвузли, засклений балкон та велика тераса. Розташування будинку дозволить насолоджуватись всіма перевагами інфраструктури та зручністю доступу до всіх необхідних закладів, школи, садочку, зупинка громадського транспорту, парк. Звертайтесь за додатковою інформацією та для узгодження перегляду. Ми раді допомогти Вам знайти ідеальний житловий варіант!

Карпенка вул., 8
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира по вул. Київська. Квартира світла знаходиться на 3 поверсі, 11 поверхового будинку, є великий двір для дітей, та місця для паркування авто. Окрема кімната і велика кухня-студія, повністю мебльована (диван трансформується в двоспальне ліжко). В квартирі зроблений сучасний ремонт з якісних матеріалів, кухонний гарнітур із вмонтованою технікою, вмонтований холодильник. Передпокій та велика шафа-гардеробна. Всі меблі преміальної якості. Квартира затишна, балкон засклений, індивідуальне опалення, вінілова підлога. Будинок обжитий, ліфт працює, спокійний мікрорайон та хороша інфраструктура. Є підземний паркінг. Поблизу будинку є супермаркети, магазини, аптеки, школи та дитячі садки, розвинене транспортне сполучення. Якщо вам потрібна додаткова інформація, будь ласка, зателефонуйте і я з радістю вам відповім

Київська вул., 9г
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 100 м2 з високими стелями (3 м) та функціональним плануванням в цегляному малоповерховому будинку з зовнішнім утепленням в тихому дворі за вул. Франка Івана (центральний р-н). Код квартири - #23155937 • 2 поверх з 2; • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни з гіпсовою штукатуркою та стяжка підлоги. Зручне роздільне планування включає 2 окремі житлові кімнати з виходом на балкон та панорамними вікнами, простору кухню-студію, роздільний санвузол, коридор. Поруч розвинена інфраструктура та зупинки громадського транспорту. Телефонуйте, щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, за вказаним номером.

Франка Івана вул., 20
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 79 м2 з ремонтом та утепленими заскленими лоджіями – повністю готова до проживання в цегляній новобудові з гостьовим паркінгом за вул. Будного (р-н Дружба). Код квартири - #23422729 • 7 поверх з 9 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • з меблями та технікою; • з ремонтом. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), якісний євроремонт та затишний дизайн інтер’єру у світлих тонах, у вітальні натяжні стелі, утеплені лоджії збільшують житловий простір. Зручне роздільне планування включає окремі мебльовані житлові кімнати (спальню та дитячу з виходом на лоджію), кухню площею 11 м2 з вбудованими меблями та технікою (холодильник, плита, витяжна вентиляція, посудомийна машина), сумісний санвузол обладнаний біде, ванною та якісною сантехнікою. Поряд розвинена інфраструктура, зручна транспортна розв’язка та зупинка транспорту. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Будного Степана вул., 28
rieltor.ua

Продаж квартири в новому районі Північний, вул. Героїв Чорнобиля, 5-7 хвилин від центру на авто. В районі ТРЦ Подоляни. В квартирі індивідуальне опалення, тепла підлога - кухня, коридор, ванна, туалет. Котел конденційний Vaillant. Встановлено два терморегулятора ( один на ванну кімнату, інший на всю квартиру). При купівлі залишається кухонний гарнітур та шафа купе в коридорі. Прибудинкова територія освітлена, ведеться відеоспостереження, паркінг, дитячий майданчик. Чудовий варіант для комфортного проживання у затишному районі міста. Деталі за телефоном.

Героїв Чорнобиля, 2
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 68 м2 в цегляній утепленій мінватою новобудові бізнес-класу в центрі за вул. Опільського Юліана. Код квартири - #21493457 • 6 поверх з 16 (2 ліфти); • новобудова; • здача в експлуатацію - 2 квартал 2024 р.; • автономне опалення (котельня в будинку); • балкон; • сирець. Квартира здається з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима. Квартира має зручне роздільне планування – за проєктом окрема спальна кімната 13,2 м2, простора кухня-вітальня площею 44 м2 з виходом на відкритий балкон, роздільний санвузол з ванною кімнатою, передпокій з місцем під шафу-купе. Гарна закрита територія, підземний паркінг, автостоянка неподалік, спокійний район та розвинена інфраструктура на відстані не більше 500 м. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Опільського Юліана вул., 1
rieltor.ua

Продаж затишної квартири з індивідуальним опаленням в цегляному будинку по вул. Галицькій (біля Універсаму). Зроблений косметичний ремонт. Квартира сонячна, не кутова, дуже тепла, вікна на дві сторони, засклений балкон. Гарне та зручне місцерозташування, поруч зупинка громадського транспорту, школа, садочок, парк Національного Відродження, супермаркети.

Галицька вул., 56
rieltor.ua

🔥НОВА ПРОПОЗИЦІЯ!!!🔥 📌Продаж 3 кімнатної квартири по вул. Коновальця!!! 📌Зручний 2 поверх, цегляного будинку. 📌Площа квартири 77 м. кв. 📌Встановлене індивідуальне опалення 📌Зроблено частково ремонт 📌В кожній кімнаті балкон 📌Квартира простора, не кутова, сонячна сторона 📌Розвинена інфраструктура, поруч школи та садочок, зупинка громадського транспорту

Коновальця Є. вул., 15
rieltor.ua

Продаю трикімнатну квартиру з вигідним плануванням. Всі стіни та перестінки із цегли. Квартира по периметру обмежена несучими стінами. Простора кухня (17, 7 кв.м.), наявність окремої гардеробної кімнати, 2 санвузли. Всі кімнати правильної прямокутної форми. Встановлено індивідуальне опалення, підігрів підлоги в коридорі, гардеробі, санвузлах, кухні. У ванній кімнаті встановленні сушка та інсталяція. Працює ліфт, на поверсі тільки по 3 квартири, затишний двір з великою кількістю місць для паркування.

власник
ул. Владимира Великого, 9А, Аляска, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається 2 кімнатна квартира в новому будинку . Окрема кімната і велика кухня-студія, повністю мебльована (диван трансформується в двоспальне ліжко).3 поверх 11 поверхового будинку В квартирі зроблений сучасний ремонт з якісних матеріалів, кухонний гарнітур із вмонтованою технікою, вмонтований холодильник. Передпокій та велика шафа-гардеробна. Всі меблі преміальної якості. Квартира затишна, балкон засклений, індивідуальне опалення, вінілова підлога. Будинок обжитий, ліфт працює, спокійний мікрорайон та хороша інфраструктура. Є підземний паркінг. Продаж від власника

власник
Киевская улица, 9Г, Северный, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD
dom.ria.com

🍃ПРОДАЖ 1 кімнатної квартири 📍м.Тернопіль, вул.Чумацька - поверх: 6/12 - площа: 50 кв.м. - індивідуальне опалення - кухня-студія - дизайнерський ремонт Продаж 1 кімнатної квартири з кухнею- студією. Квартира вдало перепланована на спальню та вітальню. Розташована на середньому 6 поверсі, з індивідуальним опаленням та сучасним дизайнерським ремонтом. Є тепла підлога, наявні меблі та побутова техніка. Престижний комплекс, поруч розвинена інфраструктура, парк та озеро Детальніше за телефоном або у чат 💰Вартість: 70000$ 📞06******57

Продаж 1 кімнатної квартири, вул. Чумацька, 2
olx.ua

Нова пропозиція Тернопіль Вул.Київська 8а Площа 62м2 Поверх 3/11 Обжитий будинок, ліфт працює Ціна 70 000 дол Дві окремі кімнати і кухня-студія Гарний ремонт в дорогому кольорі, теплі підлоги, де плитка. Заскленна лоджія, на лоджії облаштована кладовка Вмонтовані меблі та техніка на кухні. Стіл зі стільцями, є холодильник. Гарний дорогий диван, камін. Є кондиціонер. Вмонтована шафа-купе в коридорі. Ще будуть тюлі на вікнах. Переоформлення договору дольової участі, Ексклюзив! 09*********57- Руслан Нерухомість- це вибір, в якому фортуна має значення!

Київська 2к+кухня-студія, 3пов,
olx.ua

ТЕРМІНОВО!!! Вишукана квартира з є.р. та і.о. Дві окремі кімнати та шикарна кухня-студія. Продається з вбудованими меблями. Тепла підлога, дві лоджії та балкон. Для Вашого задоволення є і ванна і душова кабіна. Квартира тепла і затишна. Можна заселятися і ніяких ремонтів не потрібно. Гарний підвал. Також розглядається обмін на гарну однокімнатну квартиру з доплатою.

Громницкого улица, 7А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продається дворівнева, простора та світла 4х кімнатна квартира. Перший рівень - дві спальні, велика вітальня, кухня, ванна + туалет. Мансардний рівень - 36.5 м.кв. - 2 кімнати та санвузол (душова кабінка, туалет, умивальник). Одну з кімнат на мансардному поверсі можна розділити ще на дві окремі кімнати з окремими входами(у кімнаті 2 вікна). Дубовий паркет, індивідуальне опалення, 6м балкон з чудовою панорамою міста, підвал, горище. Залишаються меблі за бажанням. Біля будинку є супермаркет, три школи та дитячі садочки, парк.

Троллейбусная улица, 17, Дружба, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD
dom.ria.com

-Продаж 2к квартири - Вул.Яреми - Площа 65м2 - Поверх 5/9 - Цегляний будинок - Новобудова 2018 року, гарне планування на дві сторони, не кутова. - Велика простора кухня площею 18м². - Заскленний балкон прямокутної форми. - Євроремонт з якісних матеріалів (реально люди робили для власного проживання). В квартирі залишається практично усі меблі та техніка. - На поверсі є сушка загального користування. - Будинок обжитий та повністю заселений. - До квартири є ще облаштований підвал та входить у вартість. - Достатня кількість паркомісць біля будинку. - Новий мікрорайон, який активно забудовується. Більше деталей по телефону. Огляд по домовленості.

Яремы улица, 14, Северный, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD
dom.ria.com

Розташована в затишному цегляному будинку на вулиці Галицька. Побудований у 90-х роках, цей будинок відзначається надійністю та стійкістю. Квартира розташована на 5-му поверсі, з додатковим технічним поверхом. Завдяки своєму прекрасному розташуванню поруч з усіма необхідними місцями - школами, дитячими садками, парком та зупинкою громадського транспорту, до центру міста можна легко дістатися всього за 10-15 хвилин. Квартира готова до проживання, оскільки була повністю оновлена після євроремонту. Обладнана побутовою технікою та меблями. Металопластикові вікна, а також лоджія і балкон забезпечують хороше освітлення та провітрювання. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Галицкая улица, 41, Бам (Солнечный), Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора 3км квартира в цегляному будинку по вулиці Київська Квартира розташована на 6 поверсі з 10, не кутова. Загальна площа 86 кв м, дуже гарне та чітке планування квартири на дві сторони. Великі кімнати, санвузол роздільний, є 3 засклених балкони, гардеробна, а також підвал Опалення індивідуальне, деревʼяні міжкімнатні двері, квартира в житловому стані!! Дуже хороше місце розташування, поруч школа, садочок, ринок, зупинка громадського транспорту.️

Киевская улица, 11А, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продаж гарної 2 кімнатної квартири по вулиці Київська, район баму. Гарний ремонт, індивідуальне опалення, новобудова на 2 поверсі. Показуємо у зручний для Вас час.

Киевская улица, 1, Бам, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира в новому будинку комфорт-класу. Загальна площа складає 70 м².Квартира без внутрішніх робіт, що дає можливість втілити ваші дизайнерські ідеї. Розташування квартири: вулиця Білецька, район Новий Світ, місто Тернопіль. Квартира знаходиться на 3-му поверсі 6-ти поверхового будинку.Будинок цегляний,побудований в 2,5 цегли.На поверсі дві квартири. Родзинкою квартири є неймовірний вигляд на тернопільське озеро. Є додатково гараж. Не втрачайте можливість стати власником цієї якісної та затишної квартири в центрі міста. Зателефонуйте нам для детальної консультації та організації перегляду! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-842-032-LX. Андрій Ігорович АН Оранта, +38**************28.

Продаж 2к квартири по вул.Білецький
olx.ua

ID: 2 737 483 Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира на пров. Тарнавського. Встановлене індивідуальне опалення. В квартирі проведено євроремонт. Наявні меблі та техніка для вашого комфортного проживання. Чудове розташування поруч : магазини,кафе,аптека, школи та садки. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-737-483-LX.

Продається по пров. М. Тарнавського
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 100 м2 з високими стелями (3 м) та функціональним плануванням в цегляному малоповерховому будинку з зовнішнім утепленням в тихому дворі за вул. Франка Івана (центральний р-н). Код квартири - #23155937 • 2 поверх з 2; • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни з гіпсовою штукатуркою та стяжка підлоги. Зручне роздільне планування включає 2 окремі житлові кімнати з виходом на балкон та панорамними вікнами, простору кухню-студію, роздільний санвузол, коридор. Поруч розвинена інфраструктура та зупинки громадського транспорту. Телефонуйте, щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, за вказаним номером. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-100-m2-z-balkonom-ta-io-v-centri-za-vul-franka-ivana

2-к. квартира 100 м2 з балконом та і/о в центрі за вул. Франка Івана
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира у новобудові по вул.Тарнавського, на 10 поверсі 10 поверхового будинку, з ремонтом і меблями. - Індивідуальне опалення; - гарний краєвид; - новобудова; - зручне розташування. Квартира доволі простора, світла та затишна, дуже зручне планування кімнат, кожна з них окрема. Вітальня у квартирі велика та комфортна з гарним та мяким диваном та телевізором, у спальній кімнатні знаходиться ліжко та містка шафа-купе, також є великий телевізор. Санвузол з усіма зручностями: ванна, унітаз, раковина, сушка для речей, стильне дзеркало та тумба. Покриття підлоги - ламінат, стін - декоративна штукатурка, натяжні стелі. З вікна чудовий кравид. Також є простора, засклена лоджія. Будинок і двір свіжі та доглянуті. Дуже зручне розташування квартири: поряд знаходиться продуктовий магазин, супер маркет АТБ, відділення Нової пошти №9, ресторани, відділення ПриватБанку, дитячий садок №23, школа(ліцей) №21. За декілька хвилин хотьби парк Національного відродження. Телефонуйте, покажемо вам квартиру у зручний для вас час!

Продам 2-кімнатну квартиру, у новому будинку, зі зручним розташуванням
olx.ua

Пропонуємо квартиру з якісним євроремонтом, 2 кімнати і кухня-студія, загальна площа 72 м². Розташування квартири - вул. Академіка Корольова, м. Тернопіль, в районі Бам. Будинок знаходиться на 4 поверсі 9-поверхового будинку. Це комфорт-класове житло - ідеальний варіант для зручного та комфортного проживання. Розмір кухні становить 19,4 м². Ця квартира відповідає всім сучасним вимогам і стане чудовим вибором для вас і вашої родини. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної і стильної квартири! Звертайтесь зараз! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-838-551-LX.

Продаж 2-кімнатної квартири в Тернополі
olx.ua
1 - 24 з 824 результатів