Продається затишна 2-кімнатна квартира з ремонтом. Будинок розташований в одному з найкращих районів міста з добре розвиненою інфраструктурою. Квартира ідеально підходить для сімейного проживання та готова до заселення. В квартирі є спальня, простора кухня, вітальня, ванна кімната та балкон. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий майданчик, Бювет, Відділення банку, банкомат, Школа, Зупинка транспорту, Дитячий садок, Аптека, Супермаркет, ТРЦ, Лікарня, поліклініка, Магазин, кіоск, Центр міста, Кінотеатр, театр, Відділення пошти, Автовокзал, Залізнична станція, Парк, зелена зона, Ринок, Ресторан, кафе; Не втрачайте можливість стати власником цієї квартири! Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Стадникової С. вул., 1
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира на бульварі Д. Вишнівецького. Загальна площа - 52 кв.м, комфортний 3 поверх, у будинку є ліфт. У квартирі зроблено сучасний ремонт, замінено електропроводку, нові радіатори, євровікна, якісні вхідні двері, встановлено електробойлер на гарячу воду. Засклено балкон. Кухня повністю облаштована меблями та побутовою технікою ( варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, телевізор). У кімнатах та коридорі - місткі шафи-купе. Чудова локація, зручна транспортна розвязка. Поруч школи, садочки. Ціна 55000 $. Торг. Телефон для довідок: 067 352 70 86.

Вишневецького Д. бульв., 5
rieltor.ua

Продається затишна двокімнатна квартира у престижному місці міста Тернопіль. Розташована на вулиці Дружби, район Дружба. Загальна площа квартири становить 56 квадратних метрів, що дозволяє створити комфортний простір для вашої сімї. Квартира розташована на останньому поверсі пятиповерхового будинку, що забезпечує тишу, спокій та прекрасний вид з вікон. У квартирі є балкон, де можна насолоджуватися свіжим повітрям. Прекрасне розташування - поруч з парком та озором, зручна інфраструктура , зручний доїзд та багато інших переваг роблять цю квартиру ідеальним варіантом для життя. Звертайтесь за деталями та для організації перегляду!

Дружби вул., 3
rieltor.ua

Продається велика, простора квартира з окремими кімнатами та санвузлом,санвузол. Є можливість приватизувати магсардний поверх над квартирою площею 80м2

Вільхова вул., 7
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі квартиру, що розташована майже в центрі міста. Зручну тим що поряд школа, садочок та парк. Недалеко від будинку знаходиться зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручний доступ до будь-якої частини міста. Потребується проведення ремонту, що дозволить новим власникам створити комфортне житло за своїм смаком. У квартирі є: -дві спальні -одна вітальня -дитяча кімната -кухня -санвузол -балкон -велика лоджія -кладовка Будинок складається з 4 поверхів, на кожному з яких розташована лише одна квартира, що забезпечує приватність і тишу. Подвіря закривається, що дозволяє дітям гратися в безпеці, а також має 4 паркомісця і альтанку для відпочинку мешканців. Є власне укриття та загальне місце для зберігання велосипедів та колясок Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Бандери Степана просп., 9
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в р-ні Старого парку . Квартира має прекрасне планування, вікна виходять на дві сторони. Індивідуальне опалення . Двір закритого типу. Чудове місце розташування , близько парк, до центру до 5 хвилин пішки . Телефонуйте , показ в зручний для Вас час !!! ЕСКЛЮЗИВ , Ключі

Лисенка вул., 6
rieltor.ua

Пропоную придбати 3-ох кімнатну квартиру в новобудові по вул. Лучаківського. Будинок збудований з цегли. Практичне планування квартири, на дві сторони. Під індивідуальне опалення. Кімнати окремі. Санвузол роздільний. Простора лоджія вихід на яку з двох кімнат. Приваблива ціна, комфортний 2-ий поверх. Зручна локація, поруч школа, дитсадок, супермаркет, зупинка транспорту.

Лучаківського вул., 7
rieltor.ua

Продається простора та світла 2-кімнатна квартира з сучасним якісним ремонтом. Основна перевага — велика кухня-студія, яка створює ідеальні умови для сімейного відпочинку та прийому гостей. У квартирі встановлена тепла підлога на кухні, в коридорі та санвузлі, що гарантує комфорт незалежно від сезону. Великі панорамні вікна забезпечують багато природного світла, роблячи простір світлим та затишним. Це чудова можливість придбати комфортне житло з усіма зручностями для сучасного життя.

Цегельний пров., 4
rieltor.ua

Продається 1км квартира в новому цегляному, утепленому будинку по вулиці Стадникової, Оболоня. Квартира перепланована на кухню студію та окрему спальню, зроблено євроремонт, встановлено індивідуальне опалення. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Будинок розташований в приватному секторі, поруч магазин, садочок, ринок. Є місце для паркування авто.

Стадникової С. вул., 40а
rieltor.ua

Продається простора 3-кімнатна квартира в Тернополі, на вулиці Володимира Великого. Розташована на першому поверсі з 10-ти поверхового будинку з ліфтом. Квартира має ще окремий вихід на вулицю. Чудове місце розташування - район Аляска має дуже гарно розвинену інфраструктуру поряд є школи, дитячі садочки, магазини, торговий центр, зупинки громадського транспорту. Відмінний варіант для комфортного проживання вашої сімї. Телефонуйте для детальної інформації та перегляду!

Володимира Великого вул., 4
rieltor.ua

Продажа квартир в ЖК, Тернополь

Продам 3-х кімнатну квартирубіля ТРЦ Подоляни площею 64 м. кв. Продам квартиру 65,9 м.кв. недалеко від центру, мікрорайон Оболонь. - євроремонт; - великий санвузол; - балкон-лоджія; - індивідуальне опалення; - тепла підлога в кухні, ванній кімнаті та коридорі; - wi fi (дистанційне) керування опалення; - електропроводка зроблена для себе; - якісні вікна, потрійний склопакет; - євроремонт робився для себе; - дорога та функціональна кухня; - нова побутова техніка залишається (просторий холодильник, духова шафа, варильна поверхня, витяжка); - кухня - 18 м. кв., зал 15 - м.кв., спальня - 10 м.кв., дитяча - 8 м.кв, ванна кімната - 7 м. кв. ( ванна, унітаз і біде), Будинок із цегли, утеплений пінопластом 10 см, домофон, своя стоянка, шлагбаум, артезіанська свердловина з дорогою фільтрацією води(Осмос). Поруч зупинка, супермаркети, магазини, СТО, АЗС. Телефонуйте, покажу квартиру у зручний для вас час!

Мусилів, 37
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира -у мікрорайоні Новий Світ ,вул. За Рудкою 18,забудівник Джентельмен парк,квартира розташована на 2 поверсі,загальна площа 55,4м.кВ.Будинок будований з цегли,утеплений пінопластом,зовні покритий облицювальною цеглою на фасаді виведені корзини під кондиціонер .Будинок розташований в спокійному районі,5хв ходи до центру,а також до озера.Квартира не кутова,розташована на 2 поверсі,перестінки з цегли,втановлені дуже якісні вхідні двері,залита стяжка,поштукатурені стіни,по всій квартирі проведена електрика-під власника,а також зроблене опалення-тепла підлога по всій квартирі .Вихід з кухні на засклений балкон-лоджію з панорамними вікнами,а також є панорамні вікна ще в одній кімнаті.Є лічильники на газ,світло ,воду.Будинок зданий,частково заселений.Є ліфт.Також є можливість придбати паркомісце.

владелец
Продається двокімнатна квартира
olx.ua

Продається квартира, нова, тільки зроблений дизайнерський євроремонт, ціна 55 000 $, у вартість входить кондиціонер, 2х-кімнатна, проте вітальна зразу з входом у квартиру, знаходиться на 10 поверсі з 10, у новозбудованому будинку, вид з вікна на річку, детальніший опис у відео, звертайтеся за деталями️

владелец
Кирпичный переулок, 2, Дружба, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується простора двокімнатна квартира площею 68.4 м² у новобудові. Житло в чорновому стані, що дає можливість втілити власні дизайнерські рішення. Переваги квартири: Практичне та комфортне планування, яке забезпечує максимальне використання простору. Шести камерні вікна з високими тепло- та шумоізоляційними характеристиками, що створюють комфортні умови проживання. Якісні вхідні двері Agatastal для підвищеної безпеки. Будинок розташований у спокійному і затишному районі, подалі від шуму центральних вулиць. Забезпечена хороша шумоізоляція, що дозволить вам насолоджуватись спокоєм у власному домі. Ця квартира стане ідеальним варіантом для тих, хто хоче облаштувати свій дім на свій смак в сучасному, перспективному районі!

владелец
Львовская улица, 29, Дружба, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну квартиру на 5 поверсі без комісії.Оформлення від забудівника.Вікна виходять в двір будинку на гральний майданчик. Квартира в процесі проведення ремонтних робіт: оштукатурено по маяках і зроблено чистову шпаклівку стін під фарбування,проведено електрику,воду і каналізацію, зробленолено індивідуальне опалення з котлом на лоджі і теплою підлогою у ванній кімнаті,коридорі,кухні і лоджі,замовлено міжкімнатні двері,встановлено ванну і вкладено обрицьвальну плитку у ванній кімнаті,коридорі,гардеробі і кухні. Проведення ремонтних робіт продовжується.У вартість квартири враховано завершення ремонту під ключ з врахуванням побажань покупця та корегуванням її ціни в залежності від кошторису завершальних робіт як у вищу так і у нижчу сторони. ПРОХАННЯ ПОСЕРЕДНИКІВ НЕ ТУРБУВАТИ !!.

владелец
Продам 2 кімнатку квартиру вул.Київська
olx.ua

Квартира знаходиться в гарному затишному містечку поблизу садіки школа. До озера та парку 2хв сполучення ідеальне ціна дешевша від забудовника

владелец
Квартира  ціна 55000 дол як від забудовника
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі двох кімнатну квартиру по вулиці Лучаківського 6, що на масиві Дружба. Будинок цегляний. Квартира сира, що дає можливість втілити всі свої задуми що до ремонту і планування. З вікон помешкання відкривається красивий краєвид на Тернопіль. Квартира внутрішня, не кутова. Будинок обжитий, є гарна дитяча площадка. За будинком є гаражі для авто, а також є і під будинком. Поряд є підземний паркінг. Розвинута інфраструктура: школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, супермаркет. За більш детальною інформацією телефонуйте, показ у зручний час, ключі на агенції.

Продаж 2-х кім. квартири з і.о. на масиві Дружба, вул. Лучаківського 6
olx.ua

Продається 2-к світла, простора квартира з гарним класичним плануванням і власною міжповерховою кладовкою (окремі документи право власності). Документи більше 3-х років. Квартира сира, не кутова, розводка світла і тепла, санвузол суміжний. Встановлено індивідуальне опалення (двоконтурний котел), підігрів підлоги (ванна, кухня). Замінено вікна на 6-камерні, стіни 80 см, балкон засклений, балконні двері в підлогу ( можливість зробити кабінет або відпочинкову зону). Квартира дуже сонячна. Багато місця для паркування. Телефонуйте - оглядайте - купуйте

Будного Степана улица, 57, Дружба, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Наливайко улица, 1Д, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири в р-ні Старого парку. Індивідуальне газове опалення. Планування на дві сторони. Дві засклені лоджії, та дві кладовки. На підлозі паркет. Телефонуйте, показ зручний для вас час.

Лысенко улица, 6, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира в районі з швидкою доступністю до ринку, автовокзалу, та центру міста. Зроблений якісний ремонт. Всі меблі та техніка залишаються

Стадниковой Софии улица, 1, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається хороша квартира по вул. 15 квітня Індивідуальне опалення Є меблі та техніка Зручне місце розташування Показ в зручний для Вас час

15-го Апреля улица, 3, Ювилейный, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо на продаж

Кирпичный переулок, 2, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com

️ Терміновий продаж️ Продається простора 2 кімнатна квартира по вул. Микулинецька, Велика Березовиця️ Квартира великої площі 75кв м, великі просторі кімнати, кухня 12, 5кв м, будинок цегляний , поверх 6з7, ліфт працює!!! Опалення індивідуальне, квартира в хорошому житловому стані, частково залишаються меблі та техніка, є окрема гардеробна!!! Ціна 55 000$ XXXXXXXXXX Оксана

Микулинецкий переулок, 8, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 1238 результатов