Продається двокімнатна квартира у зданому та обжитому будинку по вулиці Академіка Корольова. Квартира на 5 поверсі цегляного будинку, є ліфт. Гарне планування, окрема кухня, 2 повноцінні кімнати та роздільний санвузол, є балкон. Опалення індивідуальне. Відмінно розвинена інфраструктура.

Корольова вул., 2
rieltor.ua

Продається трьохкімнатна квартира з євроремонтом. У квартирі дві окремі спальні з вбудованими шафами, і кухня студія. Залишаються майже всі меблі та техніка. Індивідуальне опалення, тепла підлога на одній із лоджій. Друга холодна. Сонячна сторона, квартиира суха та тепла.

Микулинецька вул., 111
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира. Тернопіль, Дружба, вул. Пилипа Орлика. На 6 поверсі з 9, є ліфт. В квартирі зроблений сучасний євроремонт, квартира світла та простора, сонячна сторона, тоновані металопластикові вікна, засклена лоджія. Цегляний будинок, централізоване опалення та газова колонка на гарячу воду. При продажі залишають всі меблі (кухонний гарнітур, ліжко, шафа-купе, диван) та побутову техніку ( холодильник і пральна машинка). Гарне місце розташування, поруч є усе необхідне для комфортного проживання, школа, садочок, супермаркет, зупинка громадського транспорту, паркова зона.

Орлика П. Гетьмана вул., 4
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартрира в ЖК Green Line на вулиці Вільховій. Цегляна новобудова, будинок утеплений, двір закритого типу, вїзд обмежений. Квартира не кутова. На разі вільне планування ( на фото додається проект перепланування, а також візуалізація проекту ремонту). Є закуплені всі матеріали та комплектуючі на систему індивідуального опаленння з конденсаційним котлом). Дуже хороше та затишне місце розташування, поруч озеро та парк!

Вільхова вул., 11А
rieltor.ua

Пропонується на продаж однокімнатна квартира на вулиці Чумацькій, розташована поруч з озером. Будинок знаходиться на другому поверсі в житловому комплексі Премєр, який відомий своєю сучасною архітектурою та комфортними умовами для життя. Квартира має практичне планування, що забезпечує світлість та простір. Будинок розташовано на затишній вулиці в декілька метрів від озера та поблизу центру міста. Це новобудова з цегляних стін, що гарантує якість та довговічність. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Чумацька вул., 31
rieltor.ua

Квартира заг. площею 60 кв.м., розташована на середньому 6-му поверсі. Всі кімнати роздільні, розміщені на дві сторони. Засклена лоджія в спальні, як додаткове місце, обладнане письмовим столиком. Вихід на балкон з вітальні. В кімнатах паркетне покриття підлог, в кухні плитка. Санвузли роздільні. Деревʼяні міжкімнатні двері і броньовані вхідні. Встановлено і працює індивідуальне газове опалення. В наявності є добротно облаштований підвал, площею 15 кв.м. Затишний, зелений двір. Привітні сусіди. Вдале розташування будинку із зручною транспортною розв"язкою та можливістю сполучення з усіма масивами міста, поряд дві зупинки громадського транспорту. Близько будинку три школи, дитсадочки, дві церкви, дитяча поліклініка, різнопрофільні магазини, торгові кіоски, поштові відділення. Неподалік відпочинкова зона на бульварі Данила Галицького, де знаходяться кафе, піцерія, ігровий дитячий майданчик, красивий духовний храм. Будинок 1985 року забудови. Огляд квартири можна здійснити в зручний для Вас час.

Лесі Українки вул., 12
rieltor.ua

Індивідуальне опалення. Зроблено свіжий ремонт, кімнати окремі. Вікна металопластикові, квартира не кутова, цегляний будинок. Над квартирою є технічний поверх(горище). Залишається кухонний гарнітур. Є великий підвал. Гарне місцерозташування, розвинута інфраструктура, поруч школа, садочок, зупинка громадського транспорту.

Ярмуша В. вул., 6
rieltor.ua

Продається сучасна однокімнатна квартира по вулиці Дорошенка. Загальна площа 40 м.кв. Квартира з стильним ремонтом, облаштована необхідними меблями та побутовою технікою. Надійний цегляний будинок. При продажі частково залишаються меблі та побутова техніка.

Довженка О. вул., 24
rieltor.ua

Продаж 2 кім квартири у центральній частині міста по вулиці Коперника. Поверх 3 з 5 камʼяний будинок площа: 44,7 м2 ціна: 50000$ Квартира з індивідуальним опаленням, ремонтом, залишаються всі меблі і техніка, металопластикові вікна, балкон засклений, в санвузлі плитка, вікна виходять у тихий спокійний двір. Хороше місцерозташування: поруч магазини, школи, зупинки, центральна площа. Агенція нерухомості «Арка» Марʼяна 0685986157

Коперника вул., 5
rieltor.ua

Продається сира однокімнатна квартира поблизу центрального ринку,будинок на здачі,поблизу розвинута інфраструктура,огляд квартири по домовленості.

Торговиця, 19
rieltor.ua

ЖК в городе Тернополь

Продається неймовірна однокімнатна квартира по вул Чумацькій. Другий поверх , гарне планування, світла та простора. За хвилину ходьби до озера. Перепис по дольовій участі.

владелец
Квартира біля озера
olx.ua

Світла квартира з гарник краєвидом, 4 кімнати, вітальня і 3 спальні, чудово для великої сімї. Після ремонту, паркет зроблений по всій квартирі. Дві шафи купе, два бойлери, кондиціонер, кухня. Також встановленя сигналізація. Є маленька гардеробна. Все готово для поселення. Поруч садочки, школи, торговий центр Подоляни, ринок, супермаркети, дитячі майданчики, все в пішій доступності. Якщо потрібно щось доробити, є можливість узгодити. Власник.

владелец
Квартира 4-х кімнатна район Подолян
olx.ua

Тернопіль, Аляска, Володимира Великого вулиця, 3, панель, Продаж 2 кімнатної квартири ЖК «Манхетен», бульвар Куліша. Квартира після забудовника, підведено всі комунікації, встановлені лічильники. Квартира під індивідуальне опалення. Вікна виходять у двір, сонячна сторона, панорамні вікна. Перепис по дольовій. Детальніше за телефоном або у чат

Продаж 2 кімнатної квартири, бульвар Пантелеймона Куліша
olx.ua

Продається зі всіма меблями та побутовою технікою. Квартира не кутова, в цегляному будинку, повноцінний 2- ий поверх, є 2- і шафи купе, кладовка.

ул. Малышко, 3, Восточный, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається двокімнатна квартрира в ЖК Green Line на вулиці Вільховій. Цегляна новобудова, будинок утеплений, двір закритого типу, вїзд обмежений. Квартира не кутова. На разі вільне планування ( на фото додається проект перепланування, а також візуалізація проекту ремонту). Є закуплені всі матеріали та комплектуючі на систему індивідуального опаленння з конденсаційним котлом). Дуже хороше та затишне місце розташування, поруч озеро та парк!

Ольховая улица, 11А, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com

ID: 2 960 934 Пропонується на продаж одно кімнатна квартира із панорамними вікнами. Загальною площею 48 кв.м. Розташована на 15 - му поверсі, 16 - ти поверхового будинку, в ЖК Метрополь. В квартирі зроблені теплі підлоги. Опалення на криші своя котельня Будинок вже зданий в експлуатацію. Ліфти працюють. Підземний паркінг. Район Центр, розвинута інфраструктура. Переоформлення по дольовій. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-960-934-DR.

Митрополита Шептицького, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 57 м2 з заскленим балконами у зручному 1 поверсі в престижній цегляній новобудові в р-ні Сонячний (БАМ) за вул. Злуки. Код квартири - #2 4 0 2 9 8 0 9 1 поверх з 9; новобудова; будинок зданий в експлуатацію; індивідуальне газове опалення; балкон; після забудовників. Квартира має функціональне планування, що включає окремі житлові кімнати, кухню 8, 5 м2, санвузол роздільний з ванною кімнатою та коридор. У квартирі підключені лічильники, встановлені якісні металопластикові вікна і вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни, підготовлена під індивідуальне газове опалення. Стан квартири - після забудовників, ремонтні роботи можна розпочинати одразу після переоформлення. Можливе ще переоформлення без нотаріуса, в Тернопільбуді, як переуступку. Пайову участь виплачено повністю, 100%. Територія ЖК буде загороджена. Місць паркування автомобілів є достатньо та безплатно. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Злуки проспект, 60, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com

Хороша простора двох кімнатна квартира, будинок зданий обжитий, квартира сонячна і тепла, металопластикові вікна, броньовані двері, всі лічильники на воду, світло, газ, можна приступати до ремонтів. Ліфт працює, можливий перепис по дольовій участі, квартира 100% виплачена.Хороше розташування все поруч, парк, автовокзал, всі магазини, ринок.

Белогорская улица, 3А, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com

ПРОДАЖ 2-км КВАРТИРИ з ІНДИВІДУАЛЬНИМ ОПАЛЕННЯМ на Бамі: 50 кВ.м; 9/9 поверх( зверху є технічний); 2 окремі кімнати; індивідуальне газове опалення; роздільний санвузол; Ремонт зроблений "для себе" , продумана кожна дрібничка для зручності та комфорту власників; Меблі зроблені на замовлення з високоякісних матеріалів; В квартирі все залишається!!! Локація: вул.Братів Бойчуків, біля "Сільпо", поруч школа, навіть дві, і садочки, зупинка громадського транспорту, досить розвинена інфраструктура!!! Ціна: 50000$ і Ваші пропозиції на місці ПЕРЕВАГИ ВЕРХНЬОГО ПОВЕРХУ: Ніхто не бігає зверху!!!! Відкривається чудова панорама на місто!!!!! Щовечора можна милуватися прекрасним заходом сонця, відпочиваючи на заскленому балконі

Бойчуков Братьев улица, 5, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продаж просторої двокімнатної квартири в цегляному будинку. Чудовий житловий комплекс, двір закритого типу. Є достатньо місця для паркування авто. В квартирі забрали перестінки, дизайн проєкт в подарунок! Квартира не кутова! Будинок збудований в дві з половиною цегли. Зараз вільне планування ( на фото додається проєкт перепланування, а також візуалізація проєкту ремонту). Є закуплені всі матеріали та комплектуючі на систему індивідуального опаленння з конденсаційним котлом, радіатори, рушникосушка. Чудова локація будинку, дуже тихе та затишне місце! Огляд квартири в зручний для вас час.

Ольховая улица, 11А, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується однокімнатна квартира на продаж в масиві Дружба. Квартира розташована на зручному другому поверсі малоквартирного цегляного будинку. Загальна площа становить 41 квадратних метрів. Вона відзначається світлом, простором та гарним плануванням. Чудове місце розташування - поруч з Тернопільським ставом, зручний доступ до магазинів і зупинок громадського транспорту.

Чумацкая улица, 31, Дружба, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com

ID: 2 533 460 Пропонується на продаж двокімнатна квартира в тихому та затишному районі міста. У квартирі зроблено євроремонт, встановлено індивідуальне опалення, простора та затишна. Зручне розташування, поруч зупинка громадського транспорту, зручне сполучення із будь-якою частиною міста. Поруч вся необхідна для життя інфраструктура: магазини, аптеки, школа, садочок, банкомат та термінал. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-533-460-DR.

Глубокая Долина улица, 1, Дружба, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com

Індивідуальне опалення, цегляний будинок, хороший стан квартири, окремі кімнати, металопластикові вікна. Є можливість виведення із житлового фонду в комерційне, зробити окремий вхід, оскільки є фасадні вікна. Огляд в зручний для Вас час. Детальніше по телефону або пишіть в чат.

Карпенко улица, 1, Дружба, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається нова двокімнатна квартира по вулиці Новий Світ. Зроблений красивий євроремонт. В квартирі ніхто не проживав, повністю нова. Продаж з встановленими меблями. Індивідуальне опалення, металопластикові вікна, броньовані вхідні двері. Квартира у затишному мікрорайоні недалеко від парку та озера.Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири в прекрасному місці! Звертайтеся за номером телефону для детальної інформації та організації перегляду.

Новый Свет улица, 1, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 50000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 1368 результатов