Сира повноцінна двокімнатна квартира у зданому будинку. Самий комфортний другий поверх, сонячна сторона, велика кухня - 14м. Будинок розташований у прицентральній частині міста, облаштована прибудинкова територія та дитячий майданчик, є достаньо місця для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, не далеко центральний ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!!

Чернівецька вулиця, 64А
rieltor.ua

Варшавський мікрорайон, 6черга, Східний масив. Квартира в новобудові, будинок зданий, можна робити ремонт та оформляти документи. Будинок монолітний, утеплений. Роздільне планування, велика кухня-студія. Опалення-дахова котельня. Два ліфти. Можливе переоформлення пайової частки.

Підволочиське шосе, 15
rieltor.ua

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 18м та житлова кімната 14м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА. Запрошуємо на огляд.

Черновицька вул., 64А
rieltor.ua

Квартира під індивідуальне опалення в новобудові. Будинок на здачі, квартира виплачена, можливий перепис дольової. Сучасне планування (не студійка), гарний вигляд з вікна, є велика лоджія.

Київська вул., 9е
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира у цегляному клубному будинку. Комфортний другий поверх з чотирьох. Затишний внутрішній дворик. Двокамерні панорамні вікна та броньовані двері. Великий тамбур для зберігання велосипедів та колясок. Телефонуйте, покажу квартиру у зручний для вас час!

Зелена вул., 17А
rieltor.ua

Продається комфортна трикімнатна квартира з усіма меблями та технікою. У квартирі є кухня, вітальня, дві спальні, просторий балкон та санвузол. Оновлений двір, з екопарковкою. У квартирі є все необхідне для проживання. Телефонуйте, покажу квартиру у зручний для вас час!

Чалдаєва вул., 3
rieltor.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ЗАБУДОВНИКА (без додаткових витрат) * Цегляний будинок, утеплений ззовні. * Якісне будівництво. * Сучасне роздільне планування. * Енерго-зберігаючі металопластикові вікна, металеві вхідні двері, штукатурка, лічильники (вода, газ, світло). * Комунікації міські. * Під індивідуальне опалення. * Асфальтований доїзд. провулок Дубовецький. 10 хвилин ходом від зупинки по вул. 15 Квітня.

пр. Дубовецький, 111
rieltor.ua

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 16м та житлова кімната 17м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, 200м до вул. Микулинецької, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА.

Чернівецька вулиця, 64А
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири у новобудові, ЖК Варшавський мікрорайон ( КреаторБуд ). Здача будинку — 4-й квартал 2024 року. У сучасному мікрорайоні, від надійного забудовника. Без комісійних для покупця! Зручне планування: компактна загальна площа – 40,2 м², простора кухня-студія – 17,0 м², окрема спальня – 10,8 м², лоджія із зони вітальні – 3,3 м², гардеробна – 0,6 м², прихожа – 4,2, санвузол – 4,3 м². Енергоефективність: керамоблок, фасад утеплено мінеральною ватою, власна котельня. Комфорт: висота стелі 2,7 м, надземний паркінг, перший поверх з лоджією. Інфраструктура: поруч АТБ, Нова Пошта, Офісний Центр К15, кафе, ресторани, зручна транспортна розвязка, заплановано будівництво садочка. Огляд у зручний для Вас час.

Підволочиське шоссе, 7
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі однокімнатну квартиру на сьомому поверсі девятиповерхового будинку! Ця чудова пропозиція ідеально підійде як для життя, так і для інвестицій. Основні переваги: * Вигідне розташування: квартира знаходиться у районі з розвинутою інфраструктурою — поруч магазини, кафе та зупинки громадського транспорту. А для відпочинку та прогулянок вас чекає мальовничий парк. * Сучасний ремонт: ви отримуєте квартиру з новим ремонтом, готову до заселення. Все, що вам потрібно, — це розташувати меблі за вашим смаком! * Опалення: центральне опалення забезпечить тепло взимку та затишок у вашому новому домі, навіть у період блекауту вам буде тепло. * Засклений балкон: ідеальне місце для відпочинку, яке ви зможете використовувати в будь-яку пору року. * Загальна площа: 34 квадратних метри — достатньо простору для комфортного життя. Не упустіть можливість стати власником цієї затишної квартири! Зателефонуйте вже сьогодні для організації перегляду!

Злуки просп., 55
rieltor.ua

Продажа квартир в ЖК, Тернополь

Пропоную придбати квартиру в новобудові. Під індивідуальне опалення. Дві окремі кімнати, санвузол роздільний. Будинок зовні утеплений. Стан після забудовника, можливо перепланувати за власним побажанням. Будинок зданий. Документи.

Смиковецька, 56
rieltor.ua

Квартира в новобудові, будинок зданий в експлуатацію, обжитий, ліфт працює, документи на право власності. Хороше сучасне планування, є балкон, Можливий продаж разом з підвалом, який знаходиться в будинку, на який є документи. Показ в зручний час.

Тролейбусна вул., 4
rieltor.ua

Цегляне будівництво( 2.5 цегли ) з використанням європейських технологій; * Зовнішнє утеплення з сучасним зовнішнім та внутрішнім оздобленням; * В ціну входить: штукатурка, стяжка, вікна, двері * Підведення всіх комунікацій до квартири; * Хороше місце розташування: - вигідна транспортна розвязка - поруч зупинка гром. транспорту - недалеко від школи дит. садочка

Довженка О. вул., 42
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в новобудові по вулиці Смакули, район Бам. Загальна площа квартири - 40 кв.м, житлова площа - 18 кв.м, площа кухні - 9 кв.м., встановлено індивідуальне опалення, газова плита, сантехніка. Квартира розташована на 9 поверсі 9-поверхового будинку, є технічний високий поверх. Пропозиція вигідна і відповідає всім сучасним вимогам комфортного проживання. Є балкон для відпочинку та облаштування зеленого куточка. Деталі за номером телефону.

Смакули, 2
rieltor.ua

Пропонуємо придбати однокімнатну квартиру по вул. Тролейбусна. Будинок збудований з цегли, зроблено стяжку, встановлено лічильники, вікна та вхідні двері. Під індивідуальне опалення. Переуступка дольової участі. Будинок збудований, здача запланована до кінця 2024року. Огляд за попередньою домовленістю.

Тролейбусна вул., 4
rieltor.ua

🌊ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири, провулок Галицький • поверх: 1/5 • цегляний будинок • площа: 58 кв.м • під індивідуальне опалення • новий, зданий будинок Хороша вигідна пропозиція❗️Квартира у новобудові, цегляний будинок, престижний забудовник, є окремий вхід. Класна локація - близько до центру Тернополя 💰Вартість: 27ʼ000$ 📞0684246257

Галицький пров., 11
rieltor.ua

🍂ПРОДАЖ 1 кімнатної квартири - м.Тернопіль, вул. Львівська • поверх: 7/7 • площа: 31 кв.м • стан після забудовника • індивідуальне опалення Пропонуємо 1 кімнатну квартири, поблизу ЗУНУ. Стан після забудовника. Хороший варіант для подальшої здачі в оренду, оскільки квартира одразу поруч з університетом. 💰Вартість: 22ʼ500$ 📞0684246257

Львівська вул., 12
rieltor.ua

Продаж квартири у новому житловому комплексі на бульварі Пантелеймона Куліша. Квартира розташована на комфортному четвертому поверсі, не кутова. Сира, проведено комплекс робіт під індивідуальне опалення та підігрів підлоги по всій квартирі. Чудова інфраструктура, в пішій доступності магазини, навчальні та розважальні заклади, гарне транспортне сполучення.

Куліша П. бульв., 1а
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири, вул.Слівенська Квартира на 2 поверсі, централізоване опалення, є колонка на гарячу воду. Квартира потребує ремонту. Тихий спальний мікрорайон, поруч магазини, школи та садочки Можливий торг Детальніше за телефоном або у чат.

Слівенська, 5
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в цегляному будинку. Комфортний другий поверх. Розвинена інфраструктура. Дольова участь, здача будинку 2024рік.

Гайова вул., 8а
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в новобудові, будинок знаходиться 300 м.від ресторану Братіслава,в квартирі зроблений євроремонт, санвузол з ванною роздільні,є ліфт, огляд квартири по домовленості.

Поліська вул., 1
rieltor.ua

Продається квартира 2 кімнатна по вул. Злуки (нижня Канада). Квартира в зданому та обжитому будинку. Не кутова. Квартра на дві сторони. Будинок цегляний, утеплений. Великий двір з дитячими майданчиками. Сучасне планування. Роздільний санвузол. Гарна панорама з вікна на місто. Хороше місце розташування, поруч лісочок, парк, школа, садочок, зупинка громадського транспорту, супермаркет.Терміновий продаж, гаряча ціна. Ліфт працює. Ключі на офісі, показ в зручний для вас час.

Злуки просп., 18
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира по вул. Захисників України. Квартира велика, простора, на девятому поверсі з дуже красивим панорамним видом на місто. Зроблений косметичний ремонт. Нові якісні вікна, нові вхідні двері. Балкон засклений, великий. Опалення центральне. Є можливість встановлення індивідуального опалення. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час!

Пушкіна вул., 1
rieltor.ua

ПРОДАЖ: 1 кімнатна квартира по вулиці Тролейбусна. цегляний будинок 41,5/18/9,6 м2 ціна: 28500$ Квартира у новозбудованому будинку, здача якого планується цього року. Квартира у сирому стані, не кутова, вікна виходять у двір, перепис по дольовій участі. Хороше місцерозташування: поруч магазини, зупинки, парк, близько до центру міста. Огляд по домовленості, телефонуйте. Агенція нерухомості «Арка» Марʼяна 0685986157

Тролейбусна вул., 4
rieltor.ua
1 - 24 из 586 результатов