Запрошуємо вас оглянути цю затишну однокімнатну квартиру, розташовану у мікрорайоні Дружба. Будинок, де знаходиться квартира, має цегляну конструкцію, що забезпечує надійність та довговічність. Квартира має централізоване опалення. Комунальні платежі вражають своєю низькою вартістю, що становить лише 800 грн взимку та 400 грн влітку. Засклений балкон додає простору та можливості насолодитися свіжим повітрям у будь-яку погоду. Місце розташування цієї квартири є просто відмінним. Поруч знаходяться педагогічний університет, школа та дитячий садок, що робить її ідеальним варіантом для сімей з дітьми. Лише 3 хвилини пішки до зупинки громадського транспорту забезпечують зручний доступ до будь-якої частини міста. Вікна квартири виходять у двір, що додає тиші та спокою. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Макаренка вул., 4
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира (малосімейка) по вулиці І.Блажкевич, Дружба. Високий перший поверх, в цоколі теж є квартири. Загальна площа квартири 12,5м2, площа кімнати 7,6м2. Опалення центральне та бойлер на гарячу воду, зроблений ремонт, замінено сантехніку, залишають меблі, холодильник, електричну варильну поверхню, нові вхідні двері. Гарне місцерозташування, поруч зупинка громадського транспорту, супермаркети, університети.

Макаренка вул., 2
rieltor.ua

Пропоную придбати квартиру в новобудові. Під індивідуальне опалення. Дві окремі кімнати, санвузол роздільний. Будинок зовні утеплений. Стан після забудовника, можливо перепланувати за власним побажанням. Будинок зданий. Документи.

Смиковецька, 56
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 27 м2 з чудовими краєвидами з вікон на приватну забудову та озеро за вул. Львіська (р-н Дружба). Код квартири - #14373777 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-27-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська, 6
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 35,4 м2 в малоповерховій новобудові за 800 метрів від Збаразького кільця за вул. Смиковецька. Код квартири - #20055833 • 3 поверх з 4; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (електричне); • панорамні вікна; • після забудовників. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), якісні металопластикові вікна та вхідні двері, індивідуальне опалення.До ремонтних робіт можна приступати одразу після оформлення (документи готові). Квартира має функціональне планування: що дозволяє розділити на окрему спальну кімнату та кухню площею 11,9 м2, або залишити планування за принципом відкритого простору «студія», просторий сумісний санвузол, коридор з місцями під шафу-купе. ЖК має своє ОСББ, майданчик і паркінг для авто. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-v-novobudovi-z-komunikaciyami-ta-parkingom-za-vul-smikovecka Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Смиковецька, 1
rieltor.ua

Звичайний стан квартири, м/пл.вікна, вхідні двері замінені, не малосімейка, дуже хороше місце розташування будинку, поруч школа, садочок, зупинки громадського транспорту, магазини, терміново!!!

Корольова вул., 6
rieltor.ua

Терміново!!! Квартира потребує ремонту, є балкон, квартира не кутова, хороше місце розташування будинку, поблизу зупинки громадського транспорту, магазини.

Дружба, 53
rieltor.ua

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 15 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37
rieltor.ua

Студія з панорамним (на всю стіну вікном) у ЖК ,,На Шосе,, (поруч станція таксі ПІЛОТ, від Збаразького кільця 1500м) Продається з технічним приміщенням (кладова 3.5 кв.м) поруч з квартирою. Будинок зданий. Створюється ОСББ. Право власності.

Смиковецька, 56
rieltor.ua

Нова бюджетна пропозиція ❗❗❗❗ Продаж гарної 1 кімнатної квартири ( малосімейки) ❗❗❗🌿🔥🔥🔥 Локація супер: Вул. Іванни Блажкевич (Макаренка), дружба ▶️▶️▶️Площа - 22 м.кв. ➡️➡️➡️ 3 поверх з 6 ➡️➡️➡️ Цегляний будинок ➡️➡️➡️ Центральне опалення ➡️➡️➡️ Хороший, чистий двір 22000💰❗❗❗❗ Агенція нерухомості Хатинка 🏠🏠🏠🏠 Ірина 📱 098 617 24 95

Іванни Блажкевич, 4
rieltor.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається студія у клубному будинку Продається студія після будівельників у клубному будинку на виїзді з міста.з великім вікном. Висота стелі 3-х метра, завдяки цьому можна втілити ідею спального місця на високому (другому) рівні під стелею. Сам обєкт дуже оригінальний. Цікавий та перспективний, як інвестиція. Від Збаразького кільця пішки 10 хвилин. Вода чиста з артезіанської скважини. Створюється ОСББ. Гарний асфальтованих підїзд прямо до будинку. Закритий двір з автостоянкою з додатковим входом до будинку. Економний (день/ніч) лічильник електроенергії. В будинку магазин , ,Микулин, , кавярня, поруч таксі ПіЛОТ. Під дизайн куплена ексклюзивна ванна , вартість окремо 1000є Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Смиковецька, 1
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу трикімнатну квартиру в двох рівнях. Монолітно-каркасний будинок+ зовнішнє утеплення фасаду. Чудова локація поруч з озером та парковою зоною. Неподалік є супермаркет дитячий садочок та школа. Встановлено якісні вхідні двері, металопластикові вікна, стяжка, штукатурка несучих стін, лічильники. Будинок зданий та обжитий. Право власності більше 3років. Два окремих входи в квартиру. БЕЗ КОМІСІЇ!!! Послуги агенції нерухомості сплачує продавець!!! Показ у зручний для Вас час, за попередньою домовленістю. Ключі в агенції!

Наливайко улица, 1Г, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 750.0 USD
dom.ria.com

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 3 кімнатної квартири в новобудові по вул. Пирогова. Квартира світла простора, окремі кімнати, роздільний санвузол. Будинок здано, ліфт працює. Перепис по дольовій.

Пирогова улица, 46, Центр, Тернополь, Тернопольская 700.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Freedom. Сучасне планування площею - 40.67 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 1 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Тернопіль, рн Кленовий гай, Микулинецька, 116. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Перспектива ресурс.

Микулинецкая улица, 116, Кленовый гай, Тернополь, Тернопольская 22396.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Freedom. Сучасне планування площею - 41.37 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 1 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Тернопіль, рн Кленовий гай, Микулинецька, 116. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Перспектива ресурс.

Микулинецкая улица, 116, Кленовый гай, Тернополь, Тернопольская 22782.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Freedom. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Тернопіль, рн Кленовий гай, Микулинецька, 116. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 1 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Freedom можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Перспектива ресурс.

Микулинецкая улица, 116, Кленовый гай, Тернополь, Тернопольская 21334.0 USD
dom.ria.com

Черновецкая улица, 71, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 23000.0 UAH
dom.ria.com

Продається дуже гарна, світла і сонячна однокімнатна квартира з виглядом на південну сторону. У помешканні є великі просторі лоджії. Квартира знаходиться в центрі, біля ринку та неподалік ТЦ "Орнава" та парку "Топільче".

Торговица (Живова Анатолия) улица, 19, Центр, Тернополь, Тернопольская 1000.0 USD
dom.ria.com

Цегляний будинок.

Савуры Клима улица, 10, Восточный, Тернополь, Тернопольская 19600.0 USD
dom.ria.com

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові по вул. Пирогова. Квартира світла простора, окремі кімнати, роздільний санвузол. Будинок здано, ліфт працює. Перепис по дольовій.

Пирогова улица, 46, Центр, Тернополь, Тернопольская 700.0 USD
dom.ria.com

Продається трикімнатна квартира по вул.Глибока. Гарне планування квартири: вітальня, дві спальні, кухня та два санвузли. На території ЖК планується спортивний та відпочинковий майданчики, літні альтанки та центральна окраса внутрішнього двору фонтан. Для комфортного проживання в межах 10 хвилин ходьби: зупинки громадського транспорту, школа, магазини, міський стадіон та центр міста. Пропозиція від представника за будівельника! Клієнт не оплачує ніяких додаткових комісійних та відсотків! Індивідуальний підхід до кожного клієнта та повний супровід на всіх етапах заключення угоди!

Глубокая улица, 19, Тернополь, Тернопольская 32500.0 UAH
dom.ria.com

Бережанская улица, 51, Дружба, Тернополь, Тернопольская 17000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1 кімнатна квартира, район Канада по вулиці Євгена Коновальця. Квартира простора, світла, поанування роздільне. Квартира знаходиться на 4 поверсі девʼятиповерхового будинку з панелей. Опалення централізоване. Загальна площа квартири 32, 2 кв.м, площа кухні 5, 7 кв.м, житлова-18 кв.м Засклена лоджія. Гарне місце розташування, розвинена інфраструктура, поруч продуктові магазини, аптеки, зупинка громадського транспорту.

Евгения Коновальца улица, 12, Канада, Тернополь, Тернопольская 22500.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира поблизу центру. Квартира вільна і готова до продажу. В квартирі розпочато ремонт( частково вирівняні стіни і стелі, встановлено нові вхідні двері і нову газову колонку автомат). Поруч з будинком магазини, дитячий і спортивний майданчик, центральний ринок. Вікна квартири виходять на південну сторону.

Черновецкая улица, 48, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 19000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 70 результатів