Продається 4-кімнатна квартира у 2 рівнях загальною площею 150 м2 з балконами та мансардою + гараж 33 м2 в Петриках (входить у ціну) у зручному районі за вул. Карпенка (р-н Дружба). Код квартири - #17069039 • 6 поверх з 6; • вторинний житловий фонд; • балкон; • з ремонтом; • меблі та техніка; • гараж. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), всі вікна якісні металопластикові. Квартира має якісний ремонт, меблювання та повністю готова до проживання. Квартира світла має продумане планування:окремі спальні кімнати з міжкімнатними дверима, вітальня та кімната для відпочинку з каміном, кухня з виходом на балкон. Санвузол з якісною сантехнікою. Продається з меблями та технікою. Поряд розвинута інфраструктура, зупинка громадського транспорту, супермаркет, а також паркова зона неподалік. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Карпенка вул., 28
rieltor.ua

Продається 5-кімнатна квартира загальною площею 100 м2 з балконами та двостороннім плануванням у першому поверсі в локації з великим трафіком людей за вул. Митрополита Шептицького. Код квартири - #19819135 • 1 поверх з 9; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • жилий стан. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), Стан квартири – потребує косметичних ремонтних робіт. Квартира має зручне роздільне планування – 5 окремих кімнат (2 з яких мають вихід на балкон), кухню площею 10,7 м2 з виходом на балкон, санвузол роздільний з ванною кімнатою. Є можливість прибудови та облаштування окремого входу для використання приміщення під комерцію (під офіс, стоматологію тощо). Також як варіант можна розділити квартиру на два приміщення. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/5-k-kvartira-z-io-v-zhilomu-stani-za-vul-mitropolita-sheptickogo Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Шептицького Митрополита вул., 3
rieltor.ua

Тернопіль, Східний, Бандери Степана проспект, 36, газоблок, Пятикімнатна квартира в елітному житловому комплексі «Таксопарк». Квартира розташована у трьох поверхах. Квартира під індивідуальне опалення. Є теплі підлоги, пошпакльовані стіни, вихід під камін, є тераса 100 кв.м. З квартири розкішний вигляд на місто Детальніше за телефоном або у чат

Продаж 5 кімнатної квартири, просп. Степана Бандери
olx.ua

продаж неймовірно красивої 2 рівневої квартири в самому серці міста індивідуальне опалення якісні меблі гарне планування квартира світла та простора, а розташування найвдаліше

Грушевского Михаила улица, 5, Центр, Тернополь, Тернопольская 140000.0 USD
dom.ria.com

Продається 5ти кімнатна квартира, в цегляному будинку. У самому центрі Тернополя. Загальна площа 176, 5кв.м., житлова -66, площа кухні - 23 м.кв. В квартирі зроблений якісний ремонт, перепланування. Опалення індивідуальне.

Русская улица, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 140000.0 USD
dom.ria.com

Продається красива, стильна дворівнева квартира у самому центрі міста. Є два санвузли. Індивідуальне опалення. Зроблено ремонт з якісних матеріалів. Ідеальна локалізація, поруч знаходяться магазини, ресторани, школа, тернопільське озеро.

Русская улица, 25, Центр, Тернополь, Тернопольская 140000.0 USD
dom.ria.com

Продається трикімнатна квартира площею 120 м2 з вишуканим ремонтом, меблями та технікою Ексклюзивна пропозиція! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Локація: м. Тернопіль, район Дружба, вул. В. Громницького Цегляний будинок, поверх 3/3 Продумане до дрібниць планувальне рішення включає: • Кухню-вітальню з вдало розмежованими зонами: приготування і прийому їжі, комфортного відпочинку • Гардеробну кімнату • Дві окремі просторі спальні кімнати • Суміщений санвузол • Два балкони у вітальні та спальні (засклені, обладнані меблями) Французький балкон з панорамним вікном на кухні • Ремонт за авторським проєктом виконано з високоякісних і дорогих матеріалів • Дизайн інтер’єру виконано у світлих тонах, що робить квартиру затишною і комфортною • Гармонійно підібрані меблі, елементи декору та освітлення • Повна комплектація сучасною технікою відомих світових брендів • Індивідуальне газове опалення • Теплі підлоги • Паркетна дошка • Система очистки води • Кондиціонування • Система охоронної сигналізації Гараж з підвалом за додаткову оплату Квартира готова до заселення та чекає своїх щасливих господарів! За додатковою інформацією і записом на огляд телефонуйте

Продаж 3 кім. квартири преміум-класу з гаражем Дружба Тернопіль
olx.ua

Продається простора 4 кімнатна квартира з неймовірним виглядом на паркову зону та Співоче поле. Загальна площа квартири 141 м². Поверх 7 з 8-ми. Будинок введено в експлуатацію у 2017 році, ліфт працює. Практичне та стильне планування: студійна вітальня з зоною їдальні та кухні, 3 спальні, два санвузли та гардеробна, дві засклені лоджії з виглядом на парк Національного Відродження. Якісний новий ремонт з натуральних високоякісних матеріалів. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Індивідуальне опалення, облаштована система підігріву підлоги. Квартира затишна, сонячна, дуже тепла. Великою перевагою є чудове місце розташування, сусідство паркової зони, близькість до центру, віддаленість від жвавих автодоріг і місць активного скупчення людей.

Репина улица, 34, Канада, Тернополь, Тернопольская 137000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо до продажу елітну трикімнатну квартиру в цегляному будинку. Новобудова. Зроблено якісний дорогий євроремонт, міжкімнатні двері -натуральне дерево з вітражами, декоративна штукатурка на стінах, підвісні та натяжні стелі, встановлено металопластикові вікна, засклені балкон і лоджія. Вмонтовано відеоспостереження, квартира під охороною. Меблі у вітальню привезені з Іспанії, так як і вся побутова техніка, яка вмонтова на кухні. Вихід на балкон є як з кухні, так і з вітальні. Для зручності облаштована додатково кладова. Продається повністю зі всіма меблями та побутовою технікою, снан нової квартири, власники в ній не проживали, бо знаходяться за кордоном. Зручне розташування, вигідна локація , район БАМ( біля м-ну "Універсам"). Показ у зручний для Вас час за попередньою домовленістю.

Продаж трикімнатної квартири
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в історичному центрі Тернополя вул. Івана Франка 3 поверх 90, 9 m2 * Квартира розташована в у самому серці міста * будинок 1935 року забудови на 6 квартир із затишним внутрішній двориком для мешканців будинку * простора та світла: вікна виходять на схід та захід * відмінне планування: вітальня з балконом, простора кухня, дві спальні, два санвузли, коридор * високі стелі: 3, 1 м * ремонт виконаний в стилі бідермейєр (спрощена класика з помпезними деревʼяними та мармуровими елементами) * родзинка квартири - діючий камін, обкладений мармуром * дорогі деревʼяні двері, підлога, кухоннний гарнітур * вмонтовані шафи-купе в коридорі та спальнях * якісні меблі та техніка (залишаються за домовленістю) * індивідуальне газове опалення * установка для очищення води * броньовані вхідні двері * два санвузли: великий з душевою, ванною та біде і малий з рукомийником та туалетом * над квартирою розташований технічний поверх, є можливість збільшити площу * є великий підвал - 18 м2 * поряд: Театральний майдан, парк Шевченка, магазини, кавʼярні, заклади харчування, школи, дитячі садочки, зупинки транспорту Квартира є ексклюзивною на ринку Тернополя та ідеально підійде для тих, хто цінує спокій та комфорт у самому центрі міста. Запрошуємо до огляду!

Франко Ивана улица, 10, Центр, Тернополь, Тернопольская 135000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Тернопіль

Квартира преміум-класу загальною площею 90 м2. Зроблено сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів. Опалення індивідуальне газове, встановлено двоконтурний котел, додатково встановлено кондиціонери. Підігрів підлоги в коридорі та санвузлах. Вікна металопластикові енергозберігаючі. Балкон засклений та обладнаний сушкою + прасувальною зоною. В квартирі залишаються усі меблі та побутова техніка. Кухня обладнана побутовою технікою фірми Bosch ( варильна поверхня, духовий шкаф, посудомийна машина, холодильник). Встановлено система очищення води зворотнього осмосу з мінералізатором. Квартира обладнана системою охорони та відеоспостереження. Будинок цегляний, 2014 року забудови. Двір закритого типу з обладнаним дитячим майданчиком та парковкою. Зручне місце розташування та хороша транспортна розвязка.

Бандеры Степана проспект, 70, Восточный, Тернополь, Тернопольская 135000.0 USD
dom.ria.com

Продається 5 кімнатна квартира, в цегляному будинку. Загальна площа 154кв.м. Кухня - студія. Опалення індивідуальне. Вікна виходять на три сторони. Великий затишний закритий двір з парковкою. Поруч є все що потрібно: школа, красивий вигляд на місто, магазини, ресторани і кав’ярні.

Продаж. 5 кімнатна квартира. м.Тернопіль, В.Великого
olx.ua

Ексклюзивна пропозиція!!! Продається дворівнева квартира з практичним плануванням та великою площею 105 м.кв, житлова - 55 м.кв., площа кухні - 12 м.кв. Функціональне і зручне планування: на першому рівні розміщено санвузол, кухню, вітальню ; на другому: дві роздільні кімнати, великий суміжний санвузол. На кожному рівні облаштовані балкони, засклені якісним металопластиковим профілем з ефектом затемненого скла. У квартирі зроблено сучасний та якісний ремонт з продуманими технічними деталями: якісна проводка, тепла підлога, добротні металопластикові вікна, встановлено два кондиціонери. Квартира повністю облаштована меблями, на кухні встановлено гарнітур з дерева, кімнати виконані в одному стилі. При продажі залишаються всі меблі та побутова техніка. Обжитий цегляний будинок, сучасна забудова з затишною прибудинковою територією. В наявності підвал, а також є можливість придбати гараж за окрему плату. Вигідне та зручне місце для комфортного проживання, облаштований внутрішній дворик, в пішій ході зупинка громадського транспорту, магазин, а також центральна частина міста.

Бандери Степана просп., 35А
rieltor.ua

Продається 5-ти кімнатна квартира в новобудові. Зроблений євроремонт.Встановлене індивідуальне опалення. Квартира у двох повноцінних рівнях з гарним європейським плануванням.

Наливайка С., 4, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 130000.0 USD
dom.ria.com

Продається велика та затишна квартира на вулиці М. Вербицького. Квартира дворівнева, з вікон відкривається чудовий вид на парк. Загальна площа квартири становить 153 квадратних метри. У квартирі 5 кімнат, що дає можливість розмістити всю родину з комфортом. Квартира у хорошому стані. В квартирі - індивідуальне опалення, що забезпечує комфортні умови під час холодної пори року. Розташування квартири також дуже вигідне - вона знаходиться в районі Канада, що забезпечує зручний доступ до всіх потрібних місць міста.

Продаж 5к квартири 153 кв. м на вул. Михайла Вербицького
olx.ua

🌟 Ваша Мрія Про Просторе Житло Виконається! 🌟 🏡 Шукаєте комфорт та ідеальний вигляд з вікна? Він у нашій 3-кімнатній квартирі в парковій зоні! 🏡 🌳 Адреса: вул. Вербицького, Тернопіль, Канада 📏 Площа: 91 кв. м Особливості, які чекають на вас: Простора кухня-студія, що створює ідеальну атмосферу для вашої родини чи друзів Три камерні вікна, деревяні двері, паркет додають характеру та затишку Сучасна техніка та стильний ремонт - все готово для вашого комфорту! Система фільтрації води та індивідуальне опалення з підігрівом підлоги - ваші потреби завжди на першому місці Чудовий вид з вікон на парк та дитячу площадку - ваші вечори будуть наповнені спокоєм та гармонією Розташування поруч з усім необхідним: магазини, школа, дитячий садочок, парк Національного відродження, все для вашого комфорту та зручності 📅 Графік переглядів: Зателефонуйте нам зараз і ми запропонуємо вам найзручніший час для огляду! Не пропустіть свою можливість на краще життя! Телефонуйте нам вже сьогодні! 📞

ексклюзив
Вербицького М. вул., 16
rieltor.ua

Пропонується на продаж елітна квартира у чудовому місці поряд з парком Національного Відродження. Квартира дуже простора, світла та затишна. Розташована на першому високому поверсі, знизу комерційні приміщення. Планування: простора прихожа, велика кухня-вітальня яка складається з 50 кв.м., майстер спальня з лоджією та гардеробом, дитяча спальня, кабінет/гостьова спальня, два с/в, один з душовою кабіною та другий з ванною. У квартирі зроблено на 60% ремонт, зірвана стяжка та залито утеплення піно поліуретаном та встановлено теплі підлоги. Панорамні вікна 6 ти камерні від найкращого виробника. Зроблено монтаж звуко ізоляції 4 рівнів з професійних матеріалів. Кондиціонування по всій квартирі. Також власники утеплили зовнішні стіни. Міжкімнатні двері прихованого монтажу, які входять у вартість квартири. Шикарне розташування, перша лінія від парку, чисте повітря. Поруч знаходиться уся необхідна інфраструктура: відпочинкова зона, парк, дитячі майданчики, магазини, садочок, школа, зупинки транспорту. Хороша транспортна розвʼязка. Тихий та дуже спокійний мікрорайон. Також за додаткову плату можна придбати гараж. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-890-925-DR.

Репина улица, 34, Канада, Тернополь, Тернопольская 128900.0 USD
dom.ria.com

ID: 2 552 189 Пропонується на продаж затишна чотирикімнатна квартира. Виконаний дорогий дизайнерський ремони у сучасному стілі та з високоякісних матеріалів. Квартира дуже світла затишна та простора. У вартість квартири входить усе, що ви бачите на фото. Кухня з додатковим відділенням де рощташований холодильник, пральна машинка та котел, а також підвісна вмістима тумба. По всій квартирі, крім спалень, встановлена тепла підлога. Три окремі затишні та просторі спальні. В кожній спальні двоспальне ліжко, шафи, телевізори з доступом до інтернету, кабельного та спутникового телебачення. В одній зі спалень панорамне вікно з виходом на балкон. Три санвузли: 1- туалет з біде, 2- душева з туалетом, 3- ванна кімната з умивальником. У санвузлах дзеркальні двері прихованого монтажу. Чималий коридор, де можна вмонтувати великі шафи, для всіх ваших речей. Зручне розташування, 10 хвилин ходьби до центу міста. Будинок розташований в тихому приватному секторі, біля парку, де поруч є магазини, школи, дитячий майданчик та садочок. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-552-189-DR.

Квітова, 1, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 128000.0 USD
dom.ria.com

Продам 4-х кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом,з вініловою підлогою Квартира має: - 3 спальні; - кухню-вітальню; - окремий туалет; - ванну кімнату з туалетом; - дві лоджії. Індивідуальне опалення, вінілова підлога, панорамні вікна. В квартирі є пральна машинка, посудомийка, вмонтований холодильник, духовка. Шафа купе в спальні, шафа на одяг в коридорі. Виведено під кондиціонер, пожежні та сигнальні місця газу/води і т.д. Теплі кімнати, тепла підлога. Квартира обладнання 5.2 КВ безперебійником. Квартира робилася для себе, все якісне. Якщо у вас є питання дзвоніть у будь-який час, ми з радістю вам допоможемо.

можливий продаж по єОселя
Підволочиське шосе, 3
rieltor.ua

Продаж! 3к.Будного 4/11ц.б 87/49м2/13м2 кухня, індивід.євроремонт, меблі , техніка, просторе хороше планування, окремі кімнати 125.000$ Нерухомість 0984988063

Будного Степана вул., 3
rieltor.ua

Центр міста ,новобудова з сучасним ремонтом. Вигідне планування:вітальня,кухня+ 3 спальні. Ванна з туалетом окремі. Підігрів підлоги по всій квартирі. Новітня система очистки води у всій системі води у квартирі. Охоронна квартири. Домофон з відео. Залишаються меблі.,техніка. Є підземний паркінг в будинку,підвал . Двір заїзд з пульта ,шлагбаум.

3к Центр вул.Шпитальна Тернопіль
olx.ua

Продається 4-кімнатна квартира загальною площею 123 м2 зі свіжим ремонтом та заскленими балконами в цегляному будинку біля Тернопільського озера за вул. Котляревського (р-н Новий Світ). Код квартири - #23808519 • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • ремонт. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні металопластикові вікна, натяжні стелі, дизайнерський ремонт, засклені балкони, вбудовані меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, посудомийна машина) на кухні, холодна комірка на балконі. Квартира має зручне планування – окремі спальні кімнати з міжкімнатними дверима, вітальня та кухню площею 19 м2 з виходом на балкон, санвузол роздільний з ванною кімнатою, обладнаною гідромасажним боксом та якісною сантехнікою. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Котляревського вул., 1
rieltor.ua

Запрошую вас ознайомитися з цією чудовою 4-кімнатною квартирою, розташованою поруч з Тернопільським ставом. Це ідеальний варіант для сімейного проживання, оскільки квартира знаходиться у цегляному, дуже теплому будинку з закритим облагородженим двором. Вам не доведеться хвилюватися за безпеку, оскільки на території діє цілодобове відеоспостереження, а також є шлагбаум та дитячий майданчик. Власне паркомісце доступне за символічну плату лише 100 гривень на місяць. Квартира вражає своєю просторістю та світлом. Вона має 4 просторі кімнати та окрему велику гардеробну. Кухня повністю обладнана італійськими матеріалами та технікою відомих брендів, що забезпечить комфортне готування. До вашої уваги дві засклені лоджії-балкони, одна з яких має кладову. Підлога в квартирі виконана з дубового паркету та ламінату, а двері - з деревяного масиву. Роздільний санвузол, а також постійно включена подача води та електрики роблять це місце ще більш комфортним для проживання. Розташування квартири вражає своєю зручністю та доступністю до всієї необхідної інфраструктури. Район є тихим, безпечним та затишним, з усіма необхідними установами поруч: аптека, продуктовий магазин, дитячий садок, школа та центральний майдан Тернополя. Також неподалік знаходяться поштові відділення та Тернопільський став, де можна приємно провести час. Ця квартира готова до продажу, всі документи в належному порядку. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Котляревського вул., 13
rieltor.ua

Продаж 4 кімнатної квартири по вулиці Котляревського, Новий Світ. Цегляний будинок, гарне планування, світлі та просторі кімнати, велика гардеробна, роздільний санвузол, дві засклені лоджії. Встановлено індивідуальне опалення, зроблено євроремонт, дубовий паркет, ламінат, деревяні міжкімнатні двері. Кухня повністю обладнана італійськими матеріалами та побутовою технікою: холодильник, посудомийна машина, духова шафа та плита. Двір закритого типу з дитячим майданчиком та власним паркомісцем. Гарне місцерозташування, тихий, безпечний та затишний район з розвинутою інфраструктурою, поруч Тернопільський став, аптека, магазини, школа, дитячий садочок. Показ в будь-який зручний час, за попередньою домовленістю.

Котляревского улица, 13, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 123000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 93 результатів