Ексклюзивна пропозиція!!! Продається дворівнева квартира з практичним плануванням та великою площею 105 м.кв, житлова - 55 м.кв., площа кухні - 12 м.кв. Функціональне і зручне планування: на першому рівні розміщено санвузол, кухню, вітальню ; на другому: дві роздільні кімнати, великий суміжний санвузол. На кожному рівні облаштовані балкони, засклені якісним металопластиковим профілем з ефектом затемненого скла. У квартирі зроблено сучасний та якісний ремонт з продуманими технічними деталями: якісна проводка, тепла підлога, добротні металопластикові вікна, встановлено два кондиціонери. Квартира повністю облаштована меблями, на кухні встановлено гарнітур з дерева, кімнати виконані в одному стилі. При продажі залишаються всі меблі та побутова техніка. Обжитий цегляний будинок, сучасна забудова з затишною прибудинковою територією. В наявності підвал, а також є можливість придбати гараж за окрему плату. Вигідне та зручне місце для комфортного проживання, облаштований внутрішній дворик, в пішій ході зупинка громадського транспорту, магазин, а також центральна частина міста.

Бандери Степана просп., 35А
rieltor.ua

Продається 5-ти кімнатна квартира в новобудові. Зроблений євроремонт.Встановлене індивідуальне опалення. Квартира у двох повноцінних рівнях з гарним європейським плануванням.

Наливайка С., 4, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 130000.0 USD
dom.ria.com

Продається велика та затишна квартира на вулиці М. Вербицького. Квартира дворівнева, з вікон відкривається чудовий вид на парк. Загальна площа квартири становить 153 квадратних метри. У квартирі 5 кімнат, що дає можливість розмістити всю родину з комфортом. Квартира у хорошому стані. В квартирі - індивідуальне опалення, що забезпечує комфортні умови під час холодної пори року. Розташування квартири також дуже вигідне - вона знаходиться в районі Канада, що забезпечує зручний доступ до всіх потрібних місць міста.

Продаж 5к квартири 153 кв. м на вул. Михайла Вербицького
olx.ua

🌟 Ваша Мрія Про Просторе Житло Виконається! 🌟 🏡 Шукаєте комфорт та ідеальний вигляд з вікна? Він у нашій 3-кімнатній квартирі в парковій зоні! 🏡 🌳 Адреса: вул. Вербицького, Тернопіль, Канада 📏 Площа: 91 кв. м Особливості, які чекають на вас: Простора кухня-студія, що створює ідеальну атмосферу для вашої родини чи друзів Три камерні вікна, деревяні двері, паркет додають характеру та затишку Сучасна техніка та стильний ремонт - все готово для вашого комфорту! Система фільтрації води та індивідуальне опалення з підігрівом підлоги - ваші потреби завжди на першому місці Чудовий вид з вікон на парк та дитячу площадку - ваші вечори будуть наповнені спокоєм та гармонією Розташування поруч з усім необхідним: магазини, школа, дитячий садочок, парк Національного відродження, все для вашого комфорту та зручності 📅 Графік переглядів: Зателефонуйте нам зараз і ми запропонуємо вам найзручніший час для огляду! Не пропустіть свою можливість на краще життя! Телефонуйте нам вже сьогодні! 📞

ексклюзив
Вербицького М. вул., 16
rieltor.ua

Пропонується на продаж елітна квартира у чудовому місці поряд з парком Національного Відродження. Квартира дуже простора, світла та затишна. Розташована на першому високому поверсі, знизу комерційні приміщення. Планування: простора прихожа, велика кухня-вітальня яка складається з 50 кв.м., майстер спальня з лоджією та гардеробом, дитяча спальня, кабінет/гостьова спальня, два с/в, один з душовою кабіною та другий з ванною. У квартирі зроблено на 60% ремонт, зірвана стяжка та залито утеплення піно поліуретаном та встановлено теплі підлоги. Панорамні вікна 6 ти камерні від найкращого виробника. Зроблено монтаж звуко ізоляції 4 рівнів з професійних матеріалів. Кондиціонування по всій квартирі. Також власники утеплили зовнішні стіни. Міжкімнатні двері прихованого монтажу, які входять у вартість квартири. Шикарне розташування, перша лінія від парку, чисте повітря. Поруч знаходиться уся необхідна інфраструктура: відпочинкова зона, парк, дитячі майданчики, магазини, садочок, школа, зупинки транспорту. Хороша транспортна розвʼязка. Тихий та дуже спокійний мікрорайон. Також за додаткову плату можна придбати гараж. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-890-925-DR.

Репина улица, 34, Канада, Тернополь, Тернопольская 128900.0 USD
dom.ria.com

ID: 2 552 189 Пропонується на продаж затишна чотирикімнатна квартира. Виконаний дорогий дизайнерський ремони у сучасному стілі та з високоякісних матеріалів. Квартира дуже світла затишна та простора. У вартість квартири входить усе, що ви бачите на фото. Кухня з додатковим відділенням де рощташований холодильник, пральна машинка та котел, а також підвісна вмістима тумба. По всій квартирі, крім спалень, встановлена тепла підлога. Три окремі затишні та просторі спальні. В кожній спальні двоспальне ліжко, шафи, телевізори з доступом до інтернету, кабельного та спутникового телебачення. В одній зі спалень панорамне вікно з виходом на балкон. Три санвузли: 1- туалет з біде, 2- душева з туалетом, 3- ванна кімната з умивальником. У санвузлах дзеркальні двері прихованого монтажу. Чималий коридор, де можна вмонтувати великі шафи, для всіх ваших речей. Зручне розташування, 10 хвилин ходьби до центу міста. Будинок розташований в тихому приватному секторі, біля парку, де поруч є магазини, школи, дитячий майданчик та садочок. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-552-189-DR.

Квітова, 1, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 128000.0 USD
dom.ria.com

Продам 4-х кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом,з вініловою підлогою Квартира має: - 3 спальні; - кухню-вітальню; - окремий туалет; - ванну кімнату з туалетом; - дві лоджії. Індивідуальне опалення, вінілова підлога, панорамні вікна. В квартирі є пральна машинка, посудомийка, вмонтований холодильник, духовка. Шафа купе в спальні, шафа на одяг в коридорі. Виведено під кондиціонер, пожежні та сигнальні місця газу/води і т.д. Теплі кімнати, тепла підлога. Квартира обладнання 5.2 КВ безперебійником. Квартира робилася для себе, все якісне. Якщо у вас є питання дзвоніть у будь-який час, ми з радістю вам допоможемо.

можливий продаж по єОселя
Підволочиське шосе, 3
rieltor.ua

Продаж! 3к.Будного 4/11ц.б 87/49м2/13м2 кухня, індивід.євроремонт, меблі , техніка, просторе хороше планування, окремі кімнати 125.000$ Нерухомість 0984988063

Будного Степана вул., 3
rieltor.ua

Центр міста ,новобудова з сучасним ремонтом. Вигідне планування:вітальня,кухня+ 3 спальні. Ванна з туалетом окремі. Підігрів підлоги по всій квартирі. Новітня система очистки води у всій системі води у квартирі. Охоронна квартири. Домофон з відео. Залишаються меблі.,техніка. Є підземний паркінг в будинку,підвал . Двір заїзд з пульта ,шлагбаум.

3к Центр вул.Шпитальна Тернопіль
olx.ua

Продається 4-кімнатна квартира загальною площею 123 м2 зі свіжим ремонтом та заскленими балконами в цегляному будинку біля Тернопільського озера за вул. Котляревського (р-н Новий Світ). Код квартири - #23808519 • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • ремонт. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні металопластикові вікна, натяжні стелі, дизайнерський ремонт, засклені балкони, вбудовані меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, посудомийна машина) на кухні, холодна комірка на балконі. Квартира має зручне планування – окремі спальні кімнати з міжкімнатними дверима, вітальня та кухню площею 19 м2 з виходом на балкон, санвузол роздільний з ванною кімнатою, обладнаною гідромасажним боксом та якісною сантехнікою. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Котляревського вул., 1
rieltor.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Запрошую вас ознайомитися з цією чудовою 4-кімнатною квартирою, розташованою поруч з Тернопільським ставом. Це ідеальний варіант для сімейного проживання, оскільки квартира знаходиться у цегляному, дуже теплому будинку з закритим облагородженим двором. Вам не доведеться хвилюватися за безпеку, оскільки на території діє цілодобове відеоспостереження, а також є шлагбаум та дитячий майданчик. Власне паркомісце доступне за символічну плату лише 100 гривень на місяць. Квартира вражає своєю просторістю та світлом. Вона має 4 просторі кімнати та окрему велику гардеробну. Кухня повністю обладнана італійськими матеріалами та технікою відомих брендів, що забезпечить комфортне готування. До вашої уваги дві засклені лоджії-балкони, одна з яких має кладову. Підлога в квартирі виконана з дубового паркету та ламінату, а двері - з деревяного масиву. Роздільний санвузол, а також постійно включена подача води та електрики роблять це місце ще більш комфортним для проживання. Розташування квартири вражає своєю зручністю та доступністю до всієї необхідної інфраструктури. Район є тихим, безпечним та затишним, з усіма необхідними установами поруч: аптека, продуктовий магазин, дитячий садок, школа та центральний майдан Тернополя. Також неподалік знаходяться поштові відділення та Тернопільський став, де можна приємно провести час. Ця квартира готова до продажу, всі документи в належному порядку. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Котляревського вул., 13
rieltor.ua

Продаж 4 кімнатної квартири по вулиці Котляревського, Новий Світ. Цегляний будинок, гарне планування, світлі та просторі кімнати, велика гардеробна, роздільний санвузол, дві засклені лоджії. Встановлено індивідуальне опалення, зроблено євроремонт, дубовий паркет, ламінат, деревяні міжкімнатні двері. Кухня повністю обладнана італійськими матеріалами та побутовою технікою: холодильник, посудомийна машина, духова шафа та плита. Двір закритого типу з дитячим майданчиком та власним паркомісцем. Гарне місцерозташування, тихий, безпечний та затишний район з розвинутою інфраструктурою, поруч Тернопільський став, аптека, магазини, школа, дитячий садочок. Показ в будь-який зручний час, за попередньою домовленістю.

Котляревского улица, 13, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 123000.0 USD
dom.ria.com

Агенція нерухомості "Еліт Дім" Дворівнева квартира, два санвузла на кожному поверсі, тепла підлога на першому поверсі крім спальні та гардеробної, 4 кондиціонера в кожній кімнаті, камін на дровах, панорамний вигляд на місто з двох боків, сигналізація, відеоспостереження, два телевізора, всі меблі та техніка залишаються. На першому поверсі кухня-студія, зал, спальня, гардероб, санвузол. На другому поверсі - дві кімнати, санвузол.Автономне опалення, цегляний будинок, вїзд по шлагбауму.

4км дворівнева квартира вул.Куліша б.2
olx.ua

2-х рівнева квартира в Центрі поблизу автовокзалу. , парк , стадіон, басейн, ринок, торгові комплекси., садочки, школи. Новобудова, сучасний якісний євроремонт. використанні новітні технології і все якісно і з дорогих матеріалів. Залишаються ф 2рівні, 10й поверх:прихожа, санвузол з ванною, кухня, вітальня, 2 кімнати, лоджія з кухні та вітальні. 11-й поверх: 3 спальні, 2 гардеробні, санвузол, вікна панорамні, планування на дві сторони . Сходи дизайн сучасний, , прозорі Двір вмістимий для парковки авто. дитячий майданчик. Охоронна сигналізація в квартирі, ліфт, відеонагляд в будинку.

Белогорская улица, 18В, Центр, Тернополь, Тернопольская 121000.0 USD
dom.ria.com

Продається дуже красива сучасна стильна 2 кімнатна квартира в Центрі Загальна площа квартири 71м.кв. Поверх: 5 поверх з 9 - Елітна квартира з авторським ремонтом - Індивідуальне опалення, підігрів підлоги - Броньовані вхідні двері - Панорамні вікна - Встановлено систему очищення питної води - Кондиціонер, сигналізація - Камін - Гардеробна - Якісні дорогі матеріали, меблі та техніка - Двір закритого типу Локація: пл. Героїв Євромайдану, р-н Центр м. Тернопіль

Продається стильна 2 кімнатна квартира в Центрі
olx.ua

Продам пятикімнатну квартиру по вул. Степана Бандери, м. Тернопіль (ЖК “ЮНОНА”) Розташована на девятому та десятому поверсі новобудови. Квартира в сирому стані з встановленими лічильниками. Будинок зданий в експлуатацію. В квартирі панорамні вікна з видом на місто в сторону сходу. Є можливість переоформлення дольової участі. Дана пропозиція є ексклюзивною агенції нерухомості “СЕКВОЯ” без комісії для покупця.

Бандери Степана просп., 36
rieltor.ua

Пропоную придбати ідеальну квартиру в елітному ЖК «Садове місто». Дві окремі кімнати та простора кухня-вітальня. Новий євроремонт зроблений з якісних будматеріалів. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Двір закритого типу з відпочинковою зоною для дітей. Тут і для вашої автівки завжди знайдеться місце. Поруч парк, де ви можете щоденно проводити своє дозвілля. Чудове розташування у мікрорайоні з добре розвиненою інфраструктурою. Тут все поруч школа, дитсадок, супермаркет та ін.

Злуки просп., 47
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЙНИХ АГЕНЦІЇ ВЛАСНИК! Продаємо квартиру в елітному ЖК "Миру, 4В". Великою перевагою є місце розташування будинку - поруч з парком "Сопільче", з вікон 10-го поверху відкривається чудовий вид на Тернопільський став. Будинок повністю зданий в експлуатацію, і заселений. Зроблене опалення, проведено воду, каналізацію, все готове до ремонту. В ціну включено переоформлення ! Поруч дитячий майданчик, продуктовий супермаркет "Близенько", аптека. Можна докупити паркінг. До центру міста 5 хв. на авто. Деталі по телефону Показ за домовленістю

власник
Мира улица, 4В, Дружба, Тернополь, Тернопольская 120000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира, що знаходиться в ЖК пров. Галицький, Загальна площа: 73 м².Поверх: 10/10 Ціна - 120000 $ Квартира нова, ніхто не проживав Зроблений якісний ремонт згідно дизайн-проекту. Встановлена додаткова шумоізоляція на суміжних стінах з сусідами. Квартира складається з: просторої кухні-вітальні, 2 спальні, санвузла, а також гардероба. Є підігрів підлоги в санвузлі і кухні-вітальні. Також встановлене автономне газове опалення. Побутова техніка: кондиціонер, вмонтований холодильник, духова шафа та мікрохвильова піч, посудомийка, індукційна плита, пральна та сушильна машини. Можлива оплата криптою, валютним банківським переказом, або іншими методами Для звязку краще писати в telegram/viber/whatsapp

власник
Галицкий переулок, 16, Центр, Тернополь, Тернопольская 120000.0 USD
dom.ria.com

Продається дворівнева квартира в центрі Тернополя (район Старого парку) Обидва поверхи повноцінні (не мансарда), зручне планування Квартира дуже тепла, є 2 балкони 1-й поверх - кухня-студія (+вихід на балкон), гардеробна кімната, сан вузол (душова, унітаз, біде, умивальник) 2-й поверх - спальня (+вихід на балкон), дитяча і гостьова спальні, сан вузол (ванна, унітаз, умивальник) Якщо потрібно більше інформації, можу надіслати відеоогляд Пишіть та телефонуйте на вайбер)

власник
Квартира у Тернополі, Старий парк з гаражем
olx.ua

НОВА ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ підходить під єОселя Продається чудова 3 кімнатна квартира біля набережної Тернопільського став Будинок цегляний, обжитий, новобудова Дуже гарне і практичне планування: 3 окремі кімнати, велика кухня, просторий хол, санвузол роздільний, велика засклена лоджія. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги, система очищення води Осмос. Добротний ремонт з якісних матеріалів (робили для себе) Дорогі меблі та якісна побутова техніка Все залишається Територія закритого типу під відеонаглядом Огляд у зручний для Вас час телефонуйте

Продаю 3к.кв. по вул.Білецька 53
olx.ua

Продам пятикімнатну квартиру по вул. Степана Бандери, м. Тернопіль (ЖК ЮНОНА) Розташована на девятому та десятому поверсі новобудови. Квартира в сирому стані з встановленими лічильниками. Будинок зданий в експлуатацію. В квартирі панорамні вікна з видом на місто в сторону сходу. Є можливість переоформлення дольової участі. Дана пропозиція є ексклюзивною агенції нерухомості СЕКВОЯ без комісії для покупця.

Бандеры Степана проспект, 36, Восточный, Тернополь, Тернопольская 120000.0 USD
dom.ria.com

ID: 2 539 791 БЕЗ комісії для покупця! Можливий торг! Пропонується на продаж двоповерхова шестикімнатна квартира. Виконаний дизайнерський ремонт у сучасному стилі та світлих тонах з високоякісних матеріалів. Дуже світла та простора. Встановлені скляні сходи які додають квартирі унікальності. Облаштована усією необхідною технікою та меблями. Також у квартирі облаштований кондиціонер. Планування: 1-й поверх: прихожа з шафою купе, ванна кімната, окремий туалет, велика спальна кімната з балконом, дитяча кімната, кухня з балконом та вітальня. 2-й поверх: простора гардеробна, дитяча кімната, кабінет, спальня та с/в. Також розглядається обмін на ділянку у місті, або будинок Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-539-791-DR.

Белогорская улица, 1, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 120000.0 USD
dom.ria.com

Квартира загальною площею 87 м2. Зроблено 80 % ремонтних робіт, готовність до чистових робіт. Встановлено індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Великим бонусом цієї квартири є наявність власної тераси та паркомісця в паркінгу. Сучасний будинок. Хороша локація.

Веселая улица, 13А, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 120000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 81 результатів