Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 18м та житлова кімната 14м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА. Запрошуємо на огляд.

Черновицька вул., 64А
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира на Дружбі по вул. Карпенка. Квартира площею 45 м.кв. знаходиться на першому високому поверсі. Простора кухня у світлих тонах продається повністю з технікою, велика кімната-вітальня має розкладний куток, стінку та телевізор, з кімнати є вихід на засклений балкон, великий санвузол з ванною та просторий коридор з шафою купе. Також до квартири ж підвальне приміщення Будинок цегляний, знаходиться в тихому місці, неподалік парку. Навколо будинку велика прибудинкова територія із зеленими насадженнями Є хороший торг по квартирі Більше фото і відео за номером телефону

Карпенка вул., 38
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі ексклюзивну, елітну 1-кімнатну квартиру на вулиці Над Яром 6. Квартира з індивідуальним дизайнерським проєктом та ремонтом. Розташована на 4-му поверсі 10-поверхового будинку (технічний поверх) і має загальну площу 86 м2 Вас очікує стильний ремонт, виконаний за трендами сучасного дизайну. Квартира розподілена на простору кухню студіо та окрема спальня, просторий коридор із вмонтованими шафами, санвузол. Спальня світла і простора, вмонтовані шафи, дорогі меблі, кожна деталь кімнати поєднана між собою зі смаком. Два виходи на великий та функціональний балкон. Кухня студіо велика із дорогою побутовою технікою, є все необхідне для комфортного, сучасного життя. Меблі на кухні, зона відпочинку, ще один балкон, підсвітки, натяжні стелі, це все ще раз підкреслює індивідуальність цієї квартири. Вся квартира, це ніжні, пастельні, підібрані кольори, які гармонують з меблями. Ви зможете насолоджуватися індивідуальним опаленням та підігрівом підлоги для вашого комфорту. Квартира під охороною системою, що забезпечить вашу охорону. На території стоїть шлагбаум, це надає безпеки та приватності будинку. Чудова локація, поруч садки та школи, магазини. Також до квартири можна придбати окремо гараж на 36 м2. Не пропустіть цю ексклюзивну пропозицію. Квартира варта Вашої уваги

Над Яром вул., 6
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам однокімнатну квартиру в цегляному будинку. Будинок новий, квартира знаходиться на 1 поверсі, 2-ох підїздного будинку. Все що бачите на фото, все лишається. Кімната - 18.3 Ванна - 3.9 Кухня -9.7 Гардеробна - 3.1 Балкон - 1.6 Квартира повністю готова до проживання, ідеальний варіант для здачі в оренду. Опалення автономне. Балкон великий.Натяжні стелі. Будинок цегляний, утеплений. є технічний поверх, ліфти працюють. Поблизу розташовані магазини, супермаркети, навчальні заклади, тренажерний зал, церква, відділення пошти, транспортні зупинки і інше. Показуємо в зручний для вас час, телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Смакули, 2
rieltor.ua

Продається квартира у цегляному будинку по вулиці С.Бандери. Загальна площа 43 м2. Квартира находить на 4 поверсі з 5 можливих. Окремо кухня з балконом, велика вітальня або спальня кімната, коридор та сумісний санвузол. Квартира дуже тепла, стіни товсті, є додаткове утеплення. Зроблений ремонт, лише потрібні меблі. Сам будинок знаходиться в доволі зручному місці, поруч головної вулиці, з хорошим транспортним сполученням. Поблизу є парк, сквер з фонтанами, дитячі зони, супермаркети та магазини, аптеки. Для огляду телефонуйте, покажемо у зручний для вас час!

Бандери Степана просп., 90а
rieltor.ua

Продається чудова квартира в престижному елітному мікрорайоні. Вона розташована в цегляному будинку з усіма сучасними зручностями, готова зустріти своїх нових власників зі стильним дизайнерським ремонтом та усіма необхідними меблями. Розташування ідеально для сімейного життя та відпочинку: в непосредній близькості знаходяться парк, озеро, закритий двір з підземним паркінгом, дитячий садок ,аптека, магазини. Планування квартири ідеально відповідає сучасним вимогам: простора кухня-студія, затишна спальня, функціональний коридор, сучасно обладнана ванна кімната і простора лоджія для ваших ранкових кави та вечірніх вечерь. Квартира оснащена окремою зручною гардеробною. Не втрачайте можливості жити в ідеальному житлі, що пропонує вам комфорт і затишок в кожному кутку. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

возможна продажа по єОселя
Наливайка вул., 1е
rieltor.ua

Продаж 1км квартири в новому ЖК по вулиці Вербицького, масив Канада. Зроблено дизайнерський євроремонт, встановлено всі необхідні меблі та побутова техніка. Індивідуальне опалення та підігрів підлоги, інвенторний кондиціонер. Будинок розташований в парковій зоні, поруч школа, садочок, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Гарне планування квартири - кухня студія та окрема спальня. В будинку є підземний паркінг. Огляд квартири у зручний для вас час за попередньою домовленістю.

Вербицького М. вул., 7
rieltor.ua

Квартира на ближній Дружбі, поруч парк, озеро, автобусна зупинка. Косметичний ремонт, колонка на гарячу воду, є балкон.

Миру вул., 1
rieltor.ua

Квартира в новобудові, будинок зданий в експлуатацію, обжитий, ліфт працює, документи на право власності. Хороше сучасне планування, є балкон, Можливий продаж разом з підвалом, який знаходиться в будинку, на який є документи. Показ в зручний час.

Тролейбусна вул., 4
rieltor.ua

Цегляний будинок, частково ремонт, санвузол в плитці, індивідуальне опалення, м/п вікна, хороше планування на 2 сторони. Є балкон з кімнати, кладовка, також є підвал.

Дівочий пров., 1
rieltor.ua

ЖК в городе Тернополь

Продам 1-но кімнатну квартиру з дорогим якісним авторським ремонтом Квартира має сучасне перепланування та авторський дизайнерський ремонт. Тепла підлога у кухні та ванній кімнаті, деревʼяні підвіконники, ліжко з підйомним механізмом, диван фірми FRANKOF, світильники, які регулюють освітлення зонами, дорога вмонтована техніка, вмонтований котел на лоджії, у ванній кімнаті система захисту протікання води антипотоп, тепловентилятор. Квартира не кутова, світла. Все робилося для себе з якісних та дорогих матеріалів. Будинок утеплений. Розташований в районі Універсаму, поруч парк Відродження та розвинута інфраструктура. Є підвал. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Злуки просп., 18
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з добротним ремонтом в мікрорайоні Дружба. У квартирі окрема спальня, кухня студія, суміжний санвузол, гардеробна та великий балкон. Сонячна сторона. Встановлено теплі підлоги у кухні, коридорі та санвузлі. Підлога водяна. Все що є на фото залишається. У квартирі все нове, ще ніхто не проживав.

Тролейбусна вул., 4
rieltor.ua

Продається 1- кімнатна квартира біля Будинку праці, поблизу Центру. Зроблено ремонт, чиста та світла. Опалення індивідуальне.Балкон засклений, залишається техніка та меблі. Готова до проживання. В дворі є парковка.Поруч інфраструктура, магазини, школа, садочок. Хороший варіант під інвестицію. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час.

Фабрична вул., 6
rieltor.ua

Продаж сучасної квартири по вулиці Білогірська. Зроблено дизайнерський євроремонт, індивідуальне опалення + підігрів підлоги. Вдале планування - кухня студія , спальня та гардеробна. Квартира облаштована меблями - кухонний, гарнітур, диван, двоспальне ліжко , та вмонтованою побутовою технікою. Квартира дуже затишна, не кутова, будинок утеплений. Будинок зданий, ліфт працює. Гарне місцерозташування, поруч зупинка громадського транспорту, садочок, парк, супермаркети, розвинута інфраструктура.

Білогірська вул., 3а
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира по вул. Захисників України. Квартира велика, простора, на девятому поверсі з дуже красивим панорамним видом на місто. Зроблений косметичний ремонт. Нові якісні вікна, нові вхідні двері. Балкон засклений, великий. Опалення центральне. Є можливість встановлення індивідуального опалення. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час!

Пушкіна вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1км квартири в ЖК Варшавський мікрорайон, Східний масив. Будинок цегляний, утеплений мінватою, забудівник Креатор- Буд. Квартира некутова, сонячна сторона, панорамні вікна. Над квартирою є повноцінний технічний поверх. Будинок зданий, створено ОСББ, ліфт працює. Гарне місцерозташування, поруч парк, супермаркети, зупинка громадського транспорту.

Підволочиське шосе, 9
rieltor.ua

📌 Найкраща пропозиція серед аналогів ❤️Продаж смарт-квартири ❤️ 💰39 500 Дол ◾Вул.Київська ◾Площа 33м2 ◾Поверх 6/11 ◾Монолітний будинок Пропонуємо нову компактну квартиру сучасного планування, де кожен м2 використаний максимально ефективно. Якісний ремонт в пастельних тонах, які дозволяють додати свої яскраві акценти в інтерєр. Теплі підлоги з терморегуляторами. Якісна дорога сантехніка та меблі у ванній. Інсталяція. Індукційна варильна поверхня. Якісний кухонний гарнітур з дорогою фурнітурою та з дотяжками. Підсвітка по усьому периметру робочої поверхні. Двері в тон меблів. Заскленна простора лоджія. В коридорі вмонтовано шафу-купе. Переоформлення договору дольової без додаткових витрат зі сторони покупця. Покажемо, коли Вам зручно 🔑🔑🔑 Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Київська вул., 9д
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в новобудові на Цегельному провулку, масив Дружба. Квартира перепланована на кухню студію та спальню. Зроблено дизайнерський євроремонт, індивідуальне опалення, підігрів підлоги, будинок утеплений. Квартира повністю готова для проживання, укомплектована меблями, та побутовою технікою ( газова плита, електродуховка, витяжка, мікрохвильова піч , пральна машина та кондиціонер). Гарне місце розташування, поруч паркова зона, супермаркет, зупинка громадського транспорту, ємісце для паркування автомобіля.

Цегельний пров., 2
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 514 м2 в монолітно-каркасній новобудові у престижному районі за вул. Київська (р-н Сонячний). Код квартири - #23243325 • 11 поверх з 12 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • панорамні вікна; • балкон; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), зроблений ремонт, індивідуальне опалення від газового котла. Квартира має роздільне планування з окремої просторої кімнати з еркером. Кухня має вихід на балкон. Санвузол сумісний з ванною кімнатою. Простора вхідна зона з місцем під шафу-купе. Подвір’я ЖК доглянуте має спортивний та дитячий майданчики, а також вільні місця для гостьового паркінгу.

Київська вул., 9Д
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 43 м2 з роздільним плануванням в цегляній новобудові ЖК Енергія за вул. Енергетична бічна (р-н Канада). Код квартири - #24855201 • 4 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • після забудовників. У квартирі підключені всі комунікації (газ, електрика, вода, каналізація) та лічильники, встановлені якісні металопластикові вікна і вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонту після забудовників. Квартира має функціональне планування, що включає окрему житлову кімнату 21 м2, кухню площею 14 м2 з виходом на утеплену засклену лоджію, санвузол сумісний з ванною кімнатою та вхідна зона. ХК має власне доглянуте подвір’я з ландшафтним плануванням, місцем для прогулянок та спортивним майданчиком. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Енергетична бічна, 5а
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 34,4 м2 з чудовими краєвидами з вікон на сучасне місто за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #14373565 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (електричне); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), зроблено перестінки, встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти-студія мають житловий простір з панорамними вікнами та сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-34-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська Бічна вул., 6
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 27 м2 з чудовими краєвидами з вікон на приватну забудову та озеро за вул. Львіська (р-н Дружба). Код квартири - #14373777 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-27-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська, 6
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 52 м2 з гарними краєвидами на місто з великих панорамних вікон та окремою коморою 3 м2 в під’їзді у зданій новобудові класу - комфорт за вул. Будного Степана (р-н Дружба). Код квартири - #16441747 • 9 поверх з 11(ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблене індивідуальне опалення, зовнішнє утеплення фасаду. Зручне роздільне планування включає окрему житлову кімнату з виходом на засклену лоджію, простору кухню-студію, комора, санвузол, коридор. В будинку передбачені гаражі, кодовий замок та домофон. Озеленене подвір’я ЖК закрите має достатньо парко місць для власників авто. Поряд розташовані парк, школа, магазин та дитячий садочок. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-z-balkonom-ta-panoramnimi-viknami-za-vul-budnogo-stepana Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Будного Степана вул., 3
rieltor.ua

Продаються 1-кімнатні апартаменти загальною площею 34,4 м2 з чудовими краєвидами з вікон на сучасне місто за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #14375367 • 7 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (електичне); • комунікації; • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-34-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus-7-p Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська Бічна вул., 6
rieltor.ua
1 - 24 из 1048 результатов