Продам пятикімнатну квартиру по вул. Степана Бандери, м. Тернопіль (ЖК “ЮНОНА”) Розташована на девятому та десятому поверсі новобудови. Квартира в сирому стані з встановленими лічильниками. Будинок зданий в експлуатацію. В квартирі панорамні вікна з видом на місто в сторону сходу. Є можливість переоформлення дольової участі. Дана пропозиція є ексклюзивною агенції нерухомості “СЕКВОЯ” без комісії для покупця.

Бандери Степана просп., 36
rieltor.ua

Хороший цегляний будинок по вул. Корольова. Затишний закритий двір з дитячою площадкою та магазином. Поверх високий, як другий, є ліфт. Квартира з гарним роздільним плануванням. Санвузол окремий, є гардеробна та лоджія. Квартира сира, вікна металопластикові. З документами.

Корольова вул., 5
rieltor.ua

Сира квартира у зданому будинку, оптимальна площа та зручне планування, велика кухня. Хороший поверх та вигляд з вікна. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування. Прицентральна частина міста, поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 5-7хв ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Ціна 36 000Є. Переуступка.

Чернівецька вул., 64А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора 2-кімнатна квартира в мікрорайоні Дружба з видом на захід сонця! Особливості: -Повністю умебльована. -Два засклені балкони. -Панорамні вікна. -Три вмонтовані шафи-купе. -Теплі підлоли. -Дизайнерська кухня з усіма зручностями.. Будинок та територія: -Новий будинок від першого власника. -Озеленена територія з майданчиком та альтанкою. -Броньовані вхідні двері, безкоштовна парковка. Розташування: Розвинена інфраструктура поруч школа,садочок,зупинки громадського транспорту, супермаркети. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Будного Степана вул., 57
rieltor.ua

Квартира в будинку клубного типу на 8 квартир, планування: дві окремі спальні та велика кухня-їдальня, при потребі можна перепланувати у повноцінну 3-кім. квартиру. Повноцінний другий поверх, Стіни пошпакльовані та підготовані під чистову обробку. До квартири ще є підвал. Огляд за попередньою домовленістю.

Ломоносова М. вул., 54
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру в затишному районі Тернополя, а саме район Канада. Квартира розташована на другому поверсі девяти поверхового будинку. Квартира продається з усіма вбудованими меблями. Квартира утеплена має індивідуальне опалення, засклена лоджія. Будинок закритого типу, гарний внутрішній двір з відеонаглядом і дитячими площадками. Поруч розвинена інфраструктура: школа, садок, магазини, перукарні, зупинки громадського транспорту. Чудовий варіант для молодої сімї. За більш детальною інформацією телефонуйте, показуємо в зручний для вас час, ключі на агенції.

Коновальця Є. вул., 9
rieltor.ua

Ця чудова однокімнатна квартира розташована у прекрасному та розвиненому районі. Вам не доведеться далеко ходити за необхідними речами, оскільки поруч розташовані супермаркет Рукавичка, аптека, школа, дитячий садочок, а до озера можна дійти пішки всього за 7 хвилин. Більше того, центр міста знаходиться у найближчій доступності. Ця квартира припаде до смаку тим, хто цінує просторість та багато природнього світла. Великі панорамні вікна забезпечують достатньо природного світла. Електро- та газопостачання вже підведені, а стяжка вже залита, що робить процес ведення ремонту більш швидким та зручним. Квартира складається з компактної кухні, вітальні та спальної кімнати. Стан від забудовників відкриває безліч можливостей для втілення власних ідей у дизайні та ремонті. Також це прекрасне приміщення можна використовувати як офісне, що робить його універсальним варіантом для будь-яких потреб. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Наливайка вул., 1Д
rieltor.ua

Квартира сира, під індивідуальне газове опалення, не кутова, будинок зданий та введений в експлуатацію, знаходиться у прицентральній частині міста, поряд ринок, парк, автостанція, магазини, торгові центри, тощо. Хороше двостороннє планування (великі кімнати: вітальня 21м, спальня 21м, дитяча 15м) Огляд за попередньою домовленістю.

Білогірська вул., 3а
rieltor.ua

Елегантна та стильна 3-кімнатна квартира для сучасних людей чекає свого власника! Розташування: проспект Ст. Бандери, 36. Вам відкриється світ комфорту та смаку завдяки останнім трендам сучасного дизайну, який втілився в новому, непрожитому ремонті. Площа квартири складає 85 м3, включаючи простору кухню-студію, затишну спальню, дитячу кімнату, гардеробну та великий санвузол з ванною і душем. Також є балкон з панорамним заскленням. Сучасна сантехніка та побутова техніка від провідних європейських брендів, а також меблі, виготовлені за індивідуальним замовленням. Індивідуальне опалення та підігрів підлоги для вашого комфорту. Кондиціонер для створення оптимального мікроклімату. Розташування на 10 поверсі, що дозволяє насолоджуватися чудовим видом на місто. Ціна обговорюється. На території житлового комплексу працює відеоспостереження, є дитячий майданчик та достатньо місця для паркування автомобілів. Не упустіть свій шанс жити у вишуканому і комфортному просторі!

можливий продаж по єОселя
Бандери Степана просп., 36
rieltor.ua

Продам квартиру зі стильним ремонтом - Вулиця Київська - Площа 34м² - Поверх 8/11 - Індивідуальне опалення, тепла підлога в коридорі та санвузлі - Свіжий ремонт виконаний з якісних матеріалів - Планування студійного типу - В коридорі є ніша під гардероб - Перепис по договору дольової участі - Велика прибудинкова територія з дитячим майданчиком - Є підземний паркінг (можна придбати або орендувати) - Новий мікрорайон з необхідною інфраструктурою Вартість 35500$ За детальною інформацією телефонуйте 067-208-2115 Максим 067-608-7312 Ірина Агенція нерухомості «Тер-консульт»

Київська вул., 9д
rieltor.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Продаж 1км квартири в новому ЖК Рідний дім, по вулиці Микулинецька, район Авторинок. Будинок зданий, цегляний, утеплений. Квартира без внутрішніх робіт, не кутова, зроблена розводка для опалення. Зручний другий поверх. Перепис дольової участі.

Микулинецька вул., 116Р
rieltor.ua

Квартира у новобудові, не кутова. Під індивідуальне опалення. Стан після забудовника. Комфортний третій поверх. Будинок збудований з цегли та зовні утеплений, перестінки цегляні. Зручне розташування у Центральній частині міста. Будинок класу «еліт» збудований з високоякісних будматеріалів. У будинку є пасажирський ліфт. Єдина пропозиція однокімнатної квартири в даному будинку. Не втрачай свій шанс стати власником цієї чудової квартири

Князя Острозького вул., 50
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в новобудові! Під індивідуальне опалення, сира, кухня-студія, дуже гарне планування. Квартира світла та простора. Лоджія засклена, роздільний санвузол. Перепис по дольові участі, без нотаріальних витрат. Будинок на здачі! Дуже гарне місце розташування. Показ в зручний для вас час! Ексклюзив!!! Ключі!

Микулинецька вул., 116
rieltor.ua

Квартира сира у сучасному ЖК "Atlanta Tower". Розміщена на першому поверсі. Клас будинку - комфорт. Екологічно чистий район з розвинутою інфраструкторою, 5хв до набережної. Також в будинку передбачено підземний паркінг, сучасний дитячий майданчик. Вдале двостороннє планування, велика кухня та гардеробна. Огляд за попередньою домовленістю.

Нечая Д. Полковника вул., 25
rieltor.ua

Квартира у новобудові. Новий ремонт. Індивідуальне опалення, встановлено котел та батареї. Стіни побілка, підлога - ламінат, санвузол- плитка. Встановлено лічильники. Вікна металопластикові, балкон засклений. Санвузол суміжний. Простора кухня площею 20кв.м., кімната 12кв.м. Зручне розташування будинку, поруч школа, дитсадок, зупинка транспорту. Будинок обжитий, квартира дуже тепла.

Тролейбусна вул., 5
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира у 2-х рівнях загальною площею 102 м2 з 2 балконами в престижній малоповерховій новобудові за вул. Наливайка (р-н Новий Світ). Код квартири - #21825725 • 4 поверх з 5; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • балкон. У квартирі підключені лічильники, комунікації (газ, електрика, вода, каналізація), встановлений газовий котел для індивідуального опалення, утеплений 20 см пінопластом, виведений димохід під камін, оздоблений балкон, проведена електрика та встановлено тимчасове освітлення для ремонту, також встановлений тимчасовий унітаз, 8 камерні вікна з 2 камерним склопакетом, домофон, Інтернет. Зроблено візуалізацію Квартира має зручне роздільне планування – на 1 рівні 2 санвузли, 2 гардеробні, 2 балкони (відкритий та засклений), кухня та гостьова кімната. На 2 рівні санвузол, пральна та кімната з гардеробом, а також вихід на чердак. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Наливайка вул., 14
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 55 м2 з кухнею-студією у 1-му поверсі монолітно-каркасної новобудови в районі, що стрімко розвивається за вул. Київська (р-н БАМ). Код квартири - #15776071 • 1 поверх з 11; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • комунікації запущені; • лоджія; • сирець; • паркінг. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни. Стан квартири - після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окрему житлову кімнату з виходом на лоджію, кухню-студію, що також має вихід на відкриту лоджію, санвузол та коридор. Територія ЖК доглянута, на подвір’ї зроблено ландшафтне планування, є зелені насадження, дитячі та спортивні майданчики. Для власників авто передбачені місця під паркування. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-z-io-ta-horoshim-planuvannyam-za-vul-kiyivska Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Київська вул., 1
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна видова квартира загальною площею 54 м2 з гарним краєвидом з великих панорамних вікон у новобудові класу комфорт, збудованій за монолітно-каркасною технологією за вул. Тарнавського (р-н БАМ). Код квартири - #15563435 • 10 поверх з 13 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію 2024 р.; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • після забудовників; • підземний паркінг. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна і двері, зроблено міжкімнатні стіни, стартова штукатурка, утеплення зовнішніх стін мінеральною ватою. Стан квартири - після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окрему житлову кімнату, кухню-вітальню, санвузол. Територія ЖК має зони для відпочину, дитячий майданчик, за принципом «двір без машин». Для зручності власників авто в ЖК передбачений підземний паркінг. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-z-panoramnimi-viknami-v-zhk-shchastya-za-vul-tarnavskogo Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Тарнавського М. Генерала вул., 7
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 45 м2 з унікальним краєвидом міста в сучасному ЖК у престижному районі з розвиненою інфраструктурою поряд з парком Національного відродження за вул. Євгена Коновальця (р-н нижня Канада). Код квартири - #22429903 • 7 поверх з 9 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію 2025 р.; • індивідуальне газове опалення; • панорамні вікна; • без ремонту. На етапі здачі в експлуатацію у квартирі підключені лічильники та комунікації, встановлені якісні вікна і вхідні двері, зроблено міжкімнатні стіни, залиті стяжки. Квартира здається готова до ремонтних робіт після забудовників. У квартирі зручне роздільне планування – окрема житлова кімната, кухня площею 9 м2, санвузол, передпокій з місцем для шафи-купе. Гарна транспортна розвязка. Поряд парк, торгові та навчальні заклади, зупинки громадського транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Євгена Коновальця, 1
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира у 2-х рівнях загальною площею 62 м2 в мансардному поверсі сучасного ЖК за вул. Підволочиське шосе (Східний р-н). Код квартири - #17337701 • 14 поверх з 14 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (електричне); • панорамні вікна; • після забудовників. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), якісні металопластикові вікна та вхідні двері, індивідуальне опалення електричне. Квартира має дворівневе функціональне планування: окрему спальну кімнату 11,6 м2, простору кухню-студію площею 29,3 м2 з виходом на балкон, роздільний санвузол, комору, передпокій, коридор з місцями під шафу-купе. Стан квартири - після забудовників, до ремонту можна приступати після переоформлення. Зручна транспортна розвязка дозволяє без пробок зручно і швидко дістатися будь-якого району міста. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-135-m2-dvorivneva-v-novobudovi-z-io-sirec-za-vul-pidvolochiske-shose Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.

Підволочиське шосе, 6
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 104 м2 у зручному 2-му поверсі зданої в експлуатацію новобудови класу комфорт в затишному районі за вул. Миру (р-н Дружба). Код квартири - #19282335 • 2 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • балкон; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні металопластикові вікна та вхідні двері, стяжка підлоги. Зручне роздільне планування включає окремі житлові кімнати, кухню-студію з виходом на відкритий балкон, санвузол, коридор. Подвір’я ЖК має місця для паркування авто, поряд розвинена інфраструктура. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-104-m2-z-kuhneyu-studiyeyu-ta-io-v-r-ni-druzhba-za-vul-miru Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Миру вул., 4В
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 43 м2 з панорамними вікнами, відкритим балконом та терасою 43 м2 (входить у вартість) в цегляній малоповерховій новобудові класу комфорт в гарній та спокійній локації за вул. Шпитальна. Код квартири - #18555513 • 5 поверх з 5 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • комунікації запущені; • балкон; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні металопластикові вікна та надійні вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окрему житлову кімнату, кухню площею 15 м2, сумісний санвузол, передпокій. Поруч магазин та потрібна інфраструктура, а також зупинка громадського транспорту. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-43-m2-sirec-v-novobudovi-z-io-v-centri-za-vul-shpitalna Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Шпитальна вул., 22
rieltor.ua

Терміново!!! Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 52 м2 з кухнею-студією та лоджією у цегляній новобудові в престижному районі за вул. Смакули (р-н Північний). Код квартири - #20092813 • 8 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію – 2024 рік; • індивідуальне опалення (газове); • роздільне планування; • гардеробна; • сирець. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), індивідуальне газове опалення, якісні металопластикові вікна з подвійним склопакетом, надійні вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни з газоблоків та цегли. Квартира має роздільне планування – 2 окремі кімнати площею 10,7 м2 та 9,5 м2 з виходом на лоджію, кухня-студія площею 18,9 м2. Сумісний санвузол. Коридор з місцем під гардеробну. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-z-io-ta-parkingom-za-vul-smakuli Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Смакули, 1
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 93 м2 з 2 відкритими балконами та заскленою лоджією в новобудові за вул. Лепкого Богдана (р-н БАМ). Код квартири - #2 3 5 6 1 3 5 9 1 поверх з 9 (ліфт); новобудова; будинок зданий в експлуатацію; комунікації запущені; балкон; сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні металопластикові вікна, надійні вхідні двері та виконані чорнові ремонтні роботи. Стан квартири готова до ремонтних робіт після забудовників, що дає вам можливість втілити власне бачення простору. Квартира має зручне роздільне планування окремі кімнати 20, 9 м2 та 18, 5 м2 мають вихід на відкритий балкон, а також окрему кімнату 16, 1 м2, кухню площею 13 м2 з виходом на засклений балкон. Санвузол сумісний з ванною кімнатою. Просторий коридор та окрема гардеробна. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Лепкого Богдана вул., 2Б
rieltor.ua
123...5
1 - 24 з 116 результатів