Двокімнатна квартира в новобудові по вул. Текстильна 24-Е, м. Тернопіль. Загальна площа 72 кв.м. Розташована на другому поверсі, девятиповерхового цегляного будинку. Квартира в стані після будівельників, стяжка, штукатурка, проводка. Усі комунікації заведені та встановлені лічильники. Благоустрій біля будинку виконано. Терміновий продаж. Оглянути можна в зручний час. Телефонуйте. Агенція нерухомості «Секвоя».

Текстильна вул., 24 Е
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири по вул. Київська 9Г, м. Тернопіль. Розташована на восьмому поверсі, десятиповерхового будинку. Загальна площа 54,8 кв.м. В квартирі зроблено ремонт, індивідуальне опалення, тепла підлога в санвузлі, коридорі, балконі та кухні. У власності більше трьох років. Також додатково можна придбати кладову на поверсі. Ремонт робили для дітей, усе якісно та надійно. Документи готові для переоформлення. Оглянути можна в зручний для Вас час. Телефонуйте ….

Київська вул., 9Г
rieltor.ua

Продається шикарна квартира з меблями та технікою в будинку клубного типу. Сучасне планування та якісна техніка. - великі понорамні вікна; - кондиціонер; - економний тепловий насос. Квартира дуже світла і тепла, з балконом і вікном біля мийки на кухні. Санвузол суміжний, з душ кабіною. Ремонт зроблено з якісних матеріалів, меблі нові, стильні і якісні, техніка якісна і нова (телевізор, кондиціонер, електроплита, мікрохвильова піч, холодильник, бойлер ), яка на гарантії, дорога сантехніка. Своє парко місце. Тихий район з розвиненою інфраструктурою продуктові магазини АТБ, Сільпо і інше, парк, лікарня, поліклініка, бари, магазини, садіки, школа, до центру машиною 10хв, багато маршруток хороша локація.

Корольова вул., 20
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира з кухнею-студією та двома окремими спальнями. У квартирі ще ніхто не проживав. Квартира розміщена на 3-му поверсі 11 поверхового будинку. Зроблений якісний ремонт. Котел газовий якісний, хорошої фірми. Заміна проводки, хороші розетки та вимикачі, індивідуальне опалення. Усюди під плиткою теплі підлоги: у коридорі, ванній кімнаті, кухні та кімнатах. Засклена лоджія. Є холодильник, пральна машинка. Якісна побілка, дорогий декор на стінах, натяжна стеля, хороші змішувачі та дорога сантехніка. Якісні дорогі міжкімнатні двері. Великий санвузол. Розведено ТВ та інтернет по всіх кімнатах. Усі матеріали (шпаклівки, фарба та інше) використовувались якісні. Квартира на масиві БАМ. Все, що ви бачите на фото входить у ціну квартири. Перепис квартири за рахунок власника! Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Київська вул., 9д
rieltor.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! МОЖЛИВИЙ ТОРГ! Продам затишну двокімнатну квартиру з якісним ремонтом у відмінній локації! Квартира розташована в районі з відмінною інфраструктурою, де все необхідне знаходиться в кроковій доступності: парк для прогулянок, мальовниче озеро, зупинка громадського транспорту, банки, магазини, аптеки, Макдональдс. - Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів, що створюють атмосферу затишку та стилю. - Меблі та техніка частково залишаються, що дозволяє швидко переїхати і насолоджуватися життям. - Балкон: додає додатковий простір і можливість насолоджуватися свіжим повітрям. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Мазепи  Гетьмана вул., 7
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру БЕЗ КОМІСІЇ для покупця ЗА ЦІНОЮ НИЖЧЕ РИНКОВОЇ у зданому обжитому будинку! Квартира знаходиться по вул.Коновальця у повністю обжитому цегляному будинку на комфортному 2-му поверсі. Вам будуть не страшні відключення світла, адже ви можете обходитися без ліфту. У будинку майже всі квартири заселені, ви можете не переживати за звуки ремонту від сусідів. Великим плюсом є те, що будинок за кілька років осів і ви можете побачити реальну картину квартири. Стіни цегляні, рівні. Квартира має дуже гарне та практичне планування. Велика кухня із балконом з кладовкою. Біля кухні знаходиться санвузол та ніша у якій можна вмонтувати додаткову невелику кладовку. Три великі кімнати: - 21 м.кв. з великим балконом; - 14 м.кв.; - 13 м.кв. з круглим балконом на якому щодня можна пити каву насолоджуючись краєвидом. Біля спалень знаходиться компактна ванна кімната на 3,3 м.кв. Також у вас є можливість зробити перепланування на свій смак адже розмір квартири позволяє втілити всі ваші дизайнерські рішення. ЦІНА квартири НИЖЧЕ РИНКОВОЇ 750$ м.кв. у зданому та повністю обжитому будинку. У вас не має ризиків чи здадуть будинок в експлуатацію. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Коновальця Є. вул., 11
rieltor.ua

Варшавський мікрорайон, 6черга, Східний масив. Квартира в новобудові, будинок зданий, можна робити ремонт та оформляти документи. Будинок монолітний, утеплений. Роздільне планування, велика кухня-студія. Опалення-дахова котельня. Два ліфти. Можливе переоформлення пайової частки.

Підволочиське шосе, 15
rieltor.ua

Сира повноцінна двокімнатна квартира у зданому будинку. Самий комфортний другий поверх, сонячна сторона, велика кухня - 14м. Будинок розташований у прицентральній частині міста, облаштована прибудинкова територія та дитячий майданчик, є достаньо місця для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, не далеко центральний ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!!

Чернівецька вулиця, 64А
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира з якісним ремонтом. Квартира двостороння, обжита, з меблями та технікою. Три великі, окремі кімнати, простора кухня, роздільний санвузол, гардеробна, балкон та лоджія. Для вашого комфорту в кухні, коридорі та санвузлі вкладено теплі підлоги. У кухні усі меблі деревяні. Кухонний стіл розкладний. Техніка (плита, духова шафа, мікрохвильова, холодильник, посудомийка, витяжка) залишаються. Балкон засклений, кладова, яка розташована на балконі повністю зроблена. У гардеробній кімнаті є сейф. Також до квартири підведено сигналізацію. Все робилось для себе з найкращих матеріалів. Встигніть купити якісну квартиру у чудовому місці. Будинок з цегли, зручний другий поверх. Товсті стіни. Квартира ззовні утеплена. Є підвал. Прибудинкова територія та підїзди в хорошому стані. Чудова локація. Біля будинку дитячий майданчик. У пішій доступності, супермаркети, різні магазинчики, церкви, аптека, зупинка громадського транспорту, школа, садочок парк. Телефонуйте, і ми покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Карпенка вул., 34
rieltor.ua

🌟 Ваша Мрія Про Просторе Житло Виконається! 🌟 🏡 Шукаєте комфорт та ідеальний вигляд з вікна? Він у нашій 3-кімнатній квартирі в парковій зоні! 🏡 🌳 Адреса: вул. Вербицького, Тернопіль, Канада 📏 Площа: 91 кв. м Особливості, які чекають на вас: Простора кухня-студія, що створює ідеальну атмосферу для вашої родини чи друзів Три камерні вікна, деревяні двері, паркет додають характеру та затишку Сучасна техніка та стильний ремонт - все готово для вашого комфорту! Система фільтрації води та індивідуальне опалення з підігрівом підлоги - ваші потреби завжди на першому місці Чудовий вид з вікон на парк та дитячу площадку - ваші вечори будуть наповнені спокоєм та гармонією Розташування поруч з усім необхідним: магазини, школа, дитячий садочок, парк Національного відродження, все для вашого комфорту та зручності 📅 Графік переглядів: Зателефонуйте нам зараз і ми запропонуємо вам найзручніший час для огляду! Не пропустіть свою можливість на краще життя! Телефонуйте нам вже сьогодні! 📞

Вербицького М. вул., 16
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Тернопіль

Без комісії агенції! Продаж 3 кімнатної квартири по вул. О. Довженка. Новий 5-ти поверховий цегляний будинок, дві квартири на поверсі, двір закритого типу, що гарантує затишок та безпеку для Ваших дітей. Квартира внутрішня, вікна виходять на обидві сторони. Багато місця для парковки. У квартирі три окремі кімнати, простора кухня 14 м², два балкони. Індивідуальне опалення, теплі підлоги у коридорі, на кухні, в санвузлі та на балконах. Зроблено добротній ремонт з якісних мстеріалів. Продаж з усіма меблями та побутовою технікою. Приємним бонусом є підвал. Відмінний варіант для комфортного проживання Вашої сімї!

Довженка О. вул., 6А
rieltor.ua

Продається трьохкімнатна велика квартира на Бамі, по вул. Сахарова Квартира має дві просторі спальні та кухню студію, знаходиться на 8 поверсі, 11 поверхового будинку, ліфт працює. Основні переваги квартири: *засклений, утеплений балкон * зроблений з якісних дорогих матеріалів сучасний ремонт в спокійних теплих кольорах * якісна сантехніка, опалення, дорогий фірмовий котел * якісні змішувачі * електро проводка зроблена з нуля, якісний провід розетки вимикачі світильники декоративна підсвітка Будинок новий і зданий, повністю обжитий, дуже практичне і зручне тихе розташування. Є велика прибудинкова територія, багато місць для паркування авто, дитячий майданчик. Неподалік знаходяться школи, садочки, магазини, супермаркети, дитяча обласна та приватна лікарня. Для уточнення будь якої додаткової інформації, дзвоніть, із задоволенням Вам відповім

можливий продаж по єОселя
Сахарова А. Академіка вул., 10
rieltor.ua

Продається двохкімнатну квартира в новому будинку з дизайнерським ремонтом. У квартирі дві спальні та кухня студія. Квартира обмебльована і готова до проживання. Ще ніхто не проживав. Для вашого комфорту встановлено теплі підлоги у коридорі, кухні, та санвузлі. З техніки у квартирі є витяжка, варильна панель, холодильник, духова шафа, пральна машинка.

Київська вул., 9Г
rieltor.ua

Нова ексклюзивна пропозиція 💥💥💥 ▶️Ірина 📱 098 617 24 95 ▶️Агенція нерухомості Хатинка 🏠 🏠🏠 ▶️▶️ Продаж красивої 2-х кімнатної квартири ➡️➡️ дизайнерський ремонт ➡️➡️ ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ ➡️➡️ У квартирі залишається майже усе, що на фото. ➡️➡️ Вхідні двері нові, дуже хорошої якості ➡️➡️ В квартирі є кондиціонер, який працює на тепло та на охолодження ➡️➡️ У вітальні є діючий КАМІН ➡️➡️ Є дві великі шафи-купе - у коридорі та у спальні ➡️➡️ Локація 👍 👍👍 ➡️➡️ Вул. Братів Бойчуків, район баму Поруч є дві ШКОЛИ, садочки, спортивна школа, транспортна зупинка, СІЛЬПО. ➡️➡️ Квартира внутрішня ➡️➡️ УТЕПЛЕНА ➡️➡️ 9 поверх ➡️➡️ 50 м.кв. ➡️➡️ Панельний будинок ➡️➡️ Над квартирою є ТЕХНІЧНИЙ поверх ➡️➡️ Зроблено КАПІТАЛЬНИЙ ремонт даху з квартири проглядається красивий панорамний краєвид на місто Запрошую усіх бажаючих на огляд квартири 💥💥💥🔑🔑🔑 47500💰

Бойчуків Братів вул., 5
rieltor.ua

2кімнатна квартира з окремою гардеробною. Кухня-студіо з електричним каміном. Санвузол суміжний. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога. Засклена лоджія з шафою для зберігання. Перепис договору дольової участі. Деталі та відеоогляд по телефону

Київська вул., 9Д
rieltor.ua

📍Вулиця Коцюбинського 🔑Площа 68,6 м.кв. 🏡Поверх 2/4 ▪️Утеплений цегляний будинок ▪️Панорамні, енергоефективні вікна ▪️Стан: після будівельників ▪️Під індивідуальне опалення ▪️Доглянутий під’їзд, ліфта нема. ▪️Документи на право власності ▪️Будинок з підземним паркінгом, можна придбати за додаткову плату ▪️Система використання дощової води в якості технічної, розміщена на даху будинку ▪️Затишне місце розташування поруч з центром міста 💰Вартість 61740$ ✅Послуги агенції покупці не оплачують

Коцюбинського, 34
rieltor.ua

📍Вулиця Коцюбинського 🔑Площа 53,3 м.кв. 🏡Поверх 3/4 ▪️Утеплений цегляний будинок ▪️Панорамні, енергоефективні вікна ▪️Стан: після будівельників ▪️Під індивідуальне опалення ▪️Доглянутий під’їзд, ліфта нема. ▪️Документи на право власності ▪️Будинок з підземним паркінгом, можна придбати за додаткову плату ▪️Система використання дощової води в якості технічної, розміщена на даху будинку ▪️Затишне місце розташування поруч з центром міста 💰Вартість 45300$ ✅Послуги агенції покупці не оплачують

Коцюбинського вул., 34
rieltor.ua

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 18м та житлова кімната 14м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА. Запрошуємо на огляд.

Черновицька вул., 64А
rieltor.ua

Квартира сира, під індивідуальне газове опалення, не кутова, будинок зданий та введений в експлуатацію, працює ліфт, знаходиться у прицентральній частині міста, поряд ринок, парк, автостанція, магазини тощо. Хороше двостороннє планування (великі кімнати: вітальня 21м, спальня 21м, дитяча 15м) Огляд за попередньою домовленістю.

Білогірська вул., 3А
rieltor.ua

Продаж квартири з хорошою локацією, поруч бульвар, школи 28 та 29. Квартира з індивідуальним опаленням. Поверх перший з двома лоджіями. Оксана

Вишневецького Д. бульв., 5
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі затишну двокімнатну квартиру район Новий світ. 🌈Квартира світла, затишна з хорошим ремонтом чекає нових мешканців, щоб вмеблювали її на свій смак. 👉Дане помешкання має окремий вхід з вулиці з обладнаним пандусом, що буде дуже зручно для людей з особливими потребами. 👉Помешкання має індивідуальне опалення, покладена гарна сучасна плитка, уся сантехніка нова і якісна, дивовижні натяжні стелі зі світильниками на лед лампах. 👉У квартирі є окрема гардеробна де можна тримати всі свої речі, також велика і простора кухня і дві окремі просторі кімнати. 👉 Район затишний з розвинутою інфраструктурою: поряд школа, садок, магазини, зупинки громадського транспорту, в пішій доступності центр міста. 🔑🏠Ця квартира варта вашої уваги. 📞📞📞 За більш детальною інформацією телефонуйте все розкажемо і покажемо в зручний для вас час.

За Рудкою пров., 12Б
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира поряд з центром Тернополя, а саме по вул. За Рудкою 12 Б, що у 5 хвилин до озера чи до парку. У помешканні зроблено гарний та якісний євроремонт. 👉Квартира не омебльована, що дає можливість втілити всі свої побажання щодо меблів та побутової техніки. 👉Кухня простора і дає можливість облаштувати робочу зону і зону відпочинку де будете приймати гостей. 👉У довгому коридорі зручно можна розмістити шафу купе де розміститься ваш одяг. 👉Будинок має закритий внутрішній двір який буде безпечним для ваших діток. Поруч з квартирою розвинута інфраструктура: школа, дитячий садок, магазин, зупинка громадського транспорту. В пішій доступності центр міста. 📞📞📞 Телефонуйте за більш детальною інформацією. Все покажемо і розкажемо. Поспішайте затишне помешкання 🏠 очікує на Вас.

За Рудкою пров., 12Б
rieltor.ua

Пропоную придбати ексклюзивну квартиру з терасою та чудовим видом на Тернопільський став. Видова квартира з якої ви можете бачити все місто як на долоні. Отже двокімнатна квартира загальною площею 111,5кв.м з просторою кухнею студією площею 48кв.м та власною терасою. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Висота стелі 2,70м. Стан після забудовника, зроблено розводку під індивідуальне опалення та теплу підлогу. Встановлено лічильники. Практичне двостороннє планування, з одного боку вид на парк «Сопільче» та Тернопільський став, з іншого на сквер по вул. Миру. Одна квартира на поверсі, що дозволить насолоджуватись тишею. Можна ще багато писати про переваги цього помешкання, але краще один раз побачити. Тож запрошую на огляд квартири. Також за додаткову плату можна придбати паркінг🅿️

Миру вул., 4в
rieltor.ua

Квартира під індивідуальне опалення в новобудові. Будинок на здачі, квартира виплачена, можливий перепис дольової. Сучасне планування (не студійка), гарний вигляд з вікна, є велика лоджія.

Київська вул., 9е
rieltor.ua
1 - 24 з 2 911 результатів