Продається квартира у новобудові, є лічильники, стяжка, штукатурка, повністю готова до ремонту, в будинку вже живуть люди. Зручне планування, дуже велика кухня з балконом, гарний краєвид на парк, 10 поверх(не останій, зверху ще є технічний поверх) Будинок цегляний, що є перевагою. Взимку тепло - літом прохолодно. У дворі будинку є дитячий майданчик та багато місця для авто. На даху планується облаштування відпочинкової зони. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час

Володимира Великого вул., 9
rieltor.ua

Сира квартира, здана з документами, розводка і/о та електрики, перепланована в кухню - столову, квартира не кутова, вікна виходять в двір. Будинок обжитий. Гарний, затишний двір з дитячим майданчиком. При в"Їзді в двір - шлагбаум. Є достатньо місць для паркування авто. До квартири є підвал( входить в ціну). Хороше місце розташування будинку! Терміново!!!

Владимира Великого улица, 17, Аляска, Тернополь, Тернопольская 33000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-кімнатна квартира в новому цегляному будинку. Квартира розташована на зручному 5 поверсі. Загальна площа 42 кв.м, гарне, функціональне планування. Квартира сира, стан після забудовника. Поруч зупинки громадського транспорту . В пішій доступності спортивний зал, супермаркет, ТРЦ Подоляни. Для уточнення деталей та узгодження огляду - телефонуйте.

Владимира Великого улица, 11, Бам, Тернополь, Тернопольская 30000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж стильної-сучасної 1 кімнатної квартири у новобудові по вулиці Володимира Великого(забудівельник "Тернопіль-буд", будинок мурований з цегли + зовнішнє утеплення пінопластом 10 , якісне хороше будівництво). Квартира знаходиться на 10 поверсі, , ліфт працює..В квартирі зроблений сучасний дизайнерських ремонт, індивідуальне газове опалення є підігрів підлоги у ванні , кухні, коридорі. Залишаються усі вмонтовані меблі а також побутова техніка(дещо по домовленості).Великий балкон з кладовою і шикарним краєвидом на все місто. Поруч магазини , зупинки автотранспорту, школа, дитячий садочок.Дитячий майданчик а также відкриті парко місця для автомобілів!!!

Владимира Великого улица, 9, Аляска, Тернополь, Тернопольская 48500.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1 кімнатної квартири по вулиці Володимира Великого в цегляному заселеному будинку. Зроблено розводку труб на воду під крани та сушку у ванні, та під опалення. Поруч зупинка, супермаркет, ТРЦ Подоляни, бульвар, 28 та 29 школа, садочок, площа Ринок. Продаж через перепис дольової участі.

Продаж 1 кімнатної квартири по вулиці Володимира Великого, Аляска
olx.ua

Пропонується на продаж однокімнатна квартира в районі Аляска по вул. Володимира Великого. Квартира розташована на 9 поверсі з 10. Планування: прихожа, спальня, кухня, суміжний с/в, засклена лоджія. Встановлене індивідуальне опалення та тепла підлога, залита стяжка і проведена електрика. Перепис по дольовій участі, будинок скоро буде зданий в експлуатацію. Доробляють фасад та благоустрій, територію біля будинку. Власна парковка перед балконом, також існує можливість придбати додатково гараж. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-721-873-LX.

Продаж 1кім.кв. по вул. Володимира Великого
olx.ua

Продається 1км кв , будинок цегляний, квартира не кутова,пошпакльовано,зробленна розводка опалнн,теплі підлоги,розводка світла. Будинок на здачі. Хороше місце розташування, обжитий мікрорайон!

Продається 1км кв, вул. В. Великого,
olx.ua

Продається квартира по вул. В.Великого. Надійний забудівник. Якісний цегляний будинок. Здача будинку планується третій квартал 2024 року. Комплекс з 11 будинків. Продаж по дольовій участі. Поруч зупинка громадського транспорту. Поблизу магазини, супермаркет. Огляд за попередньою домовленістю.

Продається квартира по вул. В.Великого
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира на 5 поверсі, по вул. В.Великого . Цегляний будинок, паркінг, висота до стелі 2, 5м, забудовник «Тернопільбуд». Усі необхідні комунікації поруч (зупинка, магазин, майданчик, паркова зона) Здача 3 кв 2023р.Новий мікрорайон з 11 будинків, різноманітних магазинів та закладів.

Продаж 1х-кімнатної квартири по вул. В. Великого
olx.ua

- Продається простора однокімнатна квартира. - Дуже гарне планування: велика кухня з панорамнозаскленою лоджією, простора кімната з нішею. - Не кутова . - Будинок цегляний, ззовні утеплений. - Стяжка, штукатурка, лічильники: газ, вода, світло. - Будинок на здачі. - Загальна площа =42м² - Хороше місце розташування. Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості. Ціна: 26 000$

Продаж 1к.квартири мікрорайон Аляска вул.В.Великого
olx.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Владимира Великого улица, Аляска, Тернополь, Тернопольская 34000.0 USD
dom.ria.com

Географія Тернопіль