Двокімнатна квартира в новобудові по вул. Текстильна 24-Е, м. Тернопіль. Загальна площа 72 кв.м. Розташована на другому поверсі, девятиповерхового цегляного будинку. Квартира в стані після будівельників, стяжка, штукатурка, проводка. Усі комунікації заведені та встановлені лічильники. Благоустрій біля будинку виконано. Терміновий продаж. Оглянути можна в зручний час. Телефонуйте. Агенція нерухомості «Секвоя».

Текстильна вул., 24 Е
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру БЕЗ КОМІСІЇ для покупця ЗА ЦІНОЮ НИЖЧЕ РИНКОВОЇ у зданому обжитому будинку! Квартира знаходиться по вул.Коновальця у повністю обжитому цегляному будинку на комфортному 2-му поверсі. Вам будуть не страшні відключення світла, адже ви можете обходитися без ліфту. У будинку майже всі квартири заселені, ви можете не переживати за звуки ремонту від сусідів. Великим плюсом є те, що будинок за кілька років осів і ви можете побачити реальну картину квартири. Стіни цегляні, рівні. Квартира має дуже гарне та практичне планування. Велика кухня із балконом з кладовкою. Біля кухні знаходиться санвузол та ніша у якій можна вмонтувати додаткову невелику кладовку. Три великі кімнати: - 21 м.кв. з великим балконом; - 14 м.кв.; - 13 м.кв. з круглим балконом на якому щодня можна пити каву насолоджуючись краєвидом. Біля спалень знаходиться компактна ванна кімната на 3,3 м.кв. Також у вас є можливість зробити перепланування на свій смак адже розмір квартири позволяє втілити всі ваші дизайнерські рішення. ЦІНА квартири НИЖЧЕ РИНКОВОЇ 750$ м.кв. у зданому та повністю обжитому будинку. У вас не має ризиків чи здадуть будинок в експлуатацію. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Коновальця Є. вул., 11
rieltor.ua

Варшавський мікрорайон, 6черга, Східний масив. Квартира в новобудові, будинок зданий, можна робити ремонт та оформляти документи. Будинок монолітний, утеплений. Роздільне планування, велика кухня-студія. Опалення-дахова котельня. Два ліфти. Можливе переоформлення пайової частки.

Підволочиське шосе, 15
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сира повноцінна двокімнатна квартира у зданому будинку. Самий комфортний другий поверх, сонячна сторона, велика кухня - 14м. Будинок розташований у прицентральній частині міста, облаштована прибудинкова територія та дитячий майданчик, є достаньо місця для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, не далеко центральний ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!!

Чернівецька вулиця, 64А
rieltor.ua

📍Вулиця Коцюбинського 🔑Площа 68,6 м.кв. 🏡Поверх 2/4 ▪️Утеплений цегляний будинок ▪️Панорамні, енергоефективні вікна ▪️Стан: після будівельників ▪️Під індивідуальне опалення ▪️Доглянутий під’їзд, ліфта нема. ▪️Документи на право власності ▪️Будинок з підземним паркінгом, можна придбати за додаткову плату ▪️Система використання дощової води в якості технічної, розміщена на даху будинку ▪️Затишне місце розташування поруч з центром міста 💰Вартість 61740$ ✅Послуги агенції покупці не оплачують

Коцюбинського, 34
rieltor.ua

📍Вулиця Коцюбинського 🔑Площа 53,3 м.кв. 🏡Поверх 3/4 ▪️Утеплений цегляний будинок ▪️Панорамні, енергоефективні вікна ▪️Стан: після будівельників ▪️Під індивідуальне опалення ▪️Доглянутий під’їзд, ліфта нема. ▪️Документи на право власності ▪️Будинок з підземним паркінгом, можна придбати за додаткову плату ▪️Система використання дощової води в якості технічної, розміщена на даху будинку ▪️Затишне місце розташування поруч з центром міста 💰Вартість 45300$ ✅Послуги агенції покупці не оплачують

Коцюбинського вул., 34
rieltor.ua

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 18м та житлова кімната 14м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА. Запрошуємо на огляд.

Черновицька вул., 64А
rieltor.ua

Квартира сира, під індивідуальне газове опалення, не кутова, будинок зданий та введений в експлуатацію, працює ліфт, знаходиться у прицентральній частині міста, поряд ринок, парк, автостанція, магазини тощо. Хороше двостороннє планування (великі кімнати: вітальня 21м, спальня 21м, дитяча 15м) Огляд за попередньою домовленістю.

Білогірська вул., 3А
rieltor.ua

Пропоную придбати ексклюзивну квартиру з терасою та чудовим видом на Тернопільський став. Видова квартира з якої ви можете бачити все місто як на долоні. Отже двокімнатна квартира загальною площею 111,5кв.м з просторою кухнею студією площею 48кв.м та власною терасою. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Висота стелі 2,70м. Стан після забудовника, зроблено розводку під індивідуальне опалення та теплу підлогу. Встановлено лічильники. Практичне двостороннє планування, з одного боку вид на парк «Сопільче» та Тернопільський став, з іншого на сквер по вул. Миру. Одна квартира на поверсі, що дозволить насолоджуватись тишею. Можна ще багато писати про переваги цього помешкання, але краще один раз побачити. Тож запрошую на огляд квартири. Також за додаткову плату можна придбати паркінг🅿️

Миру вул., 4в
rieltor.ua

Квартира під індивідуальне опалення в новобудові. Будинок на здачі, квартира виплачена, можливий перепис дольової. Сучасне планування (не студійка), гарний вигляд з вікна, є велика лоджія.

Київська вул., 9е
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Тернопіль

2 кімантна квартира (кухня-студія), під індивідуальне опалення в новобудові. Будинок на здачі, квартира виплачена, можливий перепис дольової. Сучасне планування ), гарний вигляд з вікна.

Київська-Смакули, 1
rieltor.ua

Продається простора трикімнатна квартира з опаленням та дизайном!!! У квартирі покращені вікна та двері. До квартири йде ще окрема кладова площею 4.5м.кв. Квартира Ексклюзивна, без комісії для покупця! Будинок цегляний, внизу магазин, всього три хвилини до зупинки громадського транспорту. Вже зроблена тепла підлога у кухні, коридорі та санвузлах. Готовий дизайнерський проект, який йде у подарунок до квартири. Квартира однозначно варта вашої уваги!!!

Тролейбусна вул., 4Г
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в центрі Тернополя. Квартира розташована у тихому ройоні з розвиненою інфраструктурою: поруч є школи,магазини,аптеки,зручна транспортна розвязка. До центральної частини міста - 10 хвилин пішки. Чудова пропозиція для тих, хто бажає облаштувати власний простір самостійно та реалізувати свій дизайн інтерєру. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Шпитальна вул., 22
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира у цегляному клубному будинку. Комфортний другий поверх з чотирьох. Затишний внутрішній дворик. Двокамерні панорамні вікна та броньовані двері. Великий тамбур для зберігання велосипедів та колясок. Телефонуйте, покажу квартиру у зручний для вас час!

Зелена вул., 17А
rieltor.ua

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 16м та житлова кімната 17м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, 200м до вул. Микулинецької, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА.

Чернівецька вулиця, 64А
rieltor.ua

Пропонується на продаж ексклюзивна квартира в новозбудованому будинку по вулиці Київська. Квартира повністю підготовлена до початку ремонтних робіт. У квартиру заведено газ, світло, та воду. Чудове розташування, не високий третій поверх. Квартира має чудове планування, коридор, кімната, кухня студія, с/в. можливе перепланування на дві роздільні кімнати та кухню. Поруч із будинком розташовані уся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, школа, садочок, зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручне сполучення з будь-якою частиною міста. Дана квартира продається без комісії для покупця.

Київська вул., 9д
rieltor.ua

Продаж 2км.квартири у новобудові ЖК Енергія. Загальна площа - 62,1 кв.м. Поверх 6 з 10, є ліфт. Квартира без внутрішніх робіт, будинок зданий, заведено усі комунікації. Кімнати роздільні, санвузол сумісний, є балкон. Додатково можна придбати гараж чи паркомісце у комплексі.

Енергетична вул., 5а
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири у новобудові, ЖК Варшавський мікрорайон ( КреаторБуд ). Здача будинку — 4-й квартал 2024 року. У сучасному мікрорайоні, від надійного забудовника. Без комісійних для покупця! Зручне планування: компактна загальна площа – 40,2 м², простора кухня-студія – 17,0 м², окрема спальня – 10,8 м², лоджія із зони вітальні – 3,3 м², гардеробна – 0,6 м², прихожа – 4,2, санвузол – 4,3 м². Енергоефективність: керамоблок, фасад утеплено мінеральною ватою, власна котельня. Комфорт: висота стелі 2,7 м, надземний паркінг, перший поверх з лоджією. Інфраструктура: поруч АТБ, Нова Пошта, Офісний Центр К15, кафе, ресторани, зручна транспортна розвязка, заплановано будівництво садочка. Огляд у зручний для Вас час.

Підволочиське шоссе, 7
rieltor.ua

Пропоную придбати трикімнатну квартиру по вул. Довженка. Можливий продаж за програмою Є-оселя. Будинок введений в експлуатацію. Квартира не кутова. Санвузол роздільний, кімнати окремі. Стан квартири після забудовника. Зроблено стяжку, поштукатурено стіни, встановлено лічильники. Зручне розташування в мікрорайоні з добре розвиненою інфраструктурою.

можливий продаж по єОселя
Довженка О. вул., 26
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири по вул. Чернівецька. Новобудова, під індивідуальне опалення. Будинок збудований з цегли та зовні утеплений. Комфортний другий поверх. Квартира не кутова. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Лоджія засклена панорамними вікнами. Світла та затишна квартира. Вдале планування. Варто один раз побачити, телефонуйте та записуйтесь на огляд.

Чернівецька, 71
rieltor.ua

Продаж квартири по вул. Куліша, ЖК Манхетен. З-ох кімнатна, під індивідуальне опалення, не кутова. Квартира у новобудові, стан після забудовника. Встановлено вікна, вхідні двері, зроблено стяжку та встановлено лічильники. Перепис по договору дольової участі.

Куліша П. бульв., 2
rieltor.ua

Пропоную розглянути варіант трикімнатної квартири поблизу Центру по вул. Малишка. Індивідуальне опалення, квартира без ремонту. Кімнати окремі, санвузол роздільний, є балкон та лоджія. Чеське планування.

Малишка вул., 2
rieltor.ua

Пропоную придбати 2-ох кімнатну квартиру по вул. Київська. Цегляний будинок, новобудова. Встановлено індивідуальне опалення, розводка теплої підлоги, встановлено котел та батареї. Стіни пошпакльовані під чистову обробку. Чудовий варіант для комфортного проживання.

Київська вул., 6б
rieltor.ua

Пропоную розглянути чудовий варіант двокімнатної квартири у новобудові, яка розташована на комфортному пʼятому поверсі, що дозволить вам не бути залежними від ліфта у період відключення світла. Площа квартири 63 кв.м, під індивідуальне опалення. Стан після забудовника. Дві окремі кімнати , санвузол роздільний. Чудове розташування будинку у тихому та спокійному мікрорайоні з добре розвиненою інфраструктурою. Школа, дитсадок, супермаркет, ринок, зупинка транспорту, церква все пішій доступності. Не втрачайте шанс стати власником цього привабливого житла. Телефонуйте та записуйтесь на огляд.

Київська вул., 2
rieltor.ua
1 - 24 з 1 482 результатів