Запрошуємо вас оглянути цю затишну однокімнатну квартиру, розташовану у мікрорайоні Дружба. Будинок, де знаходиться квартира, має цегляну конструкцію, що забезпечує надійність та довговічність. Квартира має централізоване опалення. Комунальні платежі вражають своєю низькою вартістю, що становить лише 800 грн взимку та 400 грн влітку. Засклений балкон додає простору та можливості насолодитися свіжим повітрям у будь-яку погоду. Місце розташування цієї квартири є просто відмінним. Поруч знаходяться педагогічний університет, школа та дитячий садок, що робить її ідеальним варіантом для сімей з дітьми. Лише 3 хвилини пішки до зупинки громадського транспорту забезпечують зручний доступ до будь-якої частини міста. Вікна квартири виходять у двір, що додає тиші та спокою. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Макаренка вул., 4
rieltor.ua

Затишна квартира, яка не лише забезпечить вам комфортне проживання, а й зробить ваше життя ще приємнішим завдяки своєму ідеальному розташуванню та зручностям. У цьому житлі є все необхідне для вашого комфортного життя. Велика кімната забезпечить вам достатньо місця для розслаблення та відпочинку, Квартира знаходиться в центрі міста, ви маєте доступ до усіх необхідних сервісів та розваг. школи, садочки, магазини та зупинки розташовані поруч, що робить ваше щоденне життя максимально зручним і безпечним. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час

Шпитальна вул., 19
rieltor.ua

Квартира в хорошому стані, є балкон. Поруч садочок, школа, зупинка громадського транспорту.

Лесі Українки вул., 31
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 1 кімнатна квартира (малосімейка) по вулиці І.Блажкевич, Дружба. Високий перший поверх, в цоколі теж є квартири. Загальна площа квартири 12,5м2, площа кімнати 7,6м2. Опалення центральне та бойлер на гарячу воду, зроблений ремонт, замінено сантехніку, залишають меблі, холодильник, електричну варильну поверхню, нові вхідні двері. Гарне місцерозташування, поруч зупинка громадського транспорту, супермаркети, університети.

Макаренка вул., 2
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира по вул. Савури , Східний масив. Загальна площа 28,7 м2, житловий стан, є колонка на гарячу воду. Комфортний 4 -й поверх. Два балкони, вікна у двір. Будинок цегляний. Облаштована прибудинкова територія. Дитячий майданчик. Паркомісця для автомобіля. Продаж без комісії, від представника власника.

Кл.Савури, 10
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 27 м2 з чудовими краєвидами з вікон на приватну забудову та озеро за вул. Львіська (р-н Дружба). Код квартири - #14373777 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-27-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська, 6
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 23,6 м2 з гарним краєвидом на проспект та паркову зону в Східному р-ні за вул. Протасевича. Код квартири - #20053165 • 2 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • всі комунікації підключені; • централізоване опалення; • дизайнерський ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), квартира має сучасний дизайнерський ремонт та інтер’єр за принципом відкритого простору із зонуванням. Квартира повністю готова до проживання, мебльована, з надійною побутовою технікою, вбудованими меблями на кухні, електричною варильною поверхнею, витяжною вентиляцією. Засклений балкон – територія затишку та відпочинку. Санвузол сумісний з ванною та якісною сантехнікою. Розвинена інфраструктура знаходиться в пішій доступності - від магазинів та сервісних центрів до різноманітних закладів харчування та відпочинкових зон. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Протасевича вул., 10А
rieltor.ua

Продається 1-к. квартира у центрі міста вул. Князя Острозького (р-н Центральний) Код квартири # 23174395 ● 5 поверх з 5; ● площа – 30 кв. м; ● вторинний житловий фонд; ● центральне опалення. Затишна квартира у цегляному будинку з роздільним плануванням. Перевагою є вдале розташування – в самому центрі міста, поряд – розвинута інфраструктура, магазини, школи, садочки, кафе, зручна транспортна розв’язка. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Острозького Князя, 53
rieltor.ua

Квартира не кутова,у цегляному будинку.Над квартирою є ще повноцінний технічний поверх.Дуже тепла та затишна.При продажі залишаються меблі та побутова техніка.Зручне місцерозташування.Усе необхідне у пішій доступності.

Просвіти бульв., 19
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру загальною площею 29 м. кв., в спальному районі Тинда. Зроблений ремонт, встановлені алюмінієві радіатори, бойлер для теплої води, балкон-лоджія. Меблі та техніка залишаються. Квартира дуже тепла, не кутова, світла, вікна виходять на південний-схід. Присутній тамбур на 2 квартири. Будинок доглянутий, створене ОСББ, домофон.. Двір облаштований бруківкою. У дворі дитячий комбінований багатофункціональний майданчик. Зручна локація, поблизу дитячий садок, школа, магазини, ательє, супермаркети, Нова пошта, аптеки, церква, дитяча лікарня, поліклініка, лікарня. Телефонуйте покажемо квартиру в зручний для вас час!

Петлюри С. бульв., 6
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується смарт-квартира, повністю готова до проживання! Повністю укомплектована: Всі необхідні меблі та побутова техніка вже включені. Вам не потрібно витрачати час та кошти на облаштування. Ідеально підходить для: Одиноких людей або пар. Тих, хто цінує комфорт та затишок. Тих, хто шукає готове рішення для проживання. Зручне розташування: Тихий спальний район. Розвинена інфраструктура: магазини, школа, дитячий садок. Новобудова. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Київська вул., 6а
rieltor.ua

Окремий вхід з двору, який також закривається 5 хвилин до площі, озера, парку та автобусної зупинки Будинок довоєнної побудови з товстими стінами з польської цегли Пічка, як в селі, кахельна, з можливістю підключення газу Чудове розташування в центрі міста Затишний дворик Товсті стіни, які забезпечують тепло та шумоізоляцію Автономне опалення та гаряча вода Можливість використовувати пічку для опалення та приготування їжі Цокольний поверх, який можна використовувати як додаткове приміщення Ця квартира ідеально підійде для тих, хто шукає затишне та комфортне житло в центрі міста. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Чехова вул., 2
rieltor.ua

Студія в оригінальному обєкті з комерційними та житловими приміщеннями. Високі стелі, інсоляція. Простір для втілення дизайнерських ідей (окремостояча ванна біля вікна, спальне місце під стелею і т.д.); артезіанські вода у водопроводі. Розташування в 10-хвилинах від великого супермаркету АТБ на Збаразькому кільці. На автомобілі півтори хвилини. В будинку створюється ОСББ. Яскраві перспективи щодо функціоналу та благоустрою прибудинкових території.

Смиковецька, 5б
rieltor.ua

Студія з панорамним (на всю стіну вікном) у ЖК ,,На Шосе,, (поруч станція таксі ПІЛОТ, від Збаразького кільця 1500м) Продається з технічним приміщенням (кладова 3.5 кв.м) поруч з квартирою. Будинок зданий. Створюється ОСББ. Право власності.

Смиковецька, 56
rieltor.ua

Нова бюджетна пропозиція ❗❗❗❗ Продаж гарної 1 кімнатної квартири ( малосімейки) ❗❗❗🌿🔥🔥🔥 Локація супер: Вул. Іванни Блажкевич (Макаренка), дружба ▶️▶️▶️Площа - 22 м.кв. ➡️➡️➡️ 3 поверх з 6 ➡️➡️➡️ Цегляний будинок ➡️➡️➡️ Центральне опалення ➡️➡️➡️ Хороший, чистий двір 22000💰❗❗❗❗ Агенція нерухомості Хатинка 🏠🏠🏠🏠 Ірина 📱 098 617 24 95

Іванни Блажкевич, 4
rieltor.ua

Продається студія у клубному будинку Продається студія після будівельників у клубному будинку на виїзді з міста.з великім вікном. Висота стелі 3-х метра, завдяки цьому можна втілити ідею спального місця на високому (другому) рівні під стелею. Сам обєкт дуже оригінальний. Цікавий та перспективний, як інвестиція. Від Збаразького кільця пішки 10 хвилин. Вода чиста з артезіанської скважини. Створюється ОСББ. Гарний асфальтованих підїзд прямо до будинку. Закритий двір з автостоянкою з додатковим входом до будинку. Економний (день/ніч) лічильник електроенергії. В будинку магазин , ,Микулин, , кавярня, поруч таксі ПіЛОТ. Під дизайн куплена ексклюзивна ванна , вартість окремо 1000є Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Смиковецька, 1
rieltor.ua

Продається сучасна смарт-квартира, в новобудові по вулиці Київська 9Д, 9 поверх, з сучасним євроремонтом та комфортним плануванням. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога, засклена лоджія. Оснащена вбудованими меблями (кухня), побутовою технікою (духовка, варильна поверхня), в санвузлі - якісна нова сантехніка, сушка, дзеркало. Декоративна штукатурка, на підлозі плитка і ламінат, матові натяжні стелі, якісне і стильне освітлення квартири: підсвітка по периметру біля вікна, ванної. Зручне розташування в швидкорозвиваючому районі поруч з дитячим садочком, кавярнями та магазинами. Домофон, сучасний просторий під’їзд, ліфт. Є можливість придбати кладовку. Зручне розташування в швидкорозвиваючому районі поруч з дитячим садочком, кавярнями та магазинами. Відмінний вибір для комфортного проживання. Якщо виникли питання - телефонуйте!

Продається 1-кімнатна смарт квартира
olx.ua

Однокімнатна квартира студія з якісним новим ремонтом, меблями і усією технікою та балконом в мікрорайоні Східний, по вул. Протасевича 10А. Меблі: прихожа з підсвіткою, ліжко (2-1,60), стіл робочий, шафа, диван (додаткове спальне місце), стіл та стільці кухонні, кухонний гарнітур. Техніка: посудомийна машина, холодильник, плита, духовка, витяжка, сушка, бойлер, домофон, пральна машина, телевізор, wi-fi. Новий балкон. З усією сантехнікою і комунікаціями.

владелец
Однокімнатна квартира з меблями, Східний (вул. Протасевича 10А)Власник
olx.ua

ID: 2 774 265 Пропонується продаж 1 кімнатна квартира по вул Львівській. Квартира знаходиться на 8 поверсі з 8. Встановлений бойлер,теплі підлоги. Цегляний будинок,панорамні вікна. Чудове розташування,в будинку знаходиться магазин,поруч університет,аптеки,банки... Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-774-265-LX.

Продаж по вул ЛЬвівська
olx.ua

Продам квартиру,с.Білокриниця. Однокімнатна 27,5 квадратів загальної площі,перекритий дах,зроблений косметичний ремонт,підключене індивідуальне газове опалення,неподалік знаходиться дитячий садочок,магазин.Квартира знаходиться на 2 поверсі,не кутова,тепла.По всіх питаннях телефонувати за номером 06******19

владелец
Продам квартиру,ТЕРМІНОВО,торг!
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 27 м2 з чудовими краєвидами з вікон на приватну забудову та озеро за вул. Львіська (р-н Дружба). Код квартири - #14373777 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-27-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира-студія 27 м2 з і/о в Апартамент-комплексі Кампус
olx.ua

Ми раді запропонувати вам на продаж 1—кімнатну квартиру в цегляному 1—поверховому будинку недалеко від центру міста. Загальна площа 19.9 м2. Кімната простора та світла. Встановлено металопластикові вікна, конвекторне опалення. Є усі комунікації. Зручне місцерозташування, поряд школа, садок, банки, магазини, ринок.

Продається 1—кімнатна квартира. Чортків
olx.ua

Зручне розташування - мікрорайон Дружба, біля Макдональцу, 10хв до центру. Квартира студія. У квартирі виконаний євроремонт, оздоблені стіни та натяжна стеля, двері прихованого монтажу, встановлена тепла підлога + ламінат, опалення індивідуальне електричне, встановлений бойлер на гарячу воду. Санвузол суміжній. 8 поверх з панорамними вікнами. Будинок утеплений, присутній вантажний та звичайний ліфт. На поверсі знаходяться ще 4 квартири схожого планування, та з аналогічним ремонтом. Переоформлення через перепис дольової участі. Можливий торг. Терміново! Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Продам квартиру студію на Дружбі
olx.ua

Продається смарт квартира з новим ремонтом в зданому будинку. Квартира повністю готова до проживання, у коридорі, кухні і санвузлі тепла підлога. Меблі та техніка залишаються. Сучасне планування сучасної квартири. Засклений балкон. Квартира розташована в новому сучасному будинку, в хорошому мікрорайоні. Будинок новий і відповідно гарний і доглянутий. Є підземний двохповерховий паркінг в який спускається ліфт, а також парковка біля будинку. В центрі будинку великий дитячий майданчик, спорт майданчик, мініполе для футболу, відпочинкова зона. Зручне місце розташування. Поруч, магазини, церква, зупинка громадського транспорту, аптека, ресторан тощо. Телефонуйте, покажемо у зручний для вас час!

Продам сучасну смарт квартиру в новому ЖК
olx.ua
1 - 24 из 33 результатов