Продаж квартири в ЖК Квартал Тарасівський В квартирі зроблено косметичний ремонт. Дві просторі, світлі кімнати. В одній з них є лоджія. Опалення газовий котел. На кухні вихід на лоджію, можна збільшити площу кухні. Достатньо місця для парковки авто. Сучасний дитячий майданчик з зоною для відпочинку, які оточені зеленими насадженнями. Розташування будинку зручне. Неподалік дитячий садок, школа, магазини ( пішки 3 хв.) В селі є сучасна лікарня, дитяча поліклініка. До Києва теж не далеко. Можна доїхати на електричці (до станції 10хв. пішки) Або ж на маршрутці. Орієнтовно в дорозі ви будете 25-30 хв. Будинок утеплений. Опалення - газовий котел. Бонус до квартири - комірчина, яка розташована на поверсі. Кімнати просторі, в одній з них є лоджія. Також на кухні є лоджія (можна збільшити площу кухні) Власники готові вам залишити деякі меблі. с. Тарасівка, Фастівський район (Києво Святошинський) Вул. Братів Чмілів, 1а АН « РІЕЛТІ СІТІ », ТЕТЯНА Фотографії Об’єкту, які є фотографічними творами, з моменту їх створення є власністю Виконавця, об’єктами його авторського права та належними лише йому інструментами його професійної діяльності.

Братів Чмілів, 1а
rieltor.ua

Звертайтесь надішлю детальний відеоогляд!!!
 Продається в спокійному місці, унікальна двоповерхова трикімнатна квартира у с. Тарасівка , по вулиці Чмілів Братів, будинок 1Б, на 9 поверсі. Площа квартири: загальна - 70.8 кв.м., житлова - 22.9 кв.м.. Розглядаємо всі державні програми.(єОселя під 3 відсотки, єВідновлення, постанова 280) ✔️У квартирі виконано високоякісний, світлий і сучасний ремонт, з усією необхідною технікою та меблями. На першому поверсі в нас знаходиться: ✔️Кухня обладнана газовим двоконтурним котлом (з можливістю встановлення газової плити за потребою), а також є посудомийна машина, індукційна плита, духовка та великий холодильник. Установлено фільтр для очищення води (Осмос) у кухні, а також додатковий фільтр для всієї квартири. З кухні можна потрапити у першу обігрівану частину заскленого балкону, який адаптований під кабінет (з встановленою батареєю та підігрівом підлоги). Також є друга частина заскленого балкону, яка не має опалення. ✔️У вітальні є шафи для вашого одягу та особистих речей, зручний розкладний диван і телевізор, який також передається новим власникам, разом з усіма меблями та технікою, які ви бачите на фотографіях. ✔️У квартиру два санвузли. Першій гостьовий розташований при вході у квартиру, якому знаходиться технічна шафа та пральна машина з сушаркою. Основний санвузол, розташований на другому поверсі, у якому встановлена повноцінна вана та є підігрів підлоги. На другому поверсі в нас: ✔️У спальні велике двоспальне ліжко з якісним матрацом, встановлені дві шафи та також над ліжком є додаткові місця для ваших речей. ✔️У другій кімнаті відсутні меблі, але є окрема велика гардеробна. Цю кімнату можна організувати як кабінет або дитячу кімнату. ✔️Квартирі є 3 виходи під кондиціонери, а саме в кухні, вітальні та у кімнаті на другому поверсі. ✔️Підлога зроблена з натурального дерева ( Смерека, Бук) ✔️Підігрів підлоги є у кухні, кабінеті та в основному санвузлі на другому поверсі. ✔️Будинок зовні утеплений пінополістиролом, завдяки чому взимку у вас будуть зовсім невеликі комунальні послуги. ✔️Треба зауважити, що у даному комплексі доволі велика відстань між будинками, завдяки чому з вікон відкривається чудовий краєвид. У Житловому комплексі Тарасівський, у якому знаходиться наша чудова квартира, розміщений сучасний дитячий майданчик та зона відпочинку. Крім того, неподалік розташовані дитячий садок, школа та магазини, до яких можна дійти пішки. У селі також є сучасна лікарня та дитяча поліклініка. До метро Вокзальна, яка знаходиться у центральній частині міста Київ можна дістатись електричкою за 20 хвилин. Або можна доїхати на громадському транспорті за 30 хвилин до метро Теремки. Покази за попередньою домовленістю у зручний для вас час. Чекаю на ваш дзвінок або запит на відео для отримання більш детальної інформації.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Чмілів, 1Б
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продаж 2к квартири без ремонту з обробкою від будівельників в ЖК "Квартал Тарасівський" с. Тарасівка, Бучанський район, вул. Братів Чмілів 1г. Будинок зданий 2023р., квартира з документами. Квартира розташована на 4 поверсі 10 поверхового будинку. Площа: 66.2 кв.м./11.8+18.1/17.7. Зручне планування: 2 окремі кімнати (11.8 кв.м. та 18.1 кв.м.), велика кухня (17.7 кв.м.), вихід на лоджію з кухні та кімнати, роздільний санвузол. Опалення індивідуальне-в квартирі встановлено газовий котел. Висота стелі 2.6м, будинок панельної технології будівництва з утепленням. Встановлено лічильники на світло, газ, воду. Розводка електрики, підведено домофон, інтернет. Територія будинку закрита для авто, поряд гостьовий паркінг. Сучасний дитячий майданчик, зона для відпочинку, в пішій доступності дитячий садок, школа, магазини. В селі є сучасна лікарня, дитяча поліклініка. До Києва 30 хвилин маршруткою чи електричкою (станція до 10 хвилин пішки. Власник погоджується продати по програмам є-оселя, та ін. 50500 у.о. Без комісії

возможна продажа по єОселя
Братів Чмілів, 1г
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом в новобудові ЖК Тарасівський вулиця Братів Чмілів 1б (8 повер, не кутова). В квартирі індивідуальне опалення, маленькі комунальні платежі ( на все свої лічильники) Стосовно меблів які залишають точно, це кухня, в кімнаті великий шкаф купе, дивани, тумба під телевізор все інше за домовленістю. Квартира тепла, балкон застеклений. На балконі також залишається шафа. Квартира в власності більше 3 років. Неповнолітніх дітей немає прописаних, один власник. В 5 хвилинах школа державна,садочок, нова пошта, розвиваючий центр для дітей. До Києва на електричці 20 хвилин( центральний вокзал) куча маршруток. Торт присутній.

Продам 1квм.квартиру ЖК Тарасівський
olx.ua

село Тарасівка 10 км від м Києва "ЖК квартал Тарасівський " 2 кім.квартира 62.9 м2.Будинок зданий експлуатацію.

Продаю 2 кім квартиру с Тарасівка
olx.ua