Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом в новобудові ЖК Тарасівський вулиця Братів Чмілів 1б (8 повер, не кутова). В квартирі індивідуальне опалення, маленькі комунальні платежі ( на все свої лічильники) Стосовно меблів які залишають точно, це кухня, в кімнаті великий шкаф купе, дивани, тумба під телевізор все інше за домовленістю. Квартира тепла, балкон застеклений. На балконі також залишається шафа. Квартира в власності більше 3 років. Неповнолітніх дітей немає прописаних, один власник. В 5 хвилинах школа державна,садочок, нова пошта, розвиваючий центр для дітей. До Києва на електричці 20 хвилин( центральний вокзал) куча маршруток. Торт присутній.

Продам 1квм.квартиру ЖК Тарасівський
olx.ua

Квартира знаходиться в с. Тарасівка, Київська обл., Фастівський район, вул. Шевченка 9 а. Загальна площа 85,5 кв. м., житлова площа 45,6 кв. м. Квартира з ремонтом . Через дорогу дитячий садок, школа. 600 метрів до залізничної станції. По всім додатковим питанням , прошу звертатись за телефоном.

власник
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Смарт квартира в селе Тарасовка (Боярская т.г). Ул. Тарасовская. ( Кочергина2) Квартира полностью с готовым современным РЕМОНТОМ. На 1 этаже 4 этажного дома. Вода своя скважина, Электрика-1 фаза/5 кВт, Отопление - электрика Двухфазный счетчик. Потолки натяжные, Пол ламинат и керамогранит. Душ кабина. Мебель на кухне входит в стоимость. Удобное место расположения. Удаленность от Киева 22 км. Метро Теремки . Рядом все необходимое для комфорта: Магазины, маркеты, детская академия-школа. Остановка транспорта , 812 маршрутка. Отделение Новой почты. Своя территория с парковкой. Цена 21500$ разумный торг. Агентство.

Квартира  Ж/К на Тарасовской. Смарт с ремонтом. Можно заселяться.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця продам квартиру з двориком в два рівні 28м2 Ціна з оформленням! Дворівнева квартира з двориком у новобудові ЖК Грін Хаус Нове,Тарасівка. Поруч Боярка Вул. Мирославська ЖК Green House Напершому поверсі кухня-вітальня і санвузол, на другому спальна кімната. Новий ремонт, вбудована кухня, техніка Перегляди по домовленості! Актуально!

БЕЗ % ПРОДАМ 2-х рівневу квартиру з ремонтом Боярка/Нове/Тарасівка
olx.ua

Житлові комплекси у Тарасівка

Географія Тарасівка