Квартира-дача за 17 000$ з ремонтом та в повній тиші від галасливого міста. Однокімнатна квартира в районі Совіньйона (Пивзавод), де чути лише шум моря та спів птахів. У квартирі нічого не потрібно робити із ремонтних робіт. Планування квартири з окремої спальні та кухні. Спальня площею 12 м2, з великою шафою купе, трюмо та двоспальним диваном Компактна кухня на якій до всього дотягнеться рукою, обладнана гарнітуром, плитою, холодильником та пральною машиною. Санвузол обєднаний із ванною кімнатою З центру міста можна доїхати громадським транспортом: 27 трамвай, 220, 25-маршруткою Найцікавіше це ціна! 17 000 у.о. Купуючи цю квартиру у вас завжди буде можливість усамітнитися та відпочити, або здати в оренду та отримувати дохід Щоб записатися на перегляд пишіть мені в особисті повідомлення або телефонуйте за номером До зустрічі )

пивоварня, 3
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в смт.Таїрове.Центральна частина,4-йповерх/5-ти поверхового блочно- цегляного будинку.Загальна площа 27м2, житлова 13м2 з виходом на великий склений та утеплений балкон,кухня 5м2. Жилий стан,меблі та техніка.Санвузол суміжний, ванна.Світла та затишна.Кімната з альковим.Броньовоні двері.Газовий лічильник.Затишний та спокійний двір з дитячим майданчиком,бесідкою та зоною барбекю.За 200метрів школа,дитячий садок,великий парк,бювет,супермаркет Таврія та міні ринок.До Морської Затоки з пляжем 350 метрів.Там же кафе,ресторан,перукарня,дегустаційний зал.Зручне транспортне сполучення :маршрут 78(12 хвилин до ринка Київський та Южний).Ідеальний варіант для затишного та успішного життя.Вигідна ціна.Можливий обмін на квартиру в іншому районі Одеси.Телефонуйте Дивіться.Купуйте.

40-летия Победы, 46
rieltor.ua

Продам 1 кімн квартиру СМТ Таирово, 40 років Перемоги, газ, індивідуальне опалення, вікна в парк з кухні та кімнати, МПО, чистий житловий стан, простора кімната, кухня окремо, газ плита, бойлер на воду, холодильник, стіл, все залишається, 2 ліжка, шафи, стінка, ванна пофарбована, лічильники на газ, воду, світло Дах новий, стояки поміняні, великий балкон, засклений, утеплений. 10 хв до маршала Жукова, школа, кафе, магазин, літ сад, стадіон, парк, лиман. Тихий спокійний район, є в будинку укриття! Є відео квартири.

владелец
40 лет Победы улица, 35, Таирово, Одесская 18999.0 USD
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам свою студию 25,1 кв.м в спокойном от городской суеты месте на Таирово. Компактный дом со своей лаунж зоной и автономным отоплением. Рядом Метро, Эпицентр, рынок. Хорошая транспортная развязка. 15 минут и 411 батарея. Сдача дома 3 квартал 2024 года. Отвечу на все вопросы. Пишите.

владелец
Продам свою квартиру студию
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру студійного типу Таїрово! В квартирі виконаний сучасний ремонт у світлих тонах. Залишається вся вбудована техніка та меблі!Броньовані нові двері. Гардеробна кімната. Суміжний санвузол. Комфортний 3-й поверх! Будинок розташований в тихому зеленому районі! Квартира підійде як для життя так і під здачу в оренду! Телефонуйте! Viber, Telegram: +38(06*******40, +38(06*******42

Продам 1-кімнатну квартиру студійного типу. Таїрово
olx.ua