Продам 3-х кімнатну квартиру вул. Харківська (р-н ТРЦ "Мануфактура") В квартирі зроблений косметичний ремонт. Площа квартири: 69/40/8, Квартира розташована на 6-м поверсі/12-ти поверхового будинку. На все є лічильники ( вода, світло). Роздільний сан/вузол. Квартира не кутова, всередині цегляного будинку. Найкращий спальний район, дуже комфортний для проживання. Поруч знаходиться: школа , дитячий садок, школа 6,9, Трц « Мануфактура», продуктовий ринок СКД, аптеки, банки, зупинка, річка Псел. Документи готові до продажу. Ціна: 33000$. Бажаєте оглянути квартиру ми з радістю Вам її покажемо.

Харківська вул., 4
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в одному з центральних районів м Суми Цегляний будинок Зразковий підїзд - чистий, металопластикові вікна та двері. Доглянутий двір, плитка, дитячий майданчик Кухня-4.5 м кв Кімната- 12 м кв Без балкону Меблі /техніка Лічильники гор та холодної води Гарні та тихі сусіди Поруч риночок, зупинка, безліч магазинів,аптек,поліклініка, центральний ринок.

Праці вул., 28
rieltor.ua

новобудові по Пр Свободи (Прокофєва) Будинок знаходиться в живописному місці на березі Псла. Локація будинку дозволяє майбутнім власникам поєднувати прогулянки на свіжому повітрі серед прекрасних пейзажів, і той же час бути завжди поблизу центру міста зі всіма його перевагами... Квартира розташована на 3-му поверсі 11-го поверхового цегляного будинку Індивідуальне газове опалення Котел Bosh Встановлений терморегулятор температури в квартири для Вашого комфорту і економії Система очистки води Кондиціонер Бойлер Велика Кімната з альковом 18.2 м кв Просторий балкон 5м кв Кухня-9 м кв В квартирі є кладовка, яку можна переобладнати під гардеробну Дуже економна в експлуатації, не кутова Будинок не над дорогою Поруч зупинка, парковка Парк, річка Спортклуб ГАстрономи Нова почта Укр почта До Харьківської 5 хвилин Під іпотеку не підходе Готівка Готові вислухати всі цінові пропозиції Ан DOM. IN

Свободи просп. (Прокофєва), 14
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в одному з центральних районів міста Зручний поверх Косметичний ремонт Кахель в санвузлі Лічильники Кімната 18 м кв Суміжний санвузол В ціну входять меблі і техніка Пральна машина і холодильник, бойлер Охайний підїзд Ан DOM. IN

Холодногірська вул., 41
rieltor.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру з ремонтом ( р-н Сумиобл.енерго) проспект Свободи. Площа квартири: 32/18/6, квартира розташована на 2-м поверсі/ 2-х поверхового будинку. В квартирі зроблений сучасний ремонт 4 роки назад. Квартира НЕ КУТОВА. Автономне газове опалення, кондиціонер, меблі, техніка , лічильники на все. В наявності невилика комора, та підвал Ціна : 20000$. Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для Вас час.

Свободи просп. (Прокофєва), 8
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі міста, по вул Іллінська Квартира знаходиться на середньому поверсі, не кутова * Кімнати ізольовані * Зовнішнє утеплення * Косметичний ремонт * Вікна пластик * 2 балкони- засклені * Заміна труб * Залишається техніка * Чистий підїзд Чудова квартира в чудовому районі Дзвоніть сьогодні, приходьте на перегляд

Іллінська, 10
rieltor.ua

В продаже однокомнатная квартира с автономным газовым отоплением, расположенная 3-ем этаже нового, данного, заселенного дома Проспект Лушпы, не над дорогой Ориентир ТРЦ Лавина, в 300- х метров Харьковская Новый газовый котёл, счетчики на газ, воду Состояние - стены под черновую, от строителей Рассмотрим Ваше ценовое предложение Показы по предварительной договорённости

Ім. Лушпи Михайла просп., 5
rieltor.ua

Продам 1 - кімн квартиру вул. Івана Сірка (м-н "Віста" ) Площа: загальна 33м2/житлова 18м2/кухня 7 м2 Квартира розташована на 5му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Зроблений капітальний ремонт, замінене все від проводки до вікон. Квартира розташована у найкомфортнішому для проживання місці, поряд є зона для відпочинку, ТЦ, зупинка для громадського транспорту, парк, річка, ліс. Меблі та техніка залишаються за домовленністю із власником. Ціна 26500$ Квартира ексклюзивно продається через агентство нерухомості "Проспект" Телефонуйте, покажемо в будь-який час!

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 14
rieltor.ua

Продам 1-х кімнатну квартиру вул. Прокофєва ( р-н Европорту). Вікна на річку Псел. Площа квартири: загальна : 50м2 / житлова 24м2 / кухня 11 м² Квартира розташована на 5 поверсі 11 поверхового цегляного будинку. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ На все встановлені лічильники (газ,вода,світло) Найкращій забудовник міста НОТЕКС. Гарна інфраструктура: поруч центральний парк « Кожедуба », супермаркет « Амбар», школа, дитячий садок, зупинка. Будинок здан , оформлений через нотаріуса. Телефонуйте, покажем в будь-який зручний час. Ціна: 29500$. Агентство нерухомості « Проспект»

Свободи просп. (Прокофєва), 16
rieltor.ua

Продам простру 1 кімнатну квартиру з Автономним опаленням. Вул. Г. Кондратьєва. 2-й поверх 10 поверхового цегляного будинку. Не кутова. 2 засклений балкона. Площа 57м2. Кімната 21м2 Кухня 11м2. Індивідуальне газове опалення (двох контурний газовий котел). Лічильники світло/газ/вода. Хороший ремонт, всі меблі та техніка залишаються. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Вартість 34900$. Телефонуйте.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 211А
rieltor.ua

ЖК в городе Сумы

Пропозиція " зайти і жити " для сімї . Зручний 2 поверх, цегляний будинок. Встановлений відеофон в квартирі( вид на площадку ) Вікна пластикові, 2 балкони (рами - дерево ). Квартира охайна, чистенька, суха. Вам потрібно тільки занести свої речі. Газова колонка забезпечить Вас постійною гарячою водою. Бонусом буде великий підвал. Поряд - всі магазини, аптеки, відділення пошти. Якщо є інтерес? Дзвоніть! Завжди на звязку!

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 110
rieltor.ua

Вже таких пропозицій немає! 1к квартира на Г. Кондратьєва з автономним опаленням. Зручна локація, поряд все необхідне для життя. Будинок зданий в експлуатацію, сусіди вже зробили ремонт, ліфт працює. За таку ціну можна і треба купувати! А ремонт - це втілення Ваших мрій! Тож, чекаю Ваших дзвінків! Готова оперативно показати.

Г.Кондратьєва, 160
rieltor.ua

Продається 3к квартира з автономним опаленням в тихому районі. Дах в будинку - 2х скатний. Тихий двір. ОСББ. Машину є можливість вільно поставити. Для кожного члена сімї окрема кімната. А також доволі простора кухня. Повністю замінена проводка, нова сантехніка. Вам не треба чекати , щоб заселитися. Квартира цілком вільна. Прописаних нема. Є свій підвал. Зацікавила? Дзвоніть, покажу в зручний час. Квартира вже чекає на нового хазяїна!

Карбишева пров., 106
rieltor.ua

Якщо Вам потрібна квартира для батьків на нижніх поверхах, або є така потреба взагалі + практично центр міста + автономне опалення...тоді ця квартира може Вас зацікавити! Будинок має свій закритий двір . В пішій доступності все необхідне : магазини, аптеки, відділення пошти, банку, дитяча полікліника. Стан " зайти і жити " - цей запит на сьогодні актуальний. Подалі від " критичної енергоструктури " міста. Залишаються вбудовані меблі на кухні . А 2к котел вирішить питання гарячої води і опалення незалежно від початку опалювального сезону. Пропоную побачити квартиру особисто і прийняти рішення! Працюємо з програмою " Є- відновлення " ( втрачене житло ) Дзвоніть! Завжди на звязку!

Покровська, 31
rieltor.ua

У продажу 1-кімнатна квартира в центрі міста, вул. Холодногірська! Будинок побудовано за Чешським проектом, квартира має рідкісне планування. Загальна площа більше 38м, простора кімната 19,2м правильної прямокутної форми. Кухня 8м! Квартира розташована на 3му поверсі 5ти поверхового будинку із цегли. Не кутова. У квартирі замінили вікна, труби, двері (вхідні та міжкімнатні). На балконі - нова металопластикова рама. У санвузлі та на кухні - плитка. Замінили електропроводку. Встановили бойлер. На газ, воду та світло є лічильники. У квартирі є досить простора кладова, де додатково можна зберігати речі. Квартира продається з усіма меблями та технікою, забирають лише особисті речі. Деталі щодо перегляду та придбання цієї квартири за номером 05*********28. Тож не втрачайте час дзвоніть та купуйте!

Холодногірська вул., 45
rieltor.ua

Продам 1 - кімн квартиру вул. Прокофєва з видом на річку. Площа: 39/19/8 м2, квартира розташована на 8-му поверсі 9 ти поверхового будинку. Є велика лоджія. На все в квартирі встановлені лічильники. Поряд є вся необхідна для комфортного проживання інфраструктура. Ціна 17500$ Квартира продається через агентство нерухомості "Проспект" Телефонуйте, покажемо в будь-який час.

Свободи просп. (Прокофєва), 32
rieltor.ua

АКЦІЙНА ЦІНА НА 3 ДНІ ! Продаємо однокімнокімнатну квартиру за привабливою ціною! Сучасний мікрорайон, гарно розвинена інфраструктура, будинок готується до сдачі в експлуатацію! Ціна нижче ніж у забудовника! Телефонуйте, домовимся на перегляд в зручний для Вас час

ЗСУ, 43
rieltor.ua

Продаж Однокімнатної квартири Вулиця Холодноярської бригади Третій поверх Простора кімната Кухня 8м2 Ціна 15500дол

Холодноярської бригади, 3/1
rieltor.ua

Продам 2к.квартиру в центрі міста 2/5 поверх 45/30/5 Квартира не кутова Вікна пластик, балкон засклений пластик Косметичний ремонт Чиста та охайна Санвузол роздільний, плитка, бойлер Кімнати окремі, квартира двухстроння Гарне розташування, тихий та спокійний район Ціна 26 000$

Ільїнська, 78
rieltor.ua

Продам чудову 3-кімнатну квартиру з ремонтом на вул. Охтирській. • Знаходиться на 2-ому поверсі 7-поверхового цегляного будинку - побудований на початку 2000-х років. Будинок теплий, має товсті стіни. • Квартира не кутова, хороше планування, роздільні кімнати. • В квартирі зроблений якісний ремонт: - встановлено якісні металопластикові вінка; - нова мідна електропроводка; - хороша сантехніка і сучасний ремонт в санвузлі, бойлер; - броньовані вхідні двері, міжкімнатні - з натурального дерева; - затишні спальні з усіма необхідними меблями; - облаштована кухня; - містка шафа в коридорі. - простора вітальня з встановленим кондиціонером для комфорту влітку; При продажу залишаються меблі та техніка на кухні, шафа в коридорі, дитяча кімната, кондиціонер. Решта - за домовленістю. Зручне місцерозташування - поряд вся необхідна для комфортного проживання інфраструктура: школи, дитсадки, супермаркети, магазини, зупинки транспорту. Телефонуйте, квартира достойна Вашої уваги. З реальним покупцем готові обговорювати ціну.

Охтирська вул., 19
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в відносно новому будинку в районі вул. Металургів. Знаходиться на зручному 3-ому поверсі, не кутова, ліфт працює. В квартирі: - автономне опалення (2-контурний газовий котел); - косметичний ремонт; - є всі необхідні меблі та побутова техніка (залишаються при продажу); - хороше планування. Зручний район з розвиненою інфраструктурою. Все необхідне поряд. Можливий торг! Перегляд у будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте!

Металургів вул., 17/1
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру на вул. Г. Кондратєва. • Знаходиться на 3-ому поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Будинок теплий, має товсті стіни. • Квартира не кутова, зроблене перепоанування: кухня-столова і дві кімнати. • В квартирі зроблений ремонт: - встановлено якісні металопластикові вінка; - нова мідна електропроводка; - замінена сантехніка; - затишна спальня з усіма необхідними меблями; - облаштована кухня; - містка шафа в коридорі. - простора вітальня. При продажу залишаються меблі та техніка на кухні (крім холодильника), шафа в коридорі, меблі у спальні, диван в кімнаті. Зручне місцерозташування - поряд вся необхідна для комфортного проживання інфраструктура: школи, дитсадки, супермаркети, магазини, зупинки транспорту. Телефонуйте, з реальним покупцем готові обговорювати ціну.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 122
rieltor.ua

Продам 1кімнатну квартиру ЖК Київський 23 корпус 1 ЖК знаходиться у кроковій доступності від Курського проспекту. Будівля цегляна, витримана в сучасному стилі. Будинок зданий. - квартира не кутова, тепла - панорамні вікна - балкон засклений - ремонт після будівельників - санвузол суміжний - автономне опалення - радіатори - електропроводка Ідеальний варіант для молодих та сучасних або для невеликих сімей. Поруч розташований дитячий садочок №10, школа №7, продуктові супермаркети, аптеки. Право власності оформлено. Власник погоджується продати по програмі єОселя, єВідновлення. Телефонуйте, встигніть скористатися найвигіднішою пропозицією.

возможна продажа по єОселя
Київська вул., 23/1
rieltor.ua

Продам 1к. квартиру по вул. Р. Атаманюка (40 років Жовтня). Поблизу проспект Перемоги (Курський) - будинок цегляний - затишний двір - квартира не кутова, тепла - вікна пластик - балкон засклений (пластик) - санвузол сумісний (плитка) - труби поміняні - лічильники - кодиціонер + бойлер - є комора Кімната з альковом, що додає функціональності (розділена спальна зона та зона відпочинку). Дуже економна по ком. платежам. Відмінний варіант для невеликих сімей, одинаків або під оренду. Розвинена інфраструктура, поруч знаходиться школа №22, садочки, магазини, ТРЦ, ринок Курський, аптеки, банки. Телефонуйте, встигніть скористатися вигідною пропозицією.

Р. Атаманюка, 59
rieltor.ua
1 - 24 из 1162 результатов