Терміновий продаж 2 к.кВ на Пр.Перемоги біля 7 школи. Квартира повністю під ремонт,замінені пластикові вікна і батареї. Кімнати прохідні. Квартира з а/опаленням . Є сарай і підвал.

40 років КПУ вул., 1
rieltor.ua

🔥10500$ 📲050 2176468 🌈Ваш шанс зробити крок до власного затишного житла! 🏢 Продається 1-кімнатна квартира на пр. Перемоги, б.131. ♦️Зручне розташування: всього 5 хвилин до зупинки. ✅️Поруч вся необхідна інфраструктура: школи (7 та 22), дитячі садочки, різноманітні магазини, поліклініка, ПриватБанк, банкомати, термінали, Нова Пошта,ТЦ "Маяк", АТБ-маркет, супермаркет TA-DA, "Сам-маркет", "Єва", магазин дитячих товарів, парфюмерії, сувенірів, меблів та інше. 📍Особливості: 🔸️Будинок цегляний, теплий 🔸️Квартира не кутова. 🔸️Зручний 2 поверх пятиповерхового будинку. 🔸️Загальна площа квартири 22 м². 🔸️Кімната 12 м² з невеликим альковом. 🔸️Кухня 5 м². 🔸Нові вхідні двері. 🔸️Гаряча вода завжди (газова колонка). 🔸️Оновлені труби, батареї, стояк. 🔸️Вихід під пральну машину. 🔸️Лічильники, щоб ви могли контролювати свої витрати. 🔸️Житловий стан. 🔸️Без балкону, але ціна доступна. 🔸️Підїзд охайний,зачиняється. 🔸️Хороші сусіди. 🎁Все, що в квартирі, залишається.

Курська вул., 131
rieltor.ua

Продам 1к, смарт квартиру, що знаходиться в гуртожитку, на пр.Перемоги.Гарний ремонт, відокремлене місце для душ.кабіни, пр. машини, с/у, бойлер, все це знаходиться тут окремо, зона під кухню, простора облаштована лоджія. Чудовий варіант, як жити, так і під аренду

Пр.Перемоги, 55
rieltor.ua

Квартира в одноэтажном доме Герасима Кондратьева 99. Без ремонта. Площадь 43,3кв метра, 1 комната 24кв, кухня 7,7кв, есть кладовка под санузел, а также выход на чердак. Потолки 3,2м. Комуникации не проведены, но тех возможность есть. Есть возможность приватизировать кусок земли возле дома. Продажа от хозяина, без комиссии. Агенства просьба не беспокоить. Разумный торг уместен.

власник
1к квартира возле памятника алеши
olx.ua

Цегляний будинок, зручний перший поверх, не кутова. Висота стель 4.27м, що дозволило зробите зручне перепланування (затишну спальню на другому поверсі). Пластикові вікна, металеві вхідні двері. Квартира не кутова. За подробицями телефонуйте. Перегляди в зручний для Вас час.

Продам дворівневу 1к квартиру на Привокзальній
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру район Герасіма Кондратьєва, 50 м2. Стан від забудовника. Будинок зданий та введений в експлуатацію. Ліфт працює. Парко місце. Ціна реальна. Вид з вікон на місто. Телефонуйте відповім на дзвінки Наталія.

olx.ua

Продам маленьку квартирку на Кондратьєва із своїм санвузлом. Стан новобудови. Вікно пластик, розводка труб під мойку та пральну машинку. Лічильник на воду. Є бойлер. Ціна 5100$ .

Продам маленьку квартирку на Кондратьєва.
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири район Жилмасиву по вулиці Будівельників , поверх 5/5 стан жилий в подальшому під Ремон . Площа 26 м2 . Поряд продуктові магазини , зупинка міського транспорту , дитячий майданчик , супермаркет , зелена зона для прогулянок . - Продаж терміновий - Торг під час огляду ! Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку . Телефон : 06*********91 #Продаж#АгентствоНерухомостіДІМ#Купити#Оренда#ЮридичнийСупровід#Конотоп#Україна#06******91

Продаж однокімнатної Будівельників
olx.ua

ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ! Продаж 1-кімнатної комунальної квартири по вул. Г. Кондратьєва Площа: 25.2 м², Житлова: 13.8 м² 3/3 поверх Цегляний будинок Косметичний ремонт Лічильник на світло Лічильник на опалення в будинку Меблі та техніка за домовленістю Затишний двір Перегляд в зручний час. З приводу перегляду квартири та додаткової інформації звертайтесь за телефоном чи в особисті повідомлення.

Продаж 1-кімнатної комунальної квартири по вул. Г. Кондратьєва
olx.ua

Житлові комплекси у Суми