ГЕНИАЛЬНЫЕ МЫСЛИ РОЖДАЮТСЯ В КВАРТИРАХ С ВЫСОКИМИ ПОТОЛКАМИ!!! В светлой квартире всегда приятно общаться, работать и отдыхать. Кроме того, хорошо освещенное пространство кажется визуально больше. В нем и дышится легче и мысли рождаются гениальные Продам . 2-х комнатную квартиру. 11 этаж/11 и этажного жилого дома; 60 м.кв.; автономное отопление; состояние от строителей; Не угловая, светлая просторная квартира. Хорошее предложение, не прогадаете. Квартира продаётся через агентство недвижимости. Просмотры Бесплатно. Стоимость: 40 000 дол.США

Інтернаціоналістів вул., 41Б
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру з Євро-ремонтом по вул.Харківська Квартира розташована на 7-му поверсі/ 11 поверхового будинку. Квартира не кутова ( дуже тепла). Площа: Загальна: 67 м2, житлова 35м2, кухня 11м2. В квартирі зроблений капітальний ремонт. Автономне опалення. При продажу залишаються всі меблі та техніка: - вбудована кухня - духова шафа - варочна поверхня - кондиціонер - мякий куточок у залі - плазмовий телевізор - Двох камерний холодильник - пральна машина автомат. - шафа в спальні - кабельне ТБ - Інтернет Гарна транспортна розвязка. Супермаркети, банк, зупинка, школа, дитячи садочки, річка Псел, до центрального ринку 10 хвилин. Вартість: 52000 $. Покажемо у будь-який зручний час для ВАС

Харківська вул., 10/1
rieltor.ua

Продам 2-х кімн.квартиру вул. Г.Кондратьєва ( р-н. аграрного університету ). Площа квартири: 65/35/12, квартира знаходиться на 7-м поверсі/ 12-ти поверхового будинку. Є технічний поверх. В квартирі зроблений Євро-ремонт, при продажу залишаються частково меблі та техніка за домовленістю з власником). Найкраща інфраструктура, поруч дитячий садок, школа , зупинка, паркова зона СНАУ. Ціна: 43000$. Телефонуйте, покажу в будь-який зручний для Вас час.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 154
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х кімнатну квартиру з Євро-ремонтом проспект Свободи ( р-н Еко маркету). Квартира розташована на 9-му поверсі/ 10 поверхового будинку. Квартира не кутова ( дуже тепла). Площа: Загальна: 80м2, житлова 45м2, кухня 12м2. В квартирі зроблений капітальний ремонт. При продажу залишаються всі меблі та техніка: - вбудована кухня - духова шафа - варочна поверхня - два кондиціонера - мякий куточок у залі - плазмовий телевізор - Двох камерний холодильник " Bosh" - пральна машина автомат. - шафа в спальні - кабельне ТБ - Інтернет Гарна транспортна розвязка. Супермаркети, банк, зупинка, школа, дитячи садочки, річка Псел, до центрального ринку 10 хвилин. Вартість: 52000 $. Покажемо у будь-який зручний час для ВАС

Свободи просп. (Прокофєва), 14
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру вул. Зсу ( минула назва « Інтернационалістів»). Найкращий вид на озеро ім. Чеха. Площа квартири: 103м2. 5-й поверх/ 11-ти поверхового будинку. Автономне опалення ( двоконтурний газовий котел). Забудовник « Сумбуд». Будинок 2009 року. В квартирі зроблений сучасний Евро-ремонт в 2018 році. При продажу квартири залишаються меблі та техніка: - вбудована кухня - двокамерний холодильник - посудомийна машина - пральна машина автомат - кухонний стіл - духова шафа - витяжка - в залі диван - плазмовий телевізор - кондиціонер - в спальні диван - компʼютерний стіл - шафа в спальні Є 4 лоджії засклені , де Ви зможете зберігати свої речі. На все є лічильники ( газ, вода, світло). В будинку ОСББ. Ведеться відеоспостереження цілодобово. Квартира під охороною сигналізацією. Ліфт працює. 1 власник. Документи готові до продажу. Найкращий спальний район: поруч озеро ім. Чеха в 5 хвилинах, супермаркет « Food House”, новий сучасний дитячий садок, аптеки, банкомати, зупинка. Ціна: 72000$. Торг Бажаєте оглянути квартиру? Телефонуйте, покажемо в зручний для Вас час. Агентство нерухомості « Проспект».

ексклюзив
Інтернаціоналістів вул., 55б
rieltor.ua

Продам простору 2-кімнатну квартиру з Євроремонтом. Проспект М. Лушпи. ЖК "Еспланада". Новобудова. Загальна площа квартири – 68 м2, житлова – 25 м2, кухня – 23 м2. Квартира розташована на 8 поверсі 11 поверхового Цегляного будинку. Індивідуальне газове опалення (двох контурний газовий котел). У квартирі зроблено новий капітальний Євроремонт. Замінена проводка від забудовника. Встановлено якісні меблі та брендова техніка. Кімнати ізольовані, сан вузол суміщений. В будинку відеоспостереження. Хороше місце розташування. Поруч все необхідне в пішій доступності. При продажу залишаються Всі меблі та вся техніка. Вартість 76000$. Торг. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру з автономним опаленням Вул. ЗСУ (Інтернаціоналістів), р-н оз. Чеха. Квартира розташована на 9-му поверсі 10 поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 56м2. Житлова 29м2. Великий балкон 6.5м2. Індивідуальне газове опалення. В квартирі зроблений хороший ремонт. Всі меблі та техніка залишаються. Лічильники світло, газ, вода. Дуже добре розвинуа інфраструктура, поруч все необхідне в пішій доступності. Вартість квартири 44500$. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Телефонуйте.

Інтернаціоналістів вул., 61Б
rieltor.ua

Пропозиція для поцінувачів комфорту, а також для тих, хто хоче купити квартиру з ремонтом, меблями і якісною технікою. Будинок на Петропавліській такий один! Для контролю безпеки ..закрита територія + відеоспостереження. ОСББ, працюючий ліфт. З моменту побудови змінена електропроводка, а також вікна - на якісні 3-х камерні , з видом у двір, що дає можливість спостерігати за дітьми. Встановлена сигналізація+ відеодомофон. Для зручності є ванна + душова кабіна. Підлога на кухні і в коридорі - кварцвініловий ламінат. В кімнатах - якісний ламінат. Вся побутова техніка торгівельної марки " Bosh ". Є можливість придбати підвал за окрему ціну в організації співвласників. На сьогодні пропозиція варта того, щоб зацікавити і побачити " вживу ." Дзвоніть! Завжди на звязку!

Петропавлівська вул., 73а
rieltor.ua

Стандартне планування. Краще місце розташування будинку - поворот із Харківської на Лушпи. Не кутова. Чиста. Ключі у день угоди 0978258881

Харківська вул., 25
rieltor.ua

Якщо Вам потрібна квартира для батьків на нижніх поверхах, або є така потреба взагалі + практично центр міста + автономне опалення...тоді ця квартира може Вас зацікавити! Будинок має свій закритий двір . В пішій доступності все необхідне : магазини, аптеки, відділення пошти, банку, дитяча полікліника. Стан " зайти і жити " - цей запит на сьогодні актуальний. Подалі від " критичної енергоструктури " міста. Залишаються вбудовані меблі на кухні . А 2к котел вирішить питання гарячої води і опалення незалежно від початку опалювального сезону. Пропоную побачити квартиру особисто і прийняти рішення! Працюємо з програмою " Є- відновлення " ( втрачене житло ) Дзвоніть! Завжди на звязку!

Покровська, 31
rieltor.ua

Житлові комплекси у Суми

Пропозиція для покупців, які люблять саме цю локацію - в .ЗСУ ( район озера Чеха) Будинок з закритою територією, відеонагляд по периметру. Дуже теплий будинок , власна котельня на даху ( є можливість регулювання і відключення для себе особисто). ОСББ. Зручний третій поверх. Повністю замінена електрична проводка ( збільшена до 10квт ) Труби опалення замінені на нові і заховані. Роздільне планування, 2 санвузли. Вже покладена плитка на підлозі в санвузлах і коридорі. Зроблений " фактах " з плитки на кухні. Поряд дитячий садок нового зразку. Бонус - свій підвалі. Пропозиція дуже цікава. Дзвоніть! Завжди на звязку!

ЗСУ, 35д
rieltor.ua

Сучасна та зручна - ваша ідеальна квартира чекає на вас! Пропонуємо увазі простору 2-кімнатну квартиру в новобудові на проспекті Свободи. Чому варто розглянути цю пропозицію: - Простора кухня 17м²для комфортного проведення часу - Закритий двір - Лоджія та простора гардеробна для вашого зручності - Автономне опалення та тепла підлога, для вашого комфорту у будь-яку погоду - Сучасний якісний ремонт в стилі " Лофт ", вбудовані меблі та побутова техніка, які залишаються - Лічильники на газ, воду, та електрику - ОСББ - Панорамний вид, який захопить вас кожен день Згодні продати по програмі ЄВідновлення (сетрифікат за зруйноване майно) Ідеально підійде молодій сімї, або під сдачу в аренду. Скористайтесь можливістю отримати ідеальне житло! Зателефонуйте зараз та запишіться на перегляд! Ваше майбутнє чекає на вас.

ексклюзив
Свободи просп. (Прокофєва), 38/3
rieltor.ua

Продам простору 2-кімнатну квартиру з Євроремонтом. Вул. Г. Кондратьєва. Р-н СНАУ. Новобудова. Загальна площа квартири – 65 м2, житлова – 35,5 м2, кухня – 14 м2. Квартира розташована на 10 поверсі Цегляного будинку. Не кутова. Індивідуальне газове опалення (двох контурний газовий котел). У квартирі зроблено капітальний Євроремонт. Якісні меблі та техніка. Встановлена система "тепла відлога". Кімнати ізольовані, сан вузол роздільний. Хороший вид із вікна на аграрний університет. В будинку відеоспостереження. Хороше місце розташування. Поруч все необхідне в пішій доступності. При продажу залишаються Всі меблі та вся техніка. Вартість 70000$. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 154/1
rieltor.ua

Продам простору 2-кімнатну квартиру з Євроремонтом. Центр міста. Провулок Інституцький 34, біля дитячого парку "Казка". Загальна площа квартири – 82м2, житлова – 35 м2, кухня – 18 м2. Вистота потолків 270см. Гардеробна кімната, 2 лоджії. Квартира розташована на 3 поверсі Цегляного будинку. Не кутова. Індивідуальне газове опалення (двох контурний газовий котел). У квартирі зроблено капітальний Євроремонт. Якісні меблі та техніка. Встановлено 2 кондиціонери. Встановлена система "тепла відлога". Кімнати ізольовані, сан вузол роздільний. Хороший вид із вікон на парк. В будинку відеоспостереження. Хороше місце розташування. Поруч все необхідне в пішій доступності. При продажу залишаються Всі меблі та вся техніка. Вартість 70000$. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте.

Інститутський пров., 34
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в якісній новобудові в районі СНАУ. Поряд чудова доглянута територія для прогулянок, в будинку ОСББ, відеонагляд. Зручний 4-й поверх, є місткий ліфт. В квартирі: - автономне газове опалення - якісний 2-контурний котел; - товсті утеплені стіни, за рахунок чого платежі не високі. - хороше планування - великі кімнати (11 і 19 кв.м.) і кухня (9 кв.м.), гардеробна при вході (2 кв.м.), санвузол (4 кв.м.), широкий коридор, лоджія і балкон. Із вікон відкривається чудовий вид на облаштований двір. - В квартирі зроблений хороший ремонт - все в гарному стані. Хороша сантехніка, нова проводка, тепла підлога. - Будинок повністю заселений, привітні сусіди. Телефонуйте! Готові вислухати Ваші пропозиції по ціні. Перегляд у будь-який зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 132
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові в районі вул. Харківська з автономним опаленням. Будинок має закриту територію двору - вїзд і парковка тільки для мешканців будинку, відеонагляд. В будинку працює ефективне ОСББ. Квартира знаходиться на зручному 3-ому поверсі 10-поверхового будинку. Будинок заселений, ліфт працює. Для відчуття комфорту і затишку вистота стель складає 2,7 м. Сучасне планування: велика кухня - майже 20 кв.м. та дві спальні 17 і 14 кв.м. Дві лоджії - на одній є тепла пілога і шафа. В квартирі виконано дизайнерський ремонт (працював дизайнер!). Всі метеріали виключно якісні і екологічно чисті, правильно підібрані тони та кольори - відповідають сучасним тенденціям стилю, ергономічно спланований життєвий простір. Кухня - преміум класу, стільниця - штучний камінь, фурнітура Blum. Тепла підлога в кухні, санвузлі і коридорі. Світла та затишна дитяча кімната. В іншій спальні є містка гардеробна. Дві вбудовані шафи в коридорі. Вхідні двері - преміум класу з високим рівнем захисту. Встановлено систему сигналізації. Всі меблі та техніка в квартирі високої якості - залишаються при продажу. Все знаходиться в ідеальному стані. Газовий котел італійський BAXI - економічний та надійний. Також в підвалі будинку є власна комора. Будинок має хорошу звуко і теплоізоляцію. Товсті утеплені стіни. Будинку 6 років. Безпека на високому рівні, привітні сусіди. Зручне місцерозташування - вся необхідна інфраструктура поряд. Запрошуємо на перегляд. Квартира коштує своїх грошей, покупець не пожалкує! Можливий обмін на автомобіль.

Нижньосироватська вул., 10
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири. Р-н Баранівки, Суми. 110 метрів 3 поверх Новий ремонт, тепла, світла, простора. Панорамні вікна. Усі комунікації функціонують. Автономне опалення та система кондицюювання повітря дає можливість самостійно контролювати температуру в приміщенні , плюс завжди горяча вода . Обслуговується ОСББ. Тихий дворик у серці лісу з дитячим майданчиком та зоною барбекю з бесідками, які входять у вартість квартири. У під’їзді є калясочна. Охорона на території, парковка, відеонагляд. В квартирі сучасний новий ремонт. Повністю укомплектована для проживання. Квартира маловитратна за комунальними платежами. Фото відповідають дійсності.

Баранівська вул. (Червонопрапорна), 1/111
rieltor.ua

ЕКС! В ПРОДАЖІ 2-кімнатна квартира на ул. Металургів, 32! 31 000$ ТОРГ! ПОПОНУЙТЕ СВОЮ ЦІНУ! Цегляний будинок, забудовник Федоренко, квартира дуже тепла! 6/10 поверх, некутова! 54 м.кв, кімнати ізольовані, два просторі балкони. Вбудована кухня, меблі і техніка! Кондиціонер, бойлер. + СВОЯ КЛАДОВКА на поверсі!!! Квартира дуже затишна, з приємною атмосферою! Заходь і живи!!! Чистий підїзд, тамбур на дві квартири! Хороший район, поряд вся інфраструктура, будинок не над дорогою, різноманітні магазини, школа , садик, зупинка транспорту вся в пішій доступності! Квартира дійсно варта Вашої уваги! За додаткову оплату можна купити в гараж прям біля будинку! 0994354939 Таня АН СУМИ-ПЛЮС

Металургів, 32б
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в якісній новобудові в районі вул. Харківська. Закрита територія двору, доступ лише для мешканців будинку та їх гостей, територія - приватна власність ефективного ОСББ, для безпеки мешканців встановлено відеонагляд. - Автономне газове опалення - якісний 2-контурний італійський котел BAXI. - Товсті утеплені стіни, висота стель - 2,7 метра. - Повноцінний 10 поверх - не техповерх! Ліфт їде до 10-го. Дах обслуговується щорічно за рахунок ОСББ, тому проблем з ним немає. - Хороше планування - великі кімнати (17,8 і 18,5 кв.м.) і кухня (13,3 кв.м.), роздільний санвузол, широкий коридор, лоджія. Із вікон відкривається чудовий краєвид на озеро Чеха. - В квартирі зроблений якісний ремонт, все в гарному стані. - Будинок майже повністю заселений, хороша шумоізоляція, привітні сусіди. У дворі буде власна зона відпочинку, є парковка для авто, підвали. Телефонуйте! Можливий торг!

можливий продаж по єОселя
Нижньосироватська вул., 10
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в Новому будинку. Проспект М. Лушпи. ЖК "Еспланада". Забудовник Сумбуд. Будинок зданий та обжитий. Документи на руках, нотаріальне переоформленя. Квартира розташована на 3 поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова. Великий балкон з виходом із 2-х кімнат. Загальна площа квартири 69 м2. Житлова 37 м2. Кухня-вітальня 11 м2. В ціну квартири входить підвал 4м2. Стан від забудовника з чорновою обробкою. На балконах замінений склопакет, балкон цегляний. Хороше місцерозташування. Поруч усе необхідне в пішій доступності, дитячий садок, магазини, аптеки, супермаркети, зона відпочинку, оз. Чеха, ТРЦ "Лавина". Хороша транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 52000$. Торг. АН: "Гарант". Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5
rieltor.ua

Продам простору 2-кімнатну квартиру загальною площею 72 кв.м. в якісній новобудові в районі вул. Харківська. Закрита територія двору, доступ лише для мешканців будинку та їх гостей, територія - приватна власність ефективного ОСББ, для безпеки мешканців встановлено відеонагляд. - Автономне газове опалення - якісний 2-контурний італійський котел BAXI. - Товсті утеплені стіни, висота стель - 2,7 метра. - Зручний 5 поверх. - Хороше планування - великі кімнати (20,8 і 13,3 кв.м.) і кухня (13,4 кв.м.), санвузол, широкий коридор, дві лоджії, гардеробна (можна замість неї зробити другий санвузол). - В квартирі зроблений якісний ремонт з хороших матеріалів. Все в гарному стані. При продажу залишаються всі меблі та побутова техніка яку ви бачите на фото. Для комфорту влітку встановлено кондиціонер, а тепла підлога зігріє вас взимку. - Будинок повністю заселений, хороша шумоізоляція, привітні сусіди. У дворі буде власна зона відпочинку, є парковка для авто, підвал. Телефонуйте! Можливий торг!

Харківська вул., 44/1
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Кондратьєва, район 1-ї школи. Квартира не кутова, розташована на 4 поверсі 5 поверхового будинку. 44/29/5, окремі кімнати,окремий санвузол, є кладовка (можна зробити перепланування). Вікна пластикові, є незасклений балкон. В цілому, стан житловий, але потребує ремонту. Є лічильник на газ. Чистий продаж, торг.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 1
rieltor.ua

Продаж 2к квартири на вул. Харківська * Комфортний середній поверх * Гарне планування * Охайний жилий стан * Двері металеві * Вікна - пластикові склопакети *Труби замінені * Лічильники *2 ліфти ( працюють) *Доглянутий підїзд * Красива прибудинкова територія * Поряд озеро - чудове місце для відпочинку та прогулянок! З приводу переглядів та додаткової інформації - телефонуйте за вказаним номером!

Харківська вул., 33
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в міста Суми. Вікна пластикові. Квартира з косметичним ремонтом, чекає НОВОГО ВЛАСНИКА. Квартира тепла, некутова! Зручний 4 поверх 10-поверхового будинку! Будинок не над дорогою. Ціна 25999 доларів США. Поспішайте! Телефонуйте 0663440582 Інна АН Добробут.

Героїв Крут вул. (Черепіна), 54
rieltor.ua
1 - 24 з 633 результатів